RESFEBER!!

DATE 2009-05-25 TIME 14:20:31

LAlalalala :DDDD så jävla kul ska de bli! herregud va de pirrar i magen :D åååhm :) blir jätte kär i Linus med :d haha om de går o bli kärare? underbart att åka utomlands med han!! de ska bli grymt..

Mamma o jag ska åka o köpa en Resväska sen.. Jag tyckte att dom vi hade var för små (A) vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just  nu.. är helt GALEN! :D

Stressad känner jag mig oxå ! o ångesten finns oxå i bagaget.. men ska försöka att ignorera dom "destruktiva tankarna" när dom väl kommer... lossas som att de inte finns ett bekymer i världen! för denna vecka ska jag fan må bra, njuta! sådetså!!

hihihi :DD pirrpirrpirr
PUSS O KRÄÄM :*

Sista natten i min säng på 1 vecka..

DATE 2009-05-25 TIME 08:10:17

var de i natt, hade jätte svårt att somna, tänkte bara på Bulgarien.. kom iaf framtill att jag inte alls ska ha höga förväntningar.. för då blir de förhoppninsvis bättre ;D

Nu är jag färdig duschad o lite i ordning gjort; knut på huvet o lite foundation i ansiktet.. de får räcka så! Mini kommer o hämtar mig om 10-15 minuter o så ska nog Sofia med oxå ! :)

Tar inte med mig datan till skolan idag, så kommer kanske inte uppdatera förens jag kommer hem runt 14.00, kankse kan försöka att sätta mig på en data i skolan men de är inte så troligt ;P

Ha en underbar dag vänner!
puss o krääm

Choklad pudding = Egentligen dåligt.

DATE 2009-05-24 TIME 22:55:35

Är jag klar med tvättningen av alla kläder + fick handtvätta två Bh;ar som jag glömde.. o så har jag dammsugit o ställt ner cyklen i förrådet.. Känns GÖTT! o vara klar..

Nu ska jag äta min choklad pudding som tröst mot ångesten.. de hjälper.. men de hjälper mig inte att gå ner i vikt.. efter jag ätit upp den ska jag ta ett nattbloss sen gå o lägga mig, så de blir fortare i morgon ! ;D



Puss o krääm

Packlista!

DATE 2009-05-24 TIME 20:52:33

  • Pass
  • Biljett
  • Pengar
  • Sjuk-kort
  • Jeans
  • Tights
  • Shorts
  • Linnen
  • jeans Jacka
  • Bh;ar
  • Trosor
  • Bikini
  • Bad-shorts
  • Tröjjor
  • Kjolar
  • ?Klänning?
  • FlippFlopp
  • Klack skor
  • strandväska
  • Mobil+hörlurar+laddare
  • Laptop+laddare
  • Solbrillor
  • Smink
  • Tandborste
  • Tandkräm
  • Schampoo
  • Balsam
  • Aloe vera-mjukgörande
  • Solkräm
  • Deodorant
  • Parfym
  • Kamera+USB sladd+laddare+fodral
  • Handuk-Stor & Liten
  • Tamponger
  • Mys T-shirt
  • Kortlek
  • Hårsnoddar
  • Hårtork
  • Plattång
  • Skärp

Kommer strycka över o sätta dit mer ända tills jag åker ! :)

Trött!

DATE 2009-05-24 TIME 16:35:40

Har precis kommit hem från siba, var där med Linus, Dennis o Stampe! Jag köpte nya solbrillor o Linus köpte tre linnen! svart, grått o vitt :)

Var ju på siba med Bengt o Linus i Fredags o då köpte Bengt; bikini, badbyxer o flippflopp till mig! så nu har jag typ allt jag behöver där nere. fast hade vart roligt o ha lite fina klänningar o skor när vi går ut, men skit sam ;P linus mamma sa att jag fick låna kläder av henne om de va något jag behövde ! :)

hittar ingen bild på bikinin men de va en helt vanlig svart ! med bygel o lite vadderad..

Flippfloppen är köpta på Hm.
och Badshortsen på Stadium.


Nu ska jag göra massa. först-o-främst ska jag städa klart mitt rum, som inte jag o Linus orkade klart igår.. sen så ska jag ta alla mina kläder o tvätta dom ! :) o sen ladda ner massa musik o lägga in på mobilen, som jag ska ha på flygplanet!

Hejsan ;D

DATE 2009-05-24 TIME 13:34:22

Har vart väldigt dålig på att uppdatera nu i helgen..

