Vilken kväll säger jag bara!

DATE 2009-09-30 TIME 21:43:08

Helt sjukt. Klockan var typ 00.00 igårkvälll då Linus plötsligt sa "jag måste gå hem nu" (vi var i frändefors). Aldrig i livet sa jag, vrf? han sa "mamma säger att jag måste packa mina grejjer" jag blev sur och fick han att stanna och ta 05.00 bussen istället.. Vi låg vakna till typ 05.00 med lite bråk och skit mellan 00.00 och 03.00 typ haha.

Klockan 04.30 gick vi ut till bussen och åkte hem till Linus, han packade sina grejjer och så käkade vi en pirog. 06.10 tog vi bussen hem till mig. Var lite orolig att mamma inte skulle vara vaken. Men de var hon som tur va annars hade vi inte kommit in. Vi somnade vell runt 07.30 och sov ända till 17.00 idag på eftermiddagen hah! vi hade ju suttit upp hela förra natten oxå och bara fått sova 4.a timmar på dagen igår. Så de är inte så himla konstigt att vi var dödströtta.

Nu sitter vi hemma hos mig och de har vi gjort sen vi vaknade! Jag kom på att vi var sugna på chips och godis och cola klockan 20.54 så vi fick springa ner till kiosken fort som fan ;D

Nu ska jag kolla på efterlyst. Förlåt för att jag uppdaterar så dåligt, men de händer faktiskt inget intressant att skriva om ändå!

Döds trött

DATE 2009-09-29 TIME 22:45:30

Fyfan aldrig i hela mitt liv att jag kommer sitta uppe så länge som vi gjorde. Jag somnade strax efter 10.00 och fick sova till 14.30 ungefär, när Stampe kom hem från skolan! Alla tre sitter här nu och är helt slut, Stampe tog en powernap innan så han kanske är lite piggare än mig och Linus..

I morgon bär det nog av hemmåt igen, senast torsdag iaf :) För på fredag ska jag till psykologen och kanske jobba hos Bengt, Sen senare får vi se om jag orkar på fest hos Joel. Det lutar åt de hållet iaf, jag har några öl hemma som jag kan dricka.

Får inte somna

DATE 2009-09-29 TIME 05:43:21

Hade egentligen tänkt att sjukanmäla mig i morgon för att slippa mötet som jag ska på, men de går inte nu. För att Bengt ringer klockan 22.00 precis när jag gått av bussen i Frändefors och säger att jag ska jobba hos han i morgon. JAG VILL VERKLIGEN INTE! o de är inte de att jag inte vill vara med Bengt, men jag orkar inte jobba. Så störande att han ringer så sent och säger de eftersom jag antog att jag inte skulle jobba för att han inte ringde tidigare. Irriterad av tanken att jag åkte hit helt i onödan och slösade 30kr (mkt små pengar blir stora pengar i slutet) på bussen hit när jag måste ta bussen till stan i morgon och sen tillbaka på kvällen igen och när jag ska hem på torsdag eller fredag betala ytterligare 30kr och de är 120kr på buss helt i onödan när de egentligen bara kunde varit hälften alltså 60kr... Dom pengarna hade jag kunnat använda till annat, som att sola solarium som jag hade tänkt att göra och de är nästan 30 minuter soltid! 1 ½ cigg paket är 60kr också värt, och cigg behöver jag ju alltid ha! baaaaah.

Funderar på att ringa Bengt klockan 9-10 och säga att jag inte vill, även om jag tjatade som fan på han innan för att slippa. Men då var jag så förvånad och hann inte tänka igenom de så jag sa bara okej och inte orkade tjabba emot. Tycker han en sak då är det så helt enkelt tills att man kommer med ett bra mot-argument. Att man inte vill eller inte orkar är ingen anledning enligt han förstår ni :P

Nu finns det ingen återvändo!

DATE 2009-09-29 TIME 01:21:22


Nu får jag ta och ge mig!

DATE 2009-09-28 TIME 23:37:21

Nu sitter vi hos Stampe igen hah! Håller på att ladda ner Cabal -_-' ska tydligen börja spela de nu haha! Laddade ner de för typ 2 år sen och tänkte börja. Men sket i de av någon anledning. Venne om jag kommer tycka de är roligt, men jag fastnar väääääälidgt lätt för spel! åh typiskt.


Jag i väntan på bussen, var tvungen att göra något med mitt fula plyte hah!

 

Cabal tar lite tid att ladda ner så jag får hitta på något under denna timmen som är kvar på nerladdningen! tur att de är gratis..


Blablabla

DATE 2009-09-28 TIME 19:52:47

Inte haft lust att blogga alls, eller jo de har jag vell men har inte orkat ta tummen ur och göra de. Nu får de bli ett hastigt inlägg.

Igår: Bengt kom och hämtade mig och Linus klocknan 19.30 typ. Vi åkte hem till mig, köpte pizza och så låg vi och kollade på Family guy hela kvällen och jag sydde mitt löshår samtidigt, orkade inte sy allt.

Idag: Vaknade på tok försent eftersom jag skulle till soc. Linus och jag duschade. Linus mamma kom och hämtade han och jag sminkade mig och sånt där och sen satte jag mig och sydde klart löshåret. Nu ska de bara klippas sen är de klart för användning :) Just nu är jag stressad till tusen!! Linus kommer om en halvtimme så ska vi kopiera hans soc-lapp så jag med får en. Så ska vi in till stan, lämna lappen i soc's brevlåda och sen åka hem till Stampe igen!


jag idag            Molly idag

Haha fyfan va jag ser ut. Ser helt tillgjord ut ;S Molly är iaf söt <3

Nu ska jag stressa vidare, ha en grym kväll!

Trött på mitt hååår

DATE 2009-09-27 TIME 02:38:00

Är så jäkla trött på mitt hår så jag spyr! Ska beställa tid hos ,tändläkaren hållde jag på att skriva, frisören :) Vill ha bruna/blonda slingor i mitt hår och jag vill ha massa små slingor i olika nyanser :) kanske blir svårt att få löshåret likadant iofs :/ kanske bättre att göra de hemma trots allt. Men klippa mig måste jag! Innan så skickade jag ett mejl till stället jag köpte hårförlägningen på och frågade om de går att färga håret. De borde ju gå eftersom de är äkta men med tanke på att de är så billigt så är de säkert blandat syntet i de! jaja.. fast egentligen tycker jag de är as snyggt med svart hår.. Borde börja sola shit.

Snart blir det film-mys :))

DATE 2009-09-26 TIME 21:21:05

Stampe, jag och Linus fick låna Stampes mammas bil till 45.an för vi (jag) var så himla sugna på godis hihi. Om 45 minuter börjar 'American history X' på tv4+ och den ska vi kolla på med massa gott till, Ostbollar, Sourcream chips, Gott&Blandat, Cola och saft :D

så himla sorglig är denna filmen huhuhu.

Alla har vell vart fjortis ?

DATE 2009-09-26 TIME 19:46:18

Gamla bilder jag hittade på efterfesten haha :)


utan löshår haha :P


med löshår hah


Chatte och jag, a long time ago

 

Herregud :) fast som håret ser ut på bild två, tycker jag fortfarande är snyggt ;O fast de skulle vart lite mer löshår i, de ser lite for tunt ut på längden..

 

 


En vecka sen idag :'/

DATE 2009-09-26 TIME 18:54:32

Är fortfarande hos Stampe och de är precis som de vart alla andra dagar :P vi sitter vid varsin dator, dom babblar cabal-språk som jag inte fattar ett ord av och jag spelar på jesper.nu

Idag kanske jag kan ta och sy löshåret :)) men tror inte blir av idag heller. Nu börjar de bli mörkt ute och här inne i stugan ser man ingenting för Stampes taklampor är sönder och vi har bara en liten lampa som lyser upp ca 5% av rummet haha.

Tänker mycket på morfar, inatt började jag gråta, men Linus tröstade mig<3 Vill inte förstå och kan inte förstå. De kommer vell kännas extra mycket på alla speciella dagar, som födelsedagar och julafton när de nu mera bara kommer stå "önskar mormor"....   :'(

Orkar inte hålla ögonen öppna

DATE 2009-09-26 TIME 04:52:20

så trött är jag nu och de känns som jag har 70 liter grus i ögonen -_-' kanske dags att gå och lägga sig, men jag tvivlar på att de blir lätt att få i säng grabbarna..


brrr ser de inte kallt ut ? men han verkar gilla're


Godnatt!

Nu är det fredags mys (8)

DATE 2009-09-26 TIME 01:23:13

Nu är nästan alla chili cheez doodles uppätna och jag har bara halva min 1.5L cola kvar.. Har suttit och spelat på jesper.nu och sneglat på filmen 'jag vet vad du gjorde förra sommaren' som nyss gick på tv4.

Kan fortfarande inte fatta att jag hade sån tur att dom råkade skicka 1 hårförlängnings packet för mycket :D de är verkligen så jäävla bra.. Har inte orkat sy på klämmorna ännu så de går inte att använda.. Sen hade jag gärna viljat träffa någon söt tjejkompis som kan klippa löshåret när jag har det på mig så de lixom smälter in med mitt riktiga hår! :) vet dock inte vem som skulle passa till de uppdraget! no offense sweethearts. Men jag vill ju att de ska bli bra! ;O haha.. usch vad divigt de lät.

Måste ju berätta att jag har lyckats sluta bita på naglarna! haha. Dom är skit långa nu hihi ^^, förutom mitt cp-finger men även det är på bättringsvägen!

