29 APRIL 2010

DATE 2010-04-29 TIME 23:03:35

dagen har varit helt okej. träffade linus i 10 minuter för en stund sen, första gången på en vecka eller något (y) .. vart på af på ett möte och städat ur en husvagn med ett kylskåp fullt med mögel..

i morgon är det valborg och jag ska bara vara hemma och alkohol-protestera. typ iallafall, kan ju hända att jag tar mig någon öl, men jag ska iallafall protestera mot valborg hysterin. så trött på att folk blir helt hysteriska, faktiskt. hälften av alla som ska ut och supa i morgon kommer inte ens se skymten av en brasa. vad kommer vara så speciellt med valborg kvällen om man jämför med alla andra helger folk super? ... visst att de är mysigt att stå och kolla på brasan med någon man tycker om, alla kompisar är ute yaddayadda men seriöst, hur många kommer ens minnas att dom sett brasan dagen efter. nej fan de var bättre när man var mindre.... (för att klargöra en sak; jag är inte negativ eller sur på något sätt, jag har bara börjat förstå att de finns viktigare saker än att bli stupfull + att förra valborg var den värsta dagen i hela mitt liv.. thank you for that btw)


Nighty night y'all!

LITE BRA OCH LITE DÅLIGT

DATE 2010-04-28 TIME 18:49:45

men mest bra mår jag vell, antar jag... var hos tandläkarn förut, så gaddarna mår la fint nu (y) men plånboken skriker av smärta, 670kr!!! övningskörde med bengt en stund efter och jag måste nog säga att jag överraskar mig själv med hur bra jag är, klarade till och med att starta i en liten uppförsbacke, ett antal gånger, idag ! woohoo + att jag lyckades igenom hela "lektionen" utan att kolla en endaste liten gång på fötterna (vilket är väldigt lätt hänt i början)... nu känner jag mig ännu mer säker på dragningsläget och hur jag ska få bilen att rulla igång utan "kärring" stopp. Det dåliga vill jag inte ens gå in på, de är inte för att jag inte vill skriva det, utan för att jag inte orkar slösa energi på det förtillfället :p

YOU DON'T KNOW WHAT YOU GOT

DATE 2010-04-28 TIME 18:38:20

until you missing it alot....


ECLIPSE TRAILER

DATE 2010-04-27 TIME 19:29:20


Jag har nog aldrig längtat så mycket efter en film innan! jag måste se den och jag måste se den på bio, blir snart tooookig. edward


UPPDATERING OM VALPARNA

DATE 2010-04-27 TIME 16:49:31

en av våra valpar är så himla liten, den verkar inte få i sig tillräckligt med mat. mamma har vart och köpt nappflaska och välling som vi ska mata den lite extra med. eftersom att den är minst och svagast så blir den lätt bortknuffad av dom andra valparna (den största väger nästan dubbelt så mycket som denna lilla plutten) och får i sig minst mat. den är så svag så den nästan inte ens orkar "tutta" själv :(

 

förövrigt utvecklas alla jätte bra! några stycken har börjat öppna ögonen, det är en valpis som har öppnat båda ögonen helt nu! dessvärre ser dom inget än, men det kommer inom några dagar. Bella var den första som tog sina första stapplande steg, nu i helgen som var, och de mina vänner är beundransvärt eftersom de nästan är 2 veckor förtidigt!! de det är några till av dom största valparna som också börjat stödja sig på sina ben när dom ska för flytta sig runt i valplådan! detta är helt fantastiskt.... att det går så fort. snart är dom två veckor gamla och om snart sex veckor kommer dom börja säljas :( hemska tanke.


27 APRIL 2010

DATE 2010-04-27 TIME 11:28:28

usch va konstigt jag mår, vettekatten vad jag har åkt på. ont/torr i halsen samtidigt som jag mår illa och magknip. fyfan. men jag glädjer mig ändå åt att saker börjar gå min väg nu, jag mår bättre än någonsin och jag har massor med roliga resor (inom sverige) att se fram emot i maj/juni. jag har ju börjat övningsköra nu med och de går faktiskt riktigt bra!! det ända som egentligen saknas är en riktig inkomst.. men de kommer också lösas sig snart hoppas jag :)

KALAS MED FAMILJEN FÖR MAMMA

DATE 2010-04-26 TIME 21:09:31


KORT ARBETSDAG IDAG

DATE 2010-04-26 TIME 12:39:42

idag väckte robin mig klockan 06, jag gick upp tog morgon ciggen sen satte jag på kaffe och gjorde ett par mackor.. 06.20 ungefär väckte vi jesper och så tog vi en kaffekopp och mackorna på en bricka och gick in och sjöng för mamma som fyller 45 år idag! ♥ ..sen gjorde jag mig i ordning och lalala, var på praktiken klockan 09 och klockan 10.30 fick jag åka hem igen för att jag mår så satans illa och en grym huvudvärk ;/ suger ju rätt hårt, kände på mig redan i morse att de var något som inte stämde i kroppen.. ska ta och sova en kvart nu får hoppas att jag är lite piggare när jag vaknar.


