1700kr fattigare

DATE 2009-12-31 TIME 01:34:31

ÅKte till överby som sagt med mamma i morse. jag var verkligen skit stressad så jag nästan slänge pengar om mig känndes det som.. Pengar försvann iallafall och tur var vell de annars hade jag säkert käkat upp dom (a) Lägger in lite bilder på vad jag köpte, det är ser inte mcyket ut, men fasen var dyrt de va!


troligen min nyårs outfit (tröjan ska vara instoppad för att kjolen är såpass hög)



nya leggins med :)



Två hårfärger, som jag ska kleta i imorgon ;P



Ögonfansböjare, kajal, två svarta ögonskuggor med lite glitter, lösögonfransar, sminkborste, vessapennare



två anisktsmasker, en till mig och en till carro :)



och en ny STOR plattång hehuu :)


Sprang runt på öberby i två timmar. kan lova att jag hade sjukt ont i ryggen när jag kom hem,
men de var bara att sätt igång att städa, min granne hjälpte mig för att jag hjälpte henne att färg och slinga hennes hår :)

30 December

DATE 2009-12-30 TIME 10:52:20

Idag är dagen full med stress! Ska till överby snart med Mamma och köpa massa saker till nyår!
  • Svart matt ögonskugga
  • svart glittrig ögonskugga
  • lösögonfransar 2par
  • ögonbryns
  • kjol på Gina (eller om jag hittar något annat)
  • Hårfärg!!
  • strumpbyxor/leggins
  • plattång!
  • läppstift
  • kajal penna
  • ringar
osvosvosvosvosv. Nu måste jag platta håret lite för sen åker vi :)

Jag och Carro just nu;

DATE 2009-12-30 TIME 00:17:43

 

Har inte gjort så värst mycket sen jag och Linus kom hem fårn Uddevalla, mest vart hemma, åkte till stan en snabbis med mamma och lämnade in pappret till soc. Sen har jag blekt håret en fjärde gång..


Nu sitter jag och pratar i telefon med Carro och camar samtidigt ;) i morgon kommer hon!!!!!! :D

Jag är så sjukt lycklig

DATE 2009-12-29 TIME 16:28:55

Linus körde mig till uddevalla i förmiddags till uddevallasjukhus, där träffade jag doktorn som jag blev kallad av.. Hon mätte lite här, klämde lite där osv. OCH JAG SKA FÅ EN FUCKING BRÖSTFÖRMINSKNING!!!!! :DDDD och de bästa är att de bara är 3 månaders väntetid!! så i mars någongång kommer jag lägga mig på operations bordet någon timma och efter ytterligare någon timma ligger jag på uppvaket med en B-C kupa :DDD detta är fan den bästa dagen någonsin...

Du är ju helt dum i huvet!

DATE 2009-12-29 TIME 03:09:33

Fan va du är sjuk i huvet, seriöst är de något jävla fel på dig eller? mm ta åt dig äckliga FETA HORA

Caroline Blomqvist

DATE 2009-12-29 TIME 01:30:25

skrev helt otippat idag på förmiddagen till mig! hur roligt som helst. och efter en stund ringde hon upp mig, vi har haft massa att prata om, saknar verkligen dig! (hon är en av mina äldsta vänner, kännt henne sen dagis).. Vi har pratat hela dagen verkligen. Först när hon ringde så prata vi nog i 30 minuter. och sen ringde hon lite senare iegn och då pratade vi med ett bra tag. Nu när jag kom hem till Linus för någon timme sen satt vi och pratade i nästan en timme (vi ringer gratis för båda har halebop)..

 

Hon har haft de lite jobbigt hemma och känner att hon vill komma bort ett tag. Så nu lutar de åt att hon ska ta tåget upp hit på onsdag! :DDD fira nyår med mig och Linus... Kanske även ta en shopping tur ut till överby osv.. skulle verkligen vara skt kul om hon kunde komma upp! var ju trotsallt nästan 3 år sen vi träffades sist!

28 December

DATE 2009-12-29 TIME 01:23:08

Var tvungen att gå upp klockan 09.00 i morse och ringa soc. Men hon kunde vell inte hjälpa mig speciellt mycke med mitt problem eftersom hon som "har hand" om mig på soc var ledig.. Men jag skulle komma in med papper till dom så ska dom göra en ny uträkning, där de ska vara 2100kr x 2 till mig och INTE 300kr och 200kr som dom gav mig, idioter :S sen ringde jag försäkringskassan och bad dom berätta exakt hur mycket jag ska få av dom och de är 48kr om dagen 20 dagar i månaden alltså 960kr vilket är nästan 2000kr mindre än vad min handläggare på Afm sa att jag skulle, inte konstigt att jag fått så lite från soc när han säger att jag har gymnasiekompetens till hon som "har hand" mig på soc, när jag inte har gymnasiekompetens utan bara ett samlat betygsdokument!!! Nu har jag iallafall fått in 1920kr från försäkringskassan och ungefär 500kr från soc. och de är 1420kr typ. alltså 4500kr för lite! hoppas fanimig att dom rättar till det här nu..

Men som tur är så har jag min underbara lossas pappa BENGT! och han erbjöd sig att låna ut 2500kr till mig så jag kunde betala mina räkningar! så han satte in 2500kr och nu har jag betalat av alla dom och de gick på 2414kr!!!!!!! fattar ni vilken lättnad jag känner nu eller, helt galet skönt att fått de betalt.

Sen senare åkte Linus och jag och hämtade sven och sen vidare hem till fredde i frändefors. Åkte hem till Jimmy & Izabell och väntade på att Joel, Linn och Jenny skulle kommaså att vi kunde åka till stan. Efter lite krångel hit och dit så åkte iallafall Sven, Fredrik och Jimmy med oss i bilen. Vi åkte ut till vargön och letade runt efter vägen till skidbacken.. tillslut hitta vi den och grabbarna åkte pulka med gummibåtar och sopsäcker, skit kallt var det !

 

Efter dom åkt en stund så statte vi oss i bilen och åkte hem till Joel. Linus släppte av mig, Fredrik, Sven och Jimmy hos joel.. Jag var inne en stund och hälsa på folket som var där.

 

Efter typ 20 minuter hämtade Linus mig igen för jag kännde mig lite smått utanför typ. huuum jaaja. Vi åkte först hem till mig och jag hämtade mitt legg, datorn, laddare osv. sen åkte vi hem till Linus. Vi har kollat på 'Family guy the movie 2' och den var verkligen inte att rekomenderas, ärligt så var den skit dålig ;/ synd för jag hade hoppast på att den skulle vara riktigt rolig.

 

 

Nu ska vi iallafall kolla på 'paranormal activity' hoppas på att den är något att ha :)






sover själv inatt :(

DATE 2009-12-28 TIME 00:44:43

Var inte meningen att jag skulle sova själv egentligen men de blev massa strul, glömde mina cigg i Linus mammas bil och hon åkte och jobbade natt så jag kan inte sova hos han för jag kommer bli galen för jag bara har en halvcigg. Jag ska ringa soc tidigt och skälla! och de kan jag inte göra hos Linus just för att hans mamma har jobbat natt och jag inte kan gå upp och börja ringa klockan 09.00 på morgonen osv. så det blir lättare om jag sover hemma.

Börjar kankse bli tråkigt med massa inlägg om mitt hår men nu är allt helt oranget, ska nog bleka en gång till (a) men sen ska jag inte göra det mer! Jag måste verkligen tillägga att guud va jag saknat lukten av ny blekt hår! helt underbart, har inte vart blond på 2-3 år nu! :o  man jag känner mig helt säker vid mitt beslut att bli blond igen, tänk er bara till sommaren med brunbrändkropp och långt blondt hår!! (tänk inte långt platinablondt hår nu, men mellan blondt med solblekta slingor)... wooosh va snyggt :)

godnatt alla underbara! (btw var de fyra ggr mer läsare idag än vad de var i förrgår)

Tredje blekningen ;P

DATE 2009-12-27 TIME 20:28:02

kom hem fån uddevalla strax efter 17.00, Linus köpte ett chassi och två fläktar och jag köpte en till blekning på maxi.


i bilen på torp och mitt hår uppsatt haha!


nu sitter jag med den tredje blekningen i håret.... Riktigt spännande hur det kommer se ut efter denna gången, förhoppningsvis orange/ljus orange över allt, hoppas verkligen de blir riktigt ljust nu så jag kan lägga i en snyggare ljusljusbrun färg kanske mörkblond redan i morgon (a) fort skare gå!! Ska ta ut färgen om 10min för att längre vågar jag inte ha i det :P har ju haft i de 30 minuter längre än vad de stog alla gånger jag färgat nu..


