100228

DATE 2010-02-28 TIME 13:43:19

yoyo! how's the läg dude ? ;) varit galet dålig update igår och iförrgår. de jag har gjort är; färgat håret, slingat håret, ätit på donken, kollat på film, vart på kalas, kommit fram till att jag ska flytta hemifrån innan jag fyller 20, blivit ihjälskrämd av fallande snö från taket, gosat med linus, gosat med morris, vart med D T och S, gråtit för att jag drömde en sjuk dröm, sovt mindre än vad jag behöver, suttit fastklistrad vid datorn, ätit pölsa.... typ


hade tänkt att gå hem om en liten liten stund måste bara finna orken först ;p vänersborg kommer svämma över när all snön smälter. kommer bli galet.

Buggen ? lol

DATE 2010-02-26 TIME 16:47:35


Sorgsen morgon :'(

DATE 2010-02-26 TIME 13:20:11

anette och jag satt uppe till 4.a inatt och spelade! förutom en timme när hon färgade mitt och jag färgade hennes hår. jag fick 3 hårfärger av pappa igår som tack för hjälpen med städningen! 2 använde jag igår och de är en askblond färg. nu är jag grön i skallen precis som jag hoppades :) för nu finns de inga röda toner kvar i håret. och de betyder att om jag börjar slinga mitt hår nu så blir de inte orange/röda slingor utan blonda slingor! wiiio.

anledningen till att vi satt uppe så länge var för gammel molly. igår på eftermiddagen när jag mamma pappa och anette kom hem från överby så märkte vi att de var blod på golvet här hemma. här hemma var gammel molly och våran molly, mamma sa att hon trodde de var våran molly som löper lite till eftersom hon löpte för en vecka sen. Men så var det inte! för efter vi hade lämnat ner gammel molly hemma hos anette (anette var hennes dagmamma) några timmar så märkte jag och anette när vi kom ner igen att hon blodat ner överallt. gammel molly bettede sig jätte konstigt, hon hade inte rört sin mat på hela dagen, knappt druckit något vatten alls och hon varken skällde eller sprang till dörren när någon plinga på.. vi spekulerade om att de kunde vara urinvägsinfektion, men sen började vi förstå mer och mer att de nog inte var de. livmodershalsinflamation stämmde bättre in.. och mycket riktigt när mamma tog henne till vetrinären i förmiddags så undersökte dom henne och när hon la sig ner började det rinna massor med var från musen. och de fanns inget dom kunde göra, så dom fick avliva henne :(


♥ R.I.P GAMMEL MOLLY ! ♥
always missed but never forgotten

Godmorgon Godmorgon

DATE 2010-02-25 TIME 11:07:56

gud vad jag är trött idag måste jag säga! somnade vell framåt klockan 4 inatt och vaknade för en timme sen av att pappa kom hit (våran hund älskar pappa så de blir alltid ett j*kla liv på henne när han kommer), vaknade av samma anledning igår också -.- känns som att jag har massor med sand i ögonen, kan knappt hålla ögonen öppna!

snart ska jag gå upp och säga godmorgon till familjen och ta mig lite frukost! idag väntar städning av våran lägenhet. får betalt av mamma. och så ska jag få pengar av pappa för att jag städade hos han igår :)


skickar en liten tanke till linus också! första dagen på jobbet. för hans skull önskar jag att de är snö några veckor till! så han får massor med pengar!

Trevlig kväll med trevligt folk (y)

DATE 2010-02-25 TIME 01:06:39


såhär ser jag ut idag, haha sur min


som sagt så hämtade linn och fredde mig innan! vi åkte direkt hem till linus och satt där säkert i en timme, för att dom inte kunde sluta babbla om datorer och shit.


tillslut kom vi iväg iallafall, vi åkte mot McD's direkt. (bara för att jag vart sugen på de hela dagen!!!) jag skickade iväg ett sms till dennis och sa att de var möte på donken.


när vi kom fram så var dennis, tommy och stamprurt redan där och väntade på oss :) vi gick in och käka (jag fredde och linus käka) jag testade en mcfish för första gången MMMMH-MH var god den va! och de bästa med den är att de är den "nyttigaste" hamburgaren på McD's. for your information så är mcfeast onyttigast! sen blev de en vända till maxi och fredrik köpte lite gottgott - ostbågar och cola!


