KVÄLLEN INNAN!

DATE 2010-03-30 TIME 22:10:07

allt är klart inför operationen i morgon, tror jag ! jag ska duscha 3 dubbelduschar med bakteriedödande, (descutan). har duschat en gång hittils.. jag och linus ska gå och duscha om 30 minuter typ.. sen somnar vi förhoppningsvis i någorlunda god tid, jag ska ju faktiskt upp 05.45 i morgon. guuuuud va nervös jag är ;/ vet inte vart jag ska ta vägen haha. HUUU va HEMSKT! nu förstår jag verkligen på riktigt att jag ska opereras.

FATTAR NI ATT JAG SKA OPERERA BORT TYP 600-800GRAM UR VARJE TUTTE ? DET ÄR NÄSTAN 1½ KILO.... my god tänk själv, 1½ mjölkpaket ;O


nu ska jag gå och se på linus när han käkar och sen ska vi hoppa in i duschen ♥

KALAS GOTT!

DATE 2010-03-30 TIME 18:37:01

idag kom pappa hem till oss och lagade wook med glasnudlar!! hur gott som helst, TACK pappa!!!!  ( och tack mamma som köpte det ♥)


OPERATIONSTID 07.15

DATE 2010-03-30 TIME 14:54:13

Tiden för operationen är aningen tidigare än vad jag räknat med.. mamma kan inte köra så tidigt eftersom att hon måste lämna joy på skolan klockan 8.a .. men jag har tur som har en sån fin pojkvän som mer än gärna går upp 06.30 för att köra mig till uddevalla (haha)..

nu är jag stressad om bara fan, känns som att jag har tusen saker jag måste fixa innan i morgon, eftersom att jag lär vara handikappad några dagar efter operationen så är de ju bra om jag gör så mycket som det bara går innan ;P

1 DAG KVAR

DATE 2010-03-30 TIME 09:37:30

vet inte hur jag ska beskriva denna nervositeten på bästa sätt.. alla säger att de inte är farligt att bli sövd och att allt kommer gå jätte bra, hoppas det... Men jag är lite orolig över hur min planeringssjuksköterska ska få tag på mig idag, och berätta operations tiden, min mobil är stendöd och jag sitter på praktiken nu.. jag är hemma klockan två så ungefär fem minuter över två kommer de gå att nå mig på mobilen, hoppas hon inte försöker innan det ;P nojjig som fan.

Igår var jag i uddevalla med linus och jerry, vi skulle kolla om linus dator hade blitvit klar, men det hade den inte. på vägen hem tog vi en tur hem till linn och jonna där även malin va, tack för att ni finns tjejer :)



nu kommer det kunder, dags att slita sig från datorn!

3 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-28 TIME 23:31:35


:D

BRUNETT SÅ RÄTT!

DATE 2010-03-28 TIME 23:18:13

orkar inte berätta detaljer men förhoppningsvis talar bilderna för sig självt :)


MY WEEKEND SO FAR

DATE 2010-03-27 TIME 17:42:39

igår var jag, själv, hemma framför tv.n hela kvällen. (okej då!, min granne var med) jag drack vin och käkade lite ostbågar framför postkodmiljonären, så ska de låta och en jackie chan film. väldigt mysigt faktiskt!! framåt 23 så fick jag för mig att städa rummet, så de gjorde jag! jag struntar i om det är mitt inatten när jag blir "städsugen" för städar jag inte när jag känner för de så kommer de aldrig bli städat haha ;P linus kom hem till mig klockan 04.25 efter att han vart ute med lite tjommar på backstage..

idag så har jag linus och bengt vart ute på överby, jag fick mina glasögon (bengt betalade dom, 2446.-) och så köpte jag 3 sport-bh.ar (det var ta 3 betala för 2) och sen körde begnt hem oss, jag har duschat och gjort mig i ordning för ingenting och snart ska vi käka mat.. när vi käkat ska jag nog klippa pappa och sen kommer linus och hämtar mig och så blire massor med mys! :)


första paret med guldiga bågar


andra paret med metal/silvriga bågar

THIS WILL BE BETTER

DATE 2010-03-25 TIME 22:08:48

kvällen har spenderats hemma framför datorn.. kollat på senaste dubbelavsnittet av naruto, gud vad jag grät, jag kunde verkligen inte sluta gråta.. grät hur länge och mycket som helst.. haha..

imorgon efter praktiken kommer bengt och hämtar mig
och så ska vi ta ut mina glasögon som äntligen kommit!!! wiiie, kanske lägger upp liter bilder i morgon på hur jag ser ut 8D ... ska även köpa sport-bh och tejp inför operationen!

tyvärr så blir det inte mycket mer info än såhär, i morgon ska jag upp 06.45 som alla andra dagar! måste faktiskt erkänna att det är riktigt skönt att gå upp tidigt och lägga sig klockan 22-23 om kvällarna :)


(som jag skrev i igår innan jag skulle lägga mig så hoppades jag på att få en normal natt sömn, men tror ni inte att jag vaknar vid 2-3 av att jag slår ner mobilen, från sin trogna plats brevid mig i sängen, på golvet?! haha. jag vaknade även 30 miniuter innan larmet som alltid, det första jag gjorde var att kolla om jag verkligen slått ner mobilen! och mycket riktigt där låg den så fint på min mys-tisha!)