27 December

DATE 2009-12-27 TIME 15:43:41

Nu har jag vart hemma sen 13.00 de har varit kalas och hela köret! Sen när mamma ska köra min lillebror till tåget så ska jag passa på att köpa en till avfärgning ! det ljus-oranga är okej att färga över men de aldra rödaste måste nog bli lite blekare till :P

NYA PLANER! nu ska jag med Linus till uddevalla och köpa hans nya chassi! och så åker vi förbi överby efter de och köper avfärgning! (kom ju på att jag bara har presentkort) :P

Första natten hos baby

DATE 2009-12-27 TIME 02:44:53

Linus hämtade mig efter att min andra hårfärgning var klar! tro de eller ej, han tyckte nästan mitt hår såg snyggt ut ;o Vi åkte en snabbis till donken, han käkade bigmac o co. jag åt ingenting!! smakade bara på typ 5 pommfritt, woohoo...

vi har precis kollat på en komedi-jul-film.. den var la sådär, gillade den inte speciellt mycket, lite töntig faktiskt.. Nu ska vi lägga oss och sova iaf. jag ska hem vid 13.00 typ i morgon för de är kalas för lillebror, blir kul att sitta där och se ut som ett fån i huvudet haha. btw sover mormor hemma hos oss inatt ♥

allt klär en skönhet

DATE 2009-12-26 TIME 22:38:08

okej nu är det nästan för pinsamt att visa hur jag ser ut i håret HAHA! men allt måste ju dokumenteras...


efter första blekningen och efter andra blekningen (ej borstat)



ser mörkare ut än vad de är! mycket ljus orangare/vitare i verkligheten


Nu har jag färgat håret klart för denna dagen!... kanske köper en blekning till i morgon (a) fast jag ska rådfråga mamma och läsa lite till om hur mycket man kan bleka de innan de börjar lossna.. vore ju tragiskt om jag tappade allt hår nu till nyår! fast de finns ju peruker som tur är ;)


lite lagom roligt :DDD

DATE 2009-12-26 TIME 18:57:58


de mörka är lite ljusare än vad de ser ut på bilden, kolla bara hur ljust mitt naturliga hår blev



close up ;P

 

haha ser inte klok ut i skallen nu! fast jag visste ju att jag skulle se helknäpp ut, jaja bara att färga en gång till! :) får se om jag orkar ikväll eller om jag ska vänta tills i morgon.. Men som mamma sa så har jag extremt bra hår, jättetjocka hårstrån och väldigt hållbart :P så jag tror nog att de skulle gå bra med en gång till ikväll men verkligen inte mer i hårbotten nu :D hahaha

Hjäääääälp !

DATE 2009-12-26 TIME 17:43:04

nu sitter jag med "extrem blondering" i huvudet , vad har jag gett mig in på. haha. hårbotten börjar bli kritvit! :( haha kommer se ut som en morot i håret haha


mitt hår just nu!! OMG



Äntligen hemma

DATE 2009-12-26 TIME 16:16:16

Sjukt mycket folk på överby idag! jag försökte hitta kläder men de ända jag såg var en djungel med folk! Jag köpte iallafall två stycken håravfärgningar "extrem blondering" och en as snygg ring och ett par örhängen! Linus gick runt och letade efter högtalare till datorn, egentligen orkade han inte gå in till elgiganten innan vi åkte hem.. men det var tur att vi gick dit för han hittade ett par högtalare från logitech som stog på hyllan. Det var det sista paret som fanns och de var ingen kartong eller något men jag lyckades pruta ner dom 100 spänn billigare, för vem vill betela full pris för ett par högtalare som alla vart och pillat på och de fanns ingen kartong eller handbok osv. DUKTIGA MIG!


så jäkla läcker :)



örhängena :)


Nu har jag övertalat min lillebror Robin att färga mitt hår haha! eftersom jag är svarthårig nu kommer jag antagligen bli röd/orange ;P men sen börjar den långa processen mot ljusbrun/blondt hår.. Ska antagligen köpa en brun färg och färga över de oranga och sen börja göra massvis med ljusa slingor :) hejja mig


sooooooova

DATE 2009-12-26 TIME 01:56:37

nu har jag sprängande huvudvärk. ska försöka sova nu, får se hur bra det går utan Linus :( jaja.. Ska iallafall upp klockan 09.00 i morgon för jag och baby ska ut och shoppa gärnet på rean!!! :DD

Nu har han flyttat hem igen ;/

DATE 2009-12-26 TIME 01:42:02

Vanknade väldigt sent idag! men skönt att få sova ut på riktigt, jag sov hela 13 timmar. Behövde verkligen de nu efter alls stress som varit. Linus åkte redan klockan 13.00 och jag vaknade klockan 16.00..

Linus hämtade mig en timme efter jag vaknade. Hann göra mig lite i ordning och sätta upp håret i en hög knut, först åkte vi till hemköp och köpte kattmat och sen hem till hans nya hus! Linus var för några dagar sen och målade om hela hans rum i källaren med en vit färg på vägar och tak och idag så bärde Linus och Johan in alla möbler och jag damsugde bäddade m.m Sen åkte vi hem till mig och käkade lite. Packade ihop alla hans grejjer. två påsar, en sportbag och en ikea kasse full med kläder och saker och hans dator. När vi kom hem till han igen hade Catherine och Johan åkte för att jobba.

Vi började genast göra de mysigt i hans rum, satte upp vita ljusslingor och röda ljusslingor under sängen!! skit mysigt är det där nu. hoho. sen spelade jag in en video på Linus nya hus. Vi kollade en stund på animal planet och för en timme sedan körde han hem mig!


dator bord + vita ljus slingor :D



otroligt mysigt!!!



sängen och röda ljusslingorna under !!



såhär ser det ut när de är släckt! :D



under sängen! :)



en rundtur i huset :)

 

Nu har alltså Linus flyttat hem igen, känns lite tråkigt. Är så van att han han vid min sida hela tiden och denna natten blir första natten på månader som jag sover själv! kommer aldrig kunna somna. Vi båda ska verkligen försöka skaffa jobb nu så vi kan flytta hemmaifrån tillsammans snart!


Christmas eve

DATE 2009-12-25 TIME 02:25:30

Strax efter 13.00 åkte vi hem till Mormor, som vanligt var vi dom första där. Men som sagt så skulle ju vi hjälpa till lite nu när hon är själv så vi åkte extra tidigt (jag ska inte ta åt mig någon ära för jag hjälpte faktiskt inte till speciellt mycket). När vi kom fram satte jag mig direkt och började fixa med mitt hår, som jag inte hann göra hemma, jag plattade och sprayade.. Hade tänkt att ha uppsatt men sket i det ;P Klockan blev 15.00 och då började kalle anka, men jag var inte klar helt så jag skippade lite i början, intog soffan när "arrapapapapapapajaa"-fågeln satte i gång i rutan. Petra, Andreas, Christian och Kevin kom någon gång under tiden vi kollade på kalles-jul.


kalle anka ! och mormor i köket :)



jeppe och pappa :)



mamma och joy :)



Robin och jag! haha vi blev så fula på alla kort vi tog, så vi bestämmde oss för att göra oss fula med flit
istället för att vi sitter och försöker att se bra ut men blir fula haha!

 

När kalles-jul var slut så började den eviga längtan!! tills mamma började undra vart spel-paketen var (vi spelar alltid ett spel om speciella 30kronors julklappar varje år). Givetvis var det ingen som hade tagit med sig den hemmifrån. Det var bara att åka hem och hämta dom helt enkelt. Jag följde med mamma! Precis när vi hade satt oss i bilen och åkte så sa jag "du har nycklar hem eller?" och mamma " nej jag lämnade ju dom hemma för att Linus var hemma när vi åkte" och jag ba "men jag bad Linus ta mina nycklar och låsa dörren när han gick och lägga dom i brevinkastet!".... mamma fick bokstavligen DAMP, tvärnitade bilen och skrek. För vi har bara två hemnycklar, hennes och mina... och det betydde alltså att vi hade låst inne alla våra nycklar!!!!!! men då plingade det till i mitt huvud och jag kom på att jag sa precis innan jag åkte till Linus "du kan ju ta med mina nycklar ifall du blir klar hos din pappa först, så du kan komma in" Ringde Linus och till vår lättnad hade han dom! HAHAH fyfan för att ha behövt betala 1000 spänn till securitas.. Så vi åkte långa vägen hem igen, till vargön först och hämtade mina nycklar hos Linus och sen hem och hämtade paketen och sen tillbaka. (mormor bor i lane så de tar ett tag att åka, speciellt nu när de var så mycket snö på vägarna) När vi nästan var framma hos mormor igen så var vi 1meter ifrån att köra på ett rådjur!!! Fyyyfaaan va rädd jag blev. Hjärtat satt i halsen..


såhär var jag sminkad idag och med bruna linser i!



random bild i vargön

 

När vi kom tillbaka satt vi och väntade och väntade och väntade och väntade, tills maten var klar!! Så underbart gott, fast de är riktigt jobbigt att bli så mätt så man får ont i magen och inte orkar röra på sig... Men efter ett tag gick de. Micke, Sofia och Victoria kom också efter ett tag och så käkade dom lite osådär, läsken tog slut så jag och Petra åkte in till uddevalla snabbt och köpte lite mer julmust :)


Robin och jeppe sover. såhär ser det alltid ut mellan kalle anka och maten!



mormor, mamma och moster

 


Julbordet ;P innan alla satte sig



mormors underbara julmat!

 

Sen blev det julklapps utdelning och paket öppning :) Jag fick 2300kr presentkort på överby, som jag ville ha. Önskade mig ju inget speciellt och jag behöver kläder m.m så de var perfekt. fick även en bok, skiva, och en en lykta som Joy hade gjort i skolan!!


fina lyktan jag fick av Joy! :)

 


boken och skivan! :)

 


11st 100kr presentkort :) 1100:-



haha så himla typiskt Bengt! :) han hann vell aldrig åka och köpa dom riktiga presentkorten



sist men inte mins ett presentkort på cervera :) kan bli väldigt behövligt framöver!!


