Linn Johansson<3

DATE 2009-07-31 TIME 13:23:08

ska jag gå ut och möta nu i regnet hah. Hon kommer med bussen vilken minut som helst. Ska nog till siba senare med mamma också, Linn får hänga med dit om hon vill de. måste köpa ny grejj till datorn så att kjell kan laga den! Ikväll hoppas jag på att träffa Linus de är ju trots allt våran 10 månaders dag i morgon och vore de inte underbart att vakna brevid han då ? jojo de vore det! Nenu får jag klä på mig och gå ut till bussen.

Hörs sen raringar!

Haha losers

DATE 2009-07-31 TIME 00:58:43

förhoppningsvis? varför skulle jag ens hoppas.. kass kväll. rolig till och med att vi gick ur bilen. Sitter hos bby nu och vi ska kolla någon läskig film om den hinner bli klar i tid! var hos en kul snubbe innan och festa lite. Dom ville in till stan och det ville inte jag och tydligen inte Linus<3 heller.



Bara så alla vet är Linn den bästa personen som går på denna planeten och troligen den bästa som någonsin kommer gå på den också! tack för att du finns hjärtat<3

Parteey like a rockstar

DATE 2009-07-30 TIME 18:53:47

nemen. nu sitter jag vid min brors dator (min sladd till min bärbara är sönder igen).. har precis dushat och ska bränna ut en cd-skiva nu med lite goa låtar! sen kommer Bosse och hämtar mig och kör mig till Uddevalla där ska vi plocka upp Linn på centralen och sen kör han hem oss till henns lägenhet :) så ska vi göra oss i ordning och förfesta lite. Sen kommer förhoppningsvis Emil och hämtar oss tror att Stampe skulle med i bilen också! sen får vi se vart alkoholen för oss, ska även möta upp bby i stan med ! Ha en underbar kväll för de ska jag (förhoppningsvis) ha !

Stampe hemma hos Linn


Emil hemma hos Linn


Love Becca :*

Hej alla glada

DATE 2009-07-30 TIME 13:25:07

jag vet att bloggen ser knäpp ut för många :) men jag ska fixa det! håll ut haha. kanske till och med blir så att jag startar en blogg som jag sköter helt själv från grunden med hjälp av en god vän/granne! HÄR kan ni kolla! Vaknade för en stund sen, Har pratat lite med linn i telefonen, om eventuella planer inför ikväll :) Nu ska jag gå och hälla upp en kopp kaffe!

Alltid krångel

DATE 2009-07-29 TIME 20:23:21

Helt serisöt skiter jag snart i denna dumma bloggen. nej de gör jag inte men fan! Nu har jag problem igen! Hur i helskotta får jag bakgrundsbilden att anpasa sig efter olika skärmupplösningar. Alla som går in och kollar här på min blogg tror jag knappast använder 1280x800 som jag gör! Kan man inte få bakgrunsbilden att anpassa sig så att den blir större för dom med högre upplösning och mindre för dom med lägre upplösning.. ANPASSAD! gaaaaah.

nu ska jag kolla på P.s I love you! och slutar tänka på alla problem hhah!

This sucks!

DATE 2009-07-29 TIME 18:50:48

helvete vad tråkigt jag har, får rycket här snart.. Laddar iaf ner några filmer. den ena har kommit 35% typ det står att den ska vara klar om en timme! så segt! Är lite sugen på Bleach men känner ändå att de kanske finns något annat roligare tidsfördriv. Typ fixa denna nedrans bloggen<3 typ göra en header någon gång, eller fixa ramarna runt inläggen. Allt känns så jobbigt, jag vill att det ska bli klart men jag orkar inte! Vad i hela helsike ska de bli av mig?

Depressed

DATE 2009-07-29 TIME 16:56:15

rubriken säger allt. depp-musik. själv.

090729

DATE 2009-07-29 TIME 14:12:53

Vaknade för en halvtimme sen ungefär.. första gången som jag sover så länge utan att ha vaknat en gång tidigare. Nu sitter vi här med varsin dator. Tror Linus ska göra något idag, så jag får helt enkelt åka hem sen. Fan va trött jag är på att inte ha något jobb elr något att göra om dagarna, jag blir galen snart. Känns inte som att jag har någon att ringa och göra något med. Antingen är jag med Linus eller så sitter jag hemma själv ? ååh tråkigt att bara sitta hemma :S

Roligt liv

DATE 2009-07-28 TIME 22:40:23

haha nu har vi vart och köpt cola & chips och nu blir de vell Bleach och film hela kvällen, haha vi gör så himla mycket om dagarna! herregud, ge mig ett jobb så de kan börja hända saker! så som att flytta hemifrån, ta körkort & skaffa hund haha m.m 

Linus har ett hål i snoppen helknäppt, nu är han och nikkä på toa och han ska försöka trycka igenom en ring :S haha. för er som ville veta! nu fick han igenom den, lol haha.

