HELDAG I LYSEKIL MED BABY (22/5-10)

DATE 2010-05-25 TIME 22:47:25

jag, linus och julia åkte ut till thomas i lysekil i lördags. super mysig dag, verkligen. åkte vid 12 och var hemma på kvällen någon gång. hela dagen var mysig i sig, as varmt väder, grillning och underbara människor :)


JAG BRYTER TRENDEN!

DATE 2010-05-25 TIME 18:52:33

jag har varit galen i converse, har inte haft råd med ett par egna dock. men ett par fejk har funkat perfekt för mig, tills igår. såhär är det alltid med mig, vill jag ha något så går ja och väntar och väntar och helt plötsligt så blir det hysteri och alla ska ha det. jag vet inte om jag är synsk eller något :s visst att converse har varit inne väldigt länge men sån hysteri som det är nu? helt sjukt! hur kan ens folk lägga ner 700 spänn på något som precis ALLA har? de blir ju inte personligt.. jag vet att det är bland de snyggaste som ett par fötter kan gå i, men come on?...


igår struntade jag iallafall i allt vad converse är och beställde ett par björn borg istället! ska jag vara helt ärlig tycker jag nästan, men bara nästan, att dessa skor är snyggare. jag gillar dem starkt. när ni andra går omkring med chuck går jag omkring med björn ;) dessa kostar visserligen också 700:- men dessa vet jag iallafall att inte varenda fjortis kommer springa omkring i, i sommar! helt klart mer värt. I LOVE YOU BJÖRN! (och får vell trycka in här i inlägget att jag är väldigt väldigt väldigt tacksam att du tipsade mig om dessa älskling, Linus<3)


jag bryter trenden, vågar du ? ;)


......

DATE 2010-05-20 TIME 18:56:38


GREAT SUNNY DAY!

DATE 2010-05-19 TIME 22:27:35

på praktiken hände det vell inte speciellt mycket, det vanliga ungefär. linus kom iofs bort på lunchen i 10 minuter och bjöd på en cheeseburgare för jag så dumt glömde mitt bankkort hemma i morgse ;P


efter att jag varit hemma en stund så gick pappa jag robin och joy ner till pizerian. pappa bjöd på mat, sjuukt gott, farligt gott. anette gjorde även oss sällskap efter en stund.


efter vi käkat klart sprang (okej, lunkade) jag upp och hämtade mina ciggaretter och gick ner till vattnet nedanför mig. där satt daniel i sin ensamhet och fiskade med tre spö för att linus och daniel (aikon) var och köpte krokar, maggots och mat till daniel. efter kanske 30 minuter eller något kom grabbarna tillbaka och så ja, fiskade vi, dom.. efter någon timme fick jag gå hem för jag började bli för nojjig av myggen ;P


WELL, I'M OFF TO WORK

DATE 2010-05-19 TIME 08:21:18

om 6 minuter går bussen, kanske dags att röra på fläsket? ehja. hörs kanske på lunchen, funderar på om jag kanske ska gå och kolla i affärer. de brukar bli lite roligare då ;)

THAT'S IT, I'M OUT OF HERE!

DATE 2010-05-18 TIME 21:43:54

tre ord: godnatt!

UNDERBART VÄDER

DATE 2010-05-18 TIME 13:46:29

nu är det snart dags för jobb igen, vi fick massvis med gods idag. har sjukt mycket att packa upp, får se om jag ens hinner blir klar till 16.00.. de återstår att se, kanske får jobba lite längre annars så det är bäst jag ligger i!

denna lunchrast har jag tillbringat ute i solen med en (eller två) cigg! det är verkligen sjukt varmt, efter 5 minuter fick jag ta av mig min jeansjacka. underbart, fan va glad jag blir :D det till och med blåser varmt ute nu. dessvärre så kommer säkert solen hinna försvinna innan jag kommer hem, om 3 timmar.