Tillbaka hos Stampe

DATE 2009-09-25 TIME 19:26:27

Jag och Linus tog bussen 15.23 hem. När jag kom hem till mig så hoppade molly bokstavligen på mig hah. Helt galen! Sen sprang hon runt mina ben i typ tio minuter, hon vägrade att sluta följa efter mig.. sötnosen! klockan 16.10 sprang jag in i duschen, tvättade håret och rakade de som behövdes :P och sen ut fort som fan. Satte på plattången och gick och sminkade mig. 

När jag satt vid köksbordet och skulle börja sminka mig såg jag de som jag trodde var paketet min hårförlägning kom i i måndags. När jag kollade på de närmare såg jag att de var oöppnat :O så stog de mitt namn på, jag öppnade och upptäckte till min stora förvåning att de var en till hårförlägning som kommit !!! HAHA dom har alltså råkat skicka en för mycket till mig så nu har jag två stycken, hur bra är inte det eller ? :D

När jag sminkat klart mit sprang jag in i rummet och satte på mig mina svarta jeanslegging och ett grått linne, sen ut i hallen och torkade håret och plattade de halvt. Kollade på klockan och såg att den var 16.55 och bussen utanför mig går 16.59, panik? jo de! Fick springa in i badrummet och ta topps och ta bort mascaran jag spillde utanför (A) och sen fort somfan till andra badrummet och borsta tänder.. In på mitt rum igen och packa väskan med mjukis byxer och så fick jag ju kolla så jag hade med mig allt, mobil, cigg, tändare, löshåret, bankkort, legget och deodorant och smink!

SPRANG ut till bussen. Mamma kom körandes förbi och skrek "vart ska du?" jag sa " Stampe" och hon "okej, jag såg Linus i stan" jag sa "okej" hon skrek "pusspuss älskar dig" och jag skrek "detsamma".. Så kollade jag åt andra hållet och såg bussen typ tio meter framför mig fick viffta med armarna som en idiot för att han inte skulle köra förbi! jag kom med den iaf. Väl inne i stan mötte jag Linus och vi tog bussen, vid statoil innan dykällan kom vi på att han inte hade snus och jag har bara 5 cigg kvar och vi var sugna på cola! jag orkade inte hoppa av vid statoil så vi åkte in till tempo.

Vi köpte inte bara 1 utan 3 color, cigg, snus och ostbågar med chili i :) Vi gick ut och kollade när nästa buss skulle gå tillbaka till dykällan och perfekt som de verkade då gick den om 5 minuter. När bussen komsåg vi att de var 700.an så den körde rätt förbi oss. Nästa buss tillbaka gick inte förens om 40 minuter så vi passade på att gå bort till grillen och käka! När vi ätit upp var de 10 minuter kvar tills bussen skulle komma. När vi satt och väntade såg jag att mammas bil kom runt hörnet. Jag ropade "MAMMA!!" så stannade dom och så såg jag att de var Robert (min granne) som hade hämtat min lillebror i brålanda. Så vi fick åka med dom och så körde dom hem oss till Stampe!

Nu sitter vi här och dricker cola och dom spelar! jag ska läsa lite bloggar och sen vettefan vad jag ska hitta på kanske ska ta och sy löshåret? om jag orkar...

Verkligen på tiden :)

DATE 2009-09-25 TIME 14:56:04

Om 30 minuter går bussen hem. Linus ska hem till sig och jag hem till mig och duscha och sådär byta underkläder!!! haha. Bussen tillbaka går 17.18  så jag får ungefär en timme på mig hemma att duscha sminka mig klä på mig osv. Får se hur de går annars får jag helt enkelt ta en annan buss. Jaja de löser sig!


Nu är vi klara med om-möbleringen!

DATE 2009-09-24 TIME 19:25:25

2 timmar senare, nu är vi äntligen klara haha ;D kärebarn har aldrig sett något så smutsigt golv innan :O tror jag dammsög upp nästan 10 gamla torkade snusar.. Jaja nu får nu före-efter bilderna :)






Tycker personligen att de blev väldigt, jätte, superduper, mycket bättre ;D inget smuts och grabbarna kan andas utan att dom känner av sina dam-allergier :)





Tokiga killar!

DATE 2009-09-24 TIME 16:45:36

Nu kom dom in i stugan och var överlyckliga för dom hade fått en jätte smart idé. Stampe hade dammsugaren i högsta hugg och sa "nu ska vi göra något som tjejer gillar". Min första tanke var "faan nu måste jag städa" haha :D Men dom hade kommit på idén att vi ska möblera om ;D Har tagit lite 'före' bilder nu precis! Ni ska få se när de är klart! Vi hörs om några timmar :)

Hemma hos Stampe igen

DATE 2009-09-24 TIME 16:27:56

Sådär kom tillbaka för ca. 40 minuter sen :) de gick jätte bra att gå, men jag förstår inte varför de var så många bilar som tutade på mig ? kanske för att jag gick på fel sida av vägen? men de vore ju lite konstigt att 5-6 bilar tutade på mig för de.. En sak som är säker är att jag aldrig i hela mitt liv ska GÅ dit igen. Sjukt tråkigt och jag har jätte ont i öronen för att de blåste så sjuukt mycket! Fick iaf köpt mig tamponger och ciggaretter.

Egentligen känns det som att jag måste hem. Här kan jag ju inte sitta hela livet. Måste verkligen börja ta tag i saker! Jag vet att jag har massa möten inom 2 veckors tid, men jag har inte en blekaste aning om när eller vart jag ska på mötena ;/ och helt ärligt, vet jag inte om jag bryr mig så mycket heller även fast jag känner att jag måste och borde bry mig.. MÅÅÅÅSTE lämna in en lappar till soc med så att jag kan få pengar för oktober.

Jag hatar att röra på mig!

DATE 2009-09-24 TIME 14:59:18

Nu sitter jag här hos Stampe helt cigg-lös och håller på att blir tokig! Jag glömde ju att köpa cigg igår när vi var inne i frändefors och köpte pizzan ;/ Men som man säger "Det man inte har i huvudet får man ha i benen". Ska klä på mig sen ska jag gå bort till Statoil, gaah så långt haha! Ne nu får jag ta och gå..

Elvis Presley!

DATE 2009-09-24 TIME 04:39:13

- "This is one of the King's last concerts. It is rare footage from a doc called "This is Elvis". Subsequent copies I've viewed have had these sections cut out. A small part has been posted on the internet with disrespectful tags such as "Elvis Drunk". This footage made me an Elvis fan. View it yourself and see what an truly human being Elvis was"

 

Stört skön var han ju! detta var ungefär 6 veckor innan han dog, han hade ju verkligen lagt på sig ett par kilo.. well, Who cares? Elvis was (and will always be) the king of rock<3


De var vi värda!

DATE 2009-09-23 TIME 20:12:16

Nu har vi proppat i oss den största Kebbabfamiljepizzan ever! massa fetaost och starksås! Så jobbigt som de är att sitta här och lana i flera dagar så var vi värda de.. Nu känns de som att jag har en stor uppblåst ballong i magen! Uäääk.. 170kr drogs från mitt konto och de var fett värt de :D hoohoo

Tidsfördriv :)

DATE 2009-09-23 TIME 15:43:26

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt
får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)

1. Vad heter du? Rebecca
2. Ett ord på fyra bokstäver: Rich
3. Flicknamn: Rut
4. Pojknamn: Robin
5. Yrke: Rallyförare
6. Färg: Röd
7. Klädesplagg: Raggsockar
8. Mat: Risotto
9. Sak i badrummet: Rakhyvel
10. Plats/stad: Rom
11. En orsak att vara sen: Ramla
12. Något man skriker: RÖV
13. Film: Ronja rövardotter
14. Något man dricker: ramlösa
15. Band: Rise against
16. Djur: Rådjur
17. Gatunamn: Residentgatan
18. Bil: Renault
19. Sång: Romeo

Jag utmanar:
Dom som vill :))

Nu vill jag sova!

DATE 2009-09-23 TIME 04:47:43

Är så himla trött nu men Linus och Stampe vägrar att ge sig med cabal! tyck synd om mig? Har inte haft något att göra på typ 4.a timmar börjar bli trött på att vänta!

I morgon ska Linn till Fredrik och då ska jag träffa henne en stund<3 länge sen nu känns de som, glider ifrån varandra, dummmaaaaa :'/ skärpning! Fast iofs så tjatade hon nästan hål i huvudet på mig i fredags, att jag skulle festa med dom men kände att jag verkligen inte var sugen. Så de är vell mitt fel att vi inte har setts på ett tag!

Skulle ju egentligen till mormor med mamma och hjälpa mormor att olja garage portarna men tydligen skulle mamma åka halv tio-tio på morgonen. Jag sa till henne att jag tror inte de är så troligt att jag skulle komma upp 8-9 på morgonen och ta bussen till Vänersborg hah! och visst hade jag rätt? hade ALDRIG orkat att gå upp om 3-4 timmar.. Jag får åka till mormor någon annan dag! vet inte ens om jag skulle palla att åka hem dit nu när inte morfar sitter där i soffan som vanligt :/ blir nog bäst såhär trots allt... Hållt på att böja gråta idag 2 gånger nästan.. Och i förrgår natt grät jag så mycket så att jag väckte Linus av mitt gråtande! tur att han finns så jag kan gråta på någon!

godnatt nu! så hörs vi när vi vaknar!