Yäääy

DATE 2009-07-28 TIME 20:40:43

Badat med älskling nyss :) hur mysigt som helst hihii.. nu sitter vi här i sängen och funderar på vad vi ska hitta på ! Blir kankse åka en sväng..  fårsefårse. Ha det bra! :)


090728

DATE 2009-07-28 TIME 15:11:18

Godenmorgonen precis ätit frukost- nyttig fil med miljoner goda bakterier haha ;D Nu är de skit spännande i Bleach måste kolla vidare.

puss

Myspys

DATE 2009-07-28 TIME 02:44:38

legat här i sängen hos Linus sen klockan 17.00 typ. Bara kollat på Bleach och hållt om varandra :) haha. Vi har också laddat ner massa roliga och bra ringsignaler till mobilerna. Hittade en grymt bra sida med massa roliga signaler HÄR är den om ni vill gå in och kika, man kan ladda ner hur mkt som helst gratis ! nu ska vi kolla på ett Bleach avsnitt till, sen sova.

godnatt hörs i morgon!

Bröstförminskning

DATE 2009-07-27 TIME 22:31:11

tänker jag göra! jag vill iallafall väldigt väldigt gärna göra det!  Pga att jag har så jävla ont i ryggen och nacken  kan inte ens gå/stå i mer än en halvtimme utan att ryggen börjar vika sig och göra ont! och alla andra saker runt omrking, som att köpa en bh? mellan 300-600 för en bh! inte roligt. Jag kan inte ha klänningar eller stora tröjjor utan att brösten gör så att jag ser fet ut.


INFO Bröstförminskning

Genomförande av bröstförminskning:
En bröstförminskning utförs i narkos och tar i normalfallet 2-4 timmar att genomföra. Det finns en antal olika varianter av bröstförminskningsmetoder. I normalfallet lägger kirurgen ett ankarformat snitt runt bröstvårtan, ner över bröstets mitt och sedan vidare i det naturliga vecket under bröstet. Därefter avlägsnas överskottet av bröstkörtelvävnad, fett och hud varpå vårtgården med bröstvårtan formas till önskat utseende och förankras till sin nya plats på bröstet. Därpå för kirurgen den tillpassade undanvikta huden uppifrån bröstet, runt vårtgården och formar på så sätt bröstens nya konturer. Vid behov fettsugs området kring armhålan innan snittet försluts.

Bröstvårtorna förblir oftast anslutna till sina befintliga nerv- och blodbanor men om brösten är mycket stora och har ett stort överhäng kan vårtgården och bröstvårtorna komma att behövas lossas helt för att flyttas upp till en naturlig position på bröstet. Dessvärre resulterar detta i att känseln i vårtgården och bröstvårtan försvinner.

Förslutningsstygnen läggs normalt sett runt vårtgården vidare i en vertikal linje nedåt och längsmed vecket under bröstet. I vissa fall kan en bröstförminskning utföras utan att det vertikala snittet från vårtgården längs bröstens mitt behöver läggas vilket reducerar ärrbildningen. I andra fall kan en tillfredsställande bröstförminskning åstadkommas endast genom fettsugning vilket i sin tur minimerar uppkomsten av ärr.

Omedelbart efter operationen flyttas patienten från operationssalen till ett vilorum för uppvakning. I vissa fall lämnar patienten efter ett par timmars vila kliniken samma dag och i andra får patienten stanna över natt.






lätt att jag gör de!

Typiskt Sverige

DATE 2009-07-27 TIME 19:08:28

Dumma dumma kalla regniga land! Finns absolut ingenting att göra, bara sitta inne, jag har tillochmed ONT i ryggen för att jag legat i sängen för mkt med datorn! Gaaaah varför är de gråa äckliga moln på himlen. Svenska sommrar som brukade vara de bästa man visste när man var mindre. but not anymore..

skickar även en tanke till Johannes, hoppas verkligen på det bästa!
Det som hänt är helt ofattbart :/

090727

DATE 2009-07-27 TIME 13:54:09

Hejsan bloggen! Vaknade för ca. 40 minuter. Ligger i sängen och vet inte riktigt om jag orkar gå upp och göra frukost än. Varför ska allt vara så besvärligt för?.