IT'S ALWAYS THE SAME

DATE 2010-05-18 TIME 07:56:05

känner mig verkligen som en robot nuförtiden... samma sak varenda dag, vakna, sminka mig, dricka kaffe, fixa håret, klä på mig, borsta tänderna, springa till bussen. booring. jag är så trött när jag kommer hem att jag inte ens har orkat städa mitt rum än.. det är en katastrof här inne, katastrof.


17 MAJ 2010, MIN NAMNSDAG - REBECCA!

DATE 2010-05-17 TIME 21:20:22

massvis med grattis till mig och alla rebeccor/rebeckor i hela världen! nu kommer den delen i inlägget då jag ska berätta för er hur min dag sett ut + visa bilder m.m...


Vaknade strax innan 07 av att mamma fråga efter en ciggarett.
jag tror jag var vaken när hon knackade på och gick in eller så sov jag med ögonen öppna och kollade henne rätt i ögonen när hon stack in huvudet, i vilket fall som helst, så mummlade jag någonting om att jag inte har en aning om vart dom är och att dom kanske ligger på golvet eller i väskan. 09 var jag på jobbet som vanligt, slängde skräp, dammsög i två timmar (!!!), tog hand om lite kunder och sådär. klockan 12 så gick strömmen och inte bara hos oss utan på HELA överby köpcenter (dennis fel). tog vell sisådär 45 minuter innan den sattes igång igen.

på lunchen bestämde jag mig för att promenera bort till mcdonalds
, men eftersom strömen precis hade kommit tillbaka skulle det ta en halvtimme för dom att förbereda allt igen. suuuuck tänkte jag och gick bort till etage för att kolla på lite klänningar. jag han inte mer en ta en fot innanför vila så slocknade varenda lampa och kassamaskin igen. frusrerat gick jag ut och satte mig på en bänk för att vänta på att de skulle sättas igång igen, 20 minuter senare så rullade det på igen och jag fortsatte där jag slutade. var sjukt nära att köpa två ringar på glitter men av någon anledning blev jag snål och sket i det (vilket jag ångrar nu).


med tio minuter kvar av lunchen sprang jag bort till mcdonalds. känndes som att jag väntade i evigheter på att det skulle bli min tur i kön, linus kom och gjorde mig sällskap. köpte två cheeseburgare och en cheddardipp. slängde i mig det, pussade linus hejdå och sprang till jobbet. kom 3 minuter försent men det gjorde nog inte så mycket tror jag.


16 slutade jag som vanligt och då gick jag bort till etage parkeringen. där satt linus i en husvang med simon och martin, dom matade fiskmåsar!? eller nått. jag och linus åkte till sushi ichiban och köpte en låda med 10 bitar sushi och en misosoppa till det :) åkte bort till, vettefan vad det heter, kanalen? slussen? whatever, till vattnet iallafall och satte oss och käkade. och jag måste säga att jag verkligen börjar tycka om sushi nu! det som vi inte orkade/tyckte om kastade vi till en fet kråka som satt utanför bilen. om vi glömmer den delen då jag spillde soja över hela linus så var det super mysigt med min älskling ♥


sen åkte vi vidare till shell i vänersborg och tvättade bilen! där köpte jag lite efterrätt till oss, magnum gold, piggelin, marabou dajm och en cola hah! gött... när vi fikat och tvättat klart så körde linus hem mig.


IT'S TIME FOR BED

DATE 2010-05-16 TIME 23:32:28

läggdags är det nu, blev sent som jag trodde. ändå var jag trött redan vid 20.00... men antar att jag piggnade till efter duschen. jag är hungrig som ett jävla as men har sådan magknip så det blir nog bara värre om jag käkar. har även en konstig feeling i halsen, ont och så känns det som en slemboll som sitter fast och behöver hostas upp, men problemet är att den inte går att hosta upp så jag torrhostar hela tiden. gnäll gnäll.

DEAR DIARY...

