I morgon händer det grejjer!

DATE 2009-08-31 TIME 01:12:09

Jag ska ringa till vårdcentralen, ringa skatteverket och så ska jag gå till banken och fixa något! vet inte vad jag ska fixa riktigt haha! men Linus vet så jag hoppas han kan följa med eller åtminstone förklara för mig så jag förstår och inte står där inne på banken som ett fån!

Linus och jag har pratat lite, så nu ska vi söka jobb överallt runt om i Sverige (förutom i norrland) ;D och den som får (om vi nu får) de bästa jobbet, d.v.s med bäst lön! dit flyttar vi haha ;D helknäppt! och tror inte att de kommer bli något av de, men de är roligt att leka med tanken! Tänk att bara flytta iväg, ifrån allt & alla här hemma. Från vännerna, familjen, tryggheten som man faktiskt har fått här i Vänersborg under domma åren.. Spännande med nytt men lite skrämmande samtidigt! hade JAG fått bestämma hade vi flyttat till Stockholm direkt, utan tvekan. hihi nog om det nu!

Linus hämtade mig innan, så nu ligger jag ner bäddad i hans säng, ska dock gå upp nu och gå på toa, sen gå ner och röka och så ska vi nog kolla på någon film innan vi lägger oss :) Godnatt fokes!

I'll never let you go Jacket!

DATE 2009-08-30 TIME 19:46:19

haha lite parodi på Titanic, Rose: I'll never let you go Jack! Jag verkligen älskar min nya jacka! så himla snygg är den :D vill ha på mig den precis hela tiden! underbar är den!

Jag och Linus var nog inte hemma i sängen förens 06.30 idag på morgonen! vi vaknade runt 13.00 och så gick vi upp och efter en stund åkte vi till Siba och jag köpte jackan på Veromoda! sen tog vi McDriven och köpte mat till oss och Robin och Simon och åkte hem och käkade! Sen kom Mini utanför mig en stund så satt jag och han och rökte och pratade lite! verkligen längesen vi sågs!  Efter de gick jag upp och Linus åkte hem! Just nu ligger jag väldigt gött här i min säng med datorn i knät och godis i en skål brevid! :) tror nog att de blir så att jag kommer ligga här hela kvällen. kanske hittar på något med Linus men vet inte ännu!

Puss&Kram Rebecca

At Kenny's place

DATE 2009-08-29 TIME 22:47:26

Linus och jag drog hit innan till kenny med våra datorer, Stampe var här med! :) Grabbarna sitter och spelar det näst tråkigaste spelet i världen, cabal. Wow är det tråkigaste, Cabal är det näst tråkigaste och Cs de tredje tråkigaste. Iallafall enligt mig! Jag sitter och kollar på Tv, bloggar och dricker en öl!

HAHAHA nu är jag glad igen

DATE 2009-08-29 TIME 18:16:34


Tror ni jag köpte jackan idag eller ?

DATE 2009-08-29 TIME 17:18:55

nej de gjorde jag inte, verkligen inte förvånad. Så fort jag blir glad eller längtar till någonting, blir de aldrig av och dum som jag är så lär jag mig aldrig heller! Imorgon tar jag fan bussen ut till Siba orkar inte med massa jävla krångel, eller stök. Bättre att inte anförtro sig till någon så löser det sig.

Totally in love with..

DATE 2009-08-28 TIME 16:47:15

a jacket, from Veromoda. Svart skinnimitation! helt underbar och den sitter som en smäck! herregud jag blir helt galen när jag tänker på den! haha.. fick hänga undan den tills i morgon, smart som jag är tog jag inte med mig mina presentkort. Fast att jag tänkte när jag gick ut ur dörren- nu kommer jag säkert hitta något bara för att jag inte tar med mig presentkorten! Meningen var ju att jag bara skulle in fort och köpa mascara till mig när mamma & Jeppe gick och köpte en hårddisk. Men så följde Anette med och så fick jag hjälpa henne att hitta ett par jeans på Kappahl och Veromoda ligger precis brevid så jag liksom drooogs in i affären! Men fick iaf köpt den nya mascaran från Loréal. Hoppas den är bra nu, den är verkligen udda haha :)

Loréal Telescopic explosion mascara!

Nu blir det kalas

DATE 2009-08-28 TIME 13:34:52

Nu har äntligen mormor och moster och kusin kommit hit! Mamma håller på med tårtan, marängtårta med glass och grädde! himla gott! Fick födelsedags pengar också, 400kr av Mormor & Morfar och 150kr av Moster & kusin! Nu ska vi gå ut och röka allihopa, familjen skorsten kan man nästan kallas oss! hahah.

Ännu en helt obetydlig dag

DATE 2009-08-28 TIME 03:54:27

okej kanske inte så himla obetydlig, men har inte lyckats åstadkomma några underverk alls! Legat halva dagen i Linus säng och ca 20 minuter i Linus bil och resten av kvällen i soffan i vardagsrummet med datorn och tv.n.

klockan är nu väldigt sent och imorgon kommer mormor och moster + kusinerna klockan 13.00 och firar mig, det är verkligen på tiden tycker jag :) har precis gjort mig lite bubbelvatten som jag tänkte dricka och så ska jag kika runt lite till på hemsidor/bloggar och så! goodnight fokes!