Namnam

DATE 2009-09-22 TIME 22:23:45

Stampe gjode mackor till mig och nudlar till han och Linus, nu har vi ätit upp de och de var gott! Jag har inte fixat löshåret ännu heller ;/ dumma mig..Men jag måste ju ändå färga mitt hår svartare innan jag kan använda de ändå så! Har inget annat intressant att berätta ;O

FarmVille

DATE 2009-09-22 TIME 17:31:47

Printscreen :)


hoho I'm movin up on farmville :) kolla alla mina söta kossor, grisar, får, hönor och min "fula ankunge" haha! Har 62/150 vänner kvar att hjälpa, så de är bara att fortsätta så jag får lite mer pengar och xp så jag går upp i level nån gång!

Ajajaj min mage

DATE 2009-09-22 TIME 15:42:08

Sitter hos Stampe med Linus, Stampe har malaria idag så han kan inte gå till skolan :( poor thing hah! vi vaknade vid 13.15 typ och vi har käkat frukost. Dom spelar Cabal och jag Cyclomaniacs. Har ont i fingrarna och höger armen nu för jag har spelat så mycket haha!

Jag får inte gå in på toa heller för jag och Linus är egentligen inte här, hans mamma får inte veta något! och jag måste verkligen in och byta tampong! Camilla och Jonas kanske skulle till Överby sen så jag får passa på att springa in då heh!

Ska fråga Stampe om en sax sen också så jag kan börja sy mitt löshår hihi!

ha en bra dag!

Följ min blogg med Bloglovin! :)

DATE 2009-09-22 TIME 04:06:38

Följ min blogg med bloglovin

Addicted

DATE 2009-09-22 TIME 03:56:26

Går inte att sluta spela Cyclomaniacs på Jesper.nu spelat i flera timmar och de är svin kul, frustrerande men riktigt underhållande huhu :)



De kanske ser rätt lamt ut men jag lovar, Svin kult!

Gamla goda tider<3

DATE 2009-09-22 TIME 00:40:40

Hihi igår hittade jag min über gamla mobil som inte funkat på 2 år! Jag testade att ladda den och så funkade den helt plötligt :)


Gamla mobilen!


Nu tänker jag bjuda på gamla bilder och videor haha! sååå kul med sånt här tycker jag!

 


Jag var med Jonas när han tattuerade sig!



haha skit gamal bild på mig!



OMG haha blonda jag :O fjortis jävel



Chatte sötnos<3



Chatte, hemma hos mig i mitt gamla rum!



Joy, grekland 2006


jag på i skolan i 1.an på gymnasiet

 

 

 

 

 

Anledningen till den kassa kvaliten på videorna är att de är filmat med vga kamera på mobilen.. Enjoy!


Rolig dag ^^

DATE 2009-09-22 TIME 00:08:21

Vaknade med bby typ 14.30 (A) haha! så kollade vi våra farmville's och sådär, Linus satt och kollade jobb och säkte ett :) Sen kom mamma hem och gjorde kaffe. Jag kom på att jag ville kolla brevlådan om jag fått något. Jag och Linus sprang ner för alla trapporna, och visst var de så! hoho två paket till mig. Vi gick upp igen och Linus tog sig en kaffekopp! När jag öppnade så var de löshåret och clips'en :DD yäääy! Efter de duschade jag och sminkade mig klädde på mig och Linus passade på att springa ner och köpa cigg, snus, cola på mitt kort och ta ut 100kr som Linus fick till busspengar!


dåliga mobil bilder, men svart löshår och svarta clips

19.58 sprang vi ut till bussen, bytte i stan till 700.an! efter dalbobron hade dom spärrat av för dom håller på att lägga ny väg så bussen fick ta hållet genom Öxnered och ut. Bussen blev osäker vart den skulle köra så han frågade om de var någon som visste vilket håll 45.an låg och Linus svarade "till vänster" och chaffisen sa tack och sådär.. På den låååna vägen hem till Stampe räddade jag och Linus 3 grodor/pador!

Nu har vi suttit hos stampe i 3 timmar ungefär, tog lite tid att få igång internetet för de har krånglat sen dom fick byta router för deras mormor skulle låna den eller va de var! Men Jonas löste de efter en timmes tid ungefär hah!

xoxo Becca

Är helt slut nu

DATE 2009-09-21 TIME 02:41:49

Var på morfars minnes stund innan med släkten, först möttes vi utanför och när alla hade kommit så kom prästen eller pastorn ut och hälsade oss välkommna. Vi fick gå in och sätta oss i ett litet rum och så förklarade han hur de gick till, att vi fick gå in till morfar och kännde vi att de blev för jobbigt så fick vi gå tillbaka en stund osv. När han var klar började alla röra sig innåt, jag gick näst sist. Så fort jag såg morfar bröt jag ihop och kunde inte med att gå in. Jag stog kvar utanför en stund och lugnade ner mig och gick in. Morfar såg så himla fridfull ut och inte alls så blek som jag trodde att han skulle göra. Vi hade en timme på oss att säga hejdå och sådär.. Typ fem minuter innan så gick jag in och klappade han och sa "jag älskar dig morfar, hejdå".. Usch vad alla grät, så for man såg att någon annan var ledsen började man gråta igen. Orkar inte berätta mer..

Nu ska jag och Linus sova, godnatt på er!
xoxo Becca

Godmorgon!

DATE 2009-09-20 TIME 13:03:31

Nu har mamma väckt mig och jag har plogat och skördat lite i farmville och nu ska jag röra mig mot dushen! Klockan 14.30 ska vi, hela familjen + mormor, till näl på typ minnesgrejj. Moster + kusiner kommer, Morbror och kanske 1 av hans barn (min kusin) kommer! Usch vad jag verkligen inte vill inse vad som har hänt...

Hörs senare sen!

Så nära men ändå så långt bort..

DATE 2009-09-20 TIME 01:13:34

Känner sån himla sorg inom mig, vet inte vart jag ska ta vägen! men samtidigt helt tom. Ena studen sprutar det tårar och andra studen (nu) är jag tom och de känns omöjligt att fälla en ynka tår! Morfar/Farfar/Pappa/son/man, min, våran Henrik är inte i livet längre. Sköterskorna sa att han hade bara somnat in, nu är de slut på lidandet för han. Skönt känns de om man tänker så! men ändå så jobbigt att tänka att han egentligen hade kunnat leva 20 år till om han hade fått slippa denna skiten.. Han är blev 62år.

min kropp fattar att han har gått bort, för de känns inte lika dant som vanligt innom mig, men mitt sinne är de tvärtom i. Mitt huvud bara vägrar att förstå att de är sant! han har inte gått bort, inte på mormors födelsedag. Imorgon vaknar jag och allt är som vanligt! Visst jag fattar vell, men jag vill inte fatta! Du kommer alltid finnas hos mig, alltid!

 

Jag älskar dig Morfar, vi ses i nangiala!<3


Morfar har gått bort :'(

DATE 2009-09-19 TIME 23:38:46

Mamma ringde mig för några timmar sen, Jag bröt ihop och Linus körde hem mig. Snart kommer Mamma och Mormor hem från sjukhuset igen. Mormor sover här i natt. Kommer bli en lååång natt.

Jag hann inte ens säga att jag älskar han.

Mormor's dag!

DATE 2009-09-19 TIME 17:39:43

Grattis älskade bästaste Mormor på din födelsedag, du värd de bästa! Lite tråkigt att jag sitter uppe i frändefors nu när du ska komma hem till oss och fira din födelsedag! men jag ringer hem sen när du är hemma och grattar dig och så ! :)


Jag älskar dig jätte mycket! <3 du är den bästa Mormor'n!


xoxo Becca

Farmville!

DATE 2009-09-19 TIME 17:29:23

Är helt beroende nu hah! sitter och spelar som fan! Om circa 5 minuter måste jag skörda mina potatisar! Måste bara berätta om igår, de var lite knäppt! Jag såg att en ko hade kommit till Carros farm och så ville hon att någon skulle adoptera den! så jag gjorde det. Efter ca. 15 minuter gick jag ut och rökte så sa jag till Stampe och Linus "kolla vad stjärn-klart de är ute" och så stängde jag dörren och kollade upp mot nattskyn igen så kom de ett stärnfall! Så öppnade jag dörren och sa "JAG SÅG ETT STJÄRNFALL!! Jag önskar mig inte en ko på farmville!" när jag rökat klart och gick in för att spela igen så såg jag att jag hade fått en present på farmville av Sanna och så kollade jag vad de var och så hade jag fått en GRIS :D hahah!

Om ni inte spelar farmville så gör de! så jäkla roligt är de :)

Natti natti!

DATE 2009-09-19 TIME 04:43:20

nu går vi och lägger oss, de är en dag i morgon med så de är la lika bra att sova :)

xoxo Becca

Har ju inte berättat..

DATE 2009-09-18 TIME 21:37:39

att de jag vann på tradera var svarta clips till löshår! fick 12 st för 90:- , de kostar 180:- för 12st på Safari i Göteborg så de var betydligt billigare! :) Löshåret beställde jag  på Safaris hemsida och de kostar 550:- för 60cm långt, svart, äkta rakt hår + frakt 50:- allt är betalat och kommer nog på måndag eller tisdag! Sen blir jag snyggast i stan :D

Hemkommen från paradiset!