DATE 2010-05-16 TIME 20:53:41

Igårkväll var det grillning och kubb med mormor, moster, mamma, pappa, linus, grannarna, bror och hans vänner. vid 23 tiden gick jag och linus hem till honom och tog det lungt resten av kvällen..


idag vaknade vi alldeles för sent, 13 ungefär. vilket verkligen inte var bra eftersom imorgon är det måndag och jag ska upp 07 som vanligt. efter en stunds övervägande så bestämde vi oss för att gå bort till hemköp och köpa smörgåstårta. när vi väl kom dit så fannas det bara stora för typ 120:- kvar, så linus köpte en kebabbaguette och jag en pasta & räk sallad istället.


efter att vi kommit hem och käkat upp så har vi bara suttit vid varsin dator. nu är det dags för mig att gå hem så jag hinner duscha innan jag ska lägga mig och försöka sova.

15 MAJ 2010

DATE 2010-05-15 TIME 11:52:50

jag mår precis som jag förtjänar idag. riktigt rolig kväll igår, spelade kubb med mamma anette robert alex annsofie och jocke. tjejerna mot killarna och vi vann, såklart :) ska aldrig mer köpa den spriten igen, det är en sak som är säker. jag fick fråga dom andra om inte spriten var utspädd med vatten. men det var den inte.. för helt plötsligt sa de PANG.. och där satt jag och tillbad toalettguden. inte för att jag spydde men det var fan inte långt ifrån. totalt väck, helt svart. men så går det när inte haspen är på.


idag kommer förhoppningsvis kära mormor på besök! ♥

SEE YOU IN A COUPLE OF HOURS

DATE 2010-05-14 TIME 08:07:20

varit uppe sedan 06 och nu är det snart dags att gå ut till bussen. först måsta jag bara skriva ut ett papper från försäkringskassan som jag ska ha med mig. så måste jag ju förståss klä på mig också, vore vell dumt att komma dit naken haha. fyy nu måste jag verkligen snabba mig. ha en bra dag! (GUD va något är fel på min mage idag)

IMORGON ÄR DET EN NY DAG!

DATE 2010-05-13 TIME 23:38:43

no shit sherlock? och det är en dag som börjar med jobb, eller ja praktik. men de är ju samma sak som att jobba, förutom en liten detalj: man får ingen lön -.- det suger ju! får se om kanske linus eller mamma kommer ut till överby efter jag jobbat klart, vill verkligen köpa något! de kliar i fingrarna på mig. vill inte missa linnet om det kommit in på h&m heller så i värstafall får jag lov att shoppa själv (det är vell inte så farligt om jag tänker efter, men med lite sällskap blir det roligare)..



är sugen på fest imorgon också men jag antar att det blir lungt på den fronten, tyvärr! tror linus vill att vi ska sitta hemma och mysa, äta och dricka något gott och iofs så låter det förslaget verkligen inte helt fel heller :) jag tror han tycker att det blev lite för mycket förra helgen för min del. konstigt tycker jag eftersom jag knappt aldrig dricker annars! hihi. vi får se hur det blir helt enkelt. nu ska jag sova för i morgon ska jag upp klockan 06.

4 BÄSTA LÅTARNA JUST NU!!!

DATE 2010-05-13 TIME 18:47:23


All I Do Is Win - DJ Khaled ft. Ludacris, Rick Ross, Snoop Dogg & T-Pain


I Love College - Asher Roth


High On Life - Henok Achido


Baby - Justin Bieber ft. Ludacris



ere fest ellä? ;)

GOOD DAY!

DATE 2010-05-13 TIME 15:53:38

ni förstår inte hur skönt det är att vara ledig ;o as skönt är det iallafall kan jag tala om! dagen började super mysigt med linus. vi vaknade, myste och sen satte vi på en film och käkade chips, dipp, godis och cola till frukost (a) man får göra så ibland! tycker iallafall jag..

linus körde hem mig för en halvtimme sen ungefär.
jag saknade mina valpisar så mycket så jag kännde mig tvungen att åka hem och gosa med dom. imorgon är dom 4 veckor redan, tiden går fort och nu är det bara 4 veckor tills dom ska säljas :'/ heartbreaking.



