AWESOME! :D

DATE 2010-06-24 TIME 13:45:10

härlig dag på jobbet idag, jag har massvis att gör så tiden verkligen flyger iväg! om lite drygt 4.a timmar kommer mamma och robin och hämtar mig och så beger vi oss av mot falköping, där jag och robin ska ta tåget ner till alvesta! simon hämtar oss i alvesta och sen åker vi hem till väckelsång! IGEN :D helt underbart... jag kan nästan garantera att de bli nada zero noll uppdatering i helgen.. eftersom jag fick ge tillbaka de mobila nätverket tilll pappa igår och lisa och per antar jag har med sig sitt ner till hasslö.

hoppas ni får en underbar midsommar! ta hand om er och gör inget som jag skulle göra ;)

LOVE LIFE

DATE 2010-06-23 TIME 23:54:55

shoppingturen gick bra idag på lunchen men satan va stressad jag var!

cyckelbyxor med lite spets på - 149kr
skor, 11.5cm klack på din sko - 499kr
mörkbrun hårfärg, två paket - 150kr
puder från isadora - 125kr
brun utan sol från loreal - 175kr


nu kan jag med säkerhet säga att min helg är räddad, tack mamma ♥
mitt hår är färgat och kroppen är in smord. perfekt! dock blev håret nästintill svart men de är iallafall sketa snyggt. väskan är halvt packad och pengar har jag på kortet! :) kommer bli en fantastisk helg! så jävla rolig.

imorgon ska jag gå upp en timme tidigare för att jag måste packa det sista som jag inte kan packa ner idag eftersom jag ska använda, smink, plattång, borste, tandborste osv imorgon.
godnatt

23 JUNI 2010

DATE 2010-06-23 TIME 09:28:59

sitter på jobbet nu, datorn är igång och kassan/butiken redo för kunder! som jag sa för ett tag sen så började jag jobba förra måndagen och jag jobbade 6 dagar förra veckan och denna veckan blir det 4 dagars jobb eftersom det är stängt fredag-lördag.

på fredag är det midsommar och jag köpte en super söt klänning igår som jag ska ha! den va på rea och kostade 199:- and for your information, dom har super snygga och sommriga klänningar på VILA nu... Idag på lunchen ska jag bege på en till shoppingtur men idag ska det inhandlas skor, hårfärg, spetscykelbyxor!?, brun utan sol, deodorant och hårnålar. blir stressigt och jag är hur stressad som helst men de ska vell gå bra antar jag, hinner jag inte allt så får jag köpa resten när jag slutat jobba, klockan 18.00.

Mitt midsommarfirande kommer vara på öland med simon och patrik! jag ska ner till väckelsång imorgon efter jag slutat jobbet. kommer bli en sketa bra helg och jag ser verkligen framemot att åka ner :) *pirr i magen*


jag ska försöka uppdatera så gott jag kan men eftersom jag kommer ha fullt upp i helgen så blir det vell lite glest med inlägg. min dator ska med ner iallafall men om jag kommer ha så mycket tid för den vettekatten ;)

13 JUNI 2010

DATE 2010-06-13 TIME 20:32:22

det har kommit in inlägg här hela veckan, från förra helgen när jag var nere i väckelsång. har inte riktigt haft suget att uppdatera men ändå tvingat mig själv lite då och då att föreviga den helgen här på bloggen eftersom den verkligen var perfekt ♥

Imorgon börjar jag jobba och ska jobba i minst 4 veckor. tjänar 100kr i timmen och jag ska jobba på samma ställe där jag har praktiserat nu i 3 månader (slutade i tisdags). ska bli gött att jobba och få pengar! jag kommer jobba från 9-18 varje dag så jag antar att de kommer bli glest med uppdatering. men ett litet inlägg om dagen ska jag förska orka med, kommer nämligen vara helt slut när jag kommer hem på eftermiddagarna. Just nu har jag vell inget mer att berätta eller skriva om så jag säger godkväll!