GRATTIS VÄRLDENS FINASTE MAMMA!

DATE 2010-04-26 TIME 12:37:13

idag fyller mamma 45 år!! :D gamalgumma nu ♥ ... jag längtar efter tårta haha, hon ska göra gräddtårta med bär på!! GOTT. (mamma gör dom godaste tårtorna)


JAG ÄR HELT DÖD I KROPPEN

DATE 2010-04-25 TIME 10:50:58

gud jag tror jag var riktigt full där på slutet igår hah! spel kväll var de meningen att de skulle vara. mamma och anette blev drick sugna, vin sprit öl? fick i mig allt. inte mycket av något men ändå tillräckligt.. jag känner mig verkligen helt slut. jag ska försöka dricka så mycket vatten det bara går nu och sen skvätta lite KALLT vatten i mitt ansikte så jag vaknar till, jag ska ju övningsköra med bengt om ett tag... meningen var att jag skulle ta 11 bussen till han, men det får nog bli 12 bussen istället, om han inte kommer och hämtar upp mig vill säga. ska ta och ringa han nu faktiskt.

senare sen ska jag städa hos pappa och speeeela :) hörs i eftermiddag!

VART HAR JAG HÅLLIT HUS?

DATE 2010-04-24 TIME 03:19:38

jag ska vara helt 100% ärlig mot er (det är skämigt men sant)... jag var nere i källaren igår eftermiddag (22/4), med min granne anette, och letade som en galning efter... hur ska jag uttrycka mig? kanske världens.. nej universums roligaste och mest underhållande skapelse... got any clue what I'm talking about? SUPER NINTENDO för guds skull!!!!!! kan också erkänna att när jag lyfte på den där lådan och såg den svarta påsen med konsol+spel i skrek jag av lycka (jag har anettes öra som vittne HAHA)... sikka minnen , my god! super mario allstar, yoshi island, zelda, blackhawk och donkey kong, what else do you need to know? jag har varit totalt fast.. (JO självklart har jag varit på praktiken men det ända jag tänkte på var att få komma hem och spela)

det var lite krångligt att få det att funka, men med hjälp av en ström kanel från SEGA och en skart kontakt från nintendo 64 funkade det till slut fint!


true story, entertainment system ;P


någon så dum som en guldfisk skulle kunna räkna ut vad jag sa göra i helgen ? :D haha BIG BIG LOVE!


CHAOS... HEART VS HEAD

DATE 2010-04-21 TIME 21:48:07

hur kan jag vara så jävla glad men samtidigt så jävla con-FUCKING-fused... varför ligger jag ens här och varför lägger jag ens ner energi på att överväga fram och tillbaka. jag vet att jag inte kommer komma fram till något ändå, och varför i hela friden skriver jag detta i min blogg, när jag inte ens vet själv varför.

kanske dags för mig att bara tänka på mig? sluta känna mig så jävla fast, för det är jag inte egentligen.. ingen är så beroende av min närvaro (även om det hade vart fint att känna sig behövd).. börja tänka på vad som gör mig glad och mina drömmar (stockholm)... jag vet att jag utan tvekan skulle stuckit dit om jag bara fick jobb där (läs: utan tvekan)...

RENARAMA TORTYREN

DATE 2010-04-20 TIME 22:30:19

linus hämtade mig nyss, klantig som jag är kläcker jag ur mig: "jag måste klippa mina tånaglar, dom är så långa så det gör ont"... 3 minuter senare stog jag med ena foten på toaletten och linus hade nagelsaxen i högsta hugg... det är, seriöst nu, det värsta jag vet. usch ryser bara jag tänker på de, ajajajaj :( fyfarao vad det är synd om mig.

två bilder, på mig, från igår;


MIN FINA VÄNN LINN

DATE 2010-04-20 TIME 13:56:53


DET SNÖAR BUHUH ;(

DATE 2010-04-20 TIME 13:52:13

sitter på lunchrasten och kollar ut på snön som faller ner på backen... fy va depprimerande! jag som har varit så jävla lycklig senaste veckan, med fina vädret och allt :D det är vell detta dom kallar för 'april väder'.. ingenting går säkert dessa tider, bokstavligen. suck, röker gör jag igen också som en skorsten, jag som va såååå duktig och inte rökte på 5 veckor ;( jaja jag får väll erkänna då, att det är jävligt skönt att kunna ta sig ett bloss :P


några minuter kvar på rasten, dags att kika in på fb en sista gång...