har ett ilandsprolem också, ett riktigt svårt beslut! ska jag köpa klänning & skor eller shorts och linne? huhu. tänkte ta mig en sväng till överby i helgen och köpa något fint! egentligen behöver jag smink mest, men de är så tråkigt att köpa nytt när det gamla är slut. jaja. haha

12 MAJ 2010

DATE 2010-05-12 TIME 17:05:08

usch vilket tråkigt väder, men de gör inget för mitt humör är inte det bästa just nu heller. har jobbat till 15.00 idag, fick sluta tidigare pga att jag skulle lämna in lappen till försäkringskassan, men på bussen upptäckte jag att bengt (chefen på min praktik) fyllt i fel, han kryssade i dom dagarna jag vart på praktiken när det egentligen skulle vart tvärtom, och han fyllde i dom dagarna i det fältet där man ska kryssa i om man har jobbat och fått lön, vilket jag inte gjort, så lämnar jag in denna lappen får jag inga pengar och de är ju inte bra ;P



påtal om pengar så fick jag in mina andra pengar idag, 4014:- ska ta mig en tur till överby i helgen tänkte jag, det finns ett linne på h&m som jag gärna vill ha! men sist jag var där hade dom inte kommit in ännu. nu ska jag betala lite räkningar bl.a 670:- till tandläkarn, de suger ju.

i morgon är jag ledig och det ska bli gött om fan! festa idag kanske ?.... nej förmodligen inte, vädret suger juuuuu. ahoj

NY HEADER

DATE 2010-05-11 TIME 21:54:41

om ni inte märkt det ;) hihihipphipp. skriv gärna en kommentar om vad ni tycker, lol :D

11 MAJ 2010

DATE 2010-05-11 TIME 21:52:28

gud jag sover så himla dåligt om nätterna. senaste två dygnen har jag vaknat en gång i timmen efter klockan 04.00 och det gör mig galet trött när jag vaknar och inte nog med att jag vaknar, jag drömmer hela tiden så stressade drömmar t.ex att jag springer efter bussen osv. så jag bokstavligen talat flyger upp ur sängen och kastar mig på mobilen för att kolla klockan och se om jag är försenad :s

idag hade jag iallafall lite sovmorgon, behövde inte gå upp förens klockan 08.00!!
vid klockan 09.50 åkte jag och mamma bort till banken och som vanligt var varensa pensionär i hela staden där och hängde på låset. vilket resulterade i att jag blev tio minuter försenad till mötet 10.15. mötet gick bra och efter det så åkte jag hem till linus eftersom att jag inte skulle hunnit till jobbet förens det var lunch rast ändå. chillade en kvart och käkade en sallad hos linus sen tog vi bussen tillsammans in till stan, han gick till bemanningen och jag åkte ut till överby.

gick till specsavers och fick ett nytt kvitto på mina glasögon.gick bort fort till cubus och testade lite bh.ar... fan va besviken jag är på kirurgen som opererade mig, det ända jag bad om var att inte ta bort för lite, alltså jag ville verkligen absolut inte ha större än en c-kupa. men de var som jag trodde, fick en D-kupa. ÅÅÅH JÄVLA KÄRRING, pissar på henne -.-

började jobba vid 14.00 och slutade 18.00. hoppade av bussen i stan och gick och la ett brev i kommunens brevlåda. sen började jag gå hem. kom till pärlans ungefär, sen orkade jag inte mer. haha. efter att ha suttit och väntat på bussen i typ 5 minuter så gled dennis emil och tommy. dom plockade upp mig och körde hem mig, tack för det ;) kom hem precis lagom till maten, grillat med klyftpotatis och bearneisesås, göööött!!!!!

gick hem till linus för några timmar sen och nu ska vi kolla film och sen sova! ♥ i morgon blire jobb 09-16.

ÄLSKADE VALPISARNA ♥

DATE 2010-05-10 TIME 22:27:29



ALL I DO IS WIN, NO MATTER WHAT!

DATE 2010-05-10 TIME 21:06:44

okejdå, här kommer en liten försenad uppdatering (som vanligt) om vad jag haft för mig i helgen...