6 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-25 TIME 10:44:50

sitter på praktiken , smiter in och skriver lite fort! idag håller jag på att packa upp massvis med kartonger, märka varorna och lägga ut i butiken! lite roligt att göra något annat idag :) btw så har jag med mig en lunchlåda idag, första gången på 3 veckor som jag tar med mig mat hemmifrån. YÄY!! i morse när jag kom hit ringde jag och frågade lite frågor till min planeringssjuksköterska som jag gått och tänkt på..


nu måste jag tillbaka in på lagret innan han undrar vart jag tagit vägen :)

TIDIG KVÄLL SOM VANLIGT

DATE 2010-03-24 TIME 21:59:47

dags att gå och lägga sig, ska upp 06.45 som alla andra morgonar! hoppas att natten till idag var sista natten som jag vaknade klockan 3, de är riktigt störande faktiskt! och har lyckats vakna 30 minuter innan alarmet ringer varje morgon i två veckor typ vilket också är galet irriterande.. och inte nog med de, jag drömmer något kolosalt mycket! men de är ju bara roligt.. fast ofta följer känslan som jag har i drömmen med mig när jag vaknar och hänger i hela morgonen, rätt knäppt att känslan i en dröm kan påverka om det blir en bra morgon eller deppig morgon :P och nu när jag ändå drar upp massa saker så kan jag passa på att säga att jag har haft ont i huvudet VARJE DAG i 3 veckor nu.... bara massa tråkiga och jobbiga saker, men nu äre sagt ;P ... godnatt!

FATTIGLAPP IGEN ;/

DATE 2010-03-24 TIME 20:26:06

räkningarna är nu betalda.. mobilräkningen på 600kr kändes förjävla surt alltså! de gjorde vell dom andra två med, men 600kr asså, shit!! (älskar fortfarande min iPhone lika mkt, värd varje krona ♥)...

 

Nu har jag, som ni ser, 629.88kr kvar att köpa vad jag vill för! får ändå 2000kr till den 6.e (1000kr av dom går till mamma) så egentligen blev de bara 350kr mindre än vad jag hade räknat med... men 1980kr ser väldigt mycket mer ut än 1630kr ändå... BALLE!! sport-bh, vita converse och riktiga jeans står högst upp på listan, så de borde jag vell ha råd med om jag fyndar ;P



updatering: JUST DE JA!! min lillebror fyller ju 18 år den 2 april.. han ska ju få pengar med -.- doh!

7 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-24 TIME 13:55:13

en vecka kvar till operationen, blir nervösare och nervösare för varje dag! massa saker som jag ska köpa och massa saker som jag ska fixa ;P fick 300kr av pappa, 200kr mer än vad jag räknat med.. han sa att de skulle gå till sport-bh! wiie tack.. fick även 980kr av försäkringskassan idag också så nu har jag 1300kr ;P och så ska jag få 300kr av linus och om 2 veckor får jag 2000kr till :D 


Måste berätta att i morse när jag gått av bussen här ute på överby så. de var jag och 5 stycken till som gick av.. 3 stycken gick före mig och jag gick näst sist och en gamalgamal gumma gick bakom mig... när vi gått över vägen och gick på parkeringen så kollade jag bakåt av någon anledningen och precis i denna sekunden så ramlade den gamlagamla gumman!! först stog jag och kollade (ca. 5 sekunder) om hon kanske skulle kunna resa sig upp, men de gjorde hon inte. och det var ingen annan runt omkring heller. så jag bokstavligen sprang fram till henne och tog tag i hennes arm, hon klämde fram "Jag är tung" jag svarade "jag orkar nog ska du se" och så räknade jag till 3 och lyfte upp henne, gav henne hennes krycka som flygit 5 meter bort. hon tackade tusen gånger och log sådär sött som bara små gummor kan göra!! 


nu blire back to work ;) 


8 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-23 TIME 09:30:33

sitter på praktiken nu, dags att börja arbeta.. linus körde mig till resecentrum idag och innan han gjorde de köpte han en ost och skinksås rätt, på kvantum, som jag ska värma i mikron sen på lunchen.. han är bäst min bby ♥

MÄTT OCH MATT!

