Ny design

DATE 2009-06-28 TIME 17:46:40

som ni kanske märker uppdaterar jag inget.. de beror på att jag håller på att ändra om min design.. MEN jag har problem :/ haha.. som ni ser är de en liten dropdown meny här över.. o tanken med den är att jag ska ha "kategorier" "arkiv" osv däruppe istället för att ha en meny på sidan.. Men nu sitter jag fast! o jag hittar ingen guide på varken designadinblogg.se elr någon annan stanns.. så jag behöver hjälp! Är de någon kunnig person där ute som kanske läser detta o kan hjälpa mig med mitt problem! så är jag verkligen tacksam om någon vill fixa till de åt mig :) bara att skriva en kommentar isånnafall.. tack på förhand ! haHU ;D

puss o krääm

Här ska jobbas!

DATE 2009-06-18 TIME 09:27:32

I ösregnet ska jag alldeles strax gå bort till torget och ta bussen hem till Bengt! vi ska grusa hans uppfart nu i regnet det ska bli jätte kul! or not.. Man får vell se de från den ljusa sidan trots alla mörka moln på himlen - jag får betalt! + frukost och middag! nu går bussen om en kvart så jag får pussa Linus hejdå och börja gå! hörs vell kanske när jag kommer hem.. IDAG SKA DE FAN-I-MIG BLI MCDONALDS annars dör jag!

Ha en bra dag vänner!
puss o krääm

Ingen lust!

DATE 2009-06-17 TIME 13:08:12

Godmorgon! vaknade för en timme sen. Linus är på körskolan och har en dubbel lektion på 80 minuter. Jag ligger i sängen och har ingen som helst lust att blogga, vet inte varför jag tycker de är så jobbigt att skriva? i vanliga fall brukar orden rinna ut i fingrarna på mig men nu får jag verkligen anstränga mig! En orsak till att de blivit så glest med inlägg de senaste två veckorna är för att jag är så himla trött på designen och så fort jag går in här blir jag arg och frustrerad för att jag inte tar tag i det och gör något åt problemen! Jag vet att jag vill ha en ljus o stilren design som känns inbjudande. Men vart i hela h*lvete ska jag få orken och energin i från?! Blir galen när jag tänker på detta, de är lättast att bara publicera detta inlägget nu o logga ut från Blogg.se haha. Ha en bra dag vänner!

bloggtorkan fortsätter

Belive it!

DATE 2009-06-17 TIME 00:42:37

I morgon mina kära vänner ska jag börja blogga igen, kan inte säga att ni missat något iaf.. För jag har verkligen inte gjort något sen jag tog studenten o blev arbetslös.. Har vart här hos Linus i 1 ½ vecka nu o vi har bara varit inne hela tiden.. vart ute 4 gånger riktigt,
  • Första gången var måndagen efter studenten då gick vi till arbetsförmedlingen ...
  • Andra gången var i fredags när vi festade, men då var jag mest inne ändå :P
  • Tredje gången var i förrgår då gick jag o Linus ut o käkade på Amigo så mötte vi Stampe, Emil, Kenny, Dennis, NS o Jocke helt o tippat på torget och åkte runt med dom hela kvällen. 
  • Fjärde gången var idag, Jag gick till arbetsförmedlingen satt där i någon timme sen senare åkte jag till Bengt o jobbade där i två timmar.
inte för att jag klagar för de har varit jävligt skönt o bara sitta o ta de lungt o vara uppe sent på natten o sova till 14.00 istort sett varje dag ! :)) Fast jag tror att anledningen till att jag vart så grinig dom senaste dagarna är just de - att jag bara suttit inne haha.

Planer för denna veckan:
  • Softa som fan :)
  • Lämna betyg o meriter på arbetsförmedlingen (om jag orkar denna veckan)
  • Jobba hos Bengt på torsdag 10.00 - 14.00 (ungefärlig tid)
  • Fredag blir de vell äta sill o potäter + dricka onyttig alkohol
  • Lördag ligga bakis o förhoppningsvis mysa med bebe! 