Drömde så himla mycket inatt, helt sjukt var de. jag var här utanför mig så kom de tre tjejer från min gamla klass i Tingsryd, Fanny, Ellinor och Dessie. Men dom kände inte igen mig och jag hade världens sötaste chihuahua som jag gick mot bussen med. F, E o D gick typ bakom mig så satt vi och väntade vid busskuren och jag vågade inte riktigt säga hej så jag satt och sneglade på dom. Sen kom bussen helt plötsligt och 62.an bara körde förbi så jag fick hoppa på buss 100 och jag tyckte det var så pinsamt att fråga vart denna bussen gick bara för att jag bor här och F, E o D som inte bor här visste vart den gick haha.. så typ gick Linus på lite längre bort och så sa han "bra att du förstod att vi skulle ta denna bussen" sen typ gick vi av så stoppade jag "Nalle" som chihuahuan hette haha. i min väska och sa till Linus "Nu ska jag göra som Paris Hilton och alla andra som har en chihuahua" fast att jag inte riktigt gillade grejjen med att stopppa han i väskan haha. Så typ kom vi till ett hus och så somnade vi. när jag vaknade kom jag på att Nalle fortfarande var i väskan. så tog jag ut han o han var helt tilltryckt och så helt plötsligt skulle jag byta blöja på han. så var de en bebis som jag fått ta hand om. och så hade jag ett eget barn som grät undertiden jag sprang runt och letade efter en ny blöja. sen hör jag pappa skrika "jag tog den sista blöjan" så sa jag, "jaha då får jag gå bort till hemköp"..

dev var sjuuukt haha. och detta var bara hälften av vad jag kommer ihåg haha. Men nu är jag iallafall jätte sugen på att ha en chihuahua, den var så mysig att gå runt och hålla i famnen, och visst är dom urgulliga ? :D och nalle var ju rätt sött haha. nenu blir de frukost! :)

Ajajaj

DATE 2009-07-27 TIME 03:14:46

Jag har hur ont i huvudet som helst ! huh. Vill egentligen inte sova men måste det nu. Kollat på Bleach hela kvällen och jag kan berätta att de börjar bli riktigt bra nu. Dom första avsnitten gemförde jag Ichigo med Naruto och själva serien Naruto med Bleach. De är ju helt annorlunda mot vad Naruto är. Har inte blivit så rörd av Bleach som jag blivit av Naruto, fast de kan ju bero på att jag bara sett 28st avsnitt av Bleach och 338 Naruto avsnitt haha. Jag har vell inte riktigt "fastnat" för karaktärerna ännu men de kommer nog med tanke på att jag redan fastnat för serien!

Nu får jag krypa under täcket och sova så jag inte vänder dygnet på tok för mycket!

Hoppsan (A)

DATE 2009-07-27 TIME 00:43:05

Har ju helt glömt bort att berätta att Pappa fyller 50 idag/igår den 26Juli! Synd bara att han var för bakis för att orka träffa mig tidigare idag, han bor ju nere i småland inte allt för långt från Väckelsång så vi kunde tagit vägen förbi Hovmantorp.  Grattis Pappa<3


Känslor inom mig

DATE 2009-07-26 TIME 21:45:33

Kom hem för drygt en timme sen, ganska skönt eller jag vet inte, hade kunnat stanna säkert en vecka till utan att den minsta hemlängtan alls. Just nu känner jag mig mest tom. Är inte speciellt glad och är inte ledsen eller arg heller. Bara helt tom, oron kan jag känna en aning av men försöker att stänga den ute så gått det går. Känns iallafall skönt att bara vara själv, bara ligga här i sängen, lyssna på musik, grejja i bloggen och kolla på Bleach.