DATE 2010-03-22 TIME 18:34:06

kom hem för 1.5 timme sedan, nu har jag äntligen käkat ;P nu ska jag alldeles strax bege mig hem till pappa och damma, damsuga, skura golven och städa i ordning... egentligen orkar jag inte detta nu, men vafan de tar knappt en timme och jag behöver lite extra pengar.. speciellt under april; jag har mobilräkning på 600:-, min fina lillebror robin fyller 18 år!!! och jag måste köpa sportbh och andra saker inför operationen... Linus är skyldig mig 300:- också för lite grejjer han köpte till sin dator för några veckor sedan, så jag kanske kommer få ihop lite kosing iallafall :)

nenu ska jag gå till pappa och städa. hörs säkert senare!

9 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-22 TIME 13:47:30

här sitter jag på lunch och dricker vatten ;P lika hungrig som vanligt vid denna tiden, men måste (också som vanligt) vänta, tills klockan blir 17.00 vilket är om 3 timmar, på att kunna ta mig något att äta...

sitter även och funderar på om jag ska ringa specsavers?! mina glasögon har fortfarande inte kommit, och nu är de 19 dagar sen jag beställde dem!! dom sa att det skulle ta upp till 10 dagar för glasögonen att komma.. men de är min vanliga tur.

BILDER FRÅN I FREDAGS

DATE 2010-03-21 TIME 23:21:23

lite förfest hemma hos linus med stampe tommy och dennis, sen bar det av till eric och maria. när vi kom fram var vi blöta av snö ända upp till knäna, jag var värst, eftersom jag fick för mig att gå först och kolla om det gick att gå på en snövall utan att ramla igenom, vilket absolut inte funkade... haha :D vi som trodde de skulle vara en super smart genväg... linn och malin kom också så småning om ♥

 


10 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-21 TIME 20:36:38

min mage vänder sig in&ut och upp&ner när jag tänker på operationen! börjar verkligen bli riktigt rädd nu, har till och med drömt mardrömmar om den.. även fast jag vet (någonstanns långt inom mig) att det kommer gå bra så går jag och tänker på allt som skulle kunna gå snett! jag har inte förstått det förens nu tror jag, innan så var de bara roligt att tänka på det, ungefär som när man ska åka utomlands... men nu är jag bara rädd rakt igenom, skrattar för jag är så rädd ;s tänk om dom inte tar bort tillräckligt av mina bröst så jag får en D-E kupa!!! ooooh kärebarn jag blir galen haha. slår man ordet bröstförminskning på google så kommer det upp oändligt många sidor och nu tror jag bannemig att jag läst allihopa! tänk om jag får en trekantig bröstvårta! OMG!! *gulp*


EFTER OPERATIONEN!

• Man känner sig trött i 3-4 dagar.
• Stygnen tas bort efter 8-14 dagar.
• Sjukskrivning i 2-3 veckor.
• ska sova på rygg i 3-4 veckor.
• Man ska helst inte lyfta armarna över horisontalplanet.
• Sport-bh ska man ha dygnet runt i 4 veckor efter att bandaget blivit borttaget och därefter på dagtid i ytterligare ett par månader.
• Man ska tejpa ärren i 1-2 månader för att underlätta läkningsprocessen.
• Man ska undvika solbestrålning direkt mot ärren i 6 månader.
• Man ska undvika sportsliga aktiviteter och tungalyft under 4 veckor.

12 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-19 TIME 13:41:53

nu sitter jag här igen på lunchrasten helt matlös :/ jag är så dum så dum.. är svin hungrig men måste vänta ytterligare 3½ timme på att få käka när jag kommer hem.. MEN inte ska vi deppa ihop för de! det är ju försjutton gubbar fredag idag WEY! äntligen helg och äntligen kommer jag att få sova ut, hoppas jag! helgen kommer tillbringas med linus och så ska jag på lite kalas (tååårta!!!). ska ta det väldigt lungt!

visst är det tråkigt med detta vädret som kom igår? ;/
regn, blåst och grå himmel.. ingen höjdare precis. och eftersom det tar nästan 15 minuter att gå bort till busshållsplatsen är det verkligen inte roligt. kommer förfrysa snart tror jag, det är ingen värme på ute i lokalen som jag är i under dagarna så jag går hela dagarna och huttrar. mina händer är kallare än bara fan med.

DUMMA HUVUDVÄRK!

DATE 2010-03-18 TIME 22:24:21

jag kanske har sånn huvudvärk pga. att jag inte röker ? har jag ens berättat i bloggen att jag har slutat röka?! jag har iallafall inte rökt på typ 8 dagar! en ciggarett rökte jag för 6 dagar sen, men inte mer! och de roliga är att jag har använt samma nikotinplåter i 3 dagar (man ska ha dom i 1 dag egentligen) och jag känner mig inte mer röksugen nu än vad jag är efter att jag satt på mig ett nytt nikotionplåster. alltså är hela grejjen med att man är "röksugen" en illusion! det är bara något vi får för oss. väljer man att tro att man är beroende så går de inte sluta men väljer man att förstå att de bara är en illusion så går de!! fast nu när jag tänker efter så kanske det bara är nikotinplåstret som får mig att tro att jag förstår att det är en illusion?... skitsamma jag tänker inte faila denna gången! snart är det operation och jag måste vara helt rökfri då!


nu ska jag lägga mig och sova, imorgon är det sista dagen på praktiken denna veckan. godnatt lovers ♥

DUSCHEN NU, BRB!