sen for vi hem till linus igen, jag linus fredde och linn ! vi chillade massa kvartar, linus fick jobb (han börjar i morgon klockan 7 som snöskottare). och snackade massor med skit :) klockan blev helt plötsligt 12 och fredde och linn körde hem mig sen stack dom med hem.

ger mig ut på nya äventyr :D

DATE 2010-02-24 TIME 19:03:59

alldeles strax kommer fredde och linn och hämtar mig. (grattis fredde till körkortet förresten!!) vi ska hem till linus en stund och kolla runt för fredde har inte varit i hans nya hus ännu! får la se vad vi hittar på efteråt, jag menar de är ju snö? och de finns handbromsar ;) bästa med vintern!

Rent och fint :)

DATE 2010-02-24 TIME 14:31:21

vart hos pappa och städat nu, anette hållde mig sällskap. ska nog ta och dusha och fräsha till mig själv lite. för man vet aldrig vad som kan hända !

You make me feel funny

DATE 2010-02-24 TIME 12:26:02

gårdagen var lugn, vi försökte komma på något att göra men vi misslyckades. stackars lilla linn som var fullare än f*n och satt i en snövall och inte visste vart hon va. vi kunde tyvärr inte rädda henne heller ;/

idag ser de ut som att det inte händer något heller. försökt få tag på linus men som vanligt är de omöjligt :) mina pengar har kommit in, vilket känns väldigt gött. eftersom jag legat minus på kortet en vecka nästan!! gubben i kiosken har stängt och kommer inte tillbaka förens om en halvtimme... så frågan är nu, vad ska jag göra? pappas lägenhet måste städas men jag känner mig helt slut. jag kanske kommer igång om jag väl går dit, men att gå dom 50m till andra trapphuset känns galet långt just nu.

22 Februari

DATE 2010-02-23 TIME 21:54:49

igår på eftermiddagen åkte jag och linus hem till stampe. där var tommy emil dennis och kenny också, satt och tjötade med dom en timme eller något. sen åkte vi hem igen och kollade på house och spårlöst och vräkte i oss godis och chips som vi köpte på hemköp.


utanför linus hus

 


kenny tommy stampe dennis emil

 

vid 22 tiden kom dennis och albin och hämtade oss. först drog vi till donken (grabbarna käkade, inte jag!) sen stack vi och hämtade albins bil. jag åkte med dennis och linus åkte med albin. i stan så fick jag sms av linn att hon precis varit på bio, så jag och dennis hämtade upp henne. så åkte vi hem till stampe igen, hämtade upp stampe kenny emil tommy och så drog vi till brålanda, hem till lillemor och träffade malin, lillemor, ronja, hannah m.m.. vi var kvar där en stund och såg på girlfight hah ;P vid 01 eller något körde dennis hem oss.

vi ( jag och linus ) kollade på typ halva yesman och sen la vi oss och sov.
precis när vi somnat kom julia in i rummet och väckte oss och sa att en propp hade gått. och att de blixtrade i skåpet när hon och nikkä skulle byta propp. så linus gick upp och hjälpte och sen somnade vi om igen :) helt klart en braao daaog!

Crazy people :'D

DATE 2010-02-22 TIME 00:55:22


Skjut mig i skallen

DATE 2010-02-21 TIME 17:12:24

igår ska vi inte ens prata om hur jag mådde! fyfarao säger jag bara. snökaoset /bakfyllan/kylan allt fick mig att totalt bryta ihop när jag linn dennis tommy emil och joel var på monalisas.. grät i telefonen när jag pratade med mamma. som tur var skulle joy's kompis pappa köra hem till oss och då passade han på att hämta upp mig. han hade lyckats få ut sin bil ur snödrivorna.... ett tag var jag så nära på att hem men mamma övertalade mig om att jag skulle frysa ihjäl om jag skulle ge mig ut i de vädret.

mamma övertalade tydligen linus på facebook också. för han hade kastat sig ut i snön och skottat ur sin bil med och skulle precis åka och hämta mig i stan när linn berättade att joels pappa redan var på väg... när jag kom hem så satt min fina sötnos här hemma i köket och väntade på mig hah :)

 

idag mår jag inte speciellt bra heller. galen träningsverk i benen och armarna sen i fredags natt när joel körde fast i snön. ska iallafall hoppa in i duschen nu, så att jag är klar när mamma kommer hem med kina mat! hungrar ihjäl snart ;)


VI SES I DIMMAN

DATE 2010-02-19 TIME 20:23:46

emil tommy dennis och linn är här, dom kom för en stund sen. snart kommer ölen och sen blir vi fulla! aahooooj ;)

Med detta säger jag godnatt!

