Heldag med mamma och mormor

DATE 2010-02-15 TIME 18:19:02

klockan 7 (!!!) gick jag upp i morse, pigg och glad. kvart i 8.a satt jag robin & joy och käkade jätte god mannagrynsgröt som mamma gjorde till oss.. tio över 8.a satt vi i bilen för att först lämna av joy på hans skola och för att sedan åka till uddevalla och lämna robin på sin skola, robin övningskörde hela vägen. super duktig är han!


efter att vi hade lämnat honom också så åkte vi hem till mormor i lane! klockan var typ kvart över nio när vi kom fram.. där blev vi bjudna på kaffe, mackor och sockerkaka medans vi väntade på att mormor skulle sminka klart sig.


kvart över tio satt vi i bilen på väg ner till uddevalla igen. väl i uddevalla åkte vi först till strömstadvägen och mormor hämtade ut två paket som hade kommit med posten. och sedan bort till kvantum där vi blev kvar ett jäkla tag för att mormor skulle ha massor med grejjer och mamma kunde inte bestämma sig vad hon skulle ha för hårfärg, hon ska nämligen bli blond igen :P sedan drog vi till en el affär och mormor köpte en kontakt till en trasig lampa (y)


tro det eller ej men klockan 13 var vi tillbaka vid köksbordet i lane. och där satt vi och fikade ännu mer och drack ännu mera kaffe och käkade ännu mera sockerkaka. vi satt där i 2 ½ timma och fikade. mamma löste 4 korsord och jag löste också 4 korsord och mormor assisterade med ordbok och uppslagsverk haha ! vet inte vad de var som gjorde att klockan gick så jävla fort men klockan 15.45 var de dags att tacka för idag och kramas och säga hejdå till lilla mormor ♥


vi hämtade upp robin vid sin skola klockan 16 i uddevalla och körde mot vänersborg :) vid brandt började något skrammla som fan från bilen så vi körde in på okq8 och så fick en gubbe komma ut och kolla vad de var som va fel.. han sa att de troligen var generator remen (som mamma fick lagad för en vecka sen!!!) de var ngot fel på ett hjul så remen låg och skrapades sönder. gubben sa att de nog var bäst att vi inte körde med bilen mer.. vid netto gick remen sönder haha, och motor-fel-lampan satte igång att lysa. den remen som gick sönder gör så att batteriet hela tiden håller sig laddat och så att inte batteriet tar slut.. vi var ju tvungna att åka upp och hämta joy som hade stått och väntat i tjugo minuter på att vi skulle komma och hämta honom. vi var jätte oroliga över att inte batteriet skulle hålla hela vägen hem. plus att den remen gör så att inte motorn börjar koka (att den inte går upp i över 100 grader) vi låg på 95 grader (!!!) från netto och hem. men hem kom vi iallafall och jag är helt jävla slut.. klockan är bara strax efter 18 nu och jag har varit uppe i snart 12 timmar :P tror nog att de blir en liten powernap...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0