Puss o krääm :*

STUDENTEN - 09

DATE 2009-06-14 TIME 16:52:41

Har inte ens nämnt de här än tror jag , men för en vecka sen tog jag faktiskt studenten!
om ni vill se bilder så hittar ni dom på min bilddagbok: noshit-SHERLOCK

Har ni ingen Bilddagbok men fortfarande vill se mina
bilder från studenten så är mitt gästlösenord: kom

Arbetslöshet ftw! elr inte

DATE 2009-06-09 TIME 17:23:38

Nu är jag hemma, var hemma en sväng i morse annars har jag inte varit hemma sen fredags på studentmiddagen här hemma med släkten..  Linus har ju inte internet i nya lägenheten så har inte kunnat uppdatera.. Allt är väldigt rörigt här på bloggen nu.. inlägg som är försenade o dålig uppdatering..  ska även skriva klart inlägget om bulgarien resan o lägga in bilder o videoinlägg o skriva om studenten som jag tog i fredags o lägga in bilder o videoinlägg från de med! :) får se om jag får låna mammas mobila bredband om hon har kvar de? så  jag kan skriva mer ikväll o lägga in allt när jag är hemma hos Linus igen :)

såhär har/kommer min dag sett/se ut idag;

upp klockan 08.25 - bussen hem 08.45 - hämta väska - bussen till skolan 09.30 - städa ur skåpen, lämna nycklarna - bussen hem till Linus 10.00 - mysa/väcka linus - göra frukost - till arbetsförmedlingen - vänta - vänta - vänta - nummer 77 - gå in prata - gå ut - vänta på Linus - gå hem till han igen - bussen hem 15.15 - slänga tvätt i tvättmaskinen - hjälpa pappa med maten - städa rummet - plocka ur tvätten, hänga upp tvätten - äta - duscha - göra mig i ordning - packa - åka hem till Linus igen..



funderar även på om jag ska börja planera för den nya "sommar-designen" på bloggen :) känner mig rätt sugen på de nu.. denna känns tråkig! o alldeles för mörk :) ge mig ljus, massvis med ljus! funderar på om färgerna ska gå i samma gröna som jag har nu o rosa o såklart mkt vitt ? o kanske även lite gult?! mm ska fundera vidare !

puss o krääm :*

Bulgarien, Sunnybeach - 09

DATE 2009-06-05 TIME 00:20:04

Egentligen orkar jag inte skriva så mkt om själva resan .. men de får bli en liten sammanfattning om varjedag + bilder o ett o annat videoinlägg.

26 maj:
Linus mamma kom o hämtade mig o Linus runt elva på förmiddagen, vi plockade upp Johan o så hämtade vi Jonte o så bar de av mot landvetter.. runt 12.00-12.30 var vi framme. Där mötte vi Niklas, Elin o Adde.. Så tog vi våra väskor gick in o gick till gate 11 o lämnade in våra väskor o fick biljetten :) Sen gick vi igenom säkerhetskontrollen o satte oss vid en bar o drack lite öl.. efter en stund kom även Petter, Bengtsson, Jimmy o Dennis! så satte dom sig med oss o tog några öl.. efter en halvtimme ungefär gick vi igenom passkontrollen o satte oss o väntade på att vi fick gå ombord på flyget.. 15.25 for vi iväg upp, upp, upp, upp o högre upp närmare bestämt 10.000 Meter .. runt 19.00 tiden landade vi, tog våra väskor, RÖKTE! o gick till tranferern. efter att vi checkat in på hotellet så gjorde vi oss lite iordning o gick ut till en resturang i närheten o käkade o tog en öl/drink.. Efter de upptäckte vi en bar nära hotellet satt oss o märkte att de var Happy hour 24./7.. Blev en massa drinkar o fyfan va full jag blev. minns inget mer av den kvällen.. minns inte ens hur jag kom från baren till hotellet o sen upp till mitt, Linus o Jontes rum.. Lyckat!






27 Maj: Vaknade upp i rummet på en fint bäddad säng och med kläderna på?! första jag frågade Jonte var: "bråkade jag med Linus igår?" vilket jag tydligen hade gjort, elr ah varit otrevlig som fan.. typist :/ Tror att vi gick ner o käkade frukost den dagen? minns inte riktigt. Vi gick iaf  ner till stranden och låg där o myste o solade! helt underbart var de.. dock kosta det 7 Leva att ligga i en solstol, ungefär 40 kronor..dyrt.. Sen gick vi hem till hotellet och satt o tjötade med folket ute vid polen :) sen gick jag o Linus o tog en fiesta o sen duschade vi och gjorde oss i ordning så gick han o jag ut o käkade själva på resturang, Älskade underbara du! du betyder verkligen allt för mig!