DATE 2010-03-18 TIME 20:30:58

Ska snabbt gå och duscha för om en halvtimme börjar Bella&Tyra-Show och det vill jag verkligen inte missa, det sänds live så man kan inte spola tillbaka eller någonting och de tar någon timme innan avsnittet läggs upp på deras hemsida...


vackra bella och vackra tyra!


13 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-18 TIME 13:16:10

nu har jag lunchrast så jag tänkte smita in här och skriva några rader. haha eftersom jag inte har några pengar kvar nu (40:-) så kan jag inte gå och köpa mig något att äta, meningen var ju att jag skulle börja ta med mig mat om jag handlade upp mina pengar på kläder...  den planen funkade ju sådär ;P jag får väl nöjja mig med vatten dårah. Jag har faktiskt druckit 1,5L vatten nu under förmiddagen och vatten är ju alltid bra! Egentligen har jag en anledning till varför jag dricker extra mycket vatten nu, de känns nämligen som att jag håller på att få urinvägsinfektion.. då ska man dricka mycket och ofta så de är de jag gör för jag har inte riktigt tid att gå till vårdcentralen hehe.

ONSDAGS MYS ;p

DATE 2010-03-17 TIME 20:27:23

har spenderat några timmar åt tvätten nu ikväll, ska gå ner och ta upp de sista om en timme ungefär! huvudvärken hänger i sig, 5 dagen i rad som jag har huvudvärk och jag har det hela tiden!!! 24x5=120, 120 timmar konstant huvudvärk...

nyss var jag nere i kiosken och köpte choklad och en gott&blandat, som jag ska mummsa i mig till det senaste avsnittet av fuskbyggarna som man kan se efteråt på tv4play.

FRAMTIDEN ÄR HÄR

DATE 2010-03-17 TIME 18:57:54


14 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-17 TIME 15:15:52

fick sluta vid lunch idag! känns riktigt skönt. linus och julia kom och hämta mig och då drog vi till dennis skola och linus lämna lite grejjor. sen åkte vi till dagis och hämtade novalie! kom hem till linus för en timme sen typ, jag käkade 3 mackor :D så himla hungrig var jag! man blir hungrig av att praktisera ska jag säga er!

nu ska jag kanske.. kanske.. kanske.. ta och lägga mig och vila en liten stund, eller huum, vi får väl se :)

15 DAGAR KVAR

DATE 2010-03-16 TIME 17:54:16

praktiken idag gick bra som vanligt, svarade ovanligt mycket i telefonen faktiskt, kom på mig några gånger när jag stod och pratade i telefonen 'fan va grymt du svarar utan att du ens tänker på det' i affärens telefon alltså ;P



idag på lunchrasten blev de lite shopping igen! handlade upp dom sista 300:-
så nu kan jag verkligen inte köpa vaken mat eller annan skit :) perfekt hah. två tröjjor fick följa med mig hem, jag kan inte använda dom ännu eftersom att jag tycker de är fult att ha slappa tröjjor på mig med större bröst - ser galet fet ut! så jag köpte dom nu innan operationen försäkerhets skull så att dom inte skulle ta slut eller någonting.. blir roligt att ha lite nytt efter op'en juuuu! längtar galet mycket tills sommarn då jag kan använda fina klänningar som alla andra med små myggbett! fikade även med mamma och pappa som åkte ut till överby och gjorde mig sällskap..



det syns lite dåligt men den är vit/blå randig, marin blå! snyggast ;)

GODNATT PÅ ER!

DATE 2010-03-15 TIME 21:10:31


när jag gick hem innan så tyckte jag att de molnet såg ut som ett hjärta :)


är förövrigt på världens PMS-humör, mitt huvud sprängs snart... iallafall känns det så, pallar inte att gå med huvudvärk i tre j*vla dagar :s gaaaaah (!!!)

ÄNTLIGEN HEMMA!!!

DATE 2010-03-15 TIME 17:32:25

guuudars vilken jobbig dag, jag tror jag stog upp och sov där en stund på lagret ;D sov endast 3 timmar inatt pga. att jag har haft en j*kla huvudvärk sen i lördags, jag trodde att de var bakfylle-huvudvärk men de kan de ju omöjligt vara när jag fortfarande har galet ont ? ;/

på lunchen idag så gick jag och "shoppade" lite, ett par leggins på gina!
struntade i att äta (buuuh!!) men jag känner att de är bättre att handla upp pengarna på kläder som jag behöver istället för att gå och käka upp pengarna, när jag lika gärna kan ta med mig mat till praktiken hemmifrån..