Klockan slog åtta och vi satte oss ner och började spela julklapps-spelet. Alla familjemedlemmar köper varsit paket med ett värde på ca. 30kr. Vi slår in paketen och lägger dom i mitten på bordet. Sen börjar någon slå två tärningar, får man två lika, alltså 1-1, 2-2, 3-3 osv. så får man ta ett paket. Sen går de runt tills alla paketen är tagna. vi som fått öpnnar paketen (jag fick tre) och visar alla andra vad vi fått. NU BÖRJAR DE ROLIGA! nu är det bara en tärning som gäller och man ska slå antingen en 1.a eller 6.a för att få ta ett paket man vill ha, alltså så ska man sno från varandra och så går tärnigen från person till person. det blir riktigt intensivt i slutet, 15min har vi på oss att sno åt oss de vi vill ha.. Jag fick inte något där, men de gör inget för de fanns inget seciellt som jag ville ha ändå men Joy däremot, jag tror han rensade bordet på alla godis saker som det fannas! riktigt roligt för honom för han inte har aldrig fått något, något annat år.

Sen började de åka hem folk lite titt som tätt. vi var kvar sist också som vanligt hah! Men framåt 23.00 åkte vi också hem. På parkeringen mötte vi Linus som också precis kommit hem!

tack alla för allt! jätte mysig julafton och jag tänker på dig morfar men jag vet att du var med oss idag! ♥


Nu är jag dödstrött och funderar på att lägga mig men jag tror Linus har andra planer ;)

Julaftonsmorgon

DATE 2009-12-24 TIME 13:11:00

Vaknade lite efter 10 lagom till julfrukosten, tomtegröt med en mandel i (den som får mandeln får ett extra paket), ägg och  mackor :) Jätte mysigt att sitta och äta frukost med alla, länge sen nu ..

Gunnel var här för ett tag sen och vi bytta julklappar, trodde nästan inte hon hade kommit i håg mig.


Nu är jag på klädd, känner mig lite skeptisk till koftan men den är ju snygg, så det får väl gå.. Jag har slagit in den sista julklappen och nu ska vi åka till mormor alldeles strax. Efter som vi är ganska tidiga iår tänkte jag ta med mig datorn, men de fick jag inte för mamma hahah, antar att hon är trött på alla datorer nu, eftersom alla sitter (varje dag) instängda i sina rum framför varsin dator. yäyäää

Ha en riktigt god jul nu!

Äntligen (halv) klar!

DATE 2009-12-24 TIME 00:40:53

Nu har jag gjort nästan allt som jag ska göra, förutom att städat men de är inte stökigt på rummet det var bara kläder och handukar och lite cola flaskor (a) men golvet är inte smutsigt så de gör nog inte så mycket att jag inte damsugde heheh .

Baby kom hem redan vid 22.00 så han följde med mig ner och hämtade upp all tvätt från torkrummet. och sen dess har jag slått in julklappar och druckit glögg, fan va slö jag blev.

Granen är upp och alla paket ligger där under! Jag har bara pappas kvar att slå in, den är lite klurig för jag måste ha en nedrans kartong att lägga den i. Får hoppas på att jag hittar en i morgon :)



myysiigt!!


Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! måste upp i tid i morgon.
eller i tid och i tid, jag ska upp tidigt i morgon ;P ska hem till mormor lite tidigare än vanligt, eftersom hon bor själv nu :'( så de är vell inte mer än rätt att vi åker upp och hjälper henne med allt.

Ingen rast ingen ro!

DATE 2009-12-23 TIME 20:11:16

puuuh!! Hållt på hela dagen verkligen är helt slut nu, mina ögonlock är väldigt väldigt tunga men än får jag inte sova!

Dagen började med att jag, mamma och Linus åkte ut till siba. Tror ni de var mycket snö på bilarna eller? eh ja. Vi fick ta två bilar för att Linus var tvungen att dra tidigare, men inte blev vi ledsna i ögonen för de. tvärtom faktiskt för det är alltid lika roligt att busa runt med bilen i den lösa snön som ligger på marken. Linus tycker de är extra roligt eftersom de är hans första vinter med körkort.


sötnosen borstar av bilen!



där står mamma och dom och borstar hennes bil ;P



hahaha så jävla snygg är jag ;)


Jag trodde att de skulle vara mer folk än var det va, visst det var verkligen inte folktomt, men helt okej ändå! Vet inte hur jag ska förklara dagen på bästa sett, men ett ord som poppade upp i huvudet är Förvirrat! och de är vell så man kan förklara den på bästa sett, pengar hit och dit, vem var skyldig vem, vilka har betalt, hur gjorde vi där, var är de paketet, vem var den till osv. efter 3 timmar var Linus klar och åkte hem, efter 6 timmars yrande i folkmassorna så var även jag och mamma klara och jag har inte missat en endaste liten julklapp.. Allt som allt kostade de 1400kr exakt och där är mina kläder till julafton inräknat! Perfekt varken mer eller mindre än vad jag räknat med!


julklappar!! fast ginatricot och veromoda är mina saker till  mig själv ;P

 


tröjjan är från gina, och legginsen är från veromoda

meningen var ju att jag skulle ha lack leggins men eftersom att dom var slut över allt så köpte jag domma, halva lack iaf. hahah. skitsnygga på. dock lite förstora, fanns inte i XS så jag fick nöja mig med S och koftan fanns inte i S så jag fick ta M men de gör inte så mycket, den ska ju vara lång och gosig hehu :) btw så är det första plagget någonsin som jag köper i strlkn M, hade i vanliga fall skitit i att köpa den, men nu så fick jag ge mig och köpa den ändå. (fast hade ändå ångest)


Vi var hemma strax innan 17.00 och de var alldeles lagom,
hann sätta mig ner och vila ryggen en stund och sen tog jag min och Linus tvätt + ett par jeans som är jeppes och pappas skjorta och gick ner i tvättstugan, satte på 3 fulla maskiner.. Nu hänger allt i torkrummet och jag har fått i mig en väldigt efterlängtad lunch. Bengt var här innan också och vi bytte presenter oså där. 

Nu ska jag gå och hjälpa till med granen och sen blir det städning, julklapps inslagning, tvätt hämtning och glögg drickande!

Tacka gud för min mamma!

DATE 2009-12-23 TIME 09:10:41

Nu är jag vaken, ta-daaah! Kollat swedbank och jag har inte fått i några pengar ;/ ringde försäkringskassan och hon sa att jag inte ska få pengar förens den 28.de. roligt. Men de var dom pengarna för lappen jag lämnade in sist.. Jag har fortfarande inte fått pengarna som jag skulle ha fått, för den lappen lämnade jag in tidigare.. och hon sa att pengarna ligger i utbetalningsgrejjen men har inte blivit utbetald, jo tack det vet jag!

Men som tur är erbjöd sig mamma att låna ut pengar till mig! :) så det löser sig iallafall...
om typ 1-2 timmar ska vi ut till överby och jag känner mig förvånandsvärt lugn faktiskt. Duschade för en liten stund sen och nu ska jag börja sminka mig och ta mig en kopp kaffe..

Ha en bra dag dude's

Film tajm (y)

DATE 2009-12-22 TIME 23:30:56

Ska kolla på "My sister's kepper" mest som tidfördriv. Klockan tolv ska jag genast gå in på Swedbank och kolla om mina pengar kommit in... håll tummarna för mig!


Lite lugnare i sinnet

DATE 2009-12-22 TIME 20:38:43

kollade på försäkringskassans hemsida och där stog det att alla som ska få pengar nu under jul helgen får pengarna den 23.dje . Suck vilken tur! Hoppas bara att de inte blir något krångel så jag bara får 2800kr alltså för en månad. jag ska ju få för två så jag hoppas verkligen att de inte blir något krångel som sagt. Mamma övertygade mig också om att jag kommer få pengar att jag ska vara lugn (y)


Nu snöar de ännu mer, börjar bli riktigt mycket snö ute nu.



Snöstärnan i vardagsrummet ;P tagen från balkongen


Jag satte mig även ner och skrev upp på en lapp vad jag ska köpa till alla i julklapp, och de lättade med väldigt mycket på trycket i skallen. Har även druckit någon kopp med starkvinsglögg 15%.ig och även en cider (kan vara därför jag känner mig lugnare iofs) hahaha.


fick sudda ut vad jag ska köpa för att ingen ska se vad dom ska få haha ;P



glöggen :P

 

Jag och mamma hjälptes åt innan att göra julgodis.. blir definitivt inte lika snyggt som på paketet men hoppas de blir lika gott som de låter!!!


Nu ropade mamma att glöggen var värmd, dags för en kopp till ;)

 



22 December

DATE 2009-12-22 TIME 14:44:59

Idag är allt bara jobbigt. Blir galen snart, vet inte ens med säkerhet att pengarna kommer innan jul. Tänk om jag sitter och väntar hela dagen på pengarna i morgon och så kommer dom aldrig, och när jag fattar att dom inte kommer komma in så har överby redan stängt, och jag har inte köpt en endast julklapp. FAN va nervös jag är nu.