KRAMP I MAGEN HAHAHA

DATE 2010-04-19 TIME 20:24:45



SÅ TYPIST MIG

DATE 2010-04-19 TIME 13:19:42

idag är det första dagen på praktiken efter sjukskrivningen. förutom att jag är galet förkyld så är allt lungt och givetvis (som alla andra miljoner gånger) så glömmer jag maten hemma. är så hungrig så jag spyr snart, fick bara i mig en skål med a-fil + socker och en kopp kaffe i morse. mina panpizzor som jag fick av andreas är slut med, jävla skit :(

TVÅ NYA FILMER PÅ VALPARNA

DATE 2010-04-18 TIME 23:05:56

 

 


VISST FINNS MIRAKEL

DATE 2010-04-17 TIME 14:28:24

är lite sen på att uppdatera här, det varit ovanligt mycket senaste dygnet... igår (16/4) klockan 06.28 kom det första lilla miraklet ut. jag sov men mamma väckte mig när den första kom ut och trots bara 4 timmars sömn kunde jag inte somna om igen.. 08.30, två timmar senare, hade alla 8 valpar kommit ut.. molly klarade förlossningen helt själv och behövde inte hjälp med något. hon var så himla duktig, bättre hund får man fasen leta efter! det blev 5 hanar och 3 tikar och alla valparna mår bra!

självklart har jag tagit lite bilder som jag tänkte dela med mig av :)


kvällen innan, hon bäddade och bäddade



i väntans tider!

 


några timmar gamla valpisar

 


8 små söta valpar

 


sötnosarna :)




 

Längtar till om några veckor när dom börjar se och höra och ta sina första riktiga steg, men vi får väl passa på att njuta av dessa veckor innan allt sätter igång också hihi :) vill ni veta mer om valparnas utveckling så titta in här igen :)


TIDSFÖRDRIV

DATE 2010-04-16 TIME 16:04:53

Plats? sängen just nu
Tillstånd? ont i huvudet, täppt i näsan och ont i halsen
I fickorna? har inga fickor
Vad händer ikväll? softa
Vad åt du senast? kakor
Vem ringde dig senast? vet inte
Vem mailade dig senast? facebook
Roligaste gågna veckan? inget
Roligast kommande vecka? inget
Favoritläsk? cola
Favoritmynt? 10.or?
Favoritjuice? äppel
Bästa ingrediensen i en god gryta? venne
Idrottar du? nej, för lat
Vad har du ätit idag? kaffe och kakor
Vad har du på dig idag? underkläder nu
Har du gått upp/ner i vikt detta året? ner
Vilket år har varit ditt bästa år? 08
Vad har du ångest för? att jag är fet
Hur långt hår har du? halvlångt
Är du nöjd med det? vill ha längre
Går du i skolan så mycket du ska? tog studenten förra året
Har du en bra klass? gått ur skolan
Varför blev du arg senast du var det? vet inte
Vad ska du göra i helgen? softa
Var bor du nu? vänersborg
Trivs du där? duger
Har du bott någon annanstans? ohja
Senaste utlandsvistelse? bulgarien
Senaste tågresa? minns inte
Senaste bussresa? hem från praktiken
Senaste taxiresa? minns inte
Hur tar du dig till skolan/jobbet? buss
Hur många eurobonuspoäng har du? whaat?
Vart reser du helst? tokyo
När åkte du utomlands för första gången? när jag va två, till england
Vilka länder har du varit i? england nederländerna norge danmark sverige finland tyskland polen turkiet grekland bulgarien
Vilket var bäst? polen
Vilken stad är vackrast? sthlm
Var är människorna snyggast? i twiligh :D
Var är de inte snyggast? venne
Vilka huvudstäder har du vart i? venne
Vilka språk talar du? engelska svenska :P
Och vilket annat skulle du vilja kunna? japanska
Vilka språk kan du räkna till tio på? svenska engelska franska
Vilket språk förutom svenska är finast? japanska
Hur lång norrut har i sverige har du varit? sundsvall
Och hur långt söderut? vart längst ner i sverige, skåne och den där grejjen som är längst ner i skåne.
Har du varit i stockholm, göteborg och malmö? japp
Vilken av de tre gillar du bäst? sthlm!!!!
Charterresor du varit på? venne
Har du rest ensam någon gång, vart? inte utomlands men i sverige
Packtips? pengar
Projekt just nu? få jobb?
När kysstes du senast? igår
Är du pinsam på fyllan? ja lagom pinsam
Är du blyg? ja ganska
Har du bra betyg? i det ja fick betyg i ja
Pinsammaste minne? venne
Barndomsidoler? spice girls, britney spears, westlife osv.
Äpple- eller apelsin juice: äppel
Godis lr glass? godis
Vilken tid gick du upp idag? 06.30
När kräktes du senast? minns inte
Varför hånglar man? venne
Har du sovit i din egen säng inatt? japp
Har någon annan sovit din säng inatt? nej
Har din pappa glasögon: läsglas
bor du i sthlm, gbg eller malmö? nej
Är du homsexuell? nej
Kyss på första dejten: går la bra
Har du köpt ngt idag, isåfall vad? inget
Tycker du det är jobbigt att ringa till någon du inte känner så väl? brås på vad jag ska säga
Är det lätt att förhöra dig? venne
Har du borstat tänderna idag: öhJA
Tycker bäst om varm lr kall oboy? varm med grädde på toppen
Vad har du för intresse: inga
Senaste impulsköp: venne
Bästa promenad? alla promenader är tråkiga
Favorit dryck? vatten
Bästa förfestmusiken: venne
Reser helst till: thailand
En bra gå bort-present: venne