SASSIE biker leggins, 199:-




helbild och detaljerna, SNYGGA!


Nu ska jag käka för min mage skriker efter mat! mamma har gjort stuvade makaroner och falukorv! MUMMSFILLIBABBA!

DO YOU WANNA KNOW WHAT I'VE BEEN UP TO ?

DATE 2010-03-14 TIME 22:39:33

fått reda på operations datumet för bröstförminksningen, praktiserat, backstage med linus fredde sven och jimmy, tappat hoppet om sverige totalt när dom röstade fram anna som vinnare av melodifestivalen och inte salem al fakir, haft bakis huvudvärk i 2 dagar, vart rökfri sen i onsdags (typ, var lite svårt att stå emot efter några cider/öl i fredags men de var enda gången!!!)....


 


SJÄLVDISCIPLIN!!!

DATE 2010-03-10 TIME 23:16:18

jag får inte röka jag får inte röka jag får inte röka jag får inte röka jag får inte röka jag får inte röka... jag har inga cigg jag har inga cigg jag har inga cigg jag har inga cigg jag har inga cigg... jag vill ha mindre bröst jag vill ha mindre bröst jag vill ha mindre bröst jag vill ha mindre bröst... jag vill opereras jag vill opereras jag vill opereras jag vill opereras jag vill opereras... jag får inte röka jag får inte röka jag får inte röka (!!!!!!!)

100310

DATE 2010-03-10 TIME 18:22:21

inatt sov jag hos bby :* meningen var att han skulle gå upp och göra frukost åt mig. upp kom han allt (klockan sju) men gjorde någon frukost ? nää, det va catherine som stod för födan haha. jag som trodde att jag aldrig skulle kunna ta mig upp och komma iväg till praktiken idag, med tanke på vilken lustig natt de var. jag hann ialllafall med bussen nätt och jämt.


redan klockan 13.00 fick jag lov att åka hem idag! för att jag skulle hinna att åka till AF innan dom stängde och bort till socialen och hämta ett papper. linus skulle med till AF så vi åkte tillsammans. efter att vi var klara drog vi bort till amigo och jag köpte varsin skinkrulle till oss, självklart hade jag feta ost i!

efter att vi vart hemma i typ 30 minuter blev min sötnos lite trött ;p så vi la oss och vila i 20 minuter och som vanligt så har jag svårt för att väcka linus, han är så jääädrans söt när han ligger och sussar + att han är inte är så lätt väckt alla gånger heller. (när han är som jobbigast att få upp brukar jag roa mig med att peta på han i ansiktet. de roligaste är att dra upp ögonlocket haha så ligger han och sover med ett öga öppet) nawii :)

........

DATE 2010-03-09 TIME 18:35:02


EN LITEN FÖRVARNING!

DATE 2010-03-08 TIME 18:27:26

idag är verkligen HELA jag helt slut efter praktiken. har väldigt svårt för att hålla ögonen öppna nu och jag har ingen aning o hur jag ska lyckas med att hålla dom uppe till klockan 22-23 ikväll.. shiiet ;o kan bli dålig uppdatering dom närmaste dagarna där av rubriken!


FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN - AVKLARAD

DATE 2010-03-08 TIME 17:29:05

helt okej har de varit, lite lite att göra bara. dom är jätte snälla där borta iallafall. käkade lunch inne på siba huset idag eftersom jag inte visste hur de va med micro och sånt där borta men de visade sig att dom hade typ 3 microvågsungnar hehe. kan meddela att min rygg värker och mina fötter värker. har stått upp hela dagen, förutom när jag käkade då :P idag har jag märkt och hängt upp varor, snyggat till de i husbilarna/husvagnarna och dammsugit lite. kollat runt på vad som finns i butiken osv.


FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN

DATE 2010-03-08 TIME 08:01:50

nu sitter jag här med orolig mage men jag är förvånandsvärt positiv! vilket känns himla skönt att slippa ångesten. ska klä på mig lite nu och sen ska jag gå ut till bussen som går 08.24 himla skönt också att bussen ut till överby går hela vägen härifrån utan att jag måste byta och gå ut i kylan hehe. jaja nu måste jag sätta fart. önska mig lycka till!

TIMBUKTU & PROMOE-GE OSS SVERIGE TILLBAKA

DATE 2010-03-05 TIME 14:23:26



Promoe:
Jag fick ett brev ifrån SD, bara härom dagen
Jag öppna och läste - icke!
För jag såg att de var suckers, bara från omslaget
så ni kan sluta att skicka,
Eran hatkampanj, eran reklamkampanj
vi vet redan att de leder till gaskammarn.