Linus är i Trollhättan med Tom, får se hur de går denna gången, såklart hoppas jag på det bästa och jag litar tillräckligt mycket på Linus för att låta han åka iväg utan att jag har något emot de, mer än att oron ligger i bakhuvudet och trycker och verkligen försöker komma in i mig och göra min egen-tids-kväll till en plågsam, depprimerande och outärdlig kväll. Ska iallafall vara sträng mot mig själv, inte låta mig tänka dumma tankar eller sätta på depprimerande-musik för då vet jag att oron kommer lättare och starkare. Jag vill ju kunna vara ifrån Linus utan att känna mig bortglömd och lämnad åt mitt öde. HAha dramaqueen kanske ni tänker om ni läser detta men skitsam, min blogg, mina ord. Så är de ju i alla förhållanden, är man med varandra hela tiden och ligger och gnager på varandra blir de bara värre och värre, mer bråk och onödiga tjaffs. Jag vill ha ett underbart förhållande med Linus utan massa bråk och dumheter. Visst att vi klarat oss väldigt bra dom här 10 månaderna men lite onödiga intriger har det vell varit. Jaja de jag vill komma fram till är nog att jag vill kunna vara självständig och njuta av min egen närvaro och vara själv utan att bli depprimerad och orolig för att han ska glömma mig haha. Sakna är bra! då blir de bara underbarare när man träffas igen. Linusflinus är en del av mig och mitt liv. Minns inte ens hur de var att inte ha han vid min sida. Jag kan iallafall inte komma ihåg några bra stunder, kommer ihåg en rädd, osäker flicka som sökte uppmärksamhet från allt och alla på dom konstigaste sett. Av han får jag den uppmärksamheten jag behöver och jag känner mig omtyckt och älskad! mer än jag någonsin har gjort. Jag älskar dig över hela mitt hjärta! Mer än ord kan beskriva. Har ni kännt så? att när man kollar i ens persons ögon, så känns allt bara så himla rätt och att du skulle kunna offra allt bara för att få sitta och kolla in i ögonen på personen, så djupt in så du nästan drunknar. Den känslan är lätt den bästa jag någonsin kännt! och jag vet att bara Linus kan få mig att känna sådär!<3


nog med babbel, nu blir de Bleach!

On the road again

DATE 2009-07-26 TIME 15:50:01

sucksuck. Nu har Bengt och Ann hämtat oss :/ sitter i husbilen på väg "hem" igen. Usch va depprimerande. aja, får la komma hit snart igen, ska inte vänta 2-3 år igen. Linus säger att vi åker ner om någon månad igen hehu :)) när han fått körkort och allt!

Bengt spelar lite nyckelharpa för oss


Ska kolla på Bleach tills batteriet dör på datorn antar jag hih ;D

Hejdå Hasslö

DATE 2009-07-25 TIME 20:31:33

Sitter här i bilen nu :) åker över bron nu över till fastlandet! vart helt underbart att vara här, lungt och skönt med underbara Lisa, Per och Linus.

Stugan jag och Linus sov i


Innuti, hur mysigt som helst!


Utedasset ;d aha


älskling <3


Pusspuss så länge :)

Fiske & promenad

DATE 2009-07-25 TIME 16:52:02

Lisa, jag och Linus gick en promenad innan vi tog med oss en burk och hoven hah! så gick vi genom alla buskar på en stig bort till hamnen :) Linus fångade jätte många små fiskar, var nära ett par gånger att fånga stora men dom är för snabba! Efter en stund kom Kim & Hasse ner till oss (Lisas syster och hennes man) så gick Lisa med dom upp och jag & Linus stannade kvar o fångade några till :)Nu har vi kommt hem igen och Lisa & kim håller på med maten! är jätte hungrig!





nu ska vi ääta sen blir de Bleach igen :D




090725

DATE 2009-07-25 TIME 12:58:34

Nyss käkade vi frukost, och nu blir de nårra avsnitt av Bleach!  för Linus tycker de är kul!


Kalleskrona

DATE 2009-07-24 TIME 19:04:59

Precis hemkommna från Karlskrona vart där i några timmar, åt på McDonald's och käkade glass på Glaciären ett ställe där de är jätte billig glass och jätte stora glassar, fick ett linne av Lisa från Ginatricot också ! hehu :)














































glassarna började rinna haha dom blev jätte kladdiga :D


precis kommit en störtskur här, annars har de varit fint väder hela dagen, solen är framme nu igen! Om en stund får vi nog besök av Essan, Stig, Charlie och ?Camilla? så ska vi äta bullar och dricka massa kaffe :D

Hasslö dag 2

DATE 2009-07-24 TIME 12:35:12

Sovit jätte gott inatt, vaknade 10.00 ungefär första gången, somnade om en stund och vaknade 11.10 och så väckte jag Linus. Nu har vi ätit frukost, fralla och kaffe och Lisas underbara vaniljbullar :) Snart ska Lisa köra bort oss till hamnen så ska vi duscha, kostar lite pengar, För Linus räcker det nog med 5kr och för mig 10kr eftersom jag dushar lite längre!