28 Maj: Vaknade, åt frukost.. så gick vi ut o la oss vid poolen låg där ett antal timmar, sen gick jag o Linus ut o käkade. Efter vi ätit klart den smaklösa maten gick vi o köpte massa goa drickor, öl, breezer, smirnoff ice m.m så gick vi upp till hotellet o duschade gjorde oss i ordning, Linus gick o köpte mer dricka o en mascara till mig.. så drack vi mer o så kom de lite roligt folk; Elin, Dennis, Bengtsson såblev vi fulla åh goa.. Linus visa party-tricket ;) hahuu Efter de så gick vi ut till puben som vi var på första kvällen o Linus tjöta med sina engelskmän. o Sen gick vi o köpte fyllekäk "chicken kebab"=ONT I MAGEN! sen upp till hotellet igen, så la vi oss o sovde !











29 Maj:
idag var de jätte dåligt väder moln, o senare regnade de oxå... på morgonen käkade vi o efter de gick jag o Linus ner till lobbyn o satte oss med min data ett tag.. kollade runt lite o sånt däraa.. sen gick vi även ut o käkade med Jonte, Elin o Dennis.. ingen märkvärdig dag alls, jag mådde inte särskilt bra heller så .. satt på hotellrummet och drack på kvällen och sen ut en sväng o drack en drink på pubben ;P, Jonte fick även sova på balkongen haha efter mitt raseri anfall jag hade på onsdagen :D för han snarkar så mkt.. haha stackarn..





orkar inte lägga upp mer förtillfället, ska upp om 4 timmar o 45 minuter för i morgon är de STUDENTEN :DDDDD helvete vad kul de ska bli :D

Dear children

DATE 2009-06-04 TIME 21:19:11

Va på siba i 4.a timmar ungefär, Linus hängde oxå med.. letade efter en student klänning som jag sa innan.. Blev rätt besviken efter som antingen satt den bra i midjan men så var den för liten runt brösten elr så satt den bra runt brösten o var för stor i midjan.. Bröstförminskning? ja tack! till slut efter att gått in i varje affär där ute.. så sa mamma; "Nu går vi till gina så köper du något som känns som dig själv.. o struntar i att den ska vara perfekt o köper något som du känner dig bekväm i" o så köpte jag en klänning där iaf.. den är jätte söt, men känns inte som en studentklänning, men skit sam.. jag gillar den iaf :) o den satt helt okej! så fick jag en ring o örhängen o skor o hårfärg med :)

nu sitter jag med kolsvart hårfärg i håret o vill bara slänga av mig handduken o klia sönder skallen för de kliar så mkt haha.. ska ta ut färgen om 20 minuter ungefär.. får se hur detta blir, aldrig varit svarthårig innan ;P förutom när jag föddes ! heheh.

nu ska jag lägga in videorna o lite bilder från bulgarien här på bloggen :)




Tjena mannen

DATE 2009-06-04 TIME 11:18:37

Blev ingen uppdatering igår, för jag åkte hem till Linus o han var så söt så jag kunde inte med att åka hem i från han..  Hans familj hade ju flyttat under tider vi var i Bulgarien, så fick se nya lägenheten i stan med! :) den va jätte fin!..

och om en stund ska jag o mamma o pappa o anette till siba så ska jag köpa en student klänning :) bättre sent än aldrig.  o så kanske jag köper svart hårfärg med ! :) och så ska jag betala min räkning på swedbank oxå! ..

får vell uppdatera med videorna från Bulgarien när jag kommer hem :P
puss o krääm

HEJ SVERIGE

DATE 2009-06-03 TIME 15:30:31

Är äntligen hemma igen! kom hem för 15 timmar sen exakt typ.. när jag kom hem inatt så gick jag o la mig de första jag gjorde. Var så trött eftersom att jag sovit så himla dåligt hela veckan. Ska berätta mer o lägga in bilder o video klipp ! men först ska jag lägga ut alla bilder på bilddagboken..

puss så länge (:

RSS 2.0