EDWINA HAYES - FEELS LIKE HOME

DATE 2010-04-16 TIME 01:52:20


WORDS....

DATE 2010-04-15 TIME 20:47:20


SNART KOMMER VALPARNA

DATE 2010-04-15 TIME 17:34:08

mollys temperatur har legat på 37 hela förmiddagen och sist mamma tog tempen låg den på 37.3, valparna är helt klart på väg, hon slickar sig på vulvan och hon bäddar och stojjar runt i sin hörna där hon ska föda och vi väntar ivrigt men lungt på att något ska hända.. våran lilla sötnos våran sötaste lilla mollymus ska gå valpisar! helt ofattbart...

tänk när valparna börjar springa runt och tänk när man kommer hem på eftermiddagen från praktiken och så kommer först molly och låter sådär speciellt som bara hon gör när hon blir glad och vickar så hårt på svansen så hela bakdelen gungar, och strax efter henns kommer massvis med små söta, pipande valpisar och bökar för att sedan få miljoner pussar :D jag längtar ♥


självklart kommer det inte hela tiden vara en dans på rosor, ju mer valpar desto mer jobb (mest för min kära mor)..men jag vet att vi kommer fixa detta jätte bra tillsamman! allt kommer bli super bra, om vi alla hjälpsåt!


Just nu är mammas vännina christina här och håller ett öga på henne, de känns tryggt. hon kan detta!

14 APRIL 2010

DATE 2010-04-14 TIME 12:02:53

Dagen har börjat bra, som dom flesta soliga morgnar gör! jag behöver dock ta mig in till stan, ska se om mamma kankse ska handla så jag kan åka med henne.. eller om någon annan ska åka in, annars får jag vell ta en promenad -.- boooooring! ska in till försäkringskassan och lämna in lappen så jag får pengar...


morgnar?! låter inte det ordet helt sjukt egentligen? hur säger man? jag skulle nog sagt morgonanar ;o hum. En morgon flera morgonar? hah lol. eller vänta nu mårnar skulle jag nog sagt förresten. så heter de nog... ska kolla upp detta på google.. (one minute later) .. man stavar det morgnar men uttalar det 'må:r,nar .. jahopp då vet vi det! hah gud va svenska är fult.. hela världen borde prata engelska eller japanska tycker jag :D

DAGENS HOROSKOP, 4 APRIL 2010

DATE 2010-04-13 TIME 15:07:08


"Det kommer sannolikt att vara besvikelser i några av de
personer som du har räknat med, traditionellt för andlig vägledning.
Även om detta kan vara smärtsamt, så kommer slutresultatet att ge
ökad visdom och ett närmare samband med din gudomliga källa."


IT'S ALL ABOUT LOVE BABY ;)

DATE 2010-04-13 TIME 13:31:56


VÅREN ÄR ÄNTLIGEN HÄR ♥

DATE 2010-04-13 TIME 13:17:18

vad mer kan jag säga? detta är uuuuunderbart! fan va glad jag blir i hjärtat..

SEN UPPDATERING

DATE 2010-04-13 TIME 00:38:43

Eftermiddagen spenderades ett tag med emil, vi var nere på pizzerian (han käkade) och så satt vi och snacka en stund.. roligt att träffas, vi kom på att de var nog ett år sen, minst, sen vi sågs sist ;P

nu i kväll har jag bara tagit det väldigt lungt. har svinigt ont i halsen och täppt i näsan, det kanske inte är så varmt som man tror att det är så få fort solen sticker fram haha. men jag tror nog det var linus som smittade mig, han ligger ju trots allt hemma och är sjuk, stackarn :(  .... jag var nere hos anette för ett tag sen med och käkade en negerboll och drack en burk cola! :) fick en strepsil av henne, som ska vara bra mot halsont! och självklart busade jag lite med hennes katt simon!