DATE 2010-02-19 TIME 02:21:48

When life gives you a hundred reasons to break down and cry,
show life that you have a million reasons to smile and laugh!

Grattis Underbara Bengt på födelsedagen!!

DATE 2010-02-18 TIME 22:41:31


Mysdagar !

DATE 2010-02-18 TIME 22:11:57

jag och linus har bara legat inne sen igår. vi har inte gjort något speciellt alls. kollat på tv och film mest. suttit uppe i vardagsrummet med varsin dator (någon grejj till hans dator är sönder, den är på lagning så han kan inte använda sin och inte spela cs eller något annat haha!)


efter allt tjat från "storbloggarna" senaste veckan, har jag börjat använda twitter lite aktivare nu, riktigt roligt faktiskt!! jag följer bl.a audrina patridge och heidi montag där nu. ska alldeles strax leta upp min absoluta favorit - beyonce's twitter (om hon har någon) ...  jag heter iallafall HelloBeccaaaa på twitter och ni får jätte gärna följa mig där, om ni vill :)

namnet HelloBeccaaaa är mitt nya namn på dom flesta sidor nu. kanske lite fantasilöst men jag är ganska fantasilös förtillfället så de passar vell rätt bra då?! ;P Under namnet HelloBeccaaaa finns jag på: bdb, twitter, flickr och yahoomail.

Grattis Bästa Catherine på 40års dagen!

DATE 2010-02-17 TIME 22:05:10


Heldag med mamma och mormor

DATE 2010-02-15 TIME 18:19:02

klockan 7 (!!!) gick jag upp i morse, pigg och glad. kvart i 8.a satt jag robin & joy och käkade jätte god mannagrynsgröt som mamma gjorde till oss.. tio över 8.a satt vi i bilen för att först lämna av joy på hans skola och för att sedan åka till uddevalla och lämna robin på sin skola, robin övningskörde hela vägen. super duktig är han!


efter att vi hade lämnat honom också så åkte vi hem till mormor i lane! klockan var typ kvart över nio när vi kom fram.. där blev vi bjudna på kaffe, mackor och sockerkaka medans vi väntade på att mormor skulle sminka klart sig.


kvart över tio satt vi i bilen på väg ner till uddevalla igen. väl i uddevalla åkte vi först till strömstadvägen och mormor hämtade ut två paket som hade kommit med posten. och sedan bort till kvantum där vi blev kvar ett jäkla tag för att mormor skulle ha massor med grejjer och mamma kunde inte bestämma sig vad hon skulle ha för hårfärg, hon ska nämligen bli blond igen :P sedan drog vi till en el affär och mormor köpte en kontakt till en trasig lampa (y)


tro det eller ej men klockan 13 var vi tillbaka vid köksbordet i lane. och där satt vi och fikade ännu mer och drack ännu mera kaffe och käkade ännu mera sockerkaka. vi satt där i 2 ½ timma och fikade. mamma löste 4 korsord och jag löste också 4 korsord och mormor assisterade med ordbok och uppslagsverk haha ! vet inte vad de var som gjorde att klockan gick så jävla fort men klockan 15.45 var de dags att tacka för idag och kramas och säga hejdå till lilla mormor ♥