6 JUNI 2010 - ON THE ROAD

DATE 2010-06-13 TIME 20:21:17

lagom bakis var vi nog allihopa tror jag, men roadtrip till "vattnet" blev det ändå! jag ida patrik och simon åkte och hämtade richard i linneryd först och sen bar det neråt till ja, vattnet. stannade en kvart på donken och grabbarna grus käkade. vi frågade även en dam om bästa stället med fin sand och vatten som låg i närheten. hennes förslag var dragsö i karlskrona, dragsö blev det också.


Dock blev det lite halv mulet och blåsigt när vi kom fram, men en stund satt vi där. patrik plingade så fint med sin gitarr och precis när vi bestämmt oss för att gå så ringde danne och ville att vi skulle åka och möta upp han i karlshamn, vilket vi gladeligen gjorde. mötte danne på torget i karlshamn och gick och käkade glass på glassbåten. ur mysigt! sen drog vi vidare till ett annats badställe, betydligt mycket behagligare väder och omgivning där. hur länge kan vi varit där tro? 30-45 minuter låg vi på en filt i sanden och lyssnade på patriks gitarr spelande. gaaah SUMMER FEELINGS!!





5 JUNI 2010 - UTGÅNG I VÄXJÖ

DATE 2010-06-09 TIME 21:43:48

Tog de lungt som satan hela morgonen, var ganska trött eftergårdagens fest. jag och lisa kollade igenom mina lådor som jag har på vinden hemma hos dom. hur roligt är det inte att se alla sina gamla leksaker och vänner böcker m.m .. framåt klockan 16.00 var jag duschad och klar och lisa körde hem mig till carro.. efter 30 minuter eller något så kom fanny och marcus förbi en stund, satt utanför carro med dom och pratade! :) ida och linnéa kom undertiden jag satt och pratade med fanny och marcus.

När jag kom in igen började vi göra oss iordning och tog varsin cider. efter en liten stund kom även zeliah och gjorde oss sällskap. vi satt ute på carros inglasade stora altan och förfestade till bra musik. vi (okej jag och carro) käkade även lite smörgåstårta innan de var dags att dra ut till bussen 20.25.


På bussen mötte vi upp patrik som gick på en hållplats före oss. påvägen dit kan jag erkänna att jag kände mig lite rund om fötterna. när vi var framme i växjö så blev det ett toalett besök för oss alla innan vi gick vidare bort till sports. utanför upptäckte jag till min (inte alls stora) förvåning att min plånbok INTE låg i väskan. efter 5 minuter av panik så fick jag bekräftat av carolines pappa att min plånbok låg hemma hos henne. ringde först lisa men hon hade druckit vin och kunde inte komma in med den. sen kom jag på att jag kunde ringa och fråga linus om han ville tjäna lite pengar genom att hämta min plånbok och köra in den till växjö. Till min (däremot väldigt stora) förvåning ville han det.

Efter ungefär en timmes väntade och tillnyktrande så gick jag ut och mötte linus. vi stack och tog ut pengar och sen tillbaka till sports. när jag kom dit var alla redo att dra vidare. men snäll som patrik och linus är så stannade dom en kvart med mig så jag han klunka i mig en bärs. vi mötte upp tjejerna på mcdonals där zeliah käkade.


sen gick vi till oleo där vi spenderade resten av kvällen. träffade på en gamal klasskompis, Ida, och vi fick ett snöra med blommor på, som jag satte på huvet istället för runt halsen ;P Nils kom även utanför en snabbis och sa (knappt) hej. vid 02.00 var det dags att dra hem. så vi åkte hem, ida sov överhos mig och vi låg i lisa och pers säng den natten.


4 JUNI 2010 - CARROS STUDENT!

DATE 2010-06-08 TIME 23:36:56

jag vaknade klockan 10 ungefär och gick upp och gjorde mig i ordning. gick sen bort till line (typ storasyster) vid 12 ungefär och pratade och busade med lines små barn :) super mysigt!

tog bussen vid 14.00 in till tingsryd och mötte upp Ida och Linnéa♥ vi gick till börjes och köpte blommor och gosedjur till carro och sen gick vi till biggans och tog en fika!

 

Sen var det dags att gå upp mot carros skola, där hon hade det utsläppet klockan 16.00! kan ju säga att det var sjuuukligt varmt att stå där och vänta på att alla klasser skulle ha tacktal innan alla sprang ut och vi fick gratta och krama carro! såg och träffade många som jag inte sett på flera år.