The night goes by so very slow

DATE 2009-12-22 TIME 00:56:31

Är riktigt deppig nu. har inte en aning om varför, men kan vell anta att de är för att jag inte fått in pengarna ännu, och känner mig riktigt riktigt stressad, som det blir såhär. Jag kan inte lägga mig och sova heller (som jag skulle vilja) för att Linus spelar cs och pratar och svär i micen. Jag klarar inte av att han ska sova bort hela dagarna när jag går upp i tid, därför sitter jag helldre uppe med han och sover bort dagen med han istället.

Har iallafall kommit på en möjlig outfit till julafton,
jag vill ju ha något mysigt som jag trivs i och som ser snyggt ut på mig, svår kombination dedära.. Men jag tror nog (någonstanns långt inom mig) att denna kan bli en helt okej sådan. dock måste jag köpa de isf och de skulla vell gå på mellan 350-500kr. Orkar faktiskt inte leta upp bilder på allt men om de nu skulle vara så att jag köper de, lägger jag ut bilder när de är aktuellt.

Sitter som en dödfisk framför datorn just nu, bara kollar runt på allt möjligt men inget når riktigt ända in.

STRESS STRESS STRESS!!

DATE 2009-12-21 TIME 17:55:17

nu börjar jag verkligen få panik, inga pengar idag.. Med min vanliga tur kommer dom säkert inte ens innan jul, hoppas innerligt att dom kommer senast onsdag. Jag har inte köpt en endaste liten julklapp och jag vet knappt vad jag ska köpa till alla heller.
  • Linus vet jag
  • Bengt vet jag
  • Gunnel vet jag
  • Mamma vet jag inte
  • Mormor vet jag inte
  • Pappa vet jag inte
  • Robin vet jag inte
  • Joy vet jag inte
  • Jesper vet jag kanske
Jag har ju ingen koll på något, jag tror jag skulle vara med och betala paketet Robin ska ge till Jesper, om jag inte fattade det helt fel? jaja..

Måste verkligen gå ner och kolla om det finns någon tvätt tid ledig innan jul. De är nästa problem haha vad faen ska jag ha på mig på julafton!? Jag har en tröjja, en vit med puffiga axlar från ginatricot, men jag vet inte om jag gillar den så mycket längre, man ser fet ut i vitt, användt den en gång.. Kanske ska kolla om den finns i svart? men de är så tråkigt med svart också hela tiden.. GAH VILKA PROBLEM! har egentligen inte råd att köpa massa nytt nu heller innan jul, men måste man så måste man ju (a) fast iofs så kanske den vita blir snygg om man har något brett nit skärp i midjan, hmm hmm.. NU VET JAG!! jag ska inte äta något innan julafton, då brukar jag känna mig smal + att jag kan ha den vita tröjjan då :D

De ända som jag önskar mig i julklapp är pälsmössan på ginatricot. sen vill jag bara ha presentkort tror jag, kan faktiskt inte komma på en endast liten sak till som jag önskar mig.. och vi sa de med, att vi (ungdomar - jag, robin och jesper) kan få ett paket och resten pengar och presentkort, dels för att då kan man ju köpa vad man vill och dels för att mamma ska slippa all shoppingstress ..


nog med babbel! nu ska jag kila ner i tvättstugan och kolla efter en ledig tvätt tid :)


Även rockstjärnor måste sova

DATE 2009-12-21 TIME 04:30:52

haha! har iallafall klätt av mig och ligger nu under täcket, tänkte kolla på ett avsnitt av "to love ru" som jag är helt fast vid :) en anime serie såklart!!! kan nog vara den roligaste jag någonsin sett, sjuk anime faktiskt.

anyways godnatt!

Rockstjärna är vad jag är

DATE 2009-12-21 TIME 00:46:47

kolla hur grym jag är på att spela "twinkle twinkle little star" eller "blinka lilla stjärna" som de heter på svenska

 

Genom att blåsa in luft i microfonen, där man annars pratar, i den takten låten man spelar är och trycker på "knapparna" är det som vilken flöjt som helst! Ända skillnaden är att den får plats i fickan och de är en multimedia telefon också! Kostar endast 7kr på appstore och den är definitvit värd varena öre.. skulle kunna tänka mig att betala mer för den också... Det är svårare än vad de ser ut men samtidigt väldigt lätt att lära, denna låten klarade jag utan att kolla på noterna efter 10 minuters övning, finns 100-tals olika låtar att lära sig. Allt från themesongs från spel till nyaste låtarna på the voice.

 

Detta är den bästa applicationen jag har! och den ända som jag faktiskt tyckt varit värd att lägga pengar på!


Galet slö dag!

DATE 2009-12-20 TIME 23:52:24

som jag berättade tidigare gick jag och la mig efter att jag skrev de senaste inlägget. Vaknade inte förens strax efter 16.00, fast kännde mig fortfarande sjukt trött.. Satt vid datorn en stund och sen blev de käk, spagetti och köttfärsås, Linus kom hem igen klockan 17.00 ungefär och han la sig och sov en stund (är de bara jag, eller handlar 99% av alla mina inlägg om sömn?) Väckte iallafall Linus 19.00..

Klockan 19.45 körde vi Jeppe och hans två polare till Uddevalla, dom skulle se på den nya filmen "Avatar". Jag är verkligen skit sugen på att de den.. De sägs att de ska vara den dyraste filmen någonsin, alltså att den har kostat mest att göra av alla filmer som nånsin gjorts och att dom hållt på med den i 10års tid ;O ...

Nu framåt kvällen har vi inte gjort så värst mycket, chokladpudding med grädde är vell de ända hah! Fast usch nu vet jag verkligen att jag inte gillar chokladpudding.. Jag försökte tänka att jag kanske bara inbillat mig tidigare ggr jag ätit de, de var ju ganskalänge sen jag åt de sist. men nej, nu vet jag att verkligen inte gillar de. bläää


Snart kommer de komma upp en video här.. när jag spelar flöjt :) men inte vilken flöjt som helst utan OCARINA!!

20 December

DATE 2009-12-20 TIME 13:53:32

vart vaken en timme nu, men är fortfarande lika trött.. tror nog jag ska sova en stund till. Det skulle vart kalas idag för Jesper men det blir uppskjutet (som vanligt), till annandag jul!

Mina pengar har inte kommit in ännu, hoppas verkligen att dom inte kommer den 23.dje då blir de stressigt för mig, herregud! Mamma gick med på att jag kunde ge henne 1000kr istället och så har jag räkningar på över 1900kr så 3000 försvinner direkt. 2600 har jag kvar då, ska förska att köpa julklappar för 1000-1500. Blir vell lagom med pengar över för att jag ska klara mig en månad hoppas jag, får ju 370 kronor vid årsskiftet också. Så de ska vell fungera...

Dags att hoppa i säng!

DATE 2009-12-20 TIME 04:33:45

Vädligt bra dag - enkel sammanfattning av dagen! helt klart bästa på länge.. Tänk att pappa ligger och sover i lägenheten brevid! han är inte här och hälsar på, han har flyttat hem! woohoo riktigt riktigt roligt ♥

mina ögonlock är väldans tunga nu, ska ryta till på linus så han med lägger sig! hihi.

Jul jul strålande jul

DATE 2009-12-20 TIME 03:15:06

gud vad jag blir trött.. Nu har jag läst i säkert 20 bloggar, 20 facebook's och 20 bilddagböcker "julen är tråkigt, julen är överskattad, fuck julen" osv. Vad är de med folk? helt seriöst.. Fan va trött jag blir på negativt folk :S så som jag vill minnas de så har julen varit något dem flesta längtar efter, släkten, maten, paketen, kalle anka, jultomten.. Det är inte fel att "tro på jultomten" visst jag tror inte på att han verkligen finns, men de är fortfarande en mysig tanke och när jag tänker på tomten så tycker jag de blir ännu mer spännande med julen..

Jag är 19 år (räknas som vuxen) men bara för de, måste man inte hata julen. Trött på ungdomar är jag, tänk efter nu när ni läser, ni som är runt i min ålder. HUR MYCKET TRADITIONER FIRAR NI MED FAMILJEN? ... midsommar - betyder supa, nyår - betyder supa.. you name it! De enda som man faktiskt firar med familjen är julen! skippa skit snacket. Man träffas på lite födelsedagar då och då, men de är sällan ALLA är samlade. Vissa föräldrar är ju separerade och då kan de inte hjälpas, men att träffa mammas släkt en dag och pappas den andra är nog inte speciellt ansträngande.

folk som är sura eller har PMS drar till med "jag skiter vell i jesus, bara idiotiskt att fira jul när jag inte ens tror på gud". snälla lilla? vi lever på 2000-talet nu, ingen är tvingad att tro på jesus.. vi får tro på vad vi vill nu förtiden. nu är hör julen och jesus lika mycket ihop som ketchup och pankakor... de är tomten som är "gud" vid jul :)

December är den värsta månaden för plånboken, men jorden går inte under? (åtminstone inte inom en vecka) December är också för mig tacksamhetens månad. Man träffar alla i familjen, visar att man tycker om varandra, äter tillsammans, kollar på kalle anka tillsammans, och även om de inte är dyra paket så ger vi varandra en liten, eller stor present för att visa uppskattning att visa att vi bryr oss om varandra.. (okej visst är de knäppt att man ska ge presenter för att visa uppskattning) men det handlar om en gång på året!

Låt granen barra, låt dig njuta av den onyttiga maten, lägg realismen åt sidan och tro på tomten! och för en gångs skull på året, lägg dina pengar på andras önskningar/Drömmar.

Pappa är hemma!