Vaknade med bebe typ 11.30 låg kvar o myste en stund! sen fick jag en känsla i hela kroppen av att jag var tvungen att gå upp, för Joy hade gått upp o hörde att han grejjade i köket.. så jag sa "Ne Linus nu måste jag gå upp, o se vad Joy gör han kan ju inte ens bre sin macka själv" så vi gick upp o ut o rökte.. o Så hörde vi hur Joy började as lipa.. Då hade han spillt oboy över hela benen o snoppen haha.. stackarn.. så jag satte han i badkaret o sköljde kallt vatten o sprayade "aloe vera emergency spray" på han.. så Robin o jag fick torka upp all oboy som han spillt, han hade haft inne oboyen i micron i 5 minuter! de var oboy i hela micron, under micron, på hela bänken, i skåpet under o på hela golvet..

Sen gjorde jag ny KALL oboy till Joy o jag o Linus åt frukost.. Nu sitter Joy o Linus o kollar på TV o jag ska klä på mig.. o om en stund kommer Dennis o hämtar oss så ska vi till Siba en sväng o köpa lite grejjer inför resan! nya solbrillor bl.a.

puss o krääm :*

Gårdagen

DATE 2009-05-22 TIME 22:33:29

Igår; blev klar med målandet ungefär klockan 18.00 så jag gick direkt o duschade o gjorde mig i ordning, eftersom jag bestämmt med Linn o co. att möta dom 20.15 på resecentrum.. ungefär 19.30 var jag klar o så ringde jag till Joel o Sandra o fårgade dom om dom ville köra mig till resecentrum o sen hämta öl o sen tillbaka till resecantrum igen.. Det gick jätte bra för dom..



20.30 kom dom o plockade upp mig här utanför.. Så åkte vi bort till resecentrum, plockade upp Linus efter vägen, på resecentrum var Linn, Jenny, Penny, Emil, Stampe, Jimmy, o Fredrik.. Så fick jag pengar av alla så åkte jag, Joel, Fredrik o Sandra o träffade "öl-killen" köpte 5 flak! hah.. o sen tillbaka till resecentrum.. Delade ut flaken o jag fick mina älskade Giraff-öl ! underbart gott<3

 Så bestämmde vi oss för att gå bakom resecentrum o följa järnvägen mot öxnered 50 meter o ner till en liten udde.. mötte Izabell o Arbana bakom resecentrum o Joel o Sandra ville med följa med så vi var ett härligt gäng! :D tände upp en brasa o satt på bänken, pratade, skrattade, kissade, fiskade, sprang, UMGICKS! efter vi alla ungefär druckit upp varsin öl så såg vi att de stog folk på en bakong lite längre bort o kollade på oss konstigt.. 4 minuter senare såg vi polisen på andra sidan vattnet, så vi gick o gömde våra väskor.. Sen kom polisen, o de ända dom sa var att de va eldförbud där o att vi skulle städa upp allt papper som låg runt omrking eldplatsen.. visst sa vi, släckte brasan o så gick dom o vi tände brasan igen. satt där i några timmar.. Sen kom Jonte o Sven med ! :) var allt trevligt.. sen vettefan vad jag, Jonte, Stampe o Penny skulle göra på resecentrum, men något var de så vi gick dit.. Där mötte vi krus så jag o Stampe gick med han hem till hans lägenhet.. Så sa vi till dom andra att dom fick komma om dom ville.. men de verkade inte någon av dom vara hajj på !.. Emil kom iaf efter ett tag.. o lite senare Linus o Sven med..










o där gick hela kvällen ungefär åt helvete! Linus o jag började bråka som fan (som vanligt när vi dricker) Jag klappa till Linus.. Linus gjorde slut o stack.. Jag ringde Mini så han kom utanför Krus o sen kom LInus tillbaka.. vi pratade o försökte komma fram till en lösningen - vilket vi inte gjorde.. Mini stack hem o jag o Linus gick upp till Krus igen.. Satt där ett tag.. Emil SPRANG till shell o köpte cigg till mig- snäll vän! när han kom tillbaka hjälpte vi han upp o han stupade i soffan direkt.. jag o Linus satt o velade om vi skulle gå hem till han, elr vänta två timmar (klockan 07.00) på att hans morsa slutade jobba .. Vi beslöt oss till slut att gå.. o helvete vad de regnade o helvete vad blöta vi va.. när vi kom hem till Linus var de låst så vi knackade på o Julia öppnade.. vi käkade en nattmacka o la oss då var klockan 06.20 ungefär!