vi hämtade upp robin vid sin skola klockan 16 i uddevalla och körde mot vänersborg :) vid brandt började något skrammla som fan från bilen så vi körde in på okq8 och så fick en gubbe komma ut och kolla vad de var som va fel.. han sa att de troligen var generator remen (som mamma fick lagad för en vecka sen!!!) de var ngot fel på ett hjul så remen låg och skrapades sönder. gubben sa att de nog var bäst att vi inte körde med bilen mer.. vid netto gick remen sönder haha, och motor-fel-lampan satte igång att lysa. den remen som gick sönder gör så att batteriet hela tiden håller sig laddat och så att inte batteriet tar slut.. vi var ju tvungna att åka upp och hämta joy som hade stått och väntat i tjugo minuter på att vi skulle komma och hämta honom. vi var jätte oroliga över att inte batteriet skulle hålla hela vägen hem. plus att den remen gör så att inte motorn börjar koka (att den inte går upp i över 100 grader) vi låg på 95 grader (!!!) från netto och hem. men hem kom vi iallafall och jag är helt jävla slut.. klockan är bara strax efter 18 nu och jag har varit uppe i snart 12 timmar :P tror nog att de blir en liten powernap...

Tack för ikväll baby!

DATE 2010-02-14 TIME 23:30:36

hemkommen från en super mysig kväll med mitt hjärta. i morgon ska jag upp klockan 07.00 så nu ska jag lägga mig och försöka sova :)


förresten är de bara mig som fb knappt går att komma in på? alla andra hemsidor funkar ju perffa. mina blåbär kommer ju att ruttna inatt bara för de!!!

All i need is your love

DATE 2010-02-14 TIME 17:37:55

linus kommer alldeles strax och hämtar upp mig.. duschat? check. klätt på dig? check. smink? check. smycken? check. ros? check. helt klar med andra ord och fort som f*n gick de... ska fira alla hjärtans dag lite, mysa och sådär hihi... puss så länge :*

Till alla er som undrar varför

DATE 2010-02-14 TIME 14:51:32

här får ni en video som jag spelade in igår, i videon berättar min lillebror om varför alla hjärtans dag heter just alla hjärtans dag. ljudet blev lite lågt så höj volymen till max eller sätt på dig ett par hörlurar :)


Alla hjärtans dag !

DATE 2010-02-14 TIME 14:48:24

vakna innan 13 gick de inte så bra med.. linus skickade ett sms om att han var på väg hem nyss och de sms.et var de jag vaknade av. guud vad sjuka drömmar jag drömt inatt, shit asså. stockholm i mitt hjärta ♥ alldeles strax ska jag fråga mamma om hon vill köra mig till affären (vilket jag blir förvånad över om hon vill haha) det är iallafall värt ett försök.

Time for bed

DATE 2010-02-14 TIME 04:40:46

Sökte nyss ett jobb om ni ville veta (y) blev riktigt nöjd med texten som jag skrev om varför just jag ska ha jobbet.. wiiio hoppas på svar inom någon vecka.. men chansen att jag skulle få det är inte särskilt stor antar jag .... men hoppas kan man ju göra, för det skulle vara sjukt kul! riktigt rolig utmaning :)

jag får inte vända såhär på dygnet nu igen, inte inte inte!!!
jag ska lägga mig och nu och försöka sova. ska ställa klockan på typ 12-13 i morgon så att jag med all säkerhet inte sover bort hela dagen..

Molly ska bli mamma :D

DATE 2010-02-13 TIME 23:55:30

(förhoppningsvis) "om det tar sig" som joy säger ... Mamma har vart i grästorp idag och parat molly med ragge, våran hyresvärds hund :) han är också runt 3 år. Mamma sa att de gick jätte bra och att molly och ragge fixade det jätte bra.. (huh va läskigt de är att tänka att dom fastnar i varandra) molly och ragge satt fast i typ 15 minuter, haha de var så roligt när mamma berättade om de då sa hon "först gjorde dom doggystyle men i slutet så stog dom rumpa mot rumpa så hela fjongen vad böjd bakåt" hahaha... hoppas bara att hon blir gravid nu, de märker vi om ca. 3 veckor (pirrigt)


såhär ser lilla ragge ut :D


Grattis på 19års dagen Kenny!!!

