FREDAG HELA VECKAN

DATE 2010-09-25 TIME 20:56:38

var ute på harrys i onsdags, harrys igår! nu ska jag snart hem till jonas och supa ner mig. linn och sandra är min änglar och som jag älskar högst på denna jord, ibland iallafall! ♥ ;)


jag innan harrys igår!


22 SEPTEMBER 2010

DATE 2010-09-22 TIME 12:05:53

idag har jag äntligen kunnat beställa en iphone 4 32gb! är sjukligt glad men dock är väntetiden på 4-6 veckor, finns vell en chans att den kommer tidigare, det brås helt på hur ofta dom får in nya leveranser. Har även fått sålt min iphone 3gs 32gb till Linns söta mamma heidi! :) får se när hon vill ha den, antagligen får hon den nu i månads skiftet! LÄNGTAR ♥


THE TWILIGHT SAGA

DATE 2010-09-22 TIME 02:34:48

böckerna är helt totalt underbart bra! första boken läste jag ut på två dagar knappt, och tvåan har jag läst bara lite då och då ur eftersom jag har gjort rätt mycket saker senaste och knappt haft någon tid att läsa, eller rättare sagt jag har inte tagit mig tiden. Nu ikväll har jag legat och läst i några timmar och blir nästan lite arg på mig själv att jag inte läst regelbundet, för böckerna är verkligen så jäkla mycket bättre än filmerna. tänk dig filmerna fast allt är så mycket mycket mer detaljerat, man blir lite förvirrad i början och tänker "men såhär är det ju inte, detta stämmer ju inte" tills hjärnan kommer underfund med att böckerna faktiskt kom före filmerna haha!

jag är verkligen glad över att jag såg filmerna först. för tänkt ändå hur olika människorna ser ut i huvudet när man läser i jämförelse sen när man ser filmerna, allt borde bli helt fel. nu har jag ansiktena framför mig när jag läser och det gör det nog lättare överlag att verkligen ta tills sig när man läser, allt blir så mycket mer levande i huvudet på det sättet. För jag vet andra böcker som jag läst så har jag oftast inte en totalt klar bild i huvudet hur karaktärerna jag läser om ser ut, och ansiktena och kroppen och personligheten förändras allt eftersom man läser. nu vet jag hur dom ser ut hur dom rör sig och till och med hur ansiktsuttrycken ser ut och de gillar jag verkligen!

jag rekomenderar varmt, alla som inte läst böckerna, till att göra det för dom är som sagt helt totalt UNDERBARA!

IF IT DOESN'T FEEL RIGHT, IT'S NOT RIGHT!

DATE 2010-09-21 TIME 21:31:54

nej bloggen jag vet inte vad jag ska göra med dig! hur jag än försöker så finner jag ingen som helst lust att dra igenom allt som hänt den senatse månaden. jag kan iofs göra en sammanfattning men att förklara ordagrant vad jag gjort orkar jag inte..

sen sist jag skrev regelbundet har jag varit i gbg och shoppat med ida, min födelsedagsfest har jag haft och jag har fyllt 20 och gjort min premiär på systembolaget (där jag tillbringat mer tid än hemma än hemma nu känns det som). jag och ida impulsköpte två fiskar vid namn kenny pavey och napoleon, vi upptäckte dock att de gick på flera hundralappar mer än vad vi trodde och ruinerade oss. jag och simon åkte till tunisien den 23 augusti och någon dag efter vi kom hem gick vi skilda vägar för all framtid. Jag har skrivit på kontrakt på en lägenhet tillsammans med linn och sandra och vi flyttar in till stan, edsgatan 1c den 1november. vi har varit på ikea och shoppat upp 7000kr och vi har valt tapeter till hela lägenheten. någon dag nu ska vi få välja golv med, dom ska även måla om badrummet på våran order. supit som ett as senaste veckorna mestadels med dennis emil stampe linn och sandra. hade även lipz premiär i torsdags, jag höll mig i två år med att gå dit men johan va så söt så jag var tvungen att åka dit för att se på honom i smyg ;) i helgen som var så va det 1 år sen morfar dog på mormors födelsedag, så då var det kalas och så var vi och hälsade på morfar på kyrkogården.


FAIL PÅ MINA LÖFTEN

DATE 2010-09-21 TIME 02:02:29

lovade att upptadera, mest för min egen skull såklart. men inte fan kom jag så långt idag. imorgon mina vänner ska det bli förändring, jag ska gå upp i tid, städa klart mitt helvetes rum, som jag faktiskt skulle gjort förra veckan, men kom bara halvvägs. Det känns alltid så svårt att blogga när allt runt omkring är i obalans...

tänkte även göra en rolig sak, filma när jag städar haha och sen göra en snabbspolning av videon och lägga ut här! skulle inte det vara roligt? nej kanske inte. eller jo för mig, jag skulle tycka det var as roligt och se!

jaja godnatt med er. hörs av imorgon ! :) puss

20 SEPTEMBER 2010

DATE 2010-09-20 TIME 15:00:17

idag har vi vaknat upp till ett nytt sverige, ett sverige där främlingsfientlighet och rasism inte längre står och knackar på dörren, utan ett sverige där främlingsfientlighet och rasism har blivit välkommna in genom den där dörren. Jag, liksom många andra, säger som Mona; "igår var ingen vinnare, alla är förlorare i detta valet", 5.7% av sveriges valröstare, röstade enligt mig fruktansvärt pinsamt, och jag hoppas innerligt att alla som röstade blankt eller till och med struntade i att rösta är väldigt nöjda över detta resultatet. Jag har alltid varit ganska stolt över att kalla mig svensk, men absolut inte längre...


med det sagt så går vi över till mig ! :) sov 11 timmar inatt och är fortfarande inte helt utvilad. varit en ganska hård helg med mycket fylla, vilket säkert är anledningen till att jag är såhär trött. Ska försöka ta mig till duschen om ett tag för jag ska förhoppningsvis leka med linn och sandra efter dom slutat skolan. ska även ringa till 3 ute på torp såfort jag skrivit klart detta inlägget. ha en bra dag kära vänner!

ikväll kan jag med all säkerthet säga att det kommer ett långt inlägg med en uppdatering om den senaste månaden! det har hänt otroligt mycket på så kort tid.

HANDBROMS BORT ÅKER DÖD

DATE 2010-09-19 TIME 20:32:27

hur är läget? alldeles för länge sedan sist! har egentligen rätt mycket att berätta men just nu känner jag inte för ett, 5678900 tecken långt, inlägg.. tror att jag kanske kan orka med att skriva lite senare ikväll när jag letat upp bilder osv. från den 4.e augusti, när jag senast skrev någonting här!


här ser ni även klart och tydligt vad jag röstade på i riksdagsvalet !
jag säger som kenza; pengar är inte viktigare än människan


RSS 2.0