and one day I hope you look back at what we had and regret every single thing you did to let it end

DATE 2011-11-24 TIME 21:43:16








en bildbomb från min?mitt? instagram, vill ni följa mig där så heter jag "leetbecca". valde ut några av mina favoriter och så var tanken att det skulle vara som en sorts översikt på vad jag gjort !:)




har börjat jobba igen också, känns riktigt jäkla bra alltså, jobbar mycket med! 18 timmar på två dagar är inte illa assz. men död åt måndagar onsdagar och fredagar då jag börjar 05.15, omänskligt? ah det tycker jag. men egentligen klagar jag inte alls, för jag jobbar helldre än att ligga hemma och ruttna bort medans alla andra går vidare med sina liv. och för att sätta lite roligheter på schemat så har jag beställt lite grejjer från H&M idag!..... nej nu ska jag tillbaka till england och emmerdale's värld (hem till gården alltså hahha) trodde aldrig den dagen skulle komma då jag fastnade i den serien. helt sjukt. kollar iofs på säsongen från 2010, känns ju lite bättre om jag nämner det då va.. haha gud ja.

Anybody who thinks money can’t buy happiness clearly doesn’t know where to shop

DATE 2011-11-16 TIME 21:35:48


beställt denna jackan från modekungen och jeansen från nelly. känner mig inte riktigt 100 på jackan, men jag gillar den mer ju mer jag tittar på den och den verkar ju vara varm och så med, jeansen däremot har jag velat fram och tillbaka med sen i slutet på augusti typ och nu bestämde jag mig äntligen för att slå till och det känns bra!

 

 


 

förresten så kom valparna igår :D så himla söta, 11 stycken blev det. just nu är dom ju bara söta men om nån vecka när dom börjar gå och när dom öppnar sina små ögon blir dom lite mer roliga om man säger så, men samtidigt blir det ju mer ansvar såklart. molly var lika duktig som förra gången och klarade allt galant helt själv.


remember me? i once meant everything to you !!

DATE 2011-11-15 TIME 22:57:48


girls just want someone to want them back

DATE 2011-11-13 TIME 22:51:41

målade mig själv till en avatar igår! riktigt roligt var det men fick tyvärr tvätta bort det efter ca 2 timmar eftersom det bara var vanlig vattenfärg jag målade med, blev outhärdligt stelt. kunde ju inte äta eller någonting, men det var jäkligt roligt sålänge det varade ;) (anledningen till att jag målade mig var 40årskalas med maskerad)

 



nu ligger jag i sängen och har precis kolla på 'änglar och demoner' har typ illuminati nojja idag, har läst massvis med texter på internet osv. jag kunde givetvis inte låta bli att kolla på den filmen då va.

♥ farsdag idag också! firades hos pappa, vi (bröderna och jag) lagade lite mat åt pappa och så fikade vi efteråt. mysigt, han fick en blomma och lite skraplottter av oss också! passade även på att hämta min pälsjacka som låg i hans förråd, har nämligen bett mormor att sy om den till en väst !:) blir nog nice tror jag. just nu har hon en väska hemma hos sig som jag bett henne att sy om handtagen på, hon är så bra lilla mormor ♥

helgen har förövrigt varit bra, lite fest hos krus i fredags, kvällen började med att krus lagade mat till mig och jonas, sen kom tommy så kollade vi på fotbollen (danmark-sverige), mmmh-mm zlatan!! therese och mickan kom ungefär vid andra halvlek. Jag satt nykter fram till typ 22.30 och kände mig jätte duktig men det gick inget vidare sen när dennis och dom andra kom med dunken.......

RSS 2.0