DATE 2009-09-18 TIME 21:06:20

Linus och Stampe hämtade mig 16.00 ungefär så åkte vi ut till överby, först var jag på super dåligt humör och hittade ingenting.. Men efter typ en timme gick de över och 1200:- försvann.. så fort! haha Lägger in bilder på de jag köpte :)


Dom är beigare i verkligheten, Jeans leggins Ginatricot 199:-


Vit halsduk utan ändar, super mysig! Ginatricot 149:-



Vitt bas Linne, Ginatricot 99:-


skinnimitation stövlar med jätte snygga detaljer, Skopunkten 399:-


Svarta boots med kedje-detalj, Skopunkten 299:-


Fake converse vita, Skopunkten GRATIS på köpet!

 

Är verkligen nöjd med dagen shopping, jag köte även lite örhängen och så från Gina men har tyvärr hittar ingen bild så dem kan jag inte visa! dom kostade 79:- och 89:- så de blev ungefär 1200:- alltsammans! Måste ju köpa någon mer tröjja, stickad helst, som jag kan ha under vintern och funderar på vanliga svarta leggins också :)

Nu sitter vi hemma hos Stampe! vi har också vart borta på pizzan och käkat en familjepizza tillsammans :) nu är jag mätt och belåten!

xoxo Becca



Now put your hands up (8)

DATE 2009-09-18 TIME 12:10:41

oh oh oh oh oh lalala :D Nu är jag vaken igen :P eller ah vaknade strax efter 8.a för att Linn skickade sms hah! Nu tjatar jag på Linus och Stampe att dom ska kolla buss så att dom kan komma ner till stan och hämta Linus bil och hämta mig så vi kan åka till överby någongååång! är så sugen på att handla upp massa pengar!

dom ska ta bussen 14.50 :/ nu blir jag stressad.. Bara för att jag vet att jag bara kommer ha typ 3 ½ timme på mig på siba.. bara för jag vet att jag kommer blir stressad blir jag depprimerad. Kommer inte hitta ett skit idag! fan.

Jag är en dålig människa

DATE 2009-09-18 TIME 01:24:13

Ligger här med deppig musik! och tänker på Morfar och hur snabbt allting bara kan vända. Tänker på liv och död, när allt kommer till kritan, undra om man ångrar mycket när man ligger och i storsett bara vänta på att allt ska ta slut! Hemska ord och hemska tankar, jo jag vet! men kan inte hjälpa att undra.

De är sjukt vad många människor jag har sårat, riktigt djupt, under mina ynka 19 år i livet. Allt från mina föräldrar till personer som trodde att jag var deras vän, och som jag trodde att jag var vän med! men så bara hugger man dom i ryggen, ibland så djupt så man hugger i hjärat också. Egentligen är inget med vilje som jag har gjort, utan de har "bara blivit så". Även om jag inte ska skylla på alkohol så är de en stor bov i de hela, de mesta har hänt när jag är full. Jag vet inte riktigt varför jag aldrig klarat av att dricka. Visst att 80% av alla gångerna har jag riktigt roligt och det blir en hel-lyckad kväll. Men 20% av gångerna beter jag mig rent ut sagt som ett svin! och de är ju genom dom 20% man blir mer eller mindre "dömd" av.

Jag ångrar väldigt mycket, men samtidigt står jag för vad jag har gjort. Kan inte påstå att de jag gjort har varit bra.. Men jag vill någonstanns ändå tänka att de var meningen att de skulle bli så, för undra hur de egentligen sett ut nu? om jag inte gjorde så, den gången, för dom antal åren, vart hade jag varit? vilka personer hade jag vart vän med nu? skulle jag ens ha vänner? skulle jag gått industri av alla linjer? skulle jag vara arbetslös? de finns mycket om man tänker efter som gör att jag är just där jag är idag.

nu pratar jag i nattmössan tror jag! sånt här tråkeri vill jag egenligen inte veta av ;/

godnatt! xoxo Becca

HOHO 1 timme kvar!

DATE 2009-09-17 TIME 21:00:59

snart vinner jag resten av skiten :D De högtsa budet (mitt bud) ligger på 16:- och jag är villig att buda ända upp till 500:- så jag tror nog att jag vinner! mihihi!

kanske ska berätta lite om dagen?

Imorse vakna jag klockan 07.00 första gången så gick jag upp och rökte och försökte somna om igen. Men de gick verkligen inte, jag slumrade till typ 1 timme mellan 10-11. Sen ringde min Linn<3 så pratade vi lite och sådär. Klockan 11.30 ringde mitt alarm på mobilen och jag gick och dushade sminkade mig satte upp håret i en toffs (Hästsvans är väldigt sällan man ser mig i).

12.45 kom Bengt och hämtade mig och körde mig till Ann-Sofie min psykolog så jag satt och prata med henne i lite drygt en timme. Bengt hämtade upp mig efter de och jag och han åkte ut till överby och hämtade mig älskade telefon som kommit hem från lagning hihi! råkade klämma den i bildörren för någon vecka sen (så typiskt mig)


bby <3


Sen bar de av hem till Bengt! jag satte igång direkt med jobbet. Först fick jag skrubba HELA deras entré/terass eller vad de nu heter!


entrén/terassen eller vad de hette


close up, FÖRE


close up, EFTER


och inte nog med de, jag fick olja in allt också! haha :P
rätt segt och ont i armarna fick jag! men helldre detta än att kratta gräs eller skotta grus som jag gjort innan ;D Nu har jag jobat av hela skulden med så nästa gång jag jobbar blir de plus i kassan :) och givetvis bjöd han på mat, nyttig mat!! När vi var klara åt vi en äppelpaj och vaniljsås som vanligt nästan haha! och medans vi väntade på att klockan skulle gå tills de var dags att gå ut till bussen för mig så spelade han lite nyckelharpa ! :)

 

 

Nu är jag iaf hemma och håller sten-koll på tradera! :D mååste bara vinna, så jäkla nice skulle de vara! :) jaja uppdaterar lite senare igen :)

 

xoxo Becca


Första "delarna" fick jag !

DATE 2009-09-16 TIME 23:20:06

Yäääy hihi jag vann, jag la högst bud. 90:- inklusiva frakt. Det skulle kostat i affär 180:- så de blev som en 50% rabatt och de kommer rätt ner i brevlådan så jag slipper betala tåg för att åka och köpa grejjerna! :) Hoppas bara att han är en seriös säljare :O men han hade fått bra omdöme så de blir säkert bra med detta! Nu måste jag ju vinna själva "huvud delen" i mogon annars blir de inte lätt att få de att funka ;)

På tal om "shopping" så ska jag, Linus och Stampe åka och shoppa på fredag förmodligen. Ååh vad jag längtar!

nu blir de nog ett eller två avsnitt Family guy sen ska jag krypa undertäcket!
godnatt, sovgott!! xoxo Becca

Hejja mig!

DATE 2009-09-16 TIME 21:22:11

Håller på att buda på tradera nu :D hoppas att jag vinner. Så himla mycket billigare att köpa de där än i affär mihwih tjänar mellan 400-900 kr på de!! som sagt HEJJA MIG HEJJA MIG!

Drastiskt flyr vi fältet

DATE 2009-09-16 TIME 17:37:31

De började typ i morse. Linus fick cp-ryck för hans mamma hade tagit bort modemet och gömt de.. efter en stund hittade han de och lugnade ner sig. Nu kom hans mamma hem nyss och innan hon gick drog hon ur internetet, när Linus märkte de blev han galen och kastade tangentbordet som gjorde två svart märken i väggen och tog chips påsen JAG KÖPTE igår till han och hällde ut allt på golvet i vardagsrummet! suck..

Nu är han i duschen och när han är klar ska han packa ihop sin dator och dra iväg. Köra hem mig först förhoppningsvis, blir krångligt i morgon för mig nu för att jag ska till Ann-Sofie på ungdoms-psyk.. Får la försöka ta mig dit på något sätt..

xoxo Becca

Hallå i stugan!

DATE 2009-09-16 TIME 15:13:50

Vart på arbetsförmedligen idag och de gick jätte bra. Visste däremot inte att de skulle vara 20 stycken till på samma möte haha, men alla sitter ju i samma skit som jag.. Eller ah samma sits, att dom sökt socialbidrag och sådär.. Sofia Axelsson, Dennis Björn, Emran Murina och Julia Andersson var där som jag känner :P skönt att de var någon man kunde prata med haha! jaja får se hur allt slutar. Men när jag satt där så kände jag verkligen att detta är inte min grejj, att gå på soc sitta på sånna hära möten. Jag vill ju ut i världen träffa nya människor och tjäna mina egna pengar. Inte sitta i denna skit-stad med alla idioter och ryktes-spridning och mest av allt slippa socbidrag :/ jaja men min tid kommer också någon gång :) hoppas jag!


Sen ja vad händer dårå? Linus sa innan att vi kunde åka till överby om jag ville, när hans mamma kommit hem och Linus kan ta bilen! Vet inte om jag känner mig så shopping sugen idag.. Kännde mig sjukt shopping sugen igår när jag var där men Bengt ville hem för han hade andra saker för sig :P synd..

Det finns helt underbara kläder och accessorarer på Gina nu! synd bara att jag har så stora bröst så ungefär 90% av alla kläderna sitter fult på mig ;/ jaja haha. Har iaf kommit på att om jag vill ha en oversiza skjorta och en lång stickad så kan jag ju ha ett skärp i midjan så ser jag inte så vansinigt fet ut (pga brösten) plus att de är så snyggt med nitskärp! :) Är gött sugen på lack-leggins med :D och Converse skor.. fast jag tycker de känns lite sådär att köpa Converse bara för att dom kostar 700:- och man kan få 3 par skor för samma pris (om inte billigare) på skopunkten.. För dom har ju alltid de erbjudantet att om man köper tre par skor så får man de billigaste paret gratis! + att converse känns lite sent att använda. Jag menar betala 700:- för ett par skor som jag bara kan använda i 2 månader innan de blir vinter och snö! fast dom är ju sååå snygga ^^ ! Vill även köpa ett läppstift ? hah ja de är sant! jag har ju ett presentkort på kicks på typ 140:- HIHIIHIH!


hejdå :P nu ska jag ut och rööka ! puss

Hungrig som en varg!