DATE 2009-12-19 TIME 20:15:19

tog 20 minuter ungefär och bära upp alla hans grejjer till hans nya lägenhet! (han blev jätte glad för lappen btw) Nu ska vi snart äta tomtegröt allihopa, mysa och fira!! :) Bara så ni vet, JAG ÄR JÄTTE GLAD NU!!!!!

19 December

DATE 2009-12-19 TIME 18:00:37

Gick upp klockan 10 och gick ut med Molly en runda så hon kunde kissa och sådär, somnade om och var ute med henne klockan 12 igen.. La mig i sängen igen och somnade.. vaknade av att mamma ringde klockan 13.20 ungefär och sa att vi skulle hämta Joy i stan klockan 16.15...

Vi satte iallafall igång med att städa, jag dammsugde och Linus fixade i köket.. Klockan 14.45 (alltså 1½ timme innan vi skulle hämta Joy) ringer Linus bror Daniel och säger att dom ska åka till kalaset snart, faan tänkte jag hur ska jag då kunna hämta Joy, det blev snabbt in i dushen och ut lika fort, gjorde mig i ordning och fick ta bussen klockan 16.00 till stan, Mötte upp Joy vid bion och så tog vi bussen hem 16.40...

Nu har vi målat en teckning (HAHA!) till pappa och tejpat upp på hans dörr, det stog "välkommen hem pappa!!" på den, hoppas han blir glad :D Snart kommer mamma, Robin, Pappa och Christina hem (dom har hämtat pappa i hovmantorp, där han bodde innan) dom åkteklockan 8.a i morse, så det tar ju sin lilla tid att köra.. iallafall när dom kommer ska vi börja bära in allt i hans nya lägenhet som ligger vägg i vägg med våran ♥ .. så detta kommer nog ta hela kvällen för oss, inte för att han har så mycket saker tror jag, men ändå..


Min lilla plutt

DATE 2009-12-18 TIME 23:11:17

han försöker nog göra mig smällfet med flit tror jag! han skrev nyss sms "jag har köpt massa gott till dig :)<3" .... (och det var inte alls så att jag sa "köp med någon gott" innan han åkte).. awäää!! :D

update 23.26: haha nu kom han in "äääälskliing jaaag haaar maaassoor tiiill diiig" och så kastade han ostbollar, TVÅ gott & blandat påsar, pringles och coca cola!! han är galen.. som jag sa "han försöker göra mig smällfet".

Paradise hotel!

DATE 2009-12-18 TIME 21:21:53

Har inte intresserat mig så mycket av detta programmet innan, men sen igår så började jag tänka på om hur jag ska färga mitt hår, om jag ska ha mörka nyanser i håret, brunt, mörkbrunt, svart eller om jag ska ha ljusa slingor, blonda, mörkblonda, ljusbruna och lite bruna och så tänkte jag tillbaka då jag var platina blond och så tänkte jag på hur stämplad man blir typ som kissie, natasha, linda rosing och olinda.. När olinda ploppde upp i huvudet kunde jag inte låta bli att kolla om Paradise hotel går nu och om man kan kolla på de online..

Nu sitter jag här 24 timmar senare och har sett nästan alla 20 avsnitt,
det är sjukt spännande och fan va folk förändras undertiden i programmet.. att man kan påverkas så mycket är sjukt! Nästa avsnitt som jag ska sätta på är de parcermonin och jag hoppas innerligt att franscesca åker! störd människa seriöst, skulle aldrig vilja träffa henne i en mörk gränd..


åk åk åk ÅK UT!


Förövrigt har jag ätit en väldigt god kebbabpizza med pommfritt och starksås.. Orkade inte ens en barnpizza, trots att jag inte ätit något annat på heladagen, men jag sparade de som jag inte orkar så käkar jag de sen senare när magen börjar kurra igen :) jag älskar pizza!!!


hohoho

DATE 2009-12-18 TIME 18:32:06


18 December

DATE 2009-12-18 TIME 16:06:59

tjooflöjt och sinkaduus, vaknade av alarmet 12.30 gick upp och tog en cigarett med mamma, sen la jag mig i badet en halvtimme.. Efter de satte jag mig i köket och sminkade mig samtidigt som jag kollade på ett avsnitt av svenska 'paradise hotel' på tv6 play .... blev stressigt det sista eftersom jag kollade lite mer på programet än vad jag sminkade mig ;P ..  20 minuter kvar och jag satt fortfarande med handuken på huvudet. Så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig idag och stanna hemma istället. Fick ett sms av Linus där det stod "vart ska du?" gick in i rummet till han och berättade att jag inte ska åka någonstanns.

Har jag sagt att pappa flyttar till Vänersborg imorgon ? att lägenheten vägg i vägg med våra ? att balkongen är brevid våran ?..
nu har jag iallafall sagt de :D och jag längtar som en tok! han bor i småland nu, men imorgon flyttar han verkligen hit!!! Mamma och mina bröder ska ner och hämta han och hans saker med släp i morgon (jag får inte följa med för jag är för klen sa mamma) och så börjar vi flytta in hans saker när dom kommer tillbaka igen.. hursomhelst jag tog nycklarna tills hans lägenhet innan och gick och kollade hur det såg ut, och de ser helt okej ut.. i köket och sovrummet ska det tapetseras om och det betalar hyresvärden. Annars ser allt jätte bra ut! Nära till pappa om inte annat, kan ju nästan klättra över genom balkongerna haha.


pappas dörr hihi! Peter Törnqvist

Nu mina damer och herrar ska jag ge mig ut i den hemska kylan och gå och köpa cigaretter! Ska bara kolla om jag fått in mina pengar från försäkringskassan..

Födelsedagskalasmys !

DATE 2009-12-17 TIME 21:03:31

Grattis lillalilla-lillebror på din 16-årsdag!


hittade denna bilden på facebook, fanns ingen bättre så ;P


Nu har vi ätit tårta och massa gott! Jeppe fick sitt headset som han önskade.. De roliga med dom var att igår på dagen, innan Jeppe kommit hem från skolan, frågade mamma Linus om han vet något headset som är bra och snyggt fast ändå inte för dyrt, Linus visade ett par från steelseries och sa att domma vill han säkert ha! Mamma var lite tveksam över att färgen var rörd, men Linus sa bara "jag tror han kommer gilla dom" så mamma beställde dom.. När Jeppe kom hem från skolan så sa han till mamma att han skulle visa vilka det var han ville ha, och gissa vilka de va?... jo dom som Linus sa som mamma beställde bara 1 ½ timma före haha!..


hemmagjorda tårtan, lite naknare än vanligt, men god var den!



från vänster: Jeppe, Suddig mamma och Robin



Jeppe ville inte vara med på bild, men de ville Robin haha. så vi får lossas att de är Jeppe



Steelseries siberia


Han fick även gymkort på friskis & svettis och pengar :) Hoppas han är nöjd nu! (förutom att de tangentbordet han fick inte funkade haha men de ska dom åka och byta i morgon)


17 December

DATE 2009-12-17 TIME 14:49:00

Idag på morgonen klockan 07.00 väckte mamma mig, Robin och Joy och så tog vi paketen, tände ljus och gick och sjungde för Jepser som fyller 16 år idag! :D tänk att den lill-skiten fyller 16, helt galet.. Det var ett bra tag sen han växte om mig, men tänkt att han är 16 år idag! helt sjukt juuuuuu. Han fick öppna paketet från mig, Robin och Joy i morse och de innehöll ett gaming-tangentbord som han önskade sig! och så fick han pengar från farmor.. När alla kommit hem i eftermiddag ska vi säkert äta tårta och så får han sina andra presenter och så blir de kalas med resten av släkten på söndag.

Jag och Linus har hållt på och städat lägenheten hela förmiddagen,
de är mycket att göra, de är ju en 6.a + kök och två hallar och två toaletter trots allt. fast vi städade bara "våran del" av lägenheten, ena hallen, köket och vardagsrummet. Dammsugde, diskade, och gjorde de snyggt :P äntligen är vi klara iallafall och jag är dödstrött.. Skulle kunna sova massor med timmar till, fast de är vell dumt att göra.

Annorlunda talang

DATE 2009-12-16 TIME 23:09:16

Min lillebror Joy kan blåsa ut luft med sina öron, eftersom det är lättast att visa när han är undervatten så visar jag ett klipp som jag filmade innan idag, när han ligger i badkaret och blåser bubblor!


Hunnit med mycket idag

DATE 2009-12-16 TIME 22:47:07

Idag vaknade vi av att Linus alarm ringde klockan 12.00, jag låg kvar i sängen till 13.30 och gömde mig för Linus hemska humör.. som tillslut släppte och han blev sig själv igen hehe. Jag ringde vårdcentralen för att jag har haft fruktansvärt ont i njurarna nu igen! och denna gången är det värre än va det någonsin varit.. Linus mamma och hennes sambo Johan som båda jobbar på näl, sa att de kan vara grus i njurarna, alltså njursten så dom tyckte jag skulle åka till vårdcentralen..

Efter att jag gått upp så sminkade jag mig och fixade mig och allt det dära, vårdcentralen ringde 14.30 och gav mig tid 15.45, 15.30 körde mamma dit mig. Jag fick ta stick i fingret (!!!) och kiss-prov och sen sätta mig i det röda-väntrummet och vänta på doktorn.


ajajaj, fast denna gången klarade jag de, utan att vara livrädd..