Har även suttit ett tag och hjälpt min käraste vän Linn, med hennes "läxa" hon ska hålla ett tal i morgon om mobbning förstår ni :P så nu hoppas jag att jag hjälpt henne tillräckligt så hon fick tummen ur (hennes ord) och började skriva på det!


eftersom att jag känner mig små sjuk så tror jag nog att jag ska lägga mig alldeles strax! så jag säger godnatt :)

DAGENS OUTFIT

DATE 2010-04-12 TIME 16:00:30


SHOPPING MED MAMMA

DATE 2010-04-12 TIME 15:11:09

varit på överby hela förmiddagen med mamma. varit riktigt roligt, vi fick något typ skrattanfall och skrattade så mycket så mamma nästan kissa på sig hhaha.. kläder fick jag självklart med mig hem också!


randig tröjja från h&m - 129kr



båda linnena kostar 129kr på ginatricot


nu ska jag gå och käka, lägger in dagens outfit för första gången,
tror jag, så fort jag ätiti upp! :) så kom tillbaka om en liten stund om ni är intresserade.


SÖTASTE LINN

DATE 2010-04-12 TIME 00:21:37


HEMKOMMEN FRÅN BENGT

DATE 2010-04-11 TIME 17:12:18

Har haft en väldigt trelig och mysig eftermiddag med min favorit! vi har käkat bönsallad med fisk och fikat med rabarberpaj osv, som jag sa tidigare. han visade mig runt i trädgården som håller på att slå i blom! fyfan va våren är vacker... och själklart, som alltid, spelade han en truddilutt på sin nyckelharpa :)

 

Det är sånna här dagar som jag verkligen önskade att jag hade en riktigt bra kamera!


GOOD MORNING CUPCAKES

DATE 2010-04-11 TIME 13:30:01

idag ser min eftermiddag ut såhär; stressa att göra mig i ordning till klockan 14, bengt hämtar mig, lunch med bengt klockan 15, fika med bengt (rabarberpaj med vaniljsås och kaffe), åka hem.

det är vell ungefär det som jag har inplanerat. och jag tror det kommer bli en super mysig dag.. och vet ni? jag verkligen älskar att leva just nu! visst att de är mycket som jag vill ha (jobb, lägenhet osv.) men just nu så orkar jag inte gå och oroa mig, jag vet att det kommer gå bra någongång. jag vet att jag förtjänar det bästa (precis som alla ni andra också gör) ... min självkänsla har varit väldigt hög det senaste och jag älskar det! jag känner mig riktigt snygg, och här sitter jag med skitiga mjukisbyxer, armhålor som luktar svett, två dagar gamalt smink och håret ser ut som fan ;O



jag drömde en dröm inatt och i den drömmen, accepterade jag, fattar ni? allt som jag haft ångest för, bara accepterade jag i min dröm inatt.. och nu när jag känner efter (i vaket tillstånd) känner jag lättnad, som om att mitt hjärta på något mirakulöst sätt bara har läkt?... egentligen kanske det inte varit brustet alls, allt kanske bara har varit en illusion? jag kanske bara har känt, i olika situationer, det som alla förväntar sig att jag ska känna? det som man "ska" känna.... äsch jag vet inte vad jag snackar.. det är fint väder iallafall och de gillas starkt.

YTTERLIGARE NÅGRA TIMMAR SENARE

DATE 2010-04-11 TIME 02:30:41

kom hem från linus för ca 30 minuter sen. vi kollade klart på jurassic park 3 som vi började kolla på för 4? 5? 6? dagar sen kanske ? ;P minns inte riktigt när de var.. och sen kollade vi på den omtalade filmen shutter island, riktigt knepig film och jag vet inte riktigt vad jag tror om slutet, man kan spekulera väldigt mycket i det. men de känns lite onödigt, eftersom hur mycket jag än spekulerar så kan jag aldrig vara säker... jag får erkänna att det är en sån film som verkligen får mig ur balans, jag klarar inte av den dova musiken och att sitta och brainstorma i 2 timmar gör mig tokig. haha :D



jag ska kolla några saker till innan jag lägger mig och sover.. godnatt dudes, ttyl!

NÅGRA TIMMAR SENARE

DATE 2010-04-10 TIME 19:33:02

överby gick vell kanske inte som jag hade hoppats på, trodde att jag skulle hitta mer med tanke på allt som jag vill ha som jag sett på internetshopparna... och så trodde jag inte att vi skulle vara där knappt en timme för att mamma och pappa skulle hinna tillbaka och lämna in på travet (vilket ändå redan var försent när vi kom dit).. men på måndag ska jag och mamma åka till överby igen när vi slipper stressa..