DATE 2009-09-15 TIME 21:37:25

Precis vart på stan och köpt skinkrulle, chips och cola :D mm va gott, ikväll blir de myys!<3

Finally home!

DATE 2009-09-15 TIME 18:06:54

Hohooo vart en låång dag, suttit på Bengts gräs matta i 5-6 timmar och oljat alla hans trädgårdsmöbler + golv. De var la ungefär 11 olika grejjer att olja in. Är helt slut i armen haha.. Snart har jag betalat av skulden på 1000:- har jobbat ihop 720:- nu. Ska jobba på torsdag med så är de klart :)





efter vi jobbade klart åkte vi till Siba en snabbis, skulle kolla om min jag kunde få en låne telefon eftersom min är på lagning och dom hade ingen när vi lämnade in den sist! men de hade dom inte, inte till 3 iallafall ;/ MEN jag fick iaf köpt mig 3par nya trosor från Ginatricot! :)


dom köpte jag och vita likadana som dom svarta




xoxo Becca



Nu blir jag snål!

DATE 2009-09-15 TIME 01:40:33

Helskotta nu har jag ångest för att Linus och jag var nyss på McDonals! bara för att jag har lite pengar nu så blir jag jätte jätte snål hah!  jaja men anledningen till att jag inte kan motstå McDonalds är helt enkelt: BARABAPPABAAAA..




Nu ska jag försöka få Linus till att lägga sig med mig och sova!! jag har ganska svårt att somna när de är massa ljud runt omkring mig så han måste lägga sig samtidigt :D Ska upp och jobba hos Bengt i morgon. Så vi hörs efter jobbet helt enkelt!

xoxo Becca

ÖRON ORGASM!

DATE 2009-09-14 TIME 22:51:37

Har inte en blekaste aning hur i hela friden jag kunnat missa denna underbara låt! hörde/såg den första gången inatt när jag kollade på MTV vma 2009.



Beyonce - single ladies (put a ring on it)

och inte nog med att låten än helt gudomlisk, Beyonce her self är ju snyggare än aah.

Äntligen hihih

DATE 2009-09-14 TIME 22:14:46

Mamma ringde mig och berättade att jag fått hem en lapp från soc med beslutet i och de var beviljat! WOOHO.. Så stog de att jag skulle lämna in pappet jag fick när jag var där sist så skulle pengarna för augusti/september komma in på kontot.. Visste inte att jag skulle få för två månader! haha. Ska ju ge mamma 1000 kronor i månaden och de är helt okej summa. Trodde faktikst att jag skulle betala mer pengar..

jaja nu får jag komma till saken. Efter att mamma lagt på så tog jag min internet-dosa och loggade in på swedbank för att kolla om pengarna kanske hade kommit in! och de visade sig att dom har kommit in :D dock låg jag -78 på kontot..  Såg även att pengarna sattes in den 10.de alltså har jag gått i nästan 5 dagar med 6000 på kontot utan att veta om de haha!




xoxo Glada Becca!

Reprisen !

DATE 2009-09-14 TIME 17:56:09

Sitter och kollar reprisen på MTV vma 09 nu på Mtv.se. Sjukt roligt att när P.diddy berättade dom nominerade för 'best male video' och han sa "Kanye west" och alla i hela publiken började buha och skrika "taylor, taylor, taylor"!! HAHAH! så rå dissad som han blev var han faktiskt värd efter att han gick upp på scenen och tog micen för Taylor swifth när hon skulle tacka för priset 'best female video' och började skrika att beyonce hade den bästa videon genom tiderna! så respeklöst så de är inte sant. Läste på (tror de va kenzas blogg) att han gjort såhär ett annat år också! När jag såg de i natt live så trodde jag att han skämtade först att de var uppgjort innan men nu visade de sig att han faktiskt gjort de helt självmant!


Och nu till något helt annat nänligen Dagens citat! som jag tänkte börja med :) här har ni de:

"in the vast infinity of time, how do I matter?" - Dr.suresh, Heroes

Jaja nu får de vell bli sängen.

DATE 2009-09-14 TIME 04:15:27

Hel-galen kväll/natt på MTV vma! Lady gaga tog nog priset för den skummaste, knäppaste, tillgjordaste outfiten! Hon har en underbar röst och vore ju synd om den gick till spillo men ibland kan jag inte undgå att undra om hon inte hade gjort sig bättre på skansen med lemurerna...

Linus orkar inte sitta uppe och kolla på MTV mer så jag får helt enkelt se på reprisen i morgon eller något! Jag hade visst sagt att vi skulle kolla på filmen Brüno ?! haha.. Givmild som jag är får jag ta med mig täcket in i sovrummet igen och lägga mig.

Sovgott.
xoxo Becca!

MTV video music awards 2009

DATE 2009-09-14 TIME 01:40:27

Hoho måste hålla mig vaken, det börjar om 20 minuter.
Jag får se hur länge jag orkar, de håller ju på i flera timmar!

och för er som har missat att "Blondin"Bella är på plats i New york för att
interjuva kändisar som bl.a Eminem. Ni kan följa hennes MTVblogg på den länken!


Mest för att jag har tråkigt!

DATE 2009-09-13 TIME 22:18:44

OM DIG
1. Hur mkt är klockan just nu ? -
22.09
2. Fullständiga namn ? - Rebecca Ulrika Maria Törnqvist
3. Vart vill du bo ? - Stockholm i Sverige, L.A i USA
4. Hur många barn vill du ha ? 1-3
5. Vill du gifta dig ? - Njaaaa.. vet inte :)
6. Rullar du spaghetti eller skär du den ? - båda!
7. Har du ätit sushi ? - Nej men jag vill!
8. Lyssnar du på nu ? - Inget
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - har inte kollat :P
10. Humör ? - halv deppig, irriterad men samtigt ganska glad :P

SKULLE DU HELLRE

1.pierca näsan eller tungan ? -
tungan, för jag har redan i näsan (fast inte i)
2. vara seriös än rolig ? - brås ju helt på situationen!
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön dricker jag nog oftast :)
4. brinna upp eller drunkna ? - inget av de! hemskt...
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? - föräldrar såklart? trots åldern är dead and gone

RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
japp
2. sol eller måne ? - sol
3. vinter eller höst ? - höst för de är inte lika kallt. vinterdå regnar och blåser de inte lika mkt!
4. vänster eller höger ? brås ju på vart jag ska?
5. soligt eller regn ? - soligt. men regn är mysigt ibland :)
6. vaniljglass eller chokladglass ? - VANILJ med stora bokstäver!

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon ? -
Linus och Molly
2. Sjungit ? - japp innan vid matbordet hemma, LALALALALALA elisabeth (8)
3. Blivit kramad ? - Japp av Linus, mamma, pappa, Joy och Mormor
4. Känt dig fånig ? - Ne-e-då
5. Saknat någon ? - ja
6. Dansat galet ? - nej
7. Klippt håret ? - nej
8. Gråtit ? - ja
9. Ljugit ? - nej
10. Haft sex ? - nej hehe

GREJER
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
ja på moppen
2. Har du en hund ? - japp den finaste!<3
3. Sover du helst själv eller med någon ? - med Linus
4. Tror du på spöken ? - Japp eftersom morsan är ett medium :)


xoxo Becca

Små depprimerad

DATE 2009-09-13 TIME 17:54:04

Linus mamma ringde han klockan 10.00 idag på morgonen, så för han var de bara att köra hem och lämna bilen. Jag gick upp och mamma hade kokat ett ägg till mig så jag käkade de och en macka :) så gick jag in och la mig i sängen och kollade på två avsnitt av heroes. Jag skulle ju egentligen jobbat idag, men eftersom att jag hade problem med att ta mig dit så bestämmde vi att vi tar en heldag på tisdag istället!

Jag hoppade in i duschen vid 12.00 och fräshade till mig med lite smink och hårspay, satte på mig kläder och så åkte jag och mamma till morfar på Näl. När vi kom upp till han satt mormor där också! vi var där klockan typ 13.30 och vid 15.45 ungefär så kom Micke min morbror och mina kusiner Sofia och Victoria! Så vi satt där och pratade och dom livade verkligen upp stämmningen när dom kom! för ungefär en timme sen sa vi hejdå till morfar och så gick vi ut til våra bilar! När vi skulle åka så började mormor gråta, och jag kunde inte låta bli att krama henne, och då blev jag med ledsen.. Vi pratade om att jag ska åka upp till henne någon dag nu i veckan, och sova över där 1-2 nätter för att hon tycker de är så jobbigt på kvällarna att vara utan sällskap för hon går bara och tänker på morfar och hinner aldrig riktigt koppla av!

Nu är jag hemma iaf och ska kolla på några avsnitt av heroes. Mamma är och hämtar pappa på stationen för han ska vara här i några dagar och sen ska jag nog träffa Linus<3!

xoxo Becca

Gårdagen!

DATE 2009-09-13 TIME 17:38:35

Bengt ringde och väckte mig klockan 09.15. Kännde att jag verkligen var alldeles för trött för att orka gå upp ur sängen, så jag låg kvar till 10.00 ungefär. Sen försökte jag få upp Linus i 20 minuter. När han äntligen orkade gå upp så körde han hem mig till Bengt.

