....

DATE 2010-10-10 TIME 01:28:11

♥ I LIVE FOR THE NIGHTS I CAN'T REMEMBER WITH THE PEOPLE I'LL NEVER FORGET


MY LIFE IS NOT WORTHLESS

DATE 2010-10-06 TIME 00:25:34

Idag var jag uppe redan vid 05.30 ;) undra när det hände sista haha? jaja, åkte in till stan med 07.30 bussen och mötte linn och sandra runt 08.00 utanför italia. vi gick bort till våran lägenhet och mötte upp golvläggarsnubben och gick in i våran (snart) hel renoverade lägenhet. vi valde trä golv, eller ja det var plastmattor men som ser ut som trä, lite åt ek-hållet tror jag i HALLEN SOM KOMMER BLI SÅ JÄVLA FIN och typ olikformade stenplattor i köket, det kommer förhoppningsvis bli asaballa läckert! sen åkte vi alla hem till mig och delade på ett STORT glas med saft och linn sminkade sig och fixade sig inför skolfotot hon skulle ta.

resten av förmiddagen har jag bara gjort mera bra saker. jag ringde soc och bråkade med dom om att jag ville ha lite hjälp med hyran, vilket jag inte lyckades med, men de var ju helt klart värt ett försök och så fort jag får hem papperna om avslaget så ska jag överklaga det för att vara säker på att dom inte luras ;P sen blev jag i desperat behov av att få en inkomst, så jag har bestämt mig för att börja plugga i januari på komvux (som ligger 100m max från våran lägenhet, vilket kommer hjälpa mig så mycket att det ligger nära) och det känns faktiskt riktigt bra! som det ser ut nu så vill jag sen vidareutbilda mig, till vad? det vet jag inte, men jag ska definitivt ta reda på det. jag ringde studie-o-yrkesvägledaren på komvux och ska på möte på fredag klockan 09.00 (kunde jag fått en tidigare tid?)

och någon timme på eftermiddagen var jag hos pappa och städade. och sen bjöd han på mat till mig robin jeppe och joy, alla syskonen, riktigt trevligt :)

sist men inte minst (eller tråkigast)
så har jag kollat klart på första säsongen av one tree hill, duschat och smörjt in mig med brun utan sol! den absolut bästa b.u.s.en till och med. nu värker mitt huvud och jag ska förmodligen snart krypa till kojjs, godnatt dudes and take care of your selfs :)


YOU DOING ME WRONG AGAIN AND AGAIN

DATE 2010-10-05 TIME 22:17:51

 


Robyn - oh baby


RSS 2.0