Jag köpte iallafall ett svart linne med blommor på från ginatricot.. det har funnits ganska länge och jag har kollat på det många gånger på ginas webshop men har inte viljat köpa det förens efter operationen. så idag köpte jag det äntligen! :)



NI FATTAR INTE HUR UNDERBART DET KÄNNS FÖR MIG ATT BARA KUNNA GÅ IN I EN BUTIK, SE EN SNYGG TRÖJJA/LINNE OCH BARA KÖPA DET UTAN ATT BEHÖVA TESTA DET, FÖR ATT JAG VET ATT DET KOMMER PASSA :D operationen är det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv♥


10 APRIL 2010

DATE 2010-04-10 TIME 12:49:12

jag och mamma drar till överby och handlar lite stuff. vet inte vad jag vill ha ännu men de vet jag när jag ser det.

GODNATT DUDES

DATE 2010-04-10 TIME 02:10:18

sweet dreams ! :)

13 CHEESEBURGARE

DATE 2010-04-10 TIME 01:41:07

det va var linus sa i beställningsluckan på mcdonalds innan, (totally didn't see that one coming) bara så där, från ingenstanns kläcker han ur sig det. både jag och stampe blev helt paffa haha ;P han var stressad sa han.. gött vare, jag käkade 3 och linus 5 och stampe 5...


MY OWN CHUCKS

DATE 2010-04-09 TIME 20:47:41

jag och mamma har beställt varsinna converse nu! men inte från Sverige, från USA och vet ni ? hela kostnaden (gratis frakt) blev 740kr .. hur billigt är inte det ? 370kr paret ;P wiiieiwiiiiee ... den sidan kommer jag lägga in på min iphone i "anteckningar" så jag aldrig glömmer sidans namn! funderar på att beställa ett par svart nästa månad... men dom vita är helt klart de snyggaste! (när dom kommer slipper jag använda mina chuck taylor kopior från skopunkten som kostade 199kr) hahaha :D nu får vi bara hoppas att det var en seriös sida så dom inte tar mina pengar..

 

Vill ni också beställa billiga converse? då gör ni det här!

 


REBECCA TÖRNQVIST

DATE 2010-04-09 TIME 17:37:48

 


HUR KAN MAN VARA PÅ DÅLIGT HUMÖR!?

DATE 2010-04-09 TIME 13:38:38

Dagen började väldigt väldigt segt! orkade knappt ta mig upp ur sängen.. kommer ihåg att jag sa högt till mig själv när jag vaknade och kände hur varmt och skönt de var undertäcket "jag önskar att jag aldrig behöver gå upp".. men jag var så illa tvungen att gå upp.. duschade och sminkade mig (första gången jag sminkar mig sen operationen) gjorde mig i ordning och kollade banken, 124:- .. klockan 10.25 kom fredrik och hämtade mig utanför och så drog vi först pch tankade för 100:- och sen åkte vi till uddevalla sjukhus..


Inne på sjukhuset fick jag träffa min läkare igen. började svettas redan när vi skulle gå in i rummet.. fick ta av mig tröjjan och sport-bh och flasha boobsen för två läkare.. allt såg fint ut och så skulle hon avlägsna den gamla tejpen som sitter på såren, där ärren kommer bli. FYTTIRACKARN VAD ONT DET GJORDE, var riktigt nära på att börja gråta (läs; riktigt nära) men jag överlevde som tur va ;P med ny fin hudfärgad tejp lämnade jag sjukhuset 10 minuter senare.


Fredrik och jag satte fart, hög fart mot överby med kurrande magar och vattniga munnar. jag tog ut 100 i swedbank banken och fick minus 74 på kortet ;P så drog vi och käkade inne på etage (där burger king låg innan) satan i gatan vad gott det var, fredrik hade rätt, 10/10 !! två bakpotatisar, en med ost och skink röra och en med bacon röra, två bröd och massvis med god sallad! underbart gott! 65 rikstaler kostade det.

 

Vi drog en snabbis till goldmine och sen körde fredrik hem mig. bengt ringde mig för ett tag sen och undrade om jag ville åka till stan och fika med han, men tyvärr så känner jag att jag inte orkar det nu, det svider och sticker så mycket i brösten så det skulle bara bli jobbigt nu.. men vi ska ta det en annan dag nu i helgen :)



nu ska jag gå ut och sätta mig i den skön solen och bara njuta. tar med mig molly ut (som förövrigt ska föda sina valpar när som helst) puss så länge! ♥

IT HURTS LIKE HELL

DATE 2010-04-09 TIME 01:38:53

nu 8 dagar efter operationen gör det riktigt ont. jag som tyckte att jag var as grym som klarade detta och nästan helt utan smärta efteråt, jag har tog en diklofenak för en timme sen ungefär och antingen hjälpte den aldrig eller så har den redan slutat värka ;s ajajajaaaj.... nu är det dags för änny en natt på rygg, i morgon ska jag på återbesök på uddevalla sjukhus och förhoppningsvis är allt som det ska! (fasar inför tejpbytet, gjort ont som satan när sköterskan tog bort tejpen för att komma åt stygnen)