Och vi skulle ge er Sverige tillbaka (VA?)
'vi vill skicka folket tillbaka' (VA?)
Så jävla ologiskt och ogenomtänkt
Som om ni hade patent på vad som kallas svenskt
Svenskhet förändras ständigt och jämt
Och har gjort så, enda sen den dagen Sverige fick en gräns.

Ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började hata
Vi tar Sverige tillbaka, vi valurnan och ute på gatan!

Timbuktu:
Rassar och Nassar precis vid gränsen
Som Kjaersgaard, Jimmie Åkesson och Siv Jenssen
Visst är det hemskt, men samtidigt härligt
att ni tycker mångfalden är så förfärligt
så besvärligt, Sverige i många färger
Blundar hellre än att se er om i världen

Men dölj era budskap väl, era kräk
Beyond logotypen ni är vad ni är.
Och det värsta som kan hända är väl det som redan händer
Att massa nya svenskar härstammar från andra länder

Men all denna rädslan, okunskapen
Det är ett trubbigt vapen, för vad finns kvar sen?
Sverigedemokraten är skev i basen
Claimar rätt till Sverige, och vill ha tillbaks den.
Vad blir kvar i ditt fosterland utan invandrare
Det är som ett fartyg utan ett ankare.

Vem städar dina golv? Vem ska göra din kebab?
Vem ska göra mål i VM? Vem ska köra ambulans?
Vem ska vidga dina vyer? Vem ska lära dina barn?
Vem ska föra Sverige framåt när du bara vill tillbax?

ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började hata
Vi tar Sverige tillbaka, vid valurnan och ute på gatan

Promoe:
Jag vill inte ha era traditioner, jag vill inte ha eran `trygghet´
Jag vill inte ha eran definition av det ni kallar svenskhet x2

Ref:
Ge oss Sverige tillbaka, jag snackar om hela kakan
Ge oss Sverige tillbaka, ge inte bort det till nån Sverigedemokrat va?
Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började hata
Vi tar Sverige tillbaka, vid valurnan och ute på gatan

Timbuktu:
Ge det tillbaks....

IDK ANYTHING RIGHT NOW...

DATE 2010-03-05 TIME 14:01:56

idag känner jag mig riktigt riktigt kluven. dels för att de verkar som dom flesta är på festhumör, vilket jag inte är, eller jo de är jag vell på ett sätt - träffa folket.. men att supa mig redlöst full ligger verkligen inte med på listan av saker jag ska göra idag.. kan tänka mig att ta några cider i gott sällskap, men inte mer! ... och så är de lite andra saker som kommit upp, vill inte berätta vad de är ännu.. det finns inga lediga tvättider och jag har inga rena kläder. mina ögon blir värre och värre känns det som. jag ser sämre hela tiden.. och jag är inte riktigt säker på om jag är så värst glad för att få glasögon längre, tyvärr. kan bero på att självkänslan ligger på noll idag, av någon anledning. innan känndes de bara tufft med glasögon och jag passade väldigt bra i dom jag beställde. men nu... skämms jag.

känner mig väldigt orolig över massvis med saker idag. praktiken operationen framtiden mensen rökningen osv. finns tusen anledningar varför jag är orolig. vill bara lägga mig ner och sova.. sova bort hela helgen så jag kan dra igång med praktiken. och få den jobbiga känslan, av att jag inte klarar av det, att försvinna! så är de med allt nytt jag ska göra. först är jag svin glad och sen kommer ångesten..

seven hours later

DATE 2010-03-04 TIME 15:36:22

gick upp åtta i morse, gjorde mig i ordning och köka frukost m.m försökte få tag på någon nadja från soc som jag tydligen skulle ringa. inget svar på 45 minuter!! blev sjukt stressad.. sprang ut till bussen 09.20 och bussen gick 09.24, hann med den. gick bort till AF där de skulle vara ett informationsmöte. Upptäckte att dom inte öppnar förens klockan tio och jag var där kvart i.. gick in till gamla AF och satte mig i en trappa och väntade. Pratade i telefon med mamma för de var lite skämmigt att sitta där själv, helt plötsligt kommer tommy förbi och säger hej och går vidare upp till gamla AF. Pratar lite till med mamma och lägger sen på. Krus kommer in rusande, jag stoppar han på vägen och undrar vart i hela friden han ska med väska och allt. då visade det sig att han skulle vara med sin rektor och hålla i själva informationsmötet som jag ska på.. jag tog mig en funderare på tommy och tänkte att de är nog bäst att gå upp till han och fråga vad han ska göra.. han skulle också på de infomötet. tur att jag sa till han annars hade han suttit där och väntat i evigheter. vi gick ner för trapporna jag krus och tommy och gick in i nya AF och in på mötet som precis öppnat dörrarna.