Ny kategori

DATE 2009-07-23 TIME 22:13:24

Anime är den nya kategorin. Eftersom både jag och Linus kollar rätt mycket på de så får de helt enkelt bli så att de får bli en del av bloggen ;) Föresten ska vi börja kolla på Bleach nu, får se om de är något att ha, mangan har ju fått bra kritik !


Torskmarkavägen, Hasslö!

DATE 2009-07-23 TIME 19:25:20

Nu har vi varit på Hasslö i några timmar, jag och Linus var nere vid bryggorna och fångade små fiskar haha med hov och hink! Nyss kom vi hem från affären Linus och jag cyklade dit och köpte chips/ostbollar och två dipper :D Nu har Line, Yllan, Viran, Disan och Petter åkt hem till Väckelsång! Per håller på med grillen och Lisa dricker vin utan att bjuda mig :(  haha.










Godmorgon

DATE 2009-07-23 TIME 13:28:35

Sitter i vardagsrummet nu med bby, vi väntar på att Line och barnen kommer, så ska vi åka ner till Hasslö! :) Vi har bäddat och jag har gått ut med soporna. Så gick vi en rundtur nere i källaren också, jag visade vart jag hade mitt gamla rum när jag bodde här + att vi hämtade 6 läsk och 1 limpa rostbröd ! nu tutade de utanför :P säkert Line , hörs sen !

Fanny Axelsson

DATE 2009-07-23 TIME 01:01:51

Är världens sötaste, snällaste, ROLIGASTE människa i hela världen. Guud va roligt de var att träffa henne nu, satt och pratade massa gamla minnen, så berätta hon lite om alla V-sång bor, vad som har hänt , lite skvaller hihi! synd att jag inte ska vara här i V-sång mer denna gången eller att jag kunde vara här den 1 augusti när hon fyller 18! Jag har iallafall lovat att jag ska bli bättre på att komma ner och hälsa på, så ville hon komma upp till Vänersborg någon gång också!! topppen :))

Nu ska jag och Linus gå och lägga oss :) för i morgon ska vi åka ner till hasslö! hööhöö!

Väckelsång shalala

DATE 2009-07-22 TIME 19:28:22

Äntligen framme! När vi kom till Växjö hälsade vi på Vega (Bengts mamma) en stund! sjukt länge sen. Efter att Jocke jobbat klart kom han och hämtade oss, så åkte vi hem hit till Väckelsång, Först hem till Line, Jocke, Yllan, Viran, Disa och lillelille Petter!

Nyss gick vi till Ica och köpte cigg & cola! Och nu är vi hemma här i mitt gamla hus, de är vissa förändringar, nothing stays the same forever, men de känns ändå som hemma! Får se vad vi ska hitta på, tänkte kankse köpa oss en pizza, är små sugen på något nu !


puss så länge :*

On the road

DATE 2009-07-22 TIME 11:41:01

WOOHOO nu sitter vi i husbilen på väg neråt! Är just nu i grästorp!  Vi ska stanna i Jönköping och äta på Burger king eller McDonald's. Sen åker vi vidare HEM!



Hejdå hörs sen! :*

Nattinatti

DATE 2009-07-21 TIME 23:25:34

Nu är jag äntligen klar med all tvätt! Dessvärre kan jag ju inte packa något idag för att allt är fortfarande blött. Jag får gå upp tidigt i morgon istället , klockan 09.00 ungefär ska jag nog gå upp.

Bengt, Ann & Linus och hämtar mig 11.00 sen åker vi neråt i landet till Växjö. Där ska vi träffa Bengts mamma en stund, mysigt! Sen kommer Jocke (Lossas Storasysters kille) och hämtar mig & Linus .. Så ska vi vara hemma hos Line & Jocke & alla söta barnen, i älskade, saknade Väckelsång, till någon gång på kvällen :) Efter det så går vi nog hem till mitt gamla hus till Lisa & Per, men dom är inte hemma, så vi får bo där själva över natten! ska förhoppningsvis träffa Fanny min gamla bästavän när jag bodde där nere! skulle vara sjukt kul att ses! sen på torsdag kör Line ner oss till hasslö, sommarstugan, där Lisa & Per är! Har inte sett de heller på hur länge som helst! och dom har ju byggt ut hela stället!