När doktorn kom och ropade upp mit namn, fick jag följa med in till han och han förklarade massa saker som jag inte fattade ett ord utav (han var dansk) jag förstod att han skickade ett recept på en ny medicin som jag inte provat innan till Apoteket och att jag skulle dricka mycket tranbärsjuice när jag tar tabletterna. Eftersom att jag inte hade pengar med mig så får jag åka dit i morgon och köpa dom..

 

Linus kom och hämtade upp mig och så åkte vi ut till överby, när vi nästan var framme kom jag på att Linn sa igår att hon skulle till siba idag med, så jag skickade sms och så ringde hon upp mig. Så Fredrik, Linn och Sven mötte oss på Rusta och så gick vi in och letade efter CD-skivor (till att bränna ut windows 7 på, eftersom att inte några av skivorna vi hade funkade).. På Rusta fanns det bara 10 pack så vi struntade i att köpa det där och så åkte vi bort till Elgiganten istället. Där strosade vi omkring bland teknikens under ett tag och till slut hittade Linus 5-pack som han ville ha.

Efter Elgiganten åkte vi till McDonads och käkade, jag och Linus tog varsin cheeseburgare och varsin Mcfeast junior!! Jätte roligt att Mcfeast kommit i små burgare för bara 15kr ! dom är ungefär lika stora som cheeseburgare! Perfekt ju om man känner sig sugen på en Mcfeast men inte vill betala så mycket


Linnsan och Swempan :)



Linus och Fredde :)


Mcfeast junior! :)

När vi käkat upp allesammans så åkte vi hem till Vänersborg igen och släppte av Linn och Fredik vid Resecentrum och så körde vi hem Sven.

Sen åkte vi till Linus mamma's nya hus på mariedal!! Så jävla snyggt och modernt! Det ser lite tråkigt ut på utsidan, när man kommer in är det som en dröm!! och badrummet var hur fräsht som helst !!


Har aldrig i hela mitt liv sett en så stor dusch grejj innan :O  ... Jag och baby i speglen <3


Linus visade mig runt i huset och ner i källaren där han ska ha sitt rum, allt är verkligen så himla mysigt! och när han visade mig övervåningen hittade vi en busig morris i Catherine's säng (han får inte vara där) och när vi bärde ner han så gick han raka vägen in till Julias säng och spydde i den hah! Knäpp katt..

 


Det går ju inte direkt att vara sur på han, han är för sööt.


Sen bjöd dom oss på äppelpaj med vaniljsås och lilla Nova-lie busade och sjungde som en tok! lilla sötan.. hon sjungde "johan är vacker och snäll" haha och när Johan sa till henna att sjunga det igen så att Cathrine också hörde så sa hon bara "johan är en bajskorv" hahah. efter vi suttit och pratat ett tag så var det dax för Nova-lie att hoppa i säng och då åkte vi med hem.

Vi satte igång att städa dirket och nu är det skinande rent här inne, iallafall damråttfritt! Linus har formaterat om sin datorn och jag funderar på att med göra det, vill jätte gärna testa windows 7!!


15 December

DATE 2009-12-16 TIME 21:42:23

Dålig uppdatering igår, men nu ska jag dra igenom dagen med lite ord & bilder.

15 December: natten till den 15 var ett rent helvete, orkar inte gå in på så mycket i detalj men jag kunde inte somna helt enkelt, blev sur och tillslut så sur att jag började gråta.. klockan 08.00 (efter mamma, joy, robin och molly åkt hemifrån) gick jag och la mig i Robins säng, för att Linus tog så mycket plats i våran och de var fruktansvärt varmt. Sov till klockan 12.00, jag gick upp duschade, sminkade mig, plattade håret osv. Väckte och pussade baby hejdå och tog bussen 15.00.

Åkte 65.an och hoppade av vid brandt för att möta upp Linn, hennes buss var lite sen så jag fick hoppa av där, så vi kunde ta nästa buss tillsammans.. När hon kom, efter ca 5 minuter, såg hon ut som ett snömonster hahah!!


ser inte ut som att de snöar, men det snöade som tusan, som man ser på Linn haha!


Vi väntade på bussen i 5-10 minuter, så åkte vi ut till överby! Vi sprang hit och dit, letade efter presenter till Fredrik som fyllde 18år igår, Grattis! Det var inte så lätt att hålla sig undan alla tjej-affärer, vi testade nog mer saker till oss själva än vad vi la ner tid på att hitta presenter till han haha! men till slut så bestämmde hon sig för att köpa skor på Stadium och 3 kalsonger på JC :)

 


Linn testade en pälsmössa på Carlings och jag testade en på Ginatricot..


Jag ska köpa den på Ginatricot så fort jag får pengar, för fan va snygg jag var i den!
första gången, jag passar i mössa.. dessvärre blir jag inte bra på bild, så de kanske ser hel-knäppt ut, men huvudsaken är ju hur de ser ut i verkligheten hehu! efter ett tag kännde vi oss så trötta i benen så vi satte oss på övervåningen och tog oss en fika, Linn bjöd den sötingen!! :)


Varmoboy med grädde på toppen, special order ;)

När vi fikat klart så gick vi ut och rökte en snabbis och sen in igen och sprang runt ännu mer, Linn köpte en tröjja, strumpbyxor och skor till sig själv och klockan 18.25 tog vi bussen hem igen :) hon hoppade av på resecentrum och jag åkte med samma buss hem.. Rolig dag med min bästa<3

Resten av kvällen spenderades framför dator, Linus fick något "monster virus" som han kallar de. Så vi försökte formatera om hans, men skivorna vi har var för repiga.. så han kunde inte sitta vid sin datorn, vilket leder till att jag inte kunde uppdatera här, för jag kan inte skriva när någon kollar på hah.

sitter på...

DATE 2009-12-15 TIME 17:19:14

4c3739484862fd372bbead318ccf4a9d.png

Kolla varifrån!

sitter på överby med Linn och dricker varmoboy med grädde på toppen :)


Good Night & Sleep Tight

DATE 2009-12-15 TIME 02:39:05

Nu ska vi gå och göra smält ost mackor, sen lägga oss i sängen och kolla på 'Katten Gustav'... haha

Beroende personlighet

DATE 2009-12-15 TIME 01:19:13

Mamma och andra vuxna runt omkring mig har alltid sagt att jag har en "beroende personlighet" fast vissa saker har jag lättare att bli beroende av pga. gener. Men det här med spel shit alltså, just nu spelar jag; Farmville, Fishville, Petville, Roller coaster kingdom och Happy habitat på facebook det är ju helt galet! och detta är sådana spel som man MÅSTE hålla igång hela tiden, typ som på Farmville - då dör det man har sått om man inte skördar i tid, Fishville - där dör fiskarna om man inte matar dom i tid, Petville - då springer mitt husdjur iväg och man måste köpa ut de från fängelset, Roller coaster kingdom - där måste man släppa in folket i nöjes parken annars åker dom hem och man förlorar sjukt mycket pengar, och Happy habitat - där dör maskarna eller vad det nu är om man inte matar dom i tid. GALET VAD MYCKET MAN MÅSTE HÅLLA REDA PÅ!!!


Detta är det senatse jag började spela, Happy habitat!



När dom visar hjärtan i bubblorna över huvudet, parar man som och så får man bebisar :D


Nu ska jag faktiskt mata mina maskar och para dom haha. annars dör dom ju :'( och de vore ju förfärligt.....

ME love U

DATE 2009-12-14 TIME 19:51:26

OMG Linn är ju den bästaste i hela vida världen haha! Galen tjej.


The pain is killing me

DATE 2009-12-14 TIME 15:38:59

sån jäkla huvudvärk så jag dör idag, det gör ont i hela skallen verkligen och så går de ner i nacken.. Ska ta de riktigt lungt , nu ligger jag och lägger in massa nya låter till iTunes som jag sedan ska lägga över till iPhonen. Jag har hittat riktigt riktigt skön musik! Sist gång jag skulle lägga över låtar, så kunde jag inte riktigt sluta så de tog 4.a timmar att bli klar, men så lång tid ska de vell inte ta denna gången.

Hungrig som ett as är jag, men vill inte äta, så jag tänker "jag är inte hungrig, jag är proppmätt" och snart kanske min mage fattar att jag inte är hungrig :)

Ordning och reda pengar..

DATE 2009-12-13 TIME 20:19:08

någon annan dag!

Nu har vi haft ett "familje-möte" jag, Robin, Jeppe, Joy och Mamma + Molly.
Mamma är super stressad och mår inte bra typ, och Molly (vår hund) kräver mycket uppmärksamhet m.m (som alla hundar gör) Så mamma fick ett "sammanbrott" - eller vad man nu ska kalla de. Så vi pratade om vi skulle ha kvar henne, och självkart vill alla det, men då kräver mamma att vi (framförallt Robin och Jeper) ska börja hjälpa till mer med henne, tillexempel att gå ut med henne och sådär. Sagt och gjort.

Mamma fixar tvätten, Robin är ute med Molly nu, Jeper hjälper Joy med sin läs-läxa och jag sitter här och skriver ett CV-åt mamma (eller rättare sagt åt personen mamma är jobbcoach åt).

Nu åker vi igen

DATE 2009-12-13 TIME 17:29:51

Kom hem för tio minuter sen från brålanda och nu ska vi sätta oss i bilen och åka och hämta Robin igen... suck.