Efter 30 minuter var mötet över och vi var fullproppade med information om trollhättans folkhögskola. nästan lite synd att jag ska praktisera nu, för dom fick det att låta väldigt roligt där på folkhögskolan. men men inte mycket att göra åt. ja tommy och krus gick bort till amigo och dom käkade pizza. jag kollade när nästa buss gick och fick återigen rusa över halva stan på 3 minuter för att hinna med bussen.... väl hemma igen, hämtade jag min plånbok och väskan, som jag korkat nog tänkte att jag inte skulle behöva. tog nästa buss tillbaka till stan igen och gick till banken och gjorde ett kontoutdrag.. gick bort till soc, och dom hade lunch stängt oturligt nog. jag gick bort till hemköp och köpte en cola och gick till lindex, där jag spenderade 30 minuter på att inte kolla på något särskilt.

Gick bort till soc igen, var tio minuter förtidig.
jag fick stå ute och vänta på att som skulle öppna, KALLT!!! när klockan äntligen var 13 så öppnade dom och jag gick in och fyllde i papprena som marie lämnat i receptionen till mig och gav även mitt kontoutrag och fyllde i att jag behöver ett busskort, eftersom jag måste åka buss nu varje dag i 9-10 veckor till övebry. stannade kvar ca. 10 minuter inne på soc och gick sen bort till bussen och åkte hem..

Stressad och frusen kom jag hem och tog mig ett powernap på 40 minuter.. nu ska jag sätta igång med att städa mitt rum men först ska jag ta en ciggarett med anette! förhoppningsvis min sista cancerpinne :)

Bästa dagen på sjukt länge!

DATE 2010-03-03 TIME 15:11:55

vet inte ens vart jag ska börja :D det flyger lycka ur mig just nu! bengt hämtade mig klockan 10 i morse och så drog vi ut till överby för att söka praktik och kolla min syn.

först så gick jag som sagt på synundersökningen och gissa vad? JA ÄR EN GLASÖGONORM! jag är tydligen översynt?! eller nått. jag ser inte på närahåll alltså. jag hittade dom cooolaste bågarna jag någonsin sett :D och jag hade turen att de var "tag 2 betala för 1"-kampanj :D så jag fick två otroligt snygga glajjer!!!!!! 2446:- och dom kommer om 10 dagar typ :)

gick till haraldnyborg och rusta och sökte praktik men ingen av dom verkade speciellt intresserade utan av mig. och när vi satte oss i bilen och tänkte åka till vänersborg för att ska praktikplats där så ringde min mobil! och de var min plastikkirurg som ringde och berättade att jag ska opereras om 4 veckor !!!!!!!!!! :D:D:D

Bengt kom på att jag kunde gå in på fritidscenter (ligger ungefär vid jysk ute på överby) och där gick vi in och JAG FICK PRAKTIK PLATS :D:D och jag börjar redan på måndag !!! 3 månader - 12 veckor ska jag praktisera där, minus 2 veckor som jag kommer vara sjukskriven efter operationen då :P men ändå 10 veckors praktik :D fan va grymt! FAN VA GRYM JAG ÄR!



för att smälta alltihop så åkte vi tillbaka till siba och gick in och fikade.
jag tog en grillad macka med mozarella, rödlök, tomater och typ sallad och till de en underbar stor chailatte ;D bengt tog kaffe och en annan grillad macka :)


Totalt slut nu!

DATE 2010-03-03 TIME 02:36:47

min hjärna har verkligen fått arbeta idag. tjooo helt galet faktikst, "papper papper papper jag drunknar i papper". i morgon (eller senare idag) ska jag stiga upp med tuppen, nästan, klockan 08.20 närmare besämt.

såg luftslottet som sprängdes nyss också.
himel och pankaka vilket bra slut, nu fick svinen vad dom förtjänade! nästan iallafall... för er som vill ladda ner den så finns den på TF sen en tid tillbaka :)


godnatt lovers!

Jag har gått vidare!

DATE 2010-03-02 TIME 20:40:18

but when will theese nightmares end ?

Några timmar med novalie

DATE 2010-03-02 TIME 18:33:00

spenderat några timmar med linus 3åriga söta lillasyster! jag måste erkänna att en unge med mer energi än henne har jag nog aldrig träffat haha. ritat, kollat film, ritat i paint, spelat på min mobil, ätit korv, hoppat i sängen och smygit på johan = är vell en ganska bra beskriving :)

 

baby kom hem för någon timme sen också! sötnosen stupade i sängen, men nu är han vaken igen. och jag ska alldeles strax bege mig hemmåt. får se om linus kör mig eller om jag så sött får gå :P

Underbara vårkänslor

DATE 2010-03-02 TIME 13:41:44

idag är det verkligen en bra dag känns det som. inte för att jag har något speciellt planerat. det är nog solen som gör det idag. egentligen skulle jag bara vilja springa ut. kanske passa på att gå hem nu när det ändå finns lite glädje i det hela :) men njaaeeee jag får vell ligga här och vänta på att linus kommer hem från jobbet...


förresten så ringde jag till specsavers ute på överby förut och jag fick tid redan i morgon!
jag och bengt ska ändå ut och söka praktikplats till mig i morgon så de passar ju bra (y) kostade dock 295kr. får se om jag får tillbaka dom pengarna från soc eller inte ;P yäyä ..


detta inlägget skulle publicerats klockan 11.15 ungefär. novalie kom ner och tvingade med mig upp och äta korv och kolla på surf's up och rita i hennes ritblock med henne ... söta unge! :)

Hemma hos bby nu!