FREDAG: Kom hem från jobbet klockan 17.00 , ringde och pratade med dennis om lördagen. 18.00 kom dennis stampe emil och tommy och hämtade mig. Vi drog till thn och tog ut pengar, chillade en kvart, köpte slödryck och dunken ;) sen bar det av hem till krus nya lägenhet, vi var där och kollade bara. Vi pratade med vessby som kanske möjligen skulle ha fest, hon skulle höra av sig och under tiden så åkte vi och ställde oss vid hamnkrogen med bilen vänd mot solnedgången och så tog vi våra första groggar. 20.15 skrev therese att vi var välkommna hem till henne så vi drog dit och sen vart de party, linus kom också efter en stund. det är dumt att säga att jag tyckte det var roligt, för helt ärligt så minns jag typ ingenting hahah :D kommer ihåg att sara hade klippt sig korthårig och att robin var där.. har ett svagt minne av att vi satt i linus bil och att vi sen satt i polon.



LÖRDAG: vaknade av alarmet, som jag så duktigt hade kommit ihåg att sätta på, klockan 09.00, gick upp och upptäckte att jag fortfarande var full, skrattade åt mig själv och gick ut och berättade för mamma. kom inte in i duschen förens 10 och klockan typ 11.30 var jag färdig sminkad, påklädd, plattat hår och klar. 12.00 kom dennis tommy och emil och hämtade mig och vi drog vidare till arenan. mötte stampe och kenny utanför. kenny betalade jag förövrigt inträdet åt ;p





vi gick in och kollade runt ett tag, men sen blev både jag och dennis för sugna på spriten så vi gick ut och så åkte vi (jag tommy stampe och dennis) till hemköp och så köpte jag slödryck åt tommy och stampe.  tillbaks till arenan, blandade våra flaskor med sprit och drack några klunkar och gick in igen. träffade folk och tjötade runt tills linus kom och hämtade oss och så gjorde vi han sällskap till mcdonalds. sen drog vi tillbaka till arenan igen och in en stund till, tills tommy blev toanödigt och stampe och emil blev hungriga.






vi stannade först ett tag hos stampe så han fick käka och sen drog vi till dennis... och där var vi vell ett jävla bra tag eftersom emil körde iväg och hem med tommys polo så vi hade ingen som kunde köra oss någonstanns. spelade tangera och jag deckade i tre timmar. när jag vaknade igen vid 21.00 tiden så var linus där helt plötsligt haha. och så var jag på att igen. vi drog upp till brålanda, nu var linus chauffören, till joel och antons födelsedagsfest. grattade dom och satt och pratade ett bra tag där. tills de var dags att åka igen :P.. minns inte vad vi gjorde, vi kanske åkte tillbaka till dennis föresten !? sen minns jag att vi var med i bilen när emil körde hem tommy och sen körde hem stampe och till slut också körde hem oss. och sen satt jag och käkade macka hos linus och sen sen sen sen sen sen sen, säh, sov jag och linus :p


SÖNDAG: baby och jag tog det lungt hela dagen, käkade pizza, köpte glass, lagade hamburgare med pommfritt och kollde på film. mysigt som bara fan, älskar dig ♥

REBECCA TÖRNQVIST, 6 MAJ 2010

DATE 2010-05-06 TIME 21:57:57


- bilderna är tagna med mammas nikon d3000.


5 MAJ 2010

DATE 2010-05-05 TIME 22:06:45

yoyo wazzup? somnade typ 22 igår kväll och vaknade ändå dödstrött 06 i morse. men de är ju bara att gå upp med ett leende på läpparna ändå, för vad kan jag göra åt saken ? ingenting, ska fixa mig igenom dom sista veckorna nu på praktiken ;P innan jag stack ut till bussen passade jag även på att väcka mina små älsklingar ♥

idag har jag faktiskt fått lära mig kassan :D och jag har tagit betalt av min första kund!
inte en kvart förtidigt... tog även lite bilder på den aldra finaste husbilen vi har just nu (smygreklam?, ne då)


Kom hem 17, som vanligt, hade massor med saker som jag skulle göra men nej.. det blev inget med det. får fixa papperna, som jag hade tänkt att fylla i, i morgon på lunchrasten i stället. mamma hade fått sin systemkamera idag också! super bra är den, wiiiiiie.