(för er som inte vet bodde jag hos Lisa & Per i fosterfamilj!
bodde allt som allt 10 år ungefär i Väckelsång!)


den översta röda pricken är Väckelsång och den understa är Hasslö<3

ÅÅH va jag längtar tills i morgon :D
uppdaterar undertiden vi sitter i husbilen i morgon tar med mig datorn och mobilainternetet :)

Skjut galen

DATE 2009-07-21 TIME 21:56:17

Hah santsant, skjut-spel är ju de roligaste. Fanns de finns ju olika typer av skjut-spel. Cs är inte min grejj haha. Men mera sånna här spel fastnar jag för hur lätt som helst och de går inte sluta spela haha! Visst är de ett bra tidsfördriv som nu, när jag väntar på att sista maskinen med tvätt ska bli klar, men samtidigt är de inte bra för mig, för typ hela världen runt omkring mig försvinner liksom, så glömmer jag tvätten istället! Sen är jag inne i vissa perioder med, som nu är de asa kul, om kanske 2 dagar vill jag inte alls spela och kollar helldre på nyheterna typ. Nemen haha. onödigt inlägg, skulle egentligen bara berätta att jag sitter och spelar hah!

printscreen från spelet :D




A place nearby

DATE 2009-07-21 TIME 19:11:59

Ojoj finns nog ingen vackrare låt i hela världen tror jag! Hennes röst, Lene Marlin, herregud typ den underbaraste rösten ever!

här får ni låten och även lyricsen :)



I entered the room, Sat by your bed all through the night, I watched your daily fight. I hardly knew, the pain was almost more than I could bear. And still I hear, Your last words to me

[Chorus]:
Heaven is a place nearby, so I won't be so far away and if you try and look for me, maybe you'll find me someday. Heaven is a place nearby, so there's no need to say goodbye. I will ask you not to cry, I'll always be by your side

You just faded away, you spread your wings, you had flown, away to something unknown. Wish I could bring you back. You're always on my mind. About to tear myself apart, you have your special place in my heart, always

[Chorus]
Heaven is a place nearby, so I won't be so far away and if you try and look for me, maybe you'll find me someday. Heaven is a place nearby, so there's no need to say goodbye. I will ask you not to cry, I'll always be by your side

And even when I go to sleep, I still can hear your voice. And those words, I never will forget.

[Chorus]
Heaven is a place nearby, so I won't be so far away and if you try and look for me, maybe you'll find me someday. Heaven is a place nearby, so there's no need to say goodbye. I will ask you not to cry, I'll always be by your side

Hem ljuva hem

DATE 2009-07-21 TIME 18:05:17

Mamma hämtade mig hos Linus efter dom hade vart och badat. Legat ungefär hela tiden här i sängen. Är iallafall lite duktig eller skötsam kanske är ett bättre ordval, håller på att tvätta alla kläder tills i morgon! plus lite kläder som resten av familjen vill ha tvättat!

Känns väldigt skönt att bara ligga här i ensamheten och tystnaden. Men funderar på att sätta på lite musik som ändå piggar upp stämningen lite! Måste bara orka resa mig upp och fixa/koppla ihop förstärkaren. Blir kanske lite för ,vad ska jag säga, depprimerande typ.

Linus ringde precis och sa: "kan du skicka Dennis nummer, för jag har suttit och lyssnat på musik undertiden mamma var inne på siba, så batteriet är dött så vi får inte igång bilen" Haha stollar! hoppas de löser sig :)

ne nu måååste jag upp och hälsa på lilla Maja (hund) som precis kom hit!

Upp och hoppa

DATE 2009-07-21 TIME 13:52:27

Jag, Linus och Stampe la oss inte förens 05.00 ungefär idag på morgonen, nu är vi vakna iaf haha.. Inte sovit så himla mkt!! är iaf ganska pigg, ögonen känns tunga men resten av kroppen är pigg!

Confessions of a shopaholic

DATE 2009-07-21 TIME 01:39:55

Fett värd film och se! Jätte rolig, sorglig, spännande, ALLT! har du inte sett den så gör de ! :)


Höhö

DATE 2009-07-20 TIME 21:40:05

Jag och Linus väckte Stampe till liv idag på morgonen, eller egentligen var klockan 13.30 typ, så tvingade vi med han till Vänersborg! jag gick av bussen vid blåsut så kom Bengt o hämtade mig där.. Åkte hem till han o käkade middag (frukost för mig) sen satte vi igång och jobba. Jag har målat precis hela dagen! Bengt tvingade upp mig på en stege som stog väldigt lutat, helvete var rädd jag var!, jag bad Bengt ta ett kort på mig sen skickade jag ett MMS till Stampe och Linus och la till ett ljud som jag spelade in, där jag sa typ "Hjälp jag kommer ramla, rädda mig Linus, uääää" i haha!


livrädd!