Godeftermiddag

DATE 2009-05-21 TIME 15:33:56

Blev klar med målningen för 45 minuter sen ungefär..  Jag har målat sen klockan 10.00 suck haha. AS jobbigt + att jag är helt yr i skallen nu. HAH.. Linus vaknade typ 13.00 o han åkte till sin pappa 13.30..

om någon timme ska jag börja måla igen, målade grunden nyss.. sen tar de 2 timmar ungefär att måla med den vanliga färgen..

Linn pratade om att dom skulle dricka öl ikvl.. får se om jag hinner de.. hoppas eftersom de är näst sista dagen Linn är i Vbg trakterna, sen kommer hon inte tillbaka förens i Augusti igen pga. att hon ska jobba i strömstad hela sommaren :'( huhu.. hur tråkigt som helst verkligen!

Nu ska jag gå ut o röka o vänta på att tiden går fortare så jag kan måla klart någon gång ;P
Puss o krääm

Nunus är bäst!

DATE 2009-05-21 TIME 01:52:47

Dennis hämtade oss hemma hos mig innan. åkte runt i Vbg o Thn skriver mer detaljerat i morgon ..

Vi kom hem igen typ 23.00 o Linus lagade min sladd till datan ! :D så nu slipper jag änvända den dumma skol-datan! Han är bäst i väärlden ! ;D Kan ta med mig datan till bulgarien nu oxå! hur bra som helst, musik o kanske kan hålla mig uppdaterad under veckan med bilder o sånt!.. fast lär ju inte ha så mkt tid att blogga..

Pratade med Bengt innan oxå.. så han o jag o kanske Linus ska in till överby på fredag o köpa en bikini till mig! de är verkligen behövligt!

nu ska vi sova för jag ska upp o måla tidigt.. direkt när jag vaknar typ runt 9-10-11 tiden ;D
puss o krääm

Happy heart

DATE 2009-05-20 TIME 17:56:19

Linus ringde precis o nu är han påväg hem till mig :DDD wiihoo! o vad jag längtar efter min underbara! inte setts på 26 timmar :( 26 låååånga timmar utan hans pussar o kramar o hans kropp! ;__; hemskt.



titta bara så underbart fin har är! MIN Linus<3

puss o krääm :*

Evanescence - My Immortal

DATE 2009-05-20 TIME 14:16:50

Så jävla underbar röst! hela låten är så himla fin älskar den...



Lyrics;
I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating life
Now I'm bound by the life you've left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along

Snygg-kompis!

DATE 2009-05-20 TIME 12:11:44



HAHAHAHH!

Nationella del 2

DATE 2009-05-20 TIME 10:11:40

har jag precis haft i matte.. de gick rätt bra.. på del 1 så fick jag bara 9 poäng haha. så jag var tvungen att få 10 poäng på detta provet för att få godkänd.. o får jag 19 sammanlagt så får jag ett "stick-prov" på måndag o klarar jag de så får jag G o matte! HURRA! hoppas!

puss o krääm:*

THE HILLS/THE CITY

DATE 2009-05-19 TIME 18:08:04

har ju helt glömt bort att kolla på dessa underbara reality serier ! men nu har jag massa bra avsnintt o kolla på tills ikväll! helvete vad underbart!



4 NYA avsnitt som jag inte sett , är vad som visas på bilden ;D

WoowoooH!

DATE 2009-05-19 TIME 16:54:54

Lägenheten= hade inte så stor förväntningar med tanke på hur de huset, Linus sa att lägenheten var i , ser ut på utsidan.. men när vi mötte "John" elr vad han hette,hyresvärden, kom så var de i samma hus som Simon bor i.. o lägenheten var på 33kvadrat så tänkte typ värsta lilla sletna saken.. men helt ärligt så va den jävligt fin! hur fräsh som helst! o ligger jätte bra. Vid systemet typ ! samma byggnad som princess o björnresor ligger i. Hoppas att Linus får den! :) fast lite avundsjuk är jag allt på han! haha.. fast är såklart mest glad för hans skull om han får den  ! inflyttnings datumet var redan den 15 juni? :)))

efter vi kollat på lägenheten så gick var de 45 minuter innan klockan blev 4.a så jag kan åka med bussen pga att jag bara har fritidskort.. så vi gick o käkade på amigo, skinkrulle med fetaost o köttfärsrulle! gott, fast ätit onyttigheter i 4 dagar i rad nu ;P not good at all.. träffade Madde o Emma o Anna på amigo med! :) sötaungar!. sen gick vi o vänta på bussarna..Nu är jag hemma, o Linus hemma hos sig.