DATE 2010-02-13 TIME 23:10:28

Hoppas att du haft en jätte bra dag!!
och grattis stampes mamma, hoppas du med har haft en jätte bra dag :)


Hemmakväll med familjen

DATE 2010-02-13 TIME 22:35:44

Som jag berättade innan så var jag i soffan, och de är där jag legat hela dagen/eftermiddagen/kvällen :P umgåtts med joy, han är rätt rolig dom gångerna han inte retar gallfeber på mig ;D



efter att mamma kommit hem åkte hon, jag och joy till hemköp och köpte varsin godispåse och cola. På hemvägen köpte vi pizza som vi käkade innan melodifestivalen :) orkade knappt halva!! (brukar orkar typ 3/4)


Var de bara jag, eller var alla bidrag idag på melodifestivalen riktigt dåliga? somnade nästan där ett tag ;o men jag hade ju mitt godis som tröst...


Ligger i soffan

DATE 2010-02-13 TIME 17:04:27

har i stortsett legat i soffan sen jag vaknade och kollat på disney channel (y) med lillebror. nyss kollade vi på ariel 3 .. så jäkla bra är den. och så har vi gjort en plan på hur vi ska få lördagsgodis av mamma när hon kommer hem ! haha. super bra. ikväll är de ju melodifestivalen :) då måste man ju bara ha godis..

I'm So Lonesome I Could' Cry

DATE 2010-02-13 TIME 05:39:47

nej, om jag kanske skulle ta och lägga mig nu.. finns inget roligt att göra här vid datorn ändå, visserligen har det inte funnits något att göra på hela kvällen/natten. men nu pallar jag inte mer. dödstrött.


Jag är totalt förälskad

DATE 2010-02-13 TIME 01:33:39

gissa om jag blev glad innan när jag satt och googlade johan falk.. upptäckte att de fanns 3 stycken filmer till!! (som jag sa; "jag är efterbliven") enda nackdelen är att dessa filmer är äldre än dom 6 stycken som jag sett i veckan. och lite tråkigt är det att inte frank wagner är med (a), men dessa 6 filmer är mycket nyare än dom andra 3.. den första filmen kom ut 99, och då var vell frank bara tonåring. nu har jag sett 1/3 filmer och nu ska jag sätta på nästa.. känner på mig att det blir en lång natt med johan falk ♥

Facebook status

DATE 2010-02-13 TIME 01:17:23


Ny design!

DATE 2010-02-12 TIME 21:16:32

ser ni inte nya designen så uppdatera sidan....äntligen blev den klar, hållt på med den ett bra tag nu. grejjade hela dagen igår, och nu några timmar i eftermiddags. började på den för en månad sen ungefär men glömde bort de ;P om man trycker på "besökare" i menyn så kommer det komma upp ett popup fönster, där ni kan se vart mina besökare kommer ifrån. kommer de inte upp något fönster kan de bero på att ni spärrat popup fönster.


Förövrigt har jag precis käkat tacos, underbart god tacos.
mamma köpte hem guacamole som vi hade på, sjuukligt gott, rekomenderas starkt! ...som de ser ut nu blir de en lugn (tråkig) hemma helg med inget att se framemot. får se om linus vill göra något speciellt på allahjärtansdag som är på söndag..

nu ska jag kolla om det finns någon bra film att ladda ner! (sett klart på alla johan falk filmerna)

Sorry för dålig update

DATE 2010-02-11 TIME 21:26:33

har egentligen haft hur mycket tid som helst att uppdatera idag, men min fokus har legat på en annan sak helt enkelt! klurigheter och film för att vara exakt :) älskar att anstränga min hjärna för att lösa problem.. speciellt dator/internet relaterade problem.. ska inte avslöja för mycket! tänkte ge upp för någon timme sen så jag la upp ett forum. men efter en timmes väntande på att få svar från en kunnig person (hatar att inte kunna lösa saker själv) så tog jag bort min tråd i forumet. och 10 minuter senare hade jag löst de själv ;D ska man få något gjort är de lika bra att jobba med problemet själv. för får man facit i hand, lär man sig inget!

nu ska jag pilla vidare! kanske hörs i kväll eller något.

ligger så gott under täcket

DATE 2010-02-10 TIME 19:50:07

linus lagade mat för en stund sen till mig och johan. fiskpinnar, potatismos och remuladsås, fy helvete va gött! om jag inte har sagt de innan så får ni höra de nu; MIN FAVVORÄTT ÄR FISKPINNAR, POTATISMOS OCH REMULADSÅS!

nu ligger jag ner bäddad undertäcket (känner mig inte riktigt bra).. ska tröstäta chips och tröstdricka cola till ännu en (förhoppningvis) underbar johan falk film!