Funderar så de knakar i skallen

DATE 2009-08-26 TIME 20:25:10

är inne i väldiga tankar om utséendet på min blogg! vill att den ska se "levande ut" men just nu ser den bara ut som en dödfisk! haha. Med levande menar jag - skuggor runt kanterna på bloggen. Blommor eller krumilrurer som slingrar sig i bakgrunden! Är osäker på allt nu, om jag ska rosa "tema" på bloggen, elr om jag ska ha den svartvit med snygga detaljer istället! gaah ska öppna photofiltre nu och låta kreativiteten flöda! :) så får vi se hur de blir!

förövrigt så är jag hemma hos Linus nu :)

Godeftermiddag mina vänner

DATE 2009-08-26 TIME 16:40:16

Vart vaken sen 14.30 ungefär! skulle ju igentligen vart kalas här hemma för mig idag med mormor och moster och kusiner, men tydligen kunde dom inte idag heller, så nu är kalaset fram flyttat till på Fredag! hoppas att dom kommer då..

Nu ska jag faktiskt gå upp ur sängen och träna Flowin idag igen! :) Jag har träningsverk i magen och i rumpan idag, woohoo, känns skönt att känna att jag verkligen har tränat ;D i morgon lär jag vell inte komma upp ur sängen haha! Efter träningen blir det en dusch och senare kommer Linus och hämtar mig!

Godnatt

DATE 2009-08-26 TIME 04:46:21

nu ska jag krypa under täcket! väldigt knäpp kväll, vet inte hur jag ska uttrycka mig tydligt nog för att ingen ska kunna misstolka det jag skriver! lika bra att hålla truten!

Linus Ted Alexander Sandberg's..

DATE 2009-08-25 TIME 22:11:41

läppar vill jag verkligen pussas med just exakt precis nu, varför är han så långt borta för 2-3km långt borta. ÅH typist blir jätte ledsen nu :'/ fast samtidigt blir jag lika varm innombords när jag tänker på han! om detta inte är kärlek så har jag inte den blekaste aning om vad det ordet betyder! <3

finast på jorden!

FAIL

DATE 2009-08-25 TIME 20:54:52

haha kunde inte hålla mig borta från pitabröden,kebbaben,gurkorna och såsen som mamma dukat fram på bordet! banta är inte min grejj alltså!

Jag tipsar

DATE 2009-08-25 TIME 18:05:10




så jäkla skön låt; The all-american rejects - Gives you hell

Freeesh

DATE 2009-08-25 TIME 16:29:52

Precis kommit ur duschen, de var vekrligen helt underbart att bada, och de var behövligt efter ett svettigt pass flowin. Visst att jag blir helt groggy i huvet efter att jag har badat och håller på att svimma men de är fan så värt de! Känner mig lugn och harmonisk och mycket piggare också!

Pratade med en ortoped innan och som jag trodde, hade hon kopplat mig helt fel. Men de är bara att börja om igen. På torsdag ska jag ringa till vårdcentralen igen! och kolla då om dom kan boka in mig på en tid hos läkaren! de är ju bättre att ringa och kolla ofta än att sitta och vänta och missa chanser! Jag vill nu! är alltid sån, vill jag något vill jag göra de direkt, finns inget värre än att vänta! fast som tur är har jag även bra tålamod!

Jag vet att de är dåigt med bilder och
de beror på att jag inte har något
att ta kort med förtillfället! hållut.

Nu ska jag gå och ta rena underkläder från tvättstället sen gå ut och röka! :)


Första steget mot mindre bröst

DATE 2009-08-25 TIME 13:05:48

ringde ju vårdcentralen innan, angående bröstförminkningen. Först fick jag vänta en timme på att dom skulle ringa upp mig, och när dom väl ringde upp, frågade jag om en tid till att träffa en läkare och förhoppningsvis få en remiss. Då sa dom att dom hade för lite datorer och doktorer denna veckan, så dom bad mig att ringa nästa vecka när fler doktorer är tillbaka efter semestern!

Sen läste jag att man kan ringa direkt till sjukhuset man tillhör, i mitt fall Näl! så jag ringde till Växeln på Näl, där visste hon inte riktigt vart hon skulle koppla mig vidare. Så hon sa att hon kopplar mig till ortopeden först, sen sa hon att jag kunde ringa efter 14.30 om jag ville bli kopplad till kirurg mottagningen. Hos ortopeden knappade jag in mitt personnummer följt av mitt hem nummer! Så nu ringer dom upp mig runt 14.35 i eftermiddag. Alltså om ca 1½ timme! hoppas att de är rätt ställe nu!  Är inte sur över att de tar tid, för de visste jag ju att de skulle ta, men är däremot lite grinig att hon inte visste vart hon skulle koppla mig, inte speciellt kul att vänta två timmar och sen få reda på att de är fel ställe hon kopplade mig till! för att sedan behöva vänta ytterligare någon timme för att komma till rätt mottagning..

nu ska jag fördriva tiden med att först städa undan på golvet så att jag kan träna flowin :) och sen ta mig ett efterlängtat bad!

Pyssla om mig själv dag

DATE 2009-08-25 TIME 10:02:52

blir de kanke inget med :( fast att jag vill himlans mkt! hört att de inte alls är bra att träna när man är sjuk? får se om jag blir lite piggare om en stund.

nu ska jag iaf ringa vårdcentralen, och önska mig lycka till! detta är de första steget mot mindre bröst! :)

I morgon, då ni !

DATE 2009-08-24 TIME 22:44:46

Ska jag nämligen ha en "pyssla om mig själv dag" haha :D mest ytligheter såklart!
  • träna flowin och inte äta mer än 1 banan på hela dagen!
  • ringa vårdcentralen om en tid för bedöming!
  • bada och pyssla om mig själv!
sen blir de kanske att städa och tvätta och så :) ska verkligen försöka komma upp i tid! kanske runt klockan 9-10 ungefär! :) fast om jag känner mig själv rätt blir de väldigt svårt att hålla att jag bara ska käka en banan haha! bada låter också rätt jobbig, kanske blir en dusch istället (A)


Bild från 2007

Nyttigheter ;)

DATE 2009-08-24 TIME 20:11:02

Linus körde hem mig innan, bara legat har lite och små pillat med bloggen!

Nu har jag gjort mig en riktigt god fruktsallad som jag tänke äta upp :) ska sätta mig i vardagsrummet och se om de går något bra på tv.n också!

Päron, Banan, Vindruvor och Nektarin! lovely

Hörs sen fokes! :)




Stackars mig

DATE 2009-08-24 TIME 15:45:58

lite självömkan får man faktiskt ha! känner mig värre idag än vad jag gjode igår kväll, så himla jobbigt!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha cycklat till resecentrum fram och tillbaka helt i onödan för att möta Linn för att ge hennes ipod. Tydligen var de inte så viktigt som de lät i telefonen när hon ringde eftersom hon inte var där när jag kom dit.

nu ska nog jag nog ta något att äta. Hör ett svagt kurrande från min magsäck under allt överflödigt fett :)

Dummadumma

DATE 2009-08-23 TIME 23:26:23

huhu, är verkligen jätte förkyld och jag vill inte vara det! så himla trött blir jag. Svider i näsan, ögonen är tunga och huvudet känns lika stort som en badboll. Rädda mig? säkert svininfluensan haha! jag hatar bakterier, speciellt dom som är dumma och elaka och dom som bara vill mig illa :(

nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig orkar inte vara vaken mer! lite små deppig för att jag inte hittade någonting fint idag heller :/ men men, bättre lycka nästa gång helt enkelt ! :)

Några timmar på överby

DATE 2009-08-23 TIME 22:06:32

Mamma ringde idag på morgonen och sa att mitt födelsedags-kalas för släkten var framflyttat till onsdag istället. Så jag slängde mig på Linus mobil och ringde Linn! Så hon och Fredrik kom hem till Linus :) jag sminkade mig och så sen drog vi (the fantastic four<3) till överby :) jag och Linn sprang runt i alla affärer, meningen var att jag skulle hitta massa kläder, det fanns ingenting som jag gillade hah! hittade däremot en snygg klocka som jag köpte + ett super fint armband :) Det var rea på klockan orginalpris: 600kr och reapriset: 300kr. Så de sved inte så mycket i plånboken haha, blir alltid så snål när jag väl har pengar haha! och jackan på lindex lär jag vell aldrig köpa även om jag älskar den, den kostar 600kr haha SNÅÅÅÅL!!

såhär ser klockan ut :) love it!



DAMP

DATE 2009-08-22 TIME 17:22:06

helvete vilken jävla morgon. ORKAR INTE, fittaa!

090821

DATE 2009-08-21 TIME 11:54:50

Godmorgon! får se vad denna dagen har att erbjuda :) jag gissar på att de blir att sitta här hos Linus i stortsett hela dagen. Fast de är ju fredag så de borde ju ändå hända något i denna gråa och regninga stad.

Ser ni att jag lagt till en bakgrundsbild i inläggsruriken och även i rubrikerna i menyn :) blir ganska bra faktiskt, om jag får säga det själv. Ska ändra lite med de så de ser bättre ut, så att inte texten börjar så nära kanten :)

så himla skönta att få utväxten färgad också ;D färgen räckte till nästan hela håret :) brukar köpa två färger. Nu köpte jag bara en, tänkte bara färga utväxten, men så blev de färg kvar så smetade mamma in de med i skallen! perfekt..

Hos bby igen

DATE 2009-08-21 TIME 01:46:49

ligger brevid Linus i sängen nu hemma hos han :) han hämtade mig efter att min hårfärg var klar. Han är så söt när han sover! <3 kärlek! nu ska jag med lägga mig och sova! godnatt fokes.

Hårfärg i skallen

DATE 2009-08-20 TIME 22:39:48

ja nu sitter jag här med hårfärg i huvudet, hoppas de blir bra :) trots att jag har en väldigt klantig mor som smetar svartfärg på hela öronen, pannan och till och med på halsen haha!. Ska ta ut färgen om 5 minuter, orkar inte vänta mer haha ;D

From one bed to another

DATE 2009-08-20 TIME 19:56:14

har mer eller mindre bytt säng från Linus till min, legat hela dagen hemma hos han i hans säng och nu tänkte jag ligga resten av dagen i min säng hoss mig.. Pratade alldeles nyss med min älskade vän Linn på msn, hon sitter i Magaluf i Spanien och gottar sig. Hon kommer hem på lördag och jag längtar så de känns ända ut i tårna!



Mamma ska iallafall färga mitt hår idag så fort hon har fått lillebror i säng! :) blir svart igen, kännde att de verkligen var dags nu att färga utväxten, mitt hår har blekts så himla mycket nu under sommaren!

Jag hoppas innerligt att jag får tillräckligt pengar på söndag av släkten så att jag kan ha råd med hårförlägning igen. var trots allt nästan två år sen jag la av med de nu och har inte alls fått lika långt hår som jag hoppades att jag skulle fått efter två år!

jaja, over and out fokes!

LAlala

DATE 2009-08-20 TIME 13:15:42

vad jag har tråkigt, Linus är i skolan och jag har inte orkat göra någonting. I morgon MÅSTE jag verkligen fylla i papprena från soc :/

Har verkligen bestämt mig till 100 nu att jag ska göra bröstförminskning. Ska ringa vårdgarantiservice så jag först får en vårdgaranti för en undersökning där man måste uppfylla vissa mått. Uppfyller jag dom måtten så får jag de betalt av landstinget! hoppas verkligen de, orkar inte med att gå runt och ha ont i ryggen, nacke och axlar hela tiden. Mår väldigt dåligt psykiskt av det också. plus att de är inte roligt att betala 500:- för en Bh. Det finns inga kläder som passar eller sitter bra heller!

Over and out fokes!

Pengar och shopping

DATE 2009-08-19 TIME 23:07:46

Jag har ju inte berättat om min födelsedag ännu, kom jag på nu. Glömde berätta i förra inlägget att jag och Linus åkte till torpahallen igår och hämtade ut mitt paket! :) med min dator-laddare i :D så nu lever min baby igen!<3 kostade dock 479:- SVINdyrt! jaja nog om de. Linus kom hem till mig igen klockan 18.00 igår och en halvtimme senare kom Bengt också :) Mamma hade köpt daim-tårta och kakor, som vi smaskade i oss efter att dom sjungt på beodran av mig hah! Jag öppnade kuvär och fick 1800:- i presentkort på hela Överby köpcenter! väldigt bra.. konstigt nog ringde inte Farmor igår och fick inte heller något brev, hon som alltid brukar vara noga med att ringa så tidigt som möjligt och brevet kommer alltid någon dag för tidigt. Hon kanske har glömt mig haha? ;/ På söndag blir det kalas igen, då kommer mormor, morfar, moster+kusiner! :) så riktigt ännu är de inte över! ;)

Idag har jag Linus och Stampe varit på Överby, jag shoppade lite, blev ett nytt par av jeans leggins (som jag fick av Linus i födelsedags present<3), två linnen, hårfärg och deodorant :) har 1500 kvar. Kände att jag inte kunde med att köpa mer haha, även fast jag hittade världens snyggaste jacka på Lindex och über snygga sjalar på Ginatricot, och även galet snygga skor på Din sko! märkte också att jag fått mina födelsedags-pengar på kortet av Lisa och Per<3 låg dock minus 100 på kortet, lite surt sådär. Det blir mer shopping i veckan eller nästa  vecka :D

Som jag sa så

DATE 2009-08-18 TIME 15:04:43

blev det inte mycket sömn inatt, somnade runt 4.a och vaknade av grannen som borrade klockan halv 8-8 typ och kunde inte somna om efteråt heller. Gick upp satte mig vid tv.n satt och pratade med Robin och Jeppe till kvart i 9. Sen tog jag Jeppes dator när han stack till skolan, satt där i någon timme till Stampe och Dennis ringde och grattade mig och undrade om jag ville med till MdDonald's, visst tänkte jag. Fick 10 minuter på mig att komma ut, så jag fick ge min sista macka till robin, hälla i mig filen och gå ut. På vägen ner i trappen plingade jag på Anette och frågade om cigg men hon hade inga alls. Så kom jag på att jag glömt parfym, så jag sprang upp igen , på vägen ner igen så övervägde jag att plinga på hos Robert och fråga han om en cigg. Jag plingade på och frågade, men han gav mig en hel banan-kartong haha. Jag bara "jag vill inte gå ut med dina sopor haha" han bara " öppna så får du se om de är sopor" till slut öpnnade jag och tur va vell de för han hade köpt ett cigg-paket till mig i födelsedags present haha :D perfekt ju! Åkte iaf med Dennis och Stampe till McDonald's, dom käkade sen åkte vi till vänersborg igen och plockade upp Emil på torget, träffade även Jenny där :) Sen körde dom hem mig igen. Satt vid datorn ett tag, sen kom Linus helt otippat. Nu har han åkt hem igen för han skulle äta. och jag ska har precis duschat och ska sminka mig lite :)

18 Augusti

DATE 2009-08-18 TIME 02:49:35

är som sagt en väldigt bra dag! nu ska jag faktiskt göra ett försök till att sova, har lite små ont i huvudet för att jag är så himlans tröttt :) Godnatt!

Idag är det ingen vanlig dag

DATE 2009-08-18 TIME 00:00:40

för de är min 19-års dag ! :D hurra hurra hurra! lätt bästa dagen på hela året, jag får all uppmärksam het.. ÄLSKAR pirret i magen (fyllde jag 19? eller 10 ?). Skitsam är lika glad som vanligt haha! kommer ta jätte lång tid att somna och jag kommer säkert vakna jätte tidigt också :D

"Full fart" hela helgen!

DATE 2009-08-17 TIME 14:36:35

Fredag - Vaknade jag till av ett glatt sms av Linus "Jag har körkot!! :D" stog de! grattis älskade! Efter de kunde jag inte riktigt somna om så jag tog upp min bok  "räcker de att jag älskar dig?" och läste ut den, verkligen jätte bra!. Låg kvar i sängen en stund, men beslöt mig för att få någonting gjort så jag gick upp, städade mitt rum och tvättade lite kläder. Klockan 12 ungefär var jag klar och la mig ner i sängen för att vila lite, men jag somnade! klockan 13.20 vaknade jag igen och gick och duschade, sminkade mig och fixade håret.

Linus hämtade upp mig! så åkte vi hem till han och hämtade Julia + hennes kompis Anneli tror ja hon heter, så åkte vi upp till blåsut och hämtade Novalie på dagis, körde ner dom till stan. Jag och Linus gick hem till Sven och väckte han! så tog vi med han ut, först hem till Lillen, som ikke var hemma sen hem till Ted och Anki, Anki va hemma så vi att och pratade med henne ett tag, hon skulle ut och springa.

Vi gick till kiosken och köpte glass och satt och tjöta i bilen en stund! Linus pratade med Dennis så vi åkte och mötte han, Stampe, Kenny och Emil W. bakom älgen! Vi drog bort till Rut en stund och sen åkte vi till Siba, Dennis tvättade bilen och så. Linus, Sven och jag drog hem till Tom och hämtade han! Linus fick sina priser från cs-cupen. Vi åkte till siba igen och tom köpte ett örhänge *blingblingbitch* sen till McDonald's och Tom (och lite jag) bjöd på 2 cheesburgare till oss var och en liten cola var!
Efter vi käkat bar de av till Vargön igen hem till Lillen.. Fredrik och Fredrik ringde och frågade mig om jag kunde köpa öl till dom och de var ju helt ok eftersom att vi hade också tänka att köpa lite gott och dricka! Vi åkte till stan, lämnade Sven, tog ut pengar, mötte F & F, väntade på Sven, köpte 4 flak (mitt var gratis som vanligt) åkte och lämnade 2 flak till F & F.

Så började vi dricka lite och körde till Trollhättan-saab. Mötte Dennis, Stampe, Kenny, Sara och Emil W. där street racet skulle vara. Stannade bara en stund jag och Linus åkte och hämtade hans mor på hennes jobb och körde hem henne. Så tog vi med oss lite väskor och påsar och körde hem de till Johan. Sen drog jag och Linus också bort till street racet igen. Hade kommit betydligt mer folk nu från 3 bilar när vi åkte till typ 100 när vi kom tillbaka! Johan, Lukas, Albin m.m hade också kommit dit :) vi var la där och kollade i ungefär en timme kanske. Sven åkte med Johan och Lukas till Vänersborg, när vi skulle köra hem till Tom var ända vägen på den vägen där street racet va! Linus ville egentligen inte tävla men de kom några gubbar och ställde sig brevid oss och började gasa och skirka och så körde dom iväg och Linus kunde inte låta dom vinna så han gasade han med och körde om dom på tvåan ;) haha. vi var vell hemma runt 00.00 skulle jag tro!



Lördag - När vi vaknade så började Linus städa lite i rummet. Såkom Oluf och lånade datorn, han bjöd oss till TG på hans 40års fest :) Efter de åkte vi hem till mig en snabbis, lånade Jeppes dator och Linus skrev ut kontoutdrag, och så lånade vi två CD-skivor av Robin, jag tog med lite kläder och så åkte vi hem till baby igen! Satte oss och började ladda ner låtar till CD-skivorna tog en jävla stund, jag gick in i duschen, sen laddade jag ner några låtar som jag ville ha med på en skiva med! sen sminkade jag mig och så. Linus försökte verkligen få de att funka att bränna ut skivorna i hans dator. Men det funkade inte alls. Så vi åkte snabbt hem till mig. Gick till grannen och lånade hennes dator. tog vell 15-20 minuter att bränna dom där. Sen snabbt hem till Linus så skulle vi plockat upp Catherine och Novalie så dom slapp gå till TG i regnet. Novalie hade fått magsjukan eller något så vi fick åka till TG utan dom.

 På TG var de massa fint folk haha, kännde mig lite obekväm, men de gick jätte bra, de bjös på öl,vin,cider & läsk. De var jätte trevligt och de var verkligen skit god mat och god efterrätt (trots att jag bara smakade lite på efterrätten, kännde mig illamående).
Efter Oluf's presentöppning smet jag och Linus! tror att de var då vi åkte bort till Statoil och tankade för 23kr haha skrapade ihop de sista pengarna vi hade. Sen åkte vi upp till Stampe och satt där och kollade på en film en stund. Vi tog med oss Stampe och så åkte vi till Vänersborg. Stampe tankade bilen för 23 kronor exakt likadant igen haha 23.04, Pinit. Stampe och jag drack mina öl, vi åkte till Sven en stund och sa hej. Sen skickad Rikard W ett sms och undrade om Linus kunde köra dom från Trollhättan till Frändefors för 100kronor visste tänkte han så åkte vi och hämtade han och hans tjej, lämnade av Stampe också. Jag var nästan full då haha, men höll masken för Linus ganska bra tror ja :D haha. Vi åkte hem och la oss och kollade på en film som jag somnade ifrån.



Igår/söndag - Vaknade med lite huvudvärk, men efter lite mat blev de bättre! :) Jerry ville att Linus skulle hämta han och köra runt han lite nu när han fått körkort och så, så vi åkte och hämtade han, Jerry tankade 100 kronor. Vi bara gled omrking lite överallt hem till Dimitri m.m Efter att vi åkt runt med han ett tag, släppte vi av han och åkte hem till Linus en stund.

Sen gick vi hem till Daniel och så åkte vi med han hem till mig och jag hämde fisk-spö och vatten. Vi åkte ut och fiskade! dock blåste de så himla mkt. Jag fastnade med 5 krokar och alla försvann och en sån klump försvann med så jag var rätt grinig och struntade i att fiska! 3 fiskar fick dom bara, vi brukar få över 10 annars. Runt klockan 20 så var vi så jäkla hungriga allihopa så vi åkte till La vacca och beställde 3 pizzor. Hur gott som helst var de! Jag sprang upp till mig efter vi käkat och hämtade rena underkläder och mjukisbyxor. Sen åkte vi och lämnade Daniels bil och gick hem till Linus tog hans bil och åkte ända ut till Jocke Bjarnell och hämtade han och körde han till vargön. Efter de körde vi hem Daniel och vi åkte hem! och la oss relativt tidigt!


det blev ett långt och bild-tomt inlägg.
glömde helt bort att ta bilder under helgen
men har en video som jag lägger upp senare


Nenu får de bli sängen!

DATE 2009-08-14 TIME 04:35:15

nu har jag lagt till "BLOGGAR" i menyn. La inte till K***** haha, även fast jag läser hennes dagligen, Jag tycker personligen att hon är för korkad för att man ska länka till henne, det är bättre om folk (speciellt yngre) håller sig till bloggar vars ägare har alla hästar hemma! Se nu blev klockan sådär mycket igen, åh typist! himlen börjar sakta bli ljusare, bäst att lägga sig innan de blir för ljust i rummet!

Good night, sleep tight. Wake up bright, In the morning light.
To do what's right, With all your might.

Unbelievable

DATE 2009-08-14 TIME 03:28:32

jag är så trött så att jag faktiskt tror att jag kan somna :D helt super bra ju! Dock vill jag inte haha, sitter och läser bloggar. Tittar runt lite om jag får någon inspiration till hur min header ska se ut. Men hittar ingen sådär i-ögon-fallande. Så jag får vell helt enkelt klura ut det själv! :)

vad kan jag mer berätta? Jo jag tänkte kanske börja med en såndär "dagens"-lista som många håller på med, men samtidigt känns de tråkigt eftersom så många gör de. Till något helt annat, jag sitter och kollar på tattueringar nu! och jag är helt 100 på att jag vill göra en lotus blomma som andra tattuering, de finns sjukt mkt snygga olika designer på lotus blommor! hittade en som faktiskt var rätt intressant, ganska annorlunda. Men enligt mig väldigt snygg om man har den där på ryggen under nacken!  dock skulle jag inte haft den riktigt lika stor, jag skulle nog ha den ungefär så stor som den innersta cirklen på bilden är !

men igentligen så är min andra tattuering rätt långt bort, har ju inga pengar alls ;/ fyller år på tisdag men jag känner att jag ska lägga ut (dom förhoppningsvisa pengarna) på kläder istället efter som jag känner att allt jag har är så gamalt och tråkigt.

Linus har uppkörningen om ca 5 timmar! önskar verkligen han all lycka! Jag är så stolt över han att han klarade teorin, blir så glad för hans skull, nästan så glad att jag blir tårögd! jag vet ju att han kan så mkt mer än vad han själv tror! finaste älsklingen<3

Jag har vänt dygnet

DATE 2009-08-14 TIME 01:39:54

.. totalt , ligger vaken till mellan 05.00 - 08.00 varjedag, jag får sova i några timmar bara sen är de alltid någon som väcker mig.. Jag blir så himla sur när jag inte får vakna av mig själv! Nu är klockan 01.30 och jag ska gå och göra mig varm oboy och två ostmackor, har trots allt bara ätit lite fil idag, eller igår, sen jag vaknade!

jag vet att jag uppdaterar väldigt dåligt, men väntar på att sladden till min bärbara ska komma på posten så jag kan börja blogga och fixa min design. Jag beställde den för två dagar sen så jag hopppas att den kommer i morgon , annars kommer den nog på måndag.

over and out fokes!

Woohoo bby :*

DATE 2009-08-13 TIME 11:54:34

Linus klarade teoriprovet han hade idag på morgonen :D han är verkligen bäst, jag sa högt för mig själv när jag läste hans sms "fan va bäst han är" haha! i morgon har han uppkörningen och jag hoppas han klarar den med lika bra! Fast de vet jag att han kommer göra :)

nu kommer Bengt om 7 minuter så ska jag upp och jobba hos han til klockan 14.00!

Ångra mig

DATE 2009-08-08 TIME 17:29:43

de får bli brunkräm och puder också jag har fått massa finnar, små mest! som tur är. Undra om huden också påverkas av att de är rötmånad ?

Tjolahopp

DATE 2009-08-08 TIME 17:27:05

hallå bloggen! :) Linus åkte hem för två timmar sedan ungefär! men han kommer om 40 minuter igen för vi ska ha Kräftskiva här hemma! mamma, pappa & Anette håller på med grillningen här ute på framsidan. Jag har precis dushat och ska börja sminka mig nu tänkte jag! blir nog bara mascara idag eftersom de är så varmt! ingen idé med brunkräm och puder då!


hörs sen med bilder och säkert någon video från kräftskivan! efter jag sminkat mig ska jag leta upp snapsvisor till kräftskivan på order av mamma!

Mycket fisk

DATE 2009-08-08 TIME 01:56:12

6 timmars fiskande blev det och 12 fiskar varav 3 som Linus och Daniel brutalt mördade! Stampe och jag gick ner före Linus och Daniel kom, vi stog där och kastade i en timme nästan, vi fick inte en ända fisk! värdelösa. Sen kom dom andra och Linus fick en fisk på första kastet och sen Daniel och efter ett tag Stampe med! Jag fick mest bottennapp hah! Efter vi stått ute i skogen gick vi bort närmare hem och ställde oss på en brygga och där fick jag första fisken på första kastet.  Sen rulla det bara på vi fick massa fiskar fast dom första för för små för att göra något med. Jag fick iaf upp dom 2 största fiskarna och de var dom enda jag fångade också! hoohoo jätte mysig dag :) och vi ska kanske ut på söndag igen!

Stampe är chillarn


Linus och Daniel :)


Stackars firren fick kroken genom ögat! uueeh


Daniel och Stampe






Stampe fånga och Daniel drog upp haha




där vi fiskade var Peters minnes plats ;/


Haha Daniel och fiskeväskan ;D


Min första fisk :) puss



stor, större, störst, mört


Linus i en båt :p




Stampe, Daniel och Linus<3


Fiskarna som vi sparade till Stampes mamma, den ena spydde ut en liten fisk! hah


det var alla bilder och videor, som vanligt spelade jag in nästan alla videor åt fel håll!

Bengt får inte komma hem!

DATE 2009-08-07 TIME 15:25:51

Bengt kommer hem , kommer Bengt hem blir det jobb, jobbar jag får jag pengar med pengarna köper jag pizza av pizzan blir jag tjock när man är tjock måste man banta, bantar man blir man smal blir man smal får man anorexia får jag anorexia dör jag! så Bengt snälla kom inte hem!

Jag går och fiskar

DATE 2009-08-07 TIME 13:53:06

Linus ringde och väckte Stampe innan och nu är han på väg ut till bussen hem till mig! Linus ska snabbt hem till sin käre far och hämta kastmete eller vad han nu sa ! sen ska vi gå ner till sjön och fiska :D ska bli as nice! Länge sen jag fiskade! de var ett år sen med Stampe och Jimmy haha då fiskade vi i sketåa i frändefors. Vi fick dock ingen fisk då men nu ska vi få massa godingar :D nu ser Stampe bussen, tur de att han hann med den! så slipper han vänta i stan för nu hinner han med den 62.an till mig! wooho


090806

DATE 2009-08-06 TIME 15:44:36

Godmorgon! suttit här en stund och funderat på min bloggdesign och har en rätt okej idé om hur headern ska se ut! så den ska jag sätta igång med så fort jag får igång min dator (får ikke ladda ner photofiltre på mammas dator).

Linus sitter brevid mig och läser terori! duktiga han :) och jag ska bege mig till köket och göra frukost!

Good night dude's

DATE 2009-08-06 TIME 05:32:04

ännu en väldigt sen natt! Jag & Linus har kollat lite filmer, Eurotrip, Crossroads (älskar den) och Family guy the movie! Nyss såg vi dubbel avsnittet av Naruto som kom ut förra veckan som jag helt glömt bort att kolla på! sjukt bra va de! sorgligt, men grymt bra!

Klockan är nu 05.30 ungefär och jag är egentligen inte ens trött, men måste sova, får sova i typ 2-3 timmar sen måste jag upp och ringa soc och försöka få soc-bidrag! fick lappen som jag lämnade in där i förrgår hemskickad tillbaka idag haha, för att jag inte har någon handledare haha!  aja blabla

Godnatt :*

Hemma hos bby

DATE 2009-08-05 TIME 16:28:02

nu sitter jag hemma hos Linus han har precis dushat och jag har kollat på! :) haha. Lurade Linus att jag inte orkade komma in till stan så han blev skit sur haha. Så åkte jag med mamma när hon ändå skulle till Brålanda och hämta min bror. Linus blev vell lite förvånad när jag stog i dörren till hans rum 5 minuter efter att jag sa att jag inte orkar komma.

snart kommer mamma och hämtar oss igen och så ska vi åka till Hemköp/Netto och köpa godsaker till ikväll! Usch vad dåligt att käka chips varje dag haha. tredjedagen nu på rad som jag dricker läsk och äter chips på kvällen. Igår drack jag en läsk själv och 3 fjärdedelar av min chips påse. Funderar faktiskt på att sätta igång med flowin igen! det har faktiskt stått ganska mycket om de sättet att träna på i tidningar! och nu när jag inte har något för mig på dagarna så borde jag kunna klämma in 30 minuters träning varannan dag!

eftersom jag fick så bråttom till Linus så hann jag inte borsta tänderna. Nu skriker Linus "Becca, du borstar tänderna nu!" haha sötskrutten<3

Dumma skalle

DATE 2009-08-05 TIME 05:23:31

helskotta vad ont det gör i mitt huvud och sova kan jag inte heller. Så himla frustrerande! Ligger och tänker för mycket på massa saker som t.ex. att jag snart fyller år, vad jag ska önska mig, hur mycket pengar jag får, vad jag ska köpa m.m haha. Det jag kom fram till är att jag bara ska önska mig överby-present kort, ni vet sånna som funkar i alla äffarer på hela överby köpcenter! på så sätt får jag en begränsning med ett väldigt stort utbud! perfekt för sånna som mig som inte kan hålla i pengar utan att nästan bokstavligen kastar bort dom! 13 dagar kvar nu tills jag fyller år och jag längtar verkligen! finns ju ingen bättre dag på hela året :D de är den enda dagen på året som jag får all uppmärksamhet från familjen! suveränt :D

nu ska jag göra ett försök till, till att somna. Men först nattblosset<3

When it was good

DATE 2009-08-05 TIME 03:12:29

Nu har jag ändrat om igen i bloggen, denna gången känner jag mig ganska nöjd med valet av bakgrundsbild. Blir även helt okej med ramarna! nu är det såklart massa små pyssel kvar och det jobbigaste av allt, headern! Känner ingen lust att sätta mig och pilla med den nu eftersom att jag sitter vid min kära mammas dator pga. att sladden till min är sönder igen. Den har haft sina glans dagar nu, ska köpa en ny!

Annars? jo då, ska vell inte klaga. Ligger i min säng och funderar på att gå och lägga mig snart är ganska trött för att en envis plutt vid namn Linus fick för sig igår natt att ställa klockan på 11.16 så vi skulle komma upp tidigt, trots att den var en bit över 05.00 när vi la oss för att sova. Han skulle vända tillbaka dygnet eftersom han börjar på komvux nu den 17.onde augusti. Det är vell helt förståeligt att han vill vända tillbaka dygnet, men himla dumt att komma på de när vi suttit uppe till 05.00 haha!

nenu börjar jag få ont i skallen. Nu får de bli ett sista nattbloss! sen lägger jag mig :)

Snyggast eller vad ?

DATE 2009-08-03 TIME 00:26:34



Här är hennes blogg
stackars människa. klart att hon bara gör sig till men ändå? haha pinsamt  -_-

Vi älskar iallafall varandra

DATE 2009-08-02 TIME 21:38:04

Två videoklipp på hur roligt jag och Linus har just nu!





haha! <3

090802

DATE 2009-08-02 TIME 15:23:03

Igår: Jag och Linn åkte hem till Linus efter en stund kom även Fredde hit med. Ytterligare lite senare kom Dennis och Emil och hämtade Linn, mig och Linus. Vi åkte med enda till Strömstad det tog typ 1timme och 20 minuter,så lämnade vi Linn hemma, när vi åkte hem tog det 58 minuter till Båberg, låg mellan 140-160 typ hela vägen (utom där vägarbetet var) gick sjukt snabbt hem :P Vi åkte till Trollhättan och hämtade upp Frida. Vi körde till McDriven och stannade utanför Brl för att käka.. Emil spillde ut HELa sin milkshake i framsätet och mellan handbromsen och sätet haha. Sen körde Dennis hem mig och Linus! vi la oss och kollade lite på monsters vs aliens.



Idag: Jag har inte hunnit göra något än så länge, vaknade för en timme sen typ, har kollat runt lite på bloggar och så. Nu måste jag gå från datorn för Linus ska läsa på teorin!

puss o krääm

Kärebarn

DATE 2009-08-01 TIME 20:08:22

Linn och jag är hemma hos mig nu. helt galen är hon! vi funderar på vad vi ska hitta på ikväll, kanske dricka kanske mysa kanske strömstad kanske m.m



puss o krääm

Barrappapappapapaaa

DATE 2009-08-01 TIME 04:28:21

woohoo :) är hos älskling nu :) innan så kom Linn, Linus, Sven, Jimmy, Fredrik, Izabell hem till mig ! så satt vi och förfesta, sen drog vi till Krus och fyfaaan va roligt det var.. de kommeer bilder och videor i morgon ! asså seriöst Linn är ju den roligaste som finns i hela världen, Bajs fyffän ;) haha. efter att vi vart hos krus  i några timmar ville han in till stan och träffa johanna, jag och Krus hoppa över stängslet haha och in bakom bajamajorna. Efter lite bugg med en gubbe träffa jag Rebecka ! vi lurade killar att vi va lesbiska så vi fick öl och cider! haha for free. sen smög jag på Linus (gick bakom han hur länge som helst utan att han märkte det!) sen beslöt vi oss för att dra hem! och vi har inte bråkat :D och de är våran 10 månaders dag idag <3 hörs i morgon .

Jag och Linn på Krus toalett haha









RSS 2.0