Puss o krääm
jag älskar dig Linus<3

Nu rusar jag!

DATE 2009-05-19 TIME 13:42:57

nu ska jag springa o lägga på lite foundation i ansiktet, sen rusa ut till bussen.. Linus o jag ska kolla på en lägenhet i stan.. får se om han vill ha de elr ikke :P

pusshej!

HLR

DATE 2009-05-19 TIME 13:41:39

Hade Hjärt o Lung Räddning i skolan idag.. va la  gansnka intressant, elr nej.. de va de inte! men tog iaf kort på Emil o Niklas som va dom första som fick testa..




sådär.
puss o krääm

Gokart klippen

DATE 2009-05-19 TIME 11:09:58

äntligen har jag fått i ordning på de här ! så nu kan ni kolla på klippen här under..

1 gruppen: kval till final



2 gruppen: kval till final


FINALEN:


jag låter rätt roligt ;D men de var en jätte kul eftermiddag med halva klassen ungefär!

puss o krääm

I know that I got issues

DATE 2009-05-19 TIME 09:18:56

ojoj alldeles för dålig uppdatering igår, jag o linus ska snart ta bussen till respektive.. jag uppdaterar med bilder från igår o videor från gokarten så fort jag kommer till skolan.. förlåt! fast de är vell mest jag som får ångest för att jag inte uppdaterade igår.. de är vell inte så värst många som finner min blogg intressant ;D

puss o krääm :*

RYCK!

DATE 2009-05-18 TIME 17:45:50

hade ryck nyss ! cp-sur.. men nu går de över lite, tror jag. Hoppas jag! ska iaf åka till stan om 15 minuter o möta älskling, så ska vi nog köpa godis elr något o sen till Bella (en pizzeria) o köpa mat :P helvete va dålig jag är.. haha.. aja skitsam jag ORKAR inte bry mig nu känner jag..

ingenting funkar för mig.. ska iaf försöka ladda upp videorna sen.. filmade lite idag, vi var ju trollhättan med klassen o körde gokart, synd att jag har för dåligt självfötroende för att våga vara med.. men helvete va riktigt taggad :P som ni lär märka i videorna om jag får ordning på de någon gång!

Uppdatering;
Linus o jag var duktigt, efter vi mötts på kvantum o handlat godis, beslöt vi oss för att gå hem till han i blåsut! vi stannade iofs på bella o köpte pizza, men vi gick iaf .. o de är inte ofta vi går nåonstanns..


LInus inne på kvatum :)

dalbobron !

Linus snigel som han "räddade"

puss o krääm

Summer of 08

DATE 2009-05-18 TIME 12:42:01

Lägger in massa bilder från förra sommaren, för att jag saknar sommarn så mkt ! o vill att denna ska bli lika underbar som den förra var. Visst att jag jobbade hela sommarna, men den lediga tiden jag hade va fantastisk!




















ASsköna bilder :D åååh nu längtar jag till Bulgarien ännu mer :D ALKOHOL, CIGG, SOL, BAD, SKÖNT!.. njut av bilderna raringar!

puss o krääm :*

Ohayou!

DATE 2009-05-18 TIME 09:14:22

(godmorgon på japanska) ;D

Har igentligen inget alls roligt att skriva om men, är i skolan nu iaf.. ska sitta o fundera på om de finns något intressant att skriva om ett tag till, kanske bulgarien? eftersom jag åker nästa tisdag, inte i morgon asså men nästa...

Här har ni en av världens bästa låtar Ikimono gakari - blue bird



  • vill ni sjunga med i låten så får ni lyricsen som är på japanska!

Habataitara modorenai to itte
Mezashita no wa aoi aoi ano sora
Kanashimi wa mada oboerarezu
Setsunasa wa ima tsukami hajimeta
Anata e to idaku kono kanjou mo
Ima kotoba ni kawatteku
Michi naru sekai no yume kara mezamete
Kono hane wo hiroge tobi datsu
Habataitara modorenai to itte
Mezashita no wa shiroi shiroi ano kumo
Tsuki nuketara mitsukaru to shitte
Furikiru hodo
Aoi aoi ano sora
Aoi aoi ano sora
Aoi aoi ano sora