Slutade jobba 19.39 sen tog jag 20.00 bussen från öxnered till stan, köpte cigg och gick hem till Linus, när jag kom hem så skulle vi helt plötsligt gå till videomix, vi köpte godis för 104:- hah! (Stampe betala) och jag & Linus köpte två läskar! Nu sitter vi alla tre här i Linus säng med varsin dator och lär vell sitta här hela kvällen/natten, super-mys! Hörs senare!

pysspyss

Gäsp

DATE 2009-07-20 TIME 01:40:00

Jobbat hos Bengt idag i några timmar, efter jobbet kom Mini & Shibby och hämtade mig, så körde dom mig hem till Linn så jag kunde hämtade min dator och min kläder som jag lämnade kvar där i fredags innan vi drog till fallens. Sen körde dom mig hem hit till Stampe.

Nu börjar klockan bli mycket och jag är dödstrött. Ska ju upp och jobba i morgon med, fast nu är de inte lika tungt arbete, för jag håller på att måla Bengts veranda eller vad man nu ska kalla det och de är nästan roligt! :)

Ska nog ta och lägga mig nu, ska ju vara hemma hos Bengt 14.00 ungefär i morgon. Har märkt senaste tiden att jag behöver ovanligt mycket sömn. Får jag inte vakna en gång och röka och sen lägga mig igen och vakna självmant igen efter någon timme så blir jag j*vligt sur! så de är vell dags att lägga sig nu så jag inte blir för sur i morgon.

puss o krääm

Fallens

DATE 2009-07-19 TIME 20:47:59

Tog tyvärr typ inga bilder alls, tog några stycken när vi va hemma hos Linn, sen två stycken på stackars Fredrik efter att några IDIOTER börjat bråka med han! Orkar inte berätta så mkt, men de var en helt okej kväll. Träffade Stefan! har inte träffat han på 4-5 år och de var verkligen SJUKT kul! :D Själva fallens var inget att ha, så vi satt nere vid bryggan o drack, Linus o jag bråkade lite (suck, börjar bli allt för ofta!) men de löste sig oxå som vanligt ! jag grät haha. Sen gick vi bara omkring träffade folk. Jag och Linn hittade GRYMMASTE tröjjan haha de stog " jag är full och du är fortfarande ful " på HAHA. Senare tog alla bussen hem.




Fredrik säg till om du vill att jag ska ta bort bilderna :P haha

Schteek!

DATE 2009-07-17 TIME 13:51:09

Linn ringde och väckte mig 10.30 blev inte mkt sömn för mig och Linus haha ! Sen ringde stampe 11.30 och sa "kom in fort annars får ni inget vitlöksbröd" haha..  Efter 20 minuter kom Linn på MOPPE haha.. Hon hämtade mig, nu ligger vi på hennes altan och solar ! hur skönt som helst. Om en stund ska vi in och äta pizza och bullar som Jennifer och Marius håller på att göra! muuums :) Sen ska vi börja göra oss i ordning och börja förfesta lite, sen möter vi upp grabbarna och drar till fallens ;) Ha de gött för de ska vi! Linn hälsar puss i rumpan :)


på väg hem till Linn från Stampe haha! (filmar alltid på fel håll)

:*

Chords-The luckiest man

DATE 2009-07-17 TIME 01:02:46



så himla skööön! enjoy

Älskling<3

DATE 2009-07-17 TIME 00:06:58

Underbara, finaste, snällast Linus.. Tack för att du finns, du är allt för mig och jag tror inte jag skulle klara mig utan dig. Du har gjort mitt liv värt att leva. 10 månader om 2 veckor, de är sjukt hur fort de har gått. Jag hoppas på oändligt många mer dagar, månader och förhoppningsvis år med dig. Kan egentligen inte ens förstå att du är min, Hur JAG ens kunnat få någon som DIG! Du förgyller min dagar, alla dar! Jag älskar dig över hela mitt hjärta och ännu mer!




puss bby :*

Hejhallå

DATE 2009-07-16 TIME 22:23:16

Har ikke kunnat uppdatera på hela dagen för att jag åkte till Bengt idag på morgonen och jobbade! Har gjort hur mkt som helst hos "Bengan" idag :) ska visa lite för-o-efter bilder !