Hemma från stan

DATE 2010-02-10 TIME 16:52:18

Dagen började med att jag vaknade av alarmet från mobilen klockan 11.30. Jag gick upp och satte på datorn, sminkade mig och fixade mig (galet trött idag, kunde knappt hålla ögonen öppna). linus hämtade mig 13.45 och så stack vi till af, vi lämnade in papprena till försäkringskassan. Jag hade ett möte 14.00 men av någon anledning dök aldrig fredrik upp? jaja.


linus körde mig till biblioteket (aldrig vart där innan, så jag visste inte vart de låg) där mötte jag bengt. vi gick till nordfeldts och fikade, kaffe latten är underbar där! sen gick vi och tog ut lite pengar till bengt som jag var skyldig han. sen ville han visa mig hur de såg ut i biblioteket (haha söt) så vi gick tillbaka och kollade runt där inne. och efter de gick vi till bolaget, han köpte vin. sen kramades vi hejdå och så gick han till bussen :)


linus hämtade mig i stan och så åkte vi till hemköp, där köpte vi chips och cola ♥ och sen en snabbis hem till mig så jag kunde hämta min dator och lite annat smått och gott ....


förresten så tror jag att jag har den nördigaste pojkvännen i världen haha! kolla bara hans "wall of anime"-vägg som han gjorde igår.... my god! (fast jag får vell skylla mig själv, de var ju trots allt jag som fick han att börja kolla på anime)


Gud vad jag känner mig efterbliven

DATE 2010-02-10 TIME 01:14:31

såg nyss första filmen av alla johan falk filmerna.. såg gsi nyss, fan va bra den är! nu ska jag kolla på vapenbröder och i morgon ska jag ladda ner dom andra filmerna :o hur kan jag ha varit så dum och inte laddat ner dom tidigare. de kanske beror på att linus inte gillar svenska filmer, men jag har ju laddat ner många svenska filmer under vårat förhållande och kollat på dom när jag är själv (som ikväll).. jaja nu blire som sagt vapenbröder och sen ska jag krypa till kojjs.


Godnatt och sov gott fokes!

SQUARE!

DATE 2010-02-09 TIME 22:20:01


Nu är jag helt slut !

DATE 2010-02-09 TIME 19:53:13

städat hemma hos pappa från klockan 14 till 17.20 och tro mig när jag säger att jag aldrig sett något smuttsigare i hela mitt liv! torrdammade/blötdammade allt, damsög och torkade alla golven. har bor ju i en tvåa så 5 rum med hallen inräknat som jag har städat från topp till tå. men de är väldigt skönt efteråt, det var nästan så att jag inte ville gå därifrån för de var så rent och fint :) gjorde självklart lite om möblering i bokhyllorna m.m också. + att jag bärde 8 fulla kartonger, två fulla säckar och två stolar och ett barbord ner i hans källarförråd... fick 200kr och så är han skyldig mig lite till men de får jag nästa gång jag städar, vilket förmodligen blir om två veckor..

snart är det dags för flowin träning och sen en dusch! men först ska jag käka lite mango :)

It's all about the money

DATE 2010-02-09 TIME 13:54:02

linus har åkt på arbetsintervju och jag har precis ätit en macka med oboy. Nu ska jag hem till pappa och städa hemma hos han i några timmar så får jag lite pengar för de! precis vad jag behöver .. och vad han behöver ;D

everything means nothing if I ain't got you ♥

DATE 2010-02-09 TIME 00:27:55

heldag hemma hos linus, ovanligt? eh nej. han har varit på förvånansvärt bra humör vilket ger mig glädje i hjärtat! och han har väldigt stor chans till att få ett jobb nu med, genom oluf, vilket glädjer mitt hjärta ännu mera :') nu blire chips med dipp till några avsnitt av nya favvo serien amercian dad..


godnatt och sovgott fokes!