VÄRDELÖS DAG

DATE 2010-04-08 TIME 17:09:31

har haft sjukt ont i huvudet hela dagen och att blir nerkyld i regnet i förmiddags gjorde inte saken bättre! är trött och vill vara sova. men de kan jag inte.. jag ska till uddevalla sjukhus i morgon och jag vet fortfarande inte hur jag ska komma dig.. ingen verkar kunna eller vilja köra, bussen är ju ett alternativ men hur lätt är det då? jag har inget busskort för det gick ut igår.. plus att jag måste hinna till fritidscenter och få mitt papper påskrivet och inlämnat så jag får pengar... (vilket påminner mig om att jag har totalt glömt bort att sjukskriva mig FAN!) ...... gud va trött jag är på detta, pallar inte meeeeeeer

MORGON PROMENIX

DATE 2010-04-08 TIME 13:39:09

morgon och morgon, men klockan halv tolv gick jag bort till vårdcentralen! hon tog bort 6 stygn på mig, tre på varje bröst. skönt som fan att detta är avklarat nu! nu finns det inga mer stygn att ta bort för dom andra försvinner som sagt av sig självt. sköterskan måste trott att jag mådde jätte dåligt när hon var klar för hon upprepade samma mening 20 gånger "du får lägga dig igen och vila en stund om du vill" ... visst att jag var galet rädd när hon skulle börja pilla och ta bort tejpen och stygnen.. men såg jag verkligen så blek ut ? ;P Får faktiskt nämna att jag gick hem också!

THE HILLS SEASON 6 TRAILER!

DATE 2010-04-07 TIME 23:37:30

snart snart snart kommer  den sista (tyvärr den sista) säsongen av The Hills. den 27 april sänds det första avsnitten på Mtv.com ... vet inte hur långt sverige har kommit med säsongerna? jag som avskyr att vänta, kunde inte låta bli att börja kolla på amerikanska mtv, det finns ingen text såklart, men jag har inga problem av att det inte finns det heller så ;P nästan alla serier som jag följer är utan svensk text..


I looooove this picture!


tillbaka till ämnet, jag tror att denna säsongen kommer bjuda på mer drama än någonsin! men de är ju det vi gillar ? ;) ta en titt på trailern.. har ni inte dött av längtan redan så kommer ni definitivt dö lite när ni ser den!!


 

let me know what you think!


STITCH MY HEART BACK TOGETHER

DATE 2010-04-07 TIME 21:00:59

meningen var ju att jag skulle ta bort dom nedrans stygnen idag ! det första jag ska göra i morogn är att ringa vårdcentralen och så får vi hoppas att jag får en tid i morgon... på fredag ska jag ju på återbesök på uddevalla sjukhus och då är det ju bra om stygnen är bort plockade ;P så inte doktorn blir sur på mig haha. som tur är så är det bara 3-4 stygn som ska bort för dom andra är sådana stygn som försvinner av sig själv, dom löser upp sig själva!

Förresten så testade jag en av mina egna sport-bh.ar
som jag köpte inför operationen och jag måste säga att dom är grymt sköna, otroligt mjuka mot huden + att dom lyfter upp brösten lite och det är skönt för då känns de inte så knöligt i vecket under brösten där mestadels av stygnen är.


BIG BIG LOVE!!

DATE 2010-04-07 TIME 17:00:03


GOOD MORNING

DATE 2010-04-07 TIME 14:56:19

besöksrekord ;P nästan 150 unika mer än vanligt! och dagen är inte slut än på länge. keep it up.... ♥

06 APRIL 2010

DATE 2010-04-07 TIME 02:05:45

Dagen började underbart som vanligt när det första jag ser är linus ♥ .. vi gick upp och käkade frukost; macka yogurt och kaffe. och sen gick vi ner till våra datorer.. ungefär vid klockan 15.00 kom kenny hit, vi drog in till stan en snabbis och lämnade in lite papper så jag får pengar och så åkte vi ett varv.. 16.00 bjöds det på mat hemma hos mig; wook med nudlar, underbart gott!!! när vi var mätta och belåtna åkte vi till hemköp och köpte kattmat och sen hem till linus där vi kollade på film, drack kaffe och chillade någon timme.



Innan det var dags för kenny att dra hem till anton så drog vi till Mcdonalds! vi käkade två cheeseburgare var på min bekostnad (okej då kenny la en tia och linus betalar ju bensinen).. gott var det iallafall, som vanligt ;P

 

linus och jag har bara tagit det lungt resten av kvällen. Catherine kom hem ikväll med, hon sa "men becca du har ju inga tuttar kvar!" kändes faktiskt riktigt gött att få höra de, eftersom jag nojjar över att de inte blivit någon skillnad ;D haha

 

 

jaja kära ni! nu är det dags för mig att krypa till kojjs, godnatt och drömsött!


