seven hours later

DATE 2010-03-04 TIME 15:36:22

gick upp åtta i morse, gjorde mig i ordning och köka frukost m.m försökte få tag på någon nadja från soc som jag tydligen skulle ringa. inget svar på 45 minuter!! blev sjukt stressad.. sprang ut till bussen 09.20 och bussen gick 09.24, hann med den. gick bort till AF där de skulle vara ett informationsmöte. Upptäckte att dom inte öppnar förens klockan tio och jag var där kvart i.. gick in till gamla AF och satte mig i en trappa och väntade. Pratade i telefon med mamma för de var lite skämmigt att sitta där själv, helt plötsligt kommer tommy förbi och säger hej och går vidare upp till gamla AF. Pratar lite till med mamma och lägger sen på. Krus kommer in rusande, jag stoppar han på vägen och undrar vart i hela friden han ska med väska och allt. då visade det sig att han skulle vara med sin rektor och hålla i själva informationsmötet som jag ska på.. jag tog mig en funderare på tommy och tänkte att de är nog bäst att gå upp till han och fråga vad han ska göra.. han skulle också på de infomötet. tur att jag sa till han annars hade han suttit där och väntat i evigheter. vi gick ner för trapporna jag krus och tommy och gick in i nya AF och in på mötet som precis öppnat dörrarna.

Efter 30 minuter var mötet över och vi var fullproppade med information om trollhättans folkhögskola. nästan lite synd att jag ska praktisera nu, för dom fick det att låta väldigt roligt där på folkhögskolan. men men inte mycket att göra åt. ja tommy och krus gick bort till amigo och dom käkade pizza. jag kollade när nästa buss gick och fick återigen rusa över halva stan på 3 minuter för att hinna med bussen.... väl hemma igen, hämtade jag min plånbok och väskan, som jag korkat nog tänkte att jag inte skulle behöva. tog nästa buss tillbaka till stan igen och gick till banken och gjorde ett kontoutdrag.. gick bort till soc, och dom hade lunch stängt oturligt nog. jag gick bort till hemköp och köpte en cola och gick till lindex, där jag spenderade 30 minuter på att inte kolla på något särskilt.

Gick bort till soc igen, var tio minuter förtidig.
jag fick stå ute och vänta på att som skulle öppna, KALLT!!! när klockan äntligen var 13 så öppnade dom och jag gick in och fyllde i papprena som marie lämnat i receptionen till mig och gav även mitt kontoutrag och fyllde i att jag behöver ett busskort, eftersom jag måste åka buss nu varje dag i 9-10 veckor till övebry. stannade kvar ca. 10 minuter inne på soc och gick sen bort till bussen och åkte hem..

Stressad och frusen kom jag hem och tog mig ett powernap på 40 minuter.. nu ska jag sätta igång med att städa mitt rum men först ska jag ta en ciggarett med anette! förhoppningsvis min sista cancerpinne :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0