Mål till 2010

DATE 2009-07-16 TIME 01:14:50

Till 2010 satsar jag på anorexia... elr åtminstonne size zero.



and that's it

Samsung ess55 pink

DATE 2009-07-15 TIME 22:53:10

Vill verkligen ha den här kameran, visst 10.2 MP o bara 3 digital zoom men den är så himla söt! och den är lika bra som den jag har nu, elr ah bättre än den jag har eftersom min display har blivit konstig typ sönder. Min kostade 2300 elr något sånt och denna kostar bara 1500 på Siba.. men jag måste få 500 kronor till för att ha råd :/ Har ju ett presentkort på 1000kr. Måste skaffa mig ett jobb, detta går inte längre!


I Forsane

DATE 2009-07-15 TIME 21:49:35

Har jobbat i ösregnet idag hos Bengt! jobbigt som satan var de haha, men de gick allt! Efter att jag jobbat klart åkte jag hem och hämtade datorn sen tog bussen till stan och bytte buss till Frändefors! Nu sitter jag här i Stampes stuga med han och Linus! Får se hur länge jag är uppe inatt, ska ju hem till Bengt i morgon klockan 12 och jobba igen :)) så denna kvällen ska jag inte sitta uppe till 7 på morgonen som i förrgår när jag var här haha ;)

pusspuss

Welcome back!

DATE 2009-07-14 TIME 02:51:19

älskade underbaraste dator! Linus o stampe undrade om jag ville komma hit till dom hos stampe.. först ville jag inte alls, var verkligen inte sugen med tanke på att jag inte hade någon dator.. men sen rök jag o mamma ihop.. (konstigt att de alltid är mig hennes riktiga utbrott går ut över) så jag ringde Bengt direkt o frågade om han kunde köra hit mig. Ville iväg! Ja de sa han att han kunde så samtidigt passade han o jag på att dra till överby. Först var vi inne på Siba o frågade om laddare till min dator, dom hade säkert 20st olika unviversala laddare till 95% av alla datorer men inte till min! surt. Så vi sprang över till Teknikmagasinet.. där hade dom själva "pluggen" in till datorn, men bara de o inte resten av sladden.. Så han som jobbade där, Jens - (linus moderat-polare) sa att han kunde försöka klippa upp den o sätta i en universal sladd som han hade, efter mkt pilleri så testade vi om de funkade, men datorn ville inte ladda! Så han sa att vi skulle kolla på Elgiganten, vilket vi gjorde, där hade dom massa olika storlekar på "pluggar"+sladden till Lenovo, men ingen passade :S han skickade vidare oss till Rusta o Harald Nyborg, ingen hade där heller vilket vi inte trodde heller. 3 minuter innan affärerna stände bestämmde vi oss för att springa upp till Teknikmagasinet o köpa "pluggen" ändå ! eftersom den kostade bara 20kr o jag tänkte att Linus kanske kunde fixa de hemma med min gamla sladd.. 

Efter att vi var klara på överby åkte vi hem till Linus o hämtade resterna av min gamla sladd.. sen körde Bengt hem mig till Stampe.. Så fort ja kom dit ville dom gå o köpa pizza, suck sa jag! vi gick iaf till Frändefors, käkade, köpte snus och sen tillbaka hit :) Linus o jag började laga sladden.. vi använde oss av en gamal deodorant kork som vi smälte för att sätta ihop kablarna till pluggen! funkade ikke :( men sen kom vi på att de kanske var plus o minus poler på pluggen ändå.. så vi testade att göra om allt men att sätta kablarna tvärtom.. o de funkade!! :DDDD så nu ligger jag här (visserligen var de ca 3-4 timmar sen vi lagade den).. helt överlycklig o känner att de finns en mening med livet igen haha! bästa dagen på länge!


jag älskar dig Linus! du är bäst! <3

Boooring!

DATE 2009-07-13 TIME 15:18:55

Hej ! längesen ? OHJA.. men helt ärligt orkar jag inte... måste bli klar med designen innan jag börjar skriva igen .. haha mmhm.. är iaf nästan klar ska fixa i ordning ramarna som jag ska ha runt inläggen o i menyn.. men de kommer säkert ta lång tid, eftersom att jag inte har en egen dator.. elr jag har ju men har inte en sladd så jag kan ladda den. sen försöka fixa en header oxå BLÄÄÄ så tråkigt.. elr egentligen är de skitkul. men inte när man sitter vid någon annans dator.. då får iaf inte jag lust med de!

ska fortsätta med mitt nya rum med nu . Jag o Robin böt rum igår förstår ni.. har lite hyllor o speglar o sånt att sätta upp

puss o krääm :*

Heart breaking

DATE 2009-07-08 TIME 10:47:30



Paris Jackson, Michael Jackson's dotter !

RSS 2.0