Aisou sukita you na oto de
Sabireta furui mado wa kowareta
Miakita kago wa hora sotete iku
Furikaeru koto wa mou nai
Takanaru kodou ni kokyou wo azukete
kono mada wo kette tobi datsu
Kakedashitara te ni dekiru to itte
izanau no wa tooi tooi ano koe
mabushi sugita anata no te mo nigitte
motomeru hodo aoi aoi ano sora
ochite iku to wakatte ita
soredemo hikari wo oi tsudzukete iku yo
Habataitara modorenai to itte
sagashita no wa shiori shiori ano kumo
tsukinuketara mitsukaru to shitte
furikiru hodo aoi aoi ano sora
aoi aoi ano sora
aoi aoi ano sora

  • o om ni undrar vad allt betyder! så får ni översättningen på engelska

You said that if you could flap your wings, you would never come back down
You always aimed for that blue, blue sky
Still without remembering “sadness”, I begin to grasp “pain”
When these feelings reach you, they will change into “words”
As you awaken from a dream in an unknown world
Spread your wings and take flight
You said that if you would flap your wings, you would never come back down
You aimed for that white, white cloud
You know if you can just make it through, you’ll find what you seek
Keep trying to break free for that blue, blue sky
That blue, blue sky
That blue, blue sky

Using a sound like harsh words, you broke the old window that was rusty
You got tired of seeing the cage, you threw it away and never looked back
The pulse that beats quickly catches my breath
Kick this window and take flight
You said that if you ran, that you can do it
That far far voice that calls out to you to take your very radiant hand
Just to search for that blue, blue sky
I understand if you fall, but continue to go after the light
You said that if you could flap your wings, you would never come back down
You search for that white, white cloud
You know if you can just make it through, you’ll find what you seek
Keep trying to break free for that blue, blue sky
That blue, blue sky
That blue, blue sky


Hörs snart!
Puss o krääm :*

Promenad!

DATE 2009-05-17 TIME 16:10:56

Gick hem till Thomas för en timme sen ungefär, Linus mötte mig, så åt vi köttbullar med potatis o sås! hur gott som helst..

Nu är jag iaf tillbaka från promenaden till statoil.. tog ungefär 45 minuter fram o tillbaka..HUR SKÖNT som helst verkligen! va så himla röksugen så jag fick ta Linus bankkort o gå dit hah. Först fick Linus fråga Andreas om Agneta jobbade på statoil idag eftersom jag inte har med mig mitt pass hit, o de skulle ju kännas rätt irriterande om jag fick till statoil o inte fick köpa cigg.. men hon jobbade så de löste sig ! :)

får se när Linus kommer hem, han har ju varit hos Thomas nu i 3-4 timmar o målat huset.. vi ska nog hem till mig lite senare, iaf jag ska de.. ska försöka få med baby !

puss o krääm

Konichiwa!

DATE 2009-05-17 TIME 13:46:20

Just nu sitter jag hos Linus tog 00.35 bussen hit i natt ! :) Oluf o Novalie väckte oss elva ungefär o sa att frukosten var klar.. så vi gick upp (ner) och åt frukost med alla! mysigt... Nu är Linus borta hos Thomas o hjälper han o måla! o jag sitter här..

kanske inte sagt de innan men de finns inget land i HELA världen som jag ÄLSKAR mer är JAPAN! älskar allt som kommer från japan..
  • språket
  • utséendet dom har
  • tekniken
  • amine
  • tokyo
  • japanska körsbärsträden
  • hus-taken
  • nudlar
  • musiken
  • kulturen
Listan kan verkigen bli mkt längre, om jag ska ha ett mål elr en dröm som jag ska uppfylla innan jag dör är de verkligen att åka till Japan o stanna där ett bra tag, asså inte bara på en veckas semester, utan att jobba där elr studera elr aah bara flytta dit för att jag älskar de så mkt! Blir typ pirrig i magen när jag tänker på de haha ;D

picture taken by http://www.cyrilalmeras.com

Ser ni inte hur underbart de ser ut ? så himla vackert i Japan! tog med lite anime bilder på Naruto o Pokémon oxå haha mest bara för att Japan är ju  känt för all anime!! och för att jag älskar Naruto o Pokémon haha..

om jag skulle ta o gå ut o röka nu ? om jag hittar någon fimp.. mina är cigg är slut nu o så sitter jag här hos Linus o vet att jag inte kan röka förens om några timmar när jag kommer hem o de gör mig ännu mera röksugen !

puss o krääm :*

Noll-tolerans?!

DATE 2009-05-16 TIME 23:34:21

OHja de får de bli nu, snart är de sommar o jag vill inte se