Klockan 21 var jag hemma hos linus och är här fortfarande. nu ska vi sätta på en film och lägga oss och sova. mysigt värre :P han verkar lite grinig på mig för att jag satt och laddade upp saker när han spelade. men skitsam, fem minuters mindre spel skadar inte (6) .. godnatt!

I'M OUT FOR TODAY

DATE 2010-05-04 TIME 20:54:01

sorry för dålig uppdatering...

var med linus hela dagen igår, käkade grillat hemma hos linus med linus, catherine, johan, gunnar, laila och julia.. svin gott :) sov där sen. upp klockan 7 idag, väckte linus och han gjorde frukost till mig. 8.15 åkte jag och jobbade. jag var hemma 17.00 och sen dess har jag bara legat vid datorn.


har kollat runt på blocket hela dagen efter en bil, har hittat en som jag vill ha. peugeot 206 cc. liten, smidig, cab, tjejig, relativt billig 50.000 - 70.000 och yadda yadda.


 

nu ska jag sova för jag dör snart av hunger och trötthet. nighty night y'all!


2 MAJ 2010

DATE 2010-05-03 TIME 00:09:17

känner mig lite tvungen till att uppdatera här nu, var några dagar sen sist...

VALBORG: jag och anette möttes i stan och jag vi köpte sjukt mycket godis som vi satt och göttade oss med tillsammans med ett par 3.5or! det var vell det som hände typ.


1 MAJ: sjukt seg början på dagen, galet trött fast att jag sov 12 timmar typ.. linus och jag kom fram till att vi skulle ta en paus eftersom det inte funkat speciellt bra på sista tiden. våran 19 månaders dag var det också. det sög ju. senare sen blev jag pigg och jag hängde med linn ut.. dennis jenny linn och sandra hämtade upp mig hemma och så drog vi bort till eric och maria där emil också va. efter en stund så gick vi ut och mötte fredrik jimmy izabell norrback och tommy. sen blev de fest, streetrace i thn.. linn jag och sandra snodde dennis bil, eller ja låste in oss där och lyssnade musik och torkade rutorna ? HAHA. hög musik, hög fart och hög alkoholhalt.. dom fyra tjejerna och dennis skojjade vi om hela kvällen ;P hahah my god. stannade vid mcdonalds och sen åkte vi till stan, vi trodde att vi skulle hem till joel på fest men när han kom till stan hade han inga nyklar? hah. kvällen slutade för mig emil och tommy hemma hos tommy efter en film, som jag inte ens kommer ihåg vad den handlade om? jaja. BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE♥  mobilen dog vilket inte var bra för linus blev galet sur för att jag inte svarade.



IDAG: vaknade vid 10 första gången, gick ut och rökte och tog ett glas vatten. la mig igen och somna om. nästa gång kom tommys mamma in och väckte oss klockan 13. vi satte oss och kollade på lite fotboll och runt 14 ungefär vaknade tommy också. sen åkte vi ner till stan och dom körde hem mig.. jag försökte få tag på linus efter alla sms han skickat inatt (som jag såg när jag kom hem och kunde ladda mobilen).. inget svar på hela dagen.. sov en stund och sen ringde jag hem till linus, catherine sa att han inte var hemma och så undrade hon hur de var med mig, jag sa att jag tror linus och jag kommer göra slut snart. och så pratade vi lite och efter vi lagt på så började jag nästan grina. mamma lagade mat, vi käkade, jag var så mätt så jag nästan spydde. och nu ikväll har jag och linus pratat i någon timme. jag var rätt säker på att detta skulle vara slutet. men vi har iallafall bestämt oss för att försöka igen, helhjärtat. otroligt hur mycket man kan älska en person egentligen. du är bäst baby ♥

RSS 2.0