Linus följde med in en stund och drack kaffe och så! Efter att han hade åkt efter ca. 20 minuter så började jag och Bengt jobba, han klippte gräset med en grästrimmer och jag gick efter och räffsade upp gräset.. På första rasten vi hade drack vi vatten och jag hittade ett fyr-klöver! (la det i mitt cigg-paket och sparade till Linus). Sen satte vi igång och jobbade en stund till. vid klockan 14.30 ungefär så gick vi på lunch. Vi käkade någon jätte god squash-gratäng med avokado, ägg, ost m.m i + linser och morotssallad, hur gott som helst och hur nyttigt som helst och allt som var i gratängen och salladen var ekologiskt förutom osten! haha. Efter lunchen fick jag syn på en katt som strosade runt i trädgården. Så satte mig en stund och klappade den och lekte följa john typ med den haha..

Efter ytterligare några timmar så gick vi in och gjorde en jätte god äppelpaj. Hur enkel som helst att göra. Så nu vet jag hur man gör en sån!

 

vi satt och tog de lungt dom 25 minuterna som den var inne i ugnen och sen gick vi ut och jobbade medans den skulle stå och svalna lite! Efter ca. 30 minuters hårdjobb så gick vi in och njöt av denna underbara paj :D

 

Ann kom hem också undetiden vi fikade så hon fick med smaka :) Senkörde vi de sista till klockan 19.15 och sen körde Bengt hem mig.

 

Jag låg hela kvällen och kollade på Heroes och bara tog de lungt. Linus kom hem till mig strax innan 02.00 så kollade vi på ett halvt avsnitt av House och så gick vi och la oss!

 


Äre fest eller?

DATE 2009-09-11 TIME 18:09:28

vaknade klockan 15.00 typ. Pratade med Linn<3 på msn och efter mkt om och men så bestämde jag mig för att festa med dom ikväll trots att jag ska upp och jobba klockan 10.00 i morgon! Jag ringde mamma och hon var jätte upprörd eftersom att hon vart hos morfar idag med mormor på Näl och hälsat på! han fick diagnosen idag, och de ser verkligen inte bra ut :'( <3 ÄLSKAR DIG MORFAR! var stark..

Jag fick springa bort och möta mamma, Robin, Simon och Molly vid Lidl. Sen åkte vi hem.. jag duschade och sminkade mig, med rosa/lila ögonskugga. Blev väldigt fint, fast vet inte om just jag passar i de.. Övervägde att sminka om mig nyss och sätta silver/grå/svart ögonskuga istället men sket i det!

Nu sitter jag och dricker en öl och väntar på min finaste pojkvän
som ska kommer med min hårspray som jag glömde hos han tidigare idag! Han ska köra Marijana till Gbg och hämta hennes kille.. Tur som jag hade så hade dom inte lämnat Vänersborg! När jag fått den ska jag ringe Bosse och så får han köra in mig till stan, hoppas på en rolig kväll!

xoxo Becca

Sent som vanligt.

DATE 2009-09-11 TIME 03:42:50

Nu ska vi ut och röka (jag ska röka och han ska skydda mig från spöken) sen blir de jävlar-i-mig soova :D

godnatt! xoxo Becca

Godnatt tror jag !

DATE 2009-09-10 TIME 23:08:38

Linus har redan somnat så sött här hah! ska fråga han om vi ska lägga oss eller om han bara ska vila en stund! hoppas att vi ska sova, så vi kan vända tillbaka lite på dygnet! ska ju upp och jobba hos Bengt klockan 10.00 på lördag så de vore ju bra om jag somnar i god tid i morgon :)



23.17 update:
Ne vi skulle inte sova :/ hah<3

Jag: Linus ska vi sova?
Linus: (skakar på huvet)
Jag: Okej, men du kommer ju inte kunna somna
förens jätte sent om du ska sova en stund nu?
Linus: (skakar på huvet)
Jag: När ska jag säga till dig då?
Linus: 20 minuter

Jag får väl kolla på ett avsnitt av Heroes så länge och smygtitta på han :D så sööt!

xoxo Becca

090910

DATE 2009-09-10 TIME 17:53:43

Idag har jag duschat, sminkat mig, fixat håret och sådär! Linus har vart iväg en stund med Julia och hämtade Nova-lie och deras Mor! Nu har vi precis kollat på Naruto avsnittet som kom ut idag, rätt segt var de!


facelook ;P

Nu ska jag kolla på ett heroes avsnitt :)


Godnatt! i morgon är det en ny dag :)

DATE 2009-09-10 TIME 05:09:00

Kan ju bara säga att HEROES ÄR LÄTT DE BÄSTA SOM FINNS :D nu har dom räddat världen för andra gången och programmet tar aldrig slut, de är ungefär som Lost, de bara fortsätter och fortsätter och fortsätter och forts.. ah ni hajjar ;) fast pluset med heroes är att de är intressant hela tiden och de blir aldrig långtråkigt!!!!

Nu ska jag ta och bädda sängen och så ska vi lägga oss! Sov sött och vakna blött! moaha.

xoxo Becca

Ligger på min vanliga plats..

DATE 2009-09-10 TIME 01:36:19

i sängen hemma hos Linus, jag har legat här hela dagen och kollat på 'Heroes'! Det går verkligen inte att sluta kolla när man börjat ^^  "Now I'm in, and can't get out"

Har en liten idé om hur min nya header ska se ut. Men har varken ork eller lust att börja grejja med den nu!

För att nu väntar ännu ett avsnitt av Heroes. Har tänkt att jag ska kolla på 'Gossip girls' när jag sett klart denna säsongen av Heroes. För att den fjärde säsongen börjar sändas i USA nu i september så jag tänkte att jag väntar in några program genom att se på GG så länge! I morgon kommer även ett nytt avsnitt av Naruto<3 ut! hihi.

xoxo Becca

Några avsnitt Heroes

DATE 2009-09-09 TIME 17:41:13

ska de bli nu! så himla spännande är de hihi!

Fidde du undrade ju vart du kan se på de online klicka HÄR så kommer du direkt till sidan! Måste bara förvarna att om du hittar en bättre sida så välj den! För den här har typ spansk text (på vissa avsnitt) som är väldigt störande när man måste läsa den engelska texten när Hiro och Ando pratar eftersom dom snackar japanska! Sök på ex. "watch heroes online" på google, om du finner de störande med spanska texten, så hittar du nog någon bättre sida ! :)

xoxo Becca

Framtids grubbel!

DATE 2009-09-09 TIME 16:36:28

Nu har vi kommit tillbaka från banken! Nu har jag fixat internetbanken och telefonbanken!


Min nya Internet-dosa :)


Det var verkligen på tiden. Innan jag inte riktigt velat ha det pga. att jag verkligen hatar att växa upp! Det är sant, jag vill vara liten föralltid. Men nu har jag nog verkligen börjat ta in det på riktigt att jag är 19 år! Tänk 19 år?!? helt sjukt ju, känner mig så gamal, nu har jag levt nästan 1/4 av mitt liv.. Det är jobbigt att börja ta ansvar för mig själv, jävligt jobbigt att inse att de är typ nu eller aldrig. Att komma på vad jag egentligen vill göra resterande 40-50 år innan pensionen och jag har inte en susning om vad jag gillar att göra! Jag gillar datorer, jag gillar smink, jag gillar djur oh jag vill rädda världen? Men jag har varken utbildning till det ena eller det andra! Tanken på att jag måste sätta mig bakom skolbänken igen gör mig nästan illamående... Suck :/

xoxo Becca

Nu måste jag rusa igen!

DATE 2009-09-09 TIME 14:51:19

Jag och Linus ska kila iväg bort till banken på några ärenden.

Var på arbetsförmedlingen på möte i morse klockan 10.00 efter att jag var klar där så gick jag hem hit till Linus och somnade igen haha! vaknade för 15 minuter sen!

Hör sen! xoxo Becca

Nu ska vi sova

DATE 2009-09-09 TIME 03:20:00

Jag och min fina! ska lägga oss nu! jag ska upp klockan 08.45 för jag ska vara hos arbetsförmedlingen klockan 10.00! Godnatt och sovgott!

xoxo Becca

Heroes Season 3

DATE 2009-09-09 TIME 01:31:36


Jag trodde att jag redan hade sett den säsongen, men nej så fel jag hade! :) Jag satt ju och tankade hem alla avsnitt som kommit ut för ungeför ett år sen! men de visade sig att jag bara sett säsong 1 och 2 så nu sitter jag och kollar på en hemsida där man kan se hela säsong 3 online :) För jag orkar inte kolla denna säsongen på Tv.n heller de tar ju sån himla tid, när man skulle kunna se hela säsongen under 24 timmar + plus att jag läste att säsong 4.a kommer ut nu i september i USA så de är inte länge till, tills den också finns tillgänglig på vårat älskade internet<3

Mera pilleri i designen

DATE 2009-09-08 TIME 19:29:59

De var faktiskt Linus idé redan från början, när jag skaffade den boxen med rullande bilder i, att jag skulle ha den på sidan. Men jag ville så gärna ha den mellan headern och innehållet så jag struntade i de (A. Nu tänkt jag bara testa mest för att jag är så himla uttråkad och ville sysselsätta mig med någonting, så jag ändrade om och testade såhär istället och de ser faktiskt nästan bättre ut! Tyckte själv att de såg så himla "kladdigt" ut när jag hade den där jag hade den innan, nu ser det inte lika kladdigt ut tycker jag :)

ska såklart grejja en ny header eftersom denna har ganska oskarpa bilder och de gillar jag inte! Funderar på att bara ha en vanlig bakgrundsfärg runt om bloggen för man kan göra roligare headers då.. Fast jag tror nog att jag ska ha denna bakgrunen ett tag till iaf. Är det någon som har en idé om hur min header ska se ut, så är de bara att berätta, för jag själv är ganska trött i huvudet och har inga bra idéer alls!

xoxo Becca

Money money money must be funny..