 

sen gick vi ner till byn där dom så småningom kom åkandes i sina vagnar skålandes med champange! :) carro blev helt till sig när hon såg oss haha sötnosen.

 

 

När vi kollat klart så åkte jag och ida hem till mig där vi hämtade carros paket! och sen hem till carro som precis kommit hem. det bjöds på smörgåstårta, bål, tårta, cider, vin och öl! verkligen en lyckad fest!

 

 

själva studentfesten som vi skulle till var i tingsryd i måslycke, så ida körde mig och carro och vi plockade även upp patrik och simon på vägen. alla tog ut pengar och sen åkte vi bort. ida lämnade oss efter en stund eftersom hon skulle upp och jobba. kan nästan med säkerhet säga att det var den roligaste festen på länge, massor med gamla vänner, dans, öl och ja massor med mygg :D

 

efterfesten hållde patrik och simon i! galet, fylle tattueringar kors och tvärs.. är fortfarande lite besviken på patrik för att han deckade så jag aldrig hann att få mina tattos som jag så gärna ville ha. smileys på tummarna, simon hade turen att få dom, jag målade dom btw och även den andra tattueringen på hans ben :P sen åkte både carro och jag hem till var och en och soooov!

 


HELT FANTASTISK DAG!

DATE 2010-06-04 TIME 00:09:36

Linus körde mig till tåget i morse, avgång från vänersborg mot borås 08.23. bytte tåg i borås klockan 09.55 och var i växjö 11.55, tiden gick vädigt fort faktiskt. men jag är ju van att bara sitta och vänta på att tiden ska gå fortare. jag möttes iallafall av två springande flickor, dom kom så fort och så hårt att jag hållde på att flyga baklänges (det kallar jag ett riktigt välkomnande!) helt underbart att träffa dom igen, carro och ida! mina tjejer.

Vi gick och lämnade min väska som vägde bly i idas bil! och så gick vi in till gågatan i växjö, där rände vi runt tills klockan var 15.00 ungefär, då kom lisa och mötte oss. lisa köpte en tisha till mig, tack! sen tog lisa bussen hem och vi åkte upp till samarkand. käkade några cheeseburgare och sen gick vi till bolaget och köpte till cider :)



ida skulle jobba så vi åkte hem till väckelsång.
hon släppte av mig och carro hemma hos mig och så gick vi in och pratade med lisa och per lite, drack saft och sådär. stötte även på min finfina vän fanny utanför mig. sen stack vi hem till carro igen och satt där och pratade och carro visade sin student klänning + skor som hon ska ha i morgon! 20.30 kom ida tillbaka och så kollade vi på en 8 år gamal film från när vi gick i 6.an och gick lucia tåg och så på en film där vi spelade teater. hahah herregud, kan vara det roligaste och pisammaste jag sett på läänge!


nu ligger jag hemma i sängen och har precis pratat med linus i telefonen och imorgon ska vi fira carros student!

2 JUNI 2010

DATE 2010-06-02 TIME 21:27:00

känns som en evighet jag var inne och skrev här! men nu ska det bli ändring. jag ska skärpa till mig, från..och.. med.. NU! hih. senaste veckan har de varit fest, jobb och shopping, skor, jeans shorts och en t-shirt är vell vad jag slösat lite pengar på! brun som bara fan är jag också, fuskar nämligen med B.U.S! idag har jag vlademir (valp) och molly gått hem till linus, det är nämligen så att catherine är väldigt sugen på att köpa lilla vladde. men problemet är bara att johan inte riktigt vill, så vi tänkte att om vi tar med en valpis hem till dom så kanske han ändrar sig, men tyvärr så verkar det som att de inte funkade lika bra som vi hade hoppats på hah! jaja..

Imorgon åker jag till väckelsång i småland! för er som inte vet, flyttade jag därifrån för 5 år sen ungefär. men nu i morgon ska jag ner och hälsa på lisa och per (som jag bodde hos) och carro, ida och fanny.. mina bästa vänner där nere :) LÄNGTAR!! tåget går 08.23 och jag är framme i växjö 12.00 och där kommer carro och ida och hämtar mig!

RSS 2.0