Tredje advent

DATE 2009-12-13 TIME 15:34:13

Blev dålig uppdatering igår, men jag gjorde ändå inte så värst mycket som vanligt. Det ändå som var annorlunda var att mamma lagade otroligt god mat! vi myste lite med glögg och pepparkakor och sen låg jag bara vid datorn :P

Nu ska jag hoppa in i en annan tröjja för Linus ska köra lillebror till Brålanda, så jag måste också följa med.

This is how I look

DATE 2009-12-12 TIME 00:44:05

nu skojjar jag inte, jag är sten seriös, såhär får jag sitta och grimasera för att jag ska kunna se något överhuvudtaget när jag suttit för mycket vid datorn.


and for the record, man får en jävla spännings huvudvärk av att sitta såhär och spänna hela ansiktet i flera timmar. Som tur är brukar både den suddiga synen och huvudvärken försvinna efter att jag sovit några timmar.

Hallå i stugan

DATE 2009-12-11 TIME 16:36:36

Vaknade klockan 09.00 av mamma i morse, låg och försökte somna om i runt en timme men jag gav upp. Satte mig i köket och kolla på 'Confessions of a shopaholic' på iPhonen. När den var klar typ 11.45 så gick jag in och badade och duschade, sminkade mig och klädde på mig :)



Gick och väckte Linus lite efter 14.00 och tvingade upp han, och tjugo över körde Linus först mamma till peugot och sen mig till Ann-sofie på möte..


Blir två bilder för jag kan inte bestämma vilken som är fulast haha!

 

Nu är vi hemma och jag vet inte vad vi ska hitta på idag, Ska vell få lite mat i Linus mage för han är hungrig säger han.

Bröstförminskning

DATE 2009-12-10 TIME 21:13:41

Det närmar sig mer och mer, fick hem en lapp från bröstcentrum i Uddevalla nu i veckan där jag fått en tid för konsultation. Alltså ett möte där jag ska berätta vad jag vill och se om jag kan få detta betalt av landstinget, man måste ju ha vissa mått och så. man måste ligga på ett BMI under 25 och de gör jag, jag har 20-21 i BMI nu, och sen måste ju måtten på brösten, häng, tyngd osv vara rätt med. jag är verkligen jätte spänd..



Jag har tänkt mig att gå ner 4-5 storlekar till en b-kupa eller liten c-kupa.
Ärligt så tycker jag nästan c-kupor är för stort. Stora bröst är fult! fult fult fult.. big boobs are so last year! haha. små bröst är finast! och så är det med de, inget snack.

Blandade känslor

DATE 2009-12-10 TIME 16:41:46

Fick hoppa upp ur sängen och platts håret och sminka mig fort som fasen i morse, Linus mamma ringde klockan 12.00 och sa att han skulle lämna bilen inom en halvtimme för dom skulle till skroten. Inne i stan gick jag till försäkringskassan och lämnade lite lappar och sådär. Sen när jag var klar och var på väg mot busshållsplatsen så ringde Bengt och undrade om vi skulle ta en fika.

Bengt cyklade ner från Öxnered på en kvart, vi möttes utaför princess,
jag fick en kaffe latte och en stooor köttbullemacka med rödbetssallad! muums. Vi satt och pratade lite och jag visade min nya telefon m.m. efter en stund kom Linus också, han fick hjälpa mig att äta upp mackan för den var så stor. När vi hade fikat och pratat klart gick vi till en kiosk och Bengt köpte cola till oss!<3 sen tog jag och Linus bussen hem...

På vägen hem började jag tänka lite på vad han på försäkringskassan verkligen skrev, och så kom jag på att han gjort fel. så jag ringde upp han hemma och han förklarade och förklarade för mig i säkert 15 minuter om hur UGA.t fungerar, men i min smarta hjärna lät allt fel! tillslut sa jag "jaja du vet bäst, de är vell så de är då" och la på.. haha. pratade med mamma och Anette, Anette blev helt galen hihi för jag inte fattade vad hon menade, men tillslut gick det in iallafall. Så nu sitter jag här och fattar att jag bara kommer få pengar för 2 månader och inte 3 som jag trodde, men jag får iallafall 5600kr och det räcker för att jag ska ha råd med julklappar och alla räkningar och pengarna till mamma, får 1500kr över ungefär så de får vell gå :P

Jag har ringt runt till alla ställen där jag har räkningar och berättat att jag inte kan betala förens runt jul
eftersom pengarna jag får inte kommer förens då.. och de har gått bra att flytta fram de 2 veckor hos alla, skönt så kommer inget hos kronofogden ;P

Nu blir'e badet!

DATE 2009-12-09 TIME 21:52:06

Tredje dagen i rad som jag badar, jag tror jag nämnt här innan att jag svimmar om jag ligger i badet länge. Men nu har jag iallafall kommit på hur jag ska göra för att det inte ska hända!! Jag lägger mig bara rätt ner i badkaret (Utan vatten), sätter på så varmt vatten att de inte går att ha duschslangens strålar mot kroppen, och så fyller badkaret upp sig sakta men säkert samtidigt som jag först vänjer fötterna vid de varma vattnet och sen vidare upp till axlarna. och när vattnet i badkaret blivit så fullt att de börjar röra halsen, stänger jag av och går upp, eller tömmer ut vattnet medans jag ligger kvar och sedan när de runnit ut sätter jag i ploppen igen och fyller på sakta! haha, låter kanske helt sjukt egentligen, men jag svimmar om de blir för mycket ånga på huvudet!? haha.

Ska för första gången på säkert ett halvår unna mig lite peeling och andra mysiga krämer som är bra för huden. Först måste jag ta några bloss och sitta på balkongen en stund så jag fryser, då är det mycket skönare att lägga sig i det varma badet sen hehu.

Kan ju även passa på att berätta att jag har räkningar på 1300 kronor som jag ska betala när jag får pengarna. roligt. men de måste betalas, kan ju också tala om att mer än hälften av pengarna är bara för påminnelser. Egentligen skulle räkningarna legat på omkring 500kr om jag betalat de dirket.

KORS I TAKET!!!

DATE 2009-12-08 TIME 19:10:29

Jag och Linus GICK in till stan innan! Helt galet, jag fan minns inte när jag gick så långt sist, det tog iallafall 33 minuter och jag hade jätte ont i öronen när vi kom fram.


oh fy, blir ju trött bara av att kolla på det!


Inne på försäkringskassan/Arbetsförmedlingen så kom jag på att jag hade glömt mitt legg, och ända chansen att få mitt papper på fyllt var av Fredik, min handledare, men han hade redan slutat och Linus fick inte heller sitt påskrivet för han måste få de gjort av sin jobbcoach. Så på onsdag, den 10.de så ska vi åka in till stan och fixa papprena igen... och för er som kan räkna, så kan ni ju räkna ut vilket datum jag kommer få pengarna?! 10+14... ROLIGT? eh nej. får ringa Bengt och fråga om jag kan låna 1000 kronor av han till paket ;/

När vi var klara där så gick vi hem till Linus mamma
, hon bjöd oss på pastasallad från kalasboden, mumms.. så satt vi och pratade lite om massa saker samtidigt som jag satt o sneglade på 'Toy Story 2' som Nova-lie tittade på.


Underbart gott!! :)

Nu ska jag gå och ringa Bengt! och sen ska jag ringa Lisa och Per med! Måste ju hålla kontakten med alla min mammor och pappor :) (bodde hos Bengt 1990-1994 och hos Lisa och Per 1996-2005)..

Printscreen från iPhonen

DATE 2009-12-08 TIME 12:28:11


Startskärmen och Första Menyn



Andra menyn och såhär ser sms sidan ut


091208

DATE 2009-12-08 TIME 12:20:05

Nu är jag äntligen piggare, somnade strax innan 21.00 igår kväll och vaknade av Linus klockan 02.40. han kunde inte somna om så han satte sig vid sin dator, och jag låg kvar. Linus väckte mig klockan 07.00 i morse typ. först käkade vi frukost, sen la vi oss och sov en stund till. Anette ringde och väckte mig 11.00 så gick hon och jag ut med vovvarna. Nu är Linus med vaken och vi måste verkligen komma in till försäkringskassan idag!!! Men han mår inte bra och mamma slutar inte förens 16.00 och 16.00 stänger försäkringskassan ;/ jobbiiigt läge. kanske ringer Bengt. Har egentligen inte pengar till buss men jag fick en 20.a av mamma imorse för att hon rökt så mycket på mina cigg.

Glögg & Pepparkakor

DATE 2009-12-07 TIME 20:21:52

Nu har vi haft lite andra adventmys (fast en dag försent) Jag, Linus, Mamma, Robin, Jeppe och Joy! Druckit glögg med nötter och russin och ätit pepparkakor endast med adventsljus staken tänd vid bordet, jätte mysigt.

Men nu orkar vi inte vara vakna en sekund till. Godnatt!

Blev en rätt bra dag

DATE 2009-12-07 TIME 16:38:59

Som jag sa innan fixade jag disken, städae i köket, var ute med Molly och dushade/badade. Klockan 15.00 kom mamma hem så jag och Linus tog bilen till stan. Först gick vi till Swedbank där jag fick mitt kontonummer som jag glömde kolla upp hemma och sen till försäkringskassan.