DATE 2009-09-08 TIME 15:32:26

in a rich mans world. Ringde till arbetsföredlingen nu, och min tid i morogon var klockan 10.00! Ska träffa Magnus Axelsson! får se hur detta går. Har ju trots allt varit in skriven nu i över tre månader så jag borde få mitt UGA-ungdomsgarantin! Sen ska jag till banken i morgon och hämta något papper som jag skulle ge till Soc. Är verkligen i sånt jävla behov av pengar nu. Trodde aldrig att tiden efter gymnasiet skulle vara så jävla värdelös. Har längtat efter att få sluta skolan sen jag vet inte hur många år tillbaka. Nu vill jag bara tillbaka eller rättare sagt ha någonting att göra om dagarna..

"Bästa vän"

DATE 2009-09-08 TIME 14:15:46

jo tack jag märker de du!

Jag är helt förslappad

DATE 2009-09-07 TIME 19:17:21

Jag bara ligger här inne dagarna i ända nästan. Idag har jag moddat mitt windows xp, så nu är de riktigt snyggt tycker jag! Ny stil på docken, ikonerna, bakgrunden, kalender, tid, to do lista, events och nytt bootskin!


klicka HÄR för att se den i orginalstorlek



och såhär ser mitt nya bootskin ut :) alltså syns detta när man startar datorn och så laddar den plutten under "this sucks" istället för "windows xp"


Men nu orkar jag inte modda mer :P nu ska jag hoppa in i dushen och sen kommer Linus och hämtar mig!

xoxo Becca

Finns inget att säga..

DATE 2009-09-06 TIME 20:21:16

Halvt bakfull idag. Hälsat på morfar på näl sjukhus. Linus är sur på mig och skiter i mig. Blev sjuk i magen av kyckligen igår. Blodblåsa på handen. Armbandet är borta. Går dåligt på snake.

Hem kommen från Överby nu!

DATE 2009-09-05 TIME 16:38:58

Mini kom och häntade mig 15.15 typ, så åkte vi till siba! Först gick vi till Kicks där köpte jag med massa godsaker :D fick de 120:- billigare för att hon i kassan glömmde ta betalt för en sak :D perfekt hah! När vi skulle gå till bilen igen som vi ställde i parkeringshuset så var de total översvämming mellan Sibahuset och Etage haha gick inte att gå över ! helt sinnes..

översvämmningen!

 

Detta fick jag med mig hem :)
Foundation: 149:-
Primer till ansiktet: 110:-
base cover: 120:-
Hårspray: 45:-
Örhängen guld: 59:-

 

Nu ska jag gå och duscha igen! haha och börja sminka mig och göra mig i ordning inför kvällen ! :)

 

xoxo Becca


Kul dag idag :D

DATE 2009-09-05 TIME 13:55:53

Nu är jag vaken! tro det eller ej :) Ska åka med Mini till överby sen! jag ska köpa massor med smink haha! Sen blir de party, kommer bli en skit rolig dag hoppas jag ;D

Äntligen ska jag sova!

DATE 2009-09-05 TIME 07:38:01

Stampe och jag har suttit uppe och väntat hela natten på att Linus ska sluta jobba! Nu har bby kört hem mig och jag ligger i sängen och är redo för John blund! Det blir tomt utan Linus men jag får försöka att klara mig! Jag saknar han redan faktiskt, saknar han hela tiden, varje sekund är en evighet!

I morgon är det party och de ska bli skit kul! :D får se hur de blir med överby i morgon också, måste verkligen dit, vill så gärna köpa lite nytt och fräsht smink!

Godnatt, xoxo Becca


Vad var det jag sa?

DATE 2009-09-04 TIME 22:42:42

Jo att bara för att jag inte ville äta, så kommer jag säkert inte kunna motstå något jätte fett och gott ;D Efter att Linus körde hem mig så jag kunde hämta pengar så lämnade han av mig och Stampe utanför Amigo och Linus åkte till jobbet :) Jag och Stampe köpte en familje pizza; Hälften kebbab med fetaost och andra hälften vesuvio med pommesfritt och kebbab sås ! SÅ JÄVLA GOTT VAR DET! haha

ser det inte underbart ut. Stampes sida till vänster och min till höger!


Nu börjar jag svammla också!

DATE 2009-09-04 TIME 18:54:21

mitt huvud verkligen bultar, nu är de ändrade planer också! Linus ska ha min dator inatt när han ska jobba. Jag ska antagligen hem och Stampe vet jag inte vad han ska göra ännu! jag ska iallafall ta de lungt. För i morgon, då blir de party! Usch vad segt de kommer bli i kväll om jag inte har datorn. Kommer ha abstinens haha!

Är verkligen i så himla behov av pengar! så himla tråkigt att inte kunna göra något. Blir helt galen snart, vad ska jag göra med mitt liv? Vill bara ha ett jobb, vilket som helst! Är de någon som har ett jobb över? nej såklart inte! BAAH!

Är jätte hungrig men vill inte äta! JAG VILL INTE! men jag vet att jag säkert kommer ta någonting ikväll ändå! säkert något jätte fett! Jag vill inte, vill inte, vill inte ha den fulaste o mest otränad kroppen på hela jorden :( Visst att Flowin är helt okej att träna, men de är inte ofta jag är hemma och jag vägrar ta med den och ställa mig på den mattan och träna framför Linus och inte någon annan heller för den delen! för de ser verkligen förjävligt ut! Flowin är mer styrke träning, men jag vill köra fettförbränning med, allstå springa på en maskin eller liknande, kondition! Jag vill gå ner i vikt, till ungefär 50 kilo, de är alltså 7 kilo som jag vill gå ner! Och mat kan jag inte laga så jag kan inte göra någon bra diet mat heller! + att vi oftast inte har sånna grejjer hemma! Typ sallad och gurka skulle jag vilja leva på! Läste någonstanns (på någonsblogg tror jag) att om man borstar tänderna när man känner sig sötsugen så försvinner suget! och det stämmer verkligen. Har borstat tänderna 2 gånger idag!

xoxo Becca

Har egentligen inget att skriva

DATE 2009-09-04 TIME 17:32:24

ja så är de, har absolut inget att berätta egentligen, ändå skriver jag? Linus och Stampe bara spelar och jag börjar bli j*vligt trött på att bara sitta inne! Jag vill ha något att göra på dagarna, jobb/praktik eller vad som helst, bara någonting! Jag har ont i huvudet hela tiden för ja får ingen luft, frisk luft! dom ända gångerna jag får en gnutta är när jag går ut och röker men då är ju 90% av luften fylld med tjära, nikotin och annat bös!

Som det ser ut nu så ska jag och Stampe sitta här hemma hos Linus denna dag/kväll/natt tror jag, om vi får de :P Linus ska åka och jobba, klockan 21.00 himla bra tycker jag! så får iaf han något att göra :)

xoxo Becca


Ny dag, nya tag!

DATE 2009-09-04 TIME 12:43:32

Nu har vi fått äntligen fått väckt Linus! blir vell frukost alldeles snart tror jag :)

 


Good Night & Sleep Tight!

DATE 2009-09-04 TIME 03:13:56

Nu har jag tvättat bort sminket och smörjt in mig med återfuktande kräm och borstat tänderna, sjukt skönt :) Nu är det bara nattblosset kvar!





Godnatt! xoxo Becca

Jag, Linus & Stampe right now!

DATE 2009-09-03 TIME 22:47:29

 


Vill ha lista!

DATE 2009-09-03 TIME 22:08:28

Nu ska jag skriva en vill ha lista! saker som jag verkligen vill ha just nu! men som jag verkligen inte kan få, eller ah jag har ju 500kr men de är på tok för lite!






Lumene beauty base matifying primer














Loréal true match foundation









Lumene beauty base cover









Lumene beauty base eye makeup base














Loréal eyeliner







Lösögonfransar






Bruna linser utan styrka






Coastal scents 88 Warm palette






Riktiga makeup tools






Drömma kan man iallafall göra :) och tur är vell de! synd bara att man blir så frustrerad när man inser att drömmarna är omöjliga att göra verkliga!

090903

DATE 2009-09-03 TIME 17:40:13

Jag får vell köra en snabb genomgång av denna ovanligt aktiva dag ;) Började med att jag vaknade 09.00 av alarmet som ringde, jag gick och dushade, sminkade mig, torkade/plattade håret, klädde på mig osv. Bengt hämtade upp mig vid 11.00 så åkte vi ut till Siba och gick runt och kollade i lite affärer, fikade och babblade massa som vanligt! :) vid 13.00 åkte vi hem til han en snabbis, sen ringde jag Linn så Bengt körde ner mig till stan och så hämtade vi Linn och så körde han oss till BirgerSjöberg.

Vi gick till Industri och hälsade på alla! Göran och Gunnel (mina gamla lärare) blev jätte glada av att se mig så tog dom med mig in på lärarrummet så pratade vi lite om vad jag ska göra nu i livet och sådär! Så fick jag skriva på kortet som dom på industri ska skicka till Johannes! jag skrev typ "Jag tänker på dig!/Rebecca<3". Sen gick jag Norrback, Linn, Sven (som med hälsade på där), Fredrik, Robin och Calle och satte oss i cafeterian och bara satt och tjötade.