Söndagen den 7 Februari (idag)

DATE 2010-02-07 TIME 23:58:48

vaknade vid 15 ungefär och var hemma hela eftermiddagen.. gjorde hårinpackning, body scrub mm. dushade även sista 5 minuterna i dushen med kallt vatten, as gött!!

efter dushen vägde jag mig:


de blir ju bara bättre och bättre de här :D


klockan 20 ungefär kom linus och hämtade mig. innan jag gick fick jag pussa och krama maja hejdå, för hon ska åka hem till grästorp i morgon. vi har varit hundvakt åt henne sen i torsdags .. så himla sööt är hon :D


är så mysigt att träffa linus igen :P vi har bara träffats några timmar i torsdags denna veckan,
bara för att jag kännde att de har varit lite halv dålig stämning mellan oss. så jag tyckte att vi kunde ta några dagar (blev visst en helv vecka nästan) till att vara med kompisar och komma ut lite. verkligen smart gjort, för de är verkligen underbart att få ligga här i hans säng igen efter att ha saknat han sen i måndags typ..  ikväll har vi kollat på american dad och myst. nu har jag skrivit blogginlägg i en timma och linus spelar lite. Nu ska jag gå ut och röka, hejdå.

Lördagen den 6 Februari

DATE 2010-02-07 TIME 23:47:40

jag och therese vaknade frammåt 12 och efter en halvtimme eller något kom krus också :) vi satte igång att städa och krus gick bort med flaskorna och burkarna till återvinningen vid kvantum (y) sen satt vi och kollade på tv resten av förmiddagen tills joel kom och hämtade och körde hem mig! Där hemma gick jag och la mig direkt igen och sov 1-2 timmar.

riktigt skönt att jag slapp vara bakis! var mest trött och så. kvällen spenderades tillsammans med mamma och joy, en godis skål och cola framför postkodmiljonärer, melodifestivalen (helt sjukt att den bästa låten åkte ut!!) brottskod försvunnen och en film på 4.an .. väldigt mysig kväll :)

Fredagen den 5 Februari

DATE 2010-02-07 TIME 23:37:49

som sagt var jag och linn på överby i några timmar. så jävla roligt var de inne på HM hahah! (loréals puder låg i tre pack i en låda brevid kassan)

Linn: ÅH KOLLA TRE PACK!!
Jag: VA?! ;O HUR MYCKET KOSTAR DOM?!!
Kassörskan: Det där är MITT lager ! :S (med bitter min och betoning på "MITT lager")

fy satan va vi skratta ! haha riktigt roligt. efter de gick vi och skojjade om att allt va MITT lager..
kassörskan verkade lite grinig på oss efter ett tag haha stackarn, hon trodde nog vi retade henne.. jag hittade allt jag skulle ha + lite till och jag tror linn också gjorde det :) 445kr försvann från mitt kort, väldigt tur att jag hade två presentkort med 100kr på varje kvar sen jul annars hade de gått på 645kr när vi var klara så tog vi bussen hem till mig!

Detta fick jag med mig hem ; Deodorant, hårinpackning, transparant löspuder, foundation, vattenfast mascara och concealer pensel + ansiktsmask


Hemma hos mig satt vi och pratade, grubblade på vilka kläder vi skulle ha, linn visade sina miljoner nya ögonskuggor och så gjorde vi ansiktsmask tills det var dags att göra oss i ordning för paarteeeey :)
linn gjorde en super fin svart/lila sotning på sig själv och sen hjälpte hon mig med en super grym make med! (de jag gjorde på mig själv blev helt kladdigt haha) sen gick vi ner och köpte cigg och en pizza.. när vi käkat knäppte vi varsin öl (som vi tog från mamma, och ja, självklart hade jag frågat om vi fick)..