Nu kommer de som gör att dagen blev helt okej! Jag lämnade in en lapp om mitt UGA som jag skulle fått i November så nu kommer jag antagligen få duppelt eller kanske till och med trippelt :D ska in i morgon och lämna en ny lapp för december med och även fråga om jag ska få för Oktober också eftersom jag inte fick de då heller!!!! jag ska få 2814kr/månaden för att vara exaktt och får jag för 3 månader så kommer jag få 8442kr !!! minus 1000 till mamma för december så ungefär 7400kr som är bara mina :) och även om jag bara skulle få dubbelt så är ju inte 4600kr heller helt fel ;) sånt här gör mig verkligen glad!

Här kommer lite random bilder från dagen!


lilla söta plutten!


Molly letar efter mamma från balkongen


När jag låg och kolla på tv för att hålla mig vaken ;P

Riktigt besviken faktiskt

DATE 2009-12-07 TIME 13:11:07

Här sitter jag :) Pigg och glad efter att jag varit uppe hela natten... Medans Linus somnade klockan 09.30 ungefär, jag har försökt att väcka han men helt ärligt orkar jag inte tjata mer på han. såhär är det jämt när han får för sig att vi ska vara uppe och vända tillbaka på dygnet! jag skiter i om han sover hela dagen.. jag ska inte väcka han, som att de skulle vara lättare för mig att hålla mig vaken än vad de är för han.. man får fan försöka om man ska lyckas. är det inte tyst när jag ska sova ikväll så får han gå och sätta sig någon annan stanns och spela..

Jag har legat och kollat på "eftertio" på tv.n (as tråkigt) jag har plockat ur disken ur diskmaskinen och jag har ställt in all disk som låg i diskhon, städat undan i köket och städat efter Christina och Anette som var här innan och bytte möbler... Nu ska jag gå ut med Molly och kasta lite boll eller något så jag blir lite piggare, sen ska jag lägga mig i badet och när mamma kommer hem ska jag till försäkringskassan och lämna ett papper! får se om mamma kan köra in mig till stan, för Linus verkar ju inte vara så intresserad överhuvudtaget.

Tredje gången gillt!

DATE 2009-12-07 TIME 06:24:57

Nu ska jag och Linus göra vårat tredje försök att vända tillbaka på dygnet. Vi ska inte ge upp denna gången och det finns inga ursäkter, därför ska vi be mamma att lämna Molly hemma idag så vi kan ta ut henne ungefär varannan timme.. Jag känner mig verkligen jätte trött redan! men de gick inte att somna för någon av oss, vi var vell för busiga (ta det inte på fel sätt) våra munnar gick oavbrutet om vad som händer efter döden och om hur mycket vi tycker om varandra :)

Kan också passa på att berätta att det tog mig 4 timmar att soretera alla låtar i iTunes, sätta dom i rätt album och hitta albumets bilder osv. men det var verkligen värt de, nu är det skit snyggt i iPhonen!!!

Här är en liten video på mina album! :)



Nu ska jag gå upp och prata lite med mamma :) hörs säkert sen!

 


Åh så tråkigt jag har

DATE 2009-12-06 TIME 22:22:54

Nu finns det ingenting att göra, inga bloggar att läsa, inga bilder på bdb att kolla och inga roliga apps att ladda ner.

(10 minuter senare)... oj haha nu fastnade jag i iTunes! Håller på att soretera alla låtar så att de inte blir så i iPhonen att de är typ tre Beyonce artister bara för att de står Beyonce på den ena och Beyoncé på den andra så himla störande. och så ska jag kolla och skriva i vad för album alla låtar ligger i och även lägga till den rätta bilden till alla album så de blir någon ordning :)

Andra advent

DATE 2009-12-06 TIME 17:09:41

Idag är det redan andra advent och jag har inte ens börjat planera vad jag ska köpa för julklappar till alla! Linus och Gunnel vet jag iofs men vad ska jag köpa till Robin Jeppe Joy Mamma Pappa mormor och Bengt ? vet egentligen inte ens om jag kommer få pengar alls :/ för i onsdags när jag kollade swedbank för att se om mina pengar kommit in så hade det kommit in 328kr ?! de roliga är att de är precis de jag ska få in fast med en nolla på slutet, alltså 3280kr. Ska ringa och höra med Camilla i morgon varför de är såhär.

Jag har verkligen uppdaterat dåligt här i bloggen sen jag fick iPhonen, fast ska vell egentligen inte skylla på de, jag har inte vart så speciellt sugen om jag ska vara ärlig. Men jag känner att de börjar bli lite bättre nu, så jobbigt att ha ångest över inte ha uppdaterat..




Lördag hela veckan

DATE 2009-12-05 TIME 20:43:29

Det ända som känns speciellt nu med helger är att jag kan sitta uppe hur länge jag vill utan att få ångest över att jag egentligen inte borde vara uppe hela natten.

Idag vaknade vi inte förens 16.30 :$ vilket verkligen inte var bra. haha. Vi körde mamma på glöggfest innan och sen åkte vi till kvantum och köpte chips till Robin och sen upp till bellas pizzeria i blåsut och köpte mat...

Nu sitter jag och laddar ner och konverterar filmer till mp4 format som jag ska lägga in i iPhonen..
Det går inte riktigt förklara känslan av att hålla i den! haha den är så otroligt bekväm i handen och jag älskar precis allt med den! Jag önskar mig iphone sockar från apple av Linus i julklapp, jag måste ju försöka hålla den fin och rep-fri.


visst är dom söta? :) 6pack 275kr


Btw så la jag in en kod igår i bloggen så nu snöar det för fullt här, synd att man inte kunde lägga in en kod i himlen så de började snöa där också, eller en stor super dator som sköter hela världens väder hade varit bra. För då hade man kunnat ge vatten till dom länder som lider av torka och sommar till oss osv :D


091204

DATE 2009-12-04 TIME 17:37:15

Det har inte hänt så mycket senaste dagarna, jag har haft fullt upp med iphonen, så jag har knappt vart vid datorn alls. Idag körde iallafall Linus mig in till stan och jag hade möte med Ann-Sofie, efter jag var klar 15.30 så hämtade han mig igen..

Nu ska jag och Linus gå och hjälpa mamma med maten, riva ost och skära grönsaker till tacosen :)

Underbara skapelse <3

DATE 2009-12-04 TIME 03:39:48

Igår den (2.a december) fick jag äntligen hålla, pilla, känna till och med lukta på min älskade Iphone 3gs. Vart ska jag börja? den är uuuuunderbar! allt går hur snabbt som helst, man kan vara inne på alla hemsidor som man kan me datorn (kollade faktiskt bloggar via bloglovin innan med iphonen) det finns otroligt många applicationer från applestore som man kan ladda ner direkt till mobilen med mobilen! (lite synd att man var tvungen att ha visa eller mastercard för att köpa apps, men de finns strot utbud av mycket bra gratis apps också) Den har wifi uppkoppling så att surfa är helt gratis om man är någonstanns där dom har trådlöst internet! Det jag var skeptisk till innan jag fick den var att jag trodde det skulle vara svårt att skriva sms och så vidare eftersom QWERTY tangentbordet inte är så värst stort hehe, men de funkar hur bra som helst, går förvånandsvärt fort att skriva sms m.m


Min är den vita och Linus är den svarta!



boxarna ser rätt stora ut, men dom är mycket mindre i verkligheten, tänk att telefonen på utsidan är lika stor som den riktiga iphonen, lite lättare att förstå hur liten den är om man tänker så ;P



Iphone 3GS :) S=speed!

 

lägger in 4.a till bilder sen eller efter jag vaknat, för Linus raderade dom precis och sa "oj". Jag orkar inte ta nya nu så de får vänta. nu ska vi äta mackor och kolla på en film.

 


Inget blir som man tänkt sig

DATE 2009-12-01 TIME 05:07:54

Jag och baby skulle vara duktiga tänkt vi och la oss redan 01.00 men nu vaknade vi igen strax efter 04.00. så dumt de blir ibland. om en timme går mamma upp och då ska vi passa på att äta frukost med ägg, mackor, kräm och kaffe. ååh nu blev jag jätte hungrig!!och det är hela 8 timmar tills posten kommer också, jag tror nog de blir så att vi lägger oss några timmar efter mamma och dom åkt hemifrån vid 8.a

Nu sitter jag och kollar på bostaddirket och kollar på lite lägenheter som hyrsut i andrahand, det är trots allt väldigt svårt att få lägenhet i Stockholm + att dom flesta lägenheter i centrala Stockholm är bostadsrätter som kostar 1.000.000kr och uppåt. får man jobb kan man ta lån, men eftersom Linus och mina framtids drömmar inte är i kalla-Sverige så är de lite dumt kanske att ta miljon-lån.
Det blev aldrig av att jag ringde pappa innan heller för mamma sa att han kommer hem så sent från sjukhuset. Så jag ska ringa i eftermiddag och prata lite med han. För hans lägenhet kan vi ju iallafall inte få för, det är ju 3 månadersuppsägningstid, och dom som bor där nu i andrahand kan man ju inte bara kasta ut hur som helst, dom måste ju få en chans att kunna hitta något nytt place. så mamma sa att vi kanske skulle kolla om det fanns någon andrahands lägenhet ledig undetiden vi väntar på att pappas lägenhet blir ledig, så det är andledningen varför jag kollar på bostaddirekt.

RSS 2.0