Sen ringde jag Linus men han svarade inte så ringde jag Stampe (anade att dom var med varandra) så kom dom och hämtade mig och Sven. Jonas satt med i bilen :) Så körde vi hem Sven och så drog vi andra till McDonalds (jag käkade bara en halv cheesburgare, duktiga jag!) Efter dom käkat klart drog vi till Vänersborg igen och lämnade av Jonas, så åkte vi hem till Stampe och hämtade hans dator.

Just nu: sitter Linus, jag och Stampe hemma hos Linus och "lanar", vatten på lan ska de vara :)


Stampe och jag just nu!

xoxo Becca




I <3 Bloglovin

DATE 2009-09-03 TIME 16:55:26

Följ min blogg med bloglovin
Bara att trycka på länken om ni vill följa mig med bloglovin! detta är faktiskt väldigt bra, har inte orkat fixa det innan. Men igår kväll så gjorde jag de! och dett är första dagen som jag testar de! och de är jätte praktiskt tycker jag :D ist för att behöva trycka upp 3839 olika bloggar för att se om dom har uppdaterat så är de bara att logga in på sitt bloglovin konto och kolla! :) mycket lättare att hålla reda på alla bloggar man läser!

xoxo Becca

Man kan inte ha för mycket kunskap!

DATE 2009-09-02 TIME 21:50:59

sant som de är sagt, har suttit hela kvällen och läst massor om smink och sminkverktyg m.m. Så j*vla intressant, känner vekligen att jag skulle vilja veta precis allt! Man kan ju faktiskt undra varför jag gick indstriprogrammet på gymnasiet, när de är rena motsattsen till vad jag egentligen älskar! jaja inte något att göra åt :)

Helt underbar palett

DATE 2009-09-02 TIME 19:15:56

Denna paletten från Coastal Scents är helt gudomligt snygg. Den heter 88 warm palette!



Denna palett passar nämligen alla! Dens stora plus är att det tonas på ett sätt så att alla hudtoner kan bära majoriteten av nyanserna. Det är 42 matta färger och 46 skimrande/glittrande färger :) vad ska man säga? I'm in love!

Tyvärr har jag inte hittat den i Sverige så enda sättat är att köpa den från USA. där kostar den $24.95 som motsvarar ungefär 190kr + frakten som jag läste att den inte alls var så farligt hög. Det skulle lätt vara värt pengarna!

Så denna måste jag bara beställa så fort jag får några pengar :D


Ett tips till alla make-up lovers!

DATE 2009-09-02 TIME 16:00:33

Den här tjejen är så sjukt duktig! otroligt vacker är hon också, i vissa videor är hon väldigt lik Jessica Alba ;) Hon får allt att verka så himla lätt. jaja kolla bara på videon så får ni se själva!


Kolla in hennes andra videor på youtube. Hon gör alla möjliga skönhets-tips, smink, hår, kläder and so on! Jag har nog kollat igenom alla hennes videor, så himla duktig!

Jag blir ju förbannad

DATE 2009-09-02 TIME 11:19:06

Nu är jag hemma igen! På vårdcentralen hade jag en himla tur, var typ 5 minuter försenad och precis när jag kom fram till vänterummet så kom de ut en Tant från läkarrummet och sa "Rebecca Törnqvist"! haha tror att dom andra i vänterummet blev lite sura för att dom satt där innan mig, de var runt 20 pers. Dom kollade iallafall konstigt på mig. När jag kommit in fick jag klä av mig tröjan och Bh.n!!!! det gillade jag inte, men jag var ju tvungen att lyda haha ;D så la jag mig på sängen där, så klämde hon och tryckte på ryggen och nacken, känndes som massage haha, och sen klämde hon även på brösten. Hon hållde med mig om att mina bröst är alldeles för stora för min kropp. Så hon gav mig ett nummer till en sjukgymnast, vettefan vad jag ska göra där. Jag behöver ju en remiss till en kirurgmottagning och de är han/hon där som ska bedömma om jag ska få en operation. Inte kärringen på vårdcentralen. Berättade jag förresten att hon var norsk? fan fattade inte hälften av vad hon sa heller! Helt seriöst är jag helt gråtfärdig.

Godmorgon bloggen

DATE 2009-09-02 TIME 09:32:15

nu sitter jag här hos Linus och ska snart gå till badrummet och tvätta av mig lite! sen ska jag sminka mig och platta håret klä på mig och dra till vårdcentralen, ska vara där om en timme så de är bäst att jag sätter i gång nu! Ha en jätte bra dag! :)

xoxo Becca

Nu gick det lite bättre tror jag

DATE 2009-09-02 TIME 01:11:10

hahaha är verkligen sämst på att videoblogga ;D



puss och kram :) hörs i morgon !

HAHA så jävla fail

DATE 2009-09-02 TIME 00:51:32



här gjorde jag ett tappert försök till en videoblogg, haha så fort efter att jag sa "hej" kom det upp en ruta som sa något i stil med att "ljudet har slutat funka" blablabla :D jaja ni fick iaf se min första videblogg. Om man ens kan kalla det för en videoblogg haha!!!

1 September 2009

DATE 2009-09-01 TIME 21:11:03

11 Underbara månader med Linus idag! känns helt ofattbart att det om en månad gått ett helt år! Kan inte beskriva den lyckan och glädjen i mitt bröst! Jag har alltid trott att, när man vart tillsammans med någon såhär länge så måste ju känslorna svalna, att det inte är samma grejj som i början! Nu när jag fått uppleva det själv så har jag bara en förklaring till varför jag trodde så och den förklaringen är att jag aldrig i hela mitt liv upplevt kärlek innan! Detta måste vara den känslan som alla skriver om, den gränslösa kärleken!

Jag tycker inte om att tänka "att det kanske inte håller förevigt" för de gör mig depprimerad redan nu att tänka att jag någon gång senare i livet kanske måste ge upp allt detta som vi byggt upp tillsammans, så därför riktar jag mina tankar och handlingar till precis just här och nu, bara jag har dig nu Linus så vet jag att allt kommer gå bra! och så tänker jag varje dag. Att göra det bästa av varje dag vi tillbringar tillsammans.

Jag önskar innerligt varje dag att jag kan få ett jobb, så jag kan få pengar. Med de menar jag inte att pengar skulle göra vårat förhållande bättre, men jag menar att de skulle vara oslagbart att få flytta med dig, bygga upp ett hem tillsammans, att få växa som människa brevid dig och tillsammans med dig!

För du är verkligen den vackraste människan på jorden, tro mig! När du håller om mig, när du kysser mig, när du tar på mig så bara vet jag att du, Linus Ted Alexander Sandberg, är den personen som jag sökt i alla år! Jag älskar dig över hela mitt hjärta nu och för all framtid!<3

Känner mig riktigt bra!

DATE 2009-09-01 TIME 18:50:38

Linus följde med mig till skatteverket och banken innan, det gick jätte fort och lätt :) känner mig riktigt bra faktiskt! I morgon ska jag ju till Vårdcentralen och Soc, hoppas de med går bra! wooho, nu kanske det äntligen börjar hända lite i mitt liv! även fast de med soc känns lite sådär ;/ men vafan jag måste ju ha pengar så jag kan betala mamma annars har hon inte råd att ha mig hemma, hon får ju inget underhåll eller något alls nu för att jag bor hemma! sen är de ju inte fel med lite egna pengar för en gångs skull :)

Nu börjar det ordna upp sig :)

DATE 2009-09-01 TIME 05:32:28

sådär ja nu bloggen nästan klar, ska lägga till lite grejjer i menyn, och kanske något mer! Är inte riktigt nöjd med headern. Men den får vara såhär tills jag har orken att göra något snyggare! haha

Klockan är nu väldigt mycket! inte bra att jag är uppe så här sent!
måste ju verkligen till skatteverket i morgon och till banken! JAG MÅSTE MÅSTE MÅSTE DET! för jag ska ju till soc på onsdag och då måste jag ha dom papprena från skatteverket och banken med mig dit!

På onsdag ska jag till vårdcentralen klockan 10.30 och till soc klockan 13.30! förhoppningsvis blir det en bra dag! Nehe nu måste jag sova, ska försöka att få Linus i säng med! annars är det bara att spela sur så kommer han och lägger sig haha ;D

xoxo Becca

Äntligen fått det att funka!

DATE 2009-09-01 TIME 00:45:04

Wooohoo nu funkar den äntligen! den rutan med massa bilder som åker förbi i den! visst!, den har sina brister! inte helt perfekt. Som till exempel att rutan är helt vit när man kommer in här på Beccaaaa.blogg.se och efter ca 7 ½ minut så blir rutan helt tom igen och börjar om typ.. Skitsamma de ser ju bra ut under tiden :) nu ska jag bara hitta på hur min header ska se ut, de är trots allt den som är de jobbigaste att göra (enligt mig) Egentligen vill jag har ca 4 bilder på mig själv och mitt namn men vet inte om de kanske blir för mkt bilder nu ? med tanke på den nya grejjen där med rullande bilder! humhum. Ska nog sätta in en presentation av mig själv i menyn iallafall :) under profil bilden, sen tror jag att jag ska flytta upp "sök-knappen" till under presentationen :) jaja vi får se hur de blir!

xoxo Becca

RSS 2.0