RÖSTA FÖR BÖVELEN

DATE 2010-04-06 TIME 13:38:54

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


ABSOLUTE WANTED - H&M

DATE 2010-04-06 TIME 01:51:57


05 APRIL 2010

DATE 2010-04-05 TIME 23:47:27

legat i sängen hela dagen med tandvärk mensvärk huvudvärk och bröstvärk! min visdomstand håller på att växa ut och de gör förbannat ont, kan knappt käka ju för fan! såren på min tuttar kliar så in i norden och jag håller på att bli galen för att jag inte kan klia tillbaks.. tagit värktablett men inte fan hjälper de mot någon av värken ;/ förflyttade min rumpa hem till linus runt 21 tiden och legat här sen dess!

MY SISTERS KEEPER

DATE 2010-04-05 TIME 01:28:36

det får bli en, otroligt bra men sorgsen film, till ikväll.. det finns några tårar kvar att gråta ut ändå ;/

I'LL CRY YOU A RIVER

DATE 2010-04-05 TIME 00:41:52

nu är det dags för mig att lägga mig och sova.. alla trårar är ut gråtna på min brolin tröjja och allt papper är snorfullt hehe. gråtit nästan hela tiden i 4.a timmar och känner att det får vara nog nu... gråtit 3-4 dagar i rad nu åt små saker eller åt absolut ingenting. bara lipat lipat lipat och lipat. att kolla på new moon gjorde inte saken bättre precis haha ;p


uppsvullna ögon? svar ja!


ANGRY AS HELL

DATE 2010-04-04 TIME 19:50:37

lugnade ner mig en smula innan när vi var hemma hos mormor. om jag ska vara helt ärlig så har jag nog inte skrattat så mycket på länge.. men nu är jag så jävla aspisskukballesur igen så jag spyr... eller egentligen är jag inte sur, bara orolig och velig och vet inte vad jag ska göra med vissa saker, vilket gör mig sur... tydligen. förstår inte ens varför eller hur jag kunnat bli såhär :s jobbigt är det iallafall och jag hatar den jag blivit.


lite bilder från när vi var hos mormor;


PMS KÄRRING!

DATE 2010-04-04 TIME 10:32:51

gud vad sur jag har varit senaste 10 timmarna.. mest på linus stackarn (fast han har inte märkt av det för han har sovit), men det har gått över nu... han är för söt för att vara sur på helt enkelt. det slutade imorse med att jag hämtade en liten maddrass (en sån där tunn-tunn som man har över den riktigt maddrassen) och la mig på golvet med två filtar...

nu ska jag gå in och duscha!! första gången jag ska duscha mig själv :D sen om några timmar ska vi åka till mormor på påskmiddag ♥

!)!!090+ölkJHsgnCowywgfbx,

DATE 2010-04-03 TIME 23:40:17

OOOOOOOOOOORKKKKARRRRRRR IIIIINNNNNNTTTTTTTTTTEEEEEEEEE

ROBINS FÖDELSEDAG (2/4) I BILDER

DATE 2010-04-03 TIME 14:58:06


PÅSKAFTON :)

DATE 2010-04-03 TIME 14:16:22

underbar morgon/ förmiddag. mysig och lugn. lisa och per har tyvärr åkt hem nu. jag och linus har varit i stan på bolaget, han ska ut ikväll. träffa Johan utanför bolaget! hum... sen har de vell inte hänt speciellt mycket... jag vet iallafall att jag bara ska ligga här med datorn precis hela dagen (trots det underbara värdret) för jag orkar tyvärr inte vara ute och flänga nu...

brösten känns helt okej idag, det gör inte lika ont och just förtillfället så kliar de mest!
mina värktabletter som jag fick utskrivna är slut typ, har en kvar och den tänkte jag att jag tar när jag verkligen verkligen behöver den.. fast linus mamma sa att hon kunde ta med några hem till mig från hennes jobb (a)


plankan ;o



02 APRIL 2010

DATE 2010-04-02 TIME 10:14:42

idag känns det redan bättre i brösten, det gör ont men verkligen inte lika ont som det gjorde igår! det har blödit lite från båda mina bröstvårtor så det ser lite läskigt ut.. om en stund ska jag försöka ta mig in i duschen och skölja av kroppen, luktar apa rent ut sagt.. jag har svettats som en gris på nätterna haha. är lite rädd att de ska göra ont att få vatten på såren men de är bara att stå ut ;/


idag kommer det bli jätte stort kalas här hemma också! min fina bror fyller hela 18 år idag :D vi har varit inne och sjungt för han och gett han några paket och så får han resten i eftermiddag! längtar super mycket till Lisa och Per (mina och mina bröders fosterföräldrar från småland) kommer hit!!


snyggingarna ;) haha. bror och jag på julafton heheh


I LOVE YOU

DATE 2010-04-01 TIME 19:26:11

1½ år idag♥


RSS 2.0