DATE 2010-03-01 TIME 23:10:46

Nu är jag verkligen blond i håret, dock är de för mörkt under fortfarande! linus ringde mitt i spårlöst och fråga om jag ville med hem till han och sova inatt, tvekade lite eftersom han ska upp och jobba klockan 7 och jag har inte lyckats somna förens 3-4 dom senaste nätterna.. men vafan tänkte jag! jag gjorde mig i ordning och gick ut :P



linus och julia hämtade upp mig strax efter klockan 22. vi åkte först och köpte cigg (måste sluta röka!!!) och sen tankade han och sen drog vi hem.. morris har spytt ner hela soffan så catherine har fått tagit bort alla kuddar och allt. suck! :P nu ska vi tydligen snart lägga oss, får se hur bra det kommer gå! hihi

glasögonorm glasögonorm glasögonorm

DATE 2010-03-01 TIME 19:46:48

jag måste verkligen gå till en optiker och kolla synen! vet inte vad de är som är fel på mina ögon men när jag sitter och kollar på typ datorn eller mobilen (något som är närmare än en halv meter) i typ en timma så ser jag absolut ingenting sen. varken på närahåll eller på långthåll. får sån jäkla spänningshuvudvärk för att jag gör så konstiga grimaser med ansiktet för att jag ska kunna se någonting. när de är som värst ser jag inte ens med hjälp av grimaser!!! jag skulle inte skämmas över att ha glasögon, nästan tvärtom! jag tycker de kan vara grymt snyggt om man har rätt bågar. och just nu har jag (som väldigt många andra) fastnat för "nörd-stilen" ... stora bågar, liknande sånna som mormor och morfar har/hade ni vet ? :D

dessa två är mina absoluta favoriter;

är dom inte läckra ? jag önskar att jag behöver glasögon, ska ringa till en optiker i morgon tänkte jag, ska fråga varför blir som de blir osv. för de känns ju lite onödigt att lägga ut flera hundra på en synundersökning om min suddiga syn beror på något annat ;P


Blonde baby ;)

DATE 2010-03-01 TIME 19:29:03

för en timme sen käkade jag en gudomligt god ungsstektfalukorv!! är så mätt så jag kan spy (som vanligt efter att jag ätit nu förtiden, spyfärdig alltså).

mamma och anette har precis slingat mitt hår. så nu sitter jag med blonderingsfärg i skallen, ser sådär snygg ut haha! använder mig av mood's blondering, har faktiskt läst att den ska vara jätte bra! jag har alltid varit lite tveksam till mood eftersom att de inte är ett märke som är så speciellt känt internationellt. men här i sverige är den väldigt väl använd som jag fattat det. den är ju till för skandinaviskt hår. gillar faktiskt mitt hår grymt mkt nu! (om man bortser från allt som blivit slitet) men jag tänkte ringa och beställa tid för klippning i morgon hos halima. sen är de vell bara 1-2 slingningar kvar sen är de som jag vill ha de ;)



Inte våran dag!

DATE 2010-03-01 TIME 01:41:30

satt nere en stund hos anette innan, meningen var att vi skulle slinga mitt hår igen. men när vi kommit halvvägs med att ta ur håret genom hättan så orkade vi inte mer, men de var nog bara bra för jag tror nog de skulle sett ut som en katastrof om vi smetat in färg i det haha. vi la in filmen 'up' på ett usb minne och satte in i dvd.n vi kom vell typ 30 minuter in i filmen när ljudet var så långt efter att de inte gick att se mer. vi bytte film till princess and the frog, samma sak där efter 30 minuter in i filmen. och tro mig när jag säger att vi verkligen försökte hålla tålamodet uppe. men ikke, lagg och 5sekunder försenat ljud gör de väldigt svårt haha!

nu har jag precis börjat ladda ner princess and the frog på min dator. den är klart om 8 minuter ungefär. då ska jag spola fram till där vi avslutade filmen förut och kolla på den tills jag somnar (y) ... saknar bby (som vanligt när jag inte är med han) men vi ses senare idag förhoppningsvis! det är ju trotsallt våran 17 månaders dag i dag (1 mars)

Mitt motto från och med nu...

DATE 2010-03-01 TIME 01:23:07

you can not see the future withtears in your eyes !

RSS 2.0