 

vi hann inte ta mer än några munnar av våra öl innan de var hög tid att springa till bussen.. vi klunkade resten av ölen, och sprang typ.. vi hoppade av vid italia och gick hem till therse .. utanför träffade vi tommy, dennis, emil, joel m.m vi orkade inte stå ute och frysa mer så vi gick upp direkt. där uppe var therese och jonas och inte långt efter att vi hade kommit, kom joel eric och maria upp :) och sen rullade de in folk hela kvällen. ska räkna upp alla som jag kommer ihåg var där; therese jag linn jonas krus sara eric maria joel tommy emil emil dennis celi ewelina sofia johanna pontus... hum... sen minns jag inte mer heheh. jätte roligt var de iallafall, vi spelade sanning och konsekvens (as roligt).. pontus slickade krus tå, sofia drack öl ur pontus navel, sara luft juckade...aah sjuukt var de :D

 



eric och maria berättade att dom ska bli föräldrar med, SÅÅ SÖTT!! grattis IGEN. sen var de som vanligt lite bråk (jag bråka inte) men annars var kvällen så jävla bra! går inte räkna upp alla knäppa saker som hände.. fett värd kväll kan man beskriva den som... till slut blev klockan 4.a och de var bara jag therese och sofia kvar.. joel hämtade sofia och runt 5 la vi oss och sov.

Skulle publicerats i fredags morgon

DATE 2010-02-05 TIME 09:14:21

jag vet att det har varit dålig uppdatering senaste, men helt ärligt, så har jag inte orkat eller haft lust. jag har varit väldigt depprimerad senaste dagarana. jag har kännt mig missförståd och hafte en minst sagt förjävlig oro i kroppen.. kan inte riktigt lägga fingret exakt på vad de är men jag tror nog de är löst nu. sovit bättre i natt än vad jag gjort på en vecka och de känns riktigt skönt (även om jag bara sovit 5 timmar) ....


Idag är jag uppe ovanligt tidigt för min fina vän linn och jag ska åka ut till överby och ta en liten shopping runda! för mig blir det mest smink som ska inhandlas så som; mascara, foundation och puder. blir lite skönhetsartiklar med tror jag; deodorant och hårinpackning :) ska försöka hålla mig runt 500:- för jag måste ju fortfarande ge bengt några hundra och så ska jag ju klara mig på något resten av månaden... Ikväll ska vi på fest och min andra rara vän therese köper cider till mig, så slipper jag tänka på de med! (förde över 200:- till henne igår)..


Nu ska jag gå upp och ta mig lite frukost (tror jag, om jag känner mig sugen)

ångestångestångest

DATE 2010-02-02 TIME 21:32:57

jobb pengar flytta framtid vikt vinter bröst kläder hår ..... listan kan bli lång! orkar inte vara deppig längre, vart de till och från i en vecka nu och nu orkar jag inte mer. önskar att jag bara kunde säga till mig själv: "Lägg av nu rebecca, din tid kommer också snart, sluta lipa för fan!!" ... men tyvärr går de inte riktigt till så när man väl är deppig.


the only thing I ask for

DATE 2010-02-02 TIME 21:07:29




IF I WERE A BOY

DATE 2010-02-02 TIME 17:41:11

I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleeping alone

I'd put myself first
And make the rules as I go
'Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home

Bad music taste!

DATE 2010-02-02 TIME 16:01:41

min granne (som tydligen har skaffat ny förstärkare) hör jag sitter och lyssnar på "don't you wish your girlfriend was hot like me" i en dålig raggar-stils version :s och sångaren är en kille! ... jag försöker inte vara taskig, men detta kan vara bland det dåligast jag någonsin hört.. hur lågt kan man sjunka?

can't sleep -.-

DATE 2010-02-02 TIME 04:40:37

det som är riktigt tråkigt med att inte kunna sova är att alla andra sover. ska alldeles strax lägga mig och försöka sova igen, hoppas på bättre resultat denna gången, ska bara kolla några saker till....


förresten om ni scrollar ner i menyn till vänster ( <--- ) så kan ni numera se vart mina besökare kommer ifrån :P

1 Februari

DATE 2010-02-01 TIME 17:28:49

idag är en ganska bra dag faktiskt ! inga sura miner (typ).. mysig pojkvän och rolig lillebror. jag och baby åkte in till stan innan, jag lämnade papper och linus hämtade papper. plus att vi hämtade ut mitt paket på posten :D min söta nalle från japan kom idag!! efteråt körde linus hem mig.

jag och linus har vart tillsammans i 16 månader idag också så ja, de är en bra dag! ♥

och vet ni vad jag upptäckte när jag kom hem ? :D ... MOLLY LÖPER!!! äntligen kan vi para henne så hon får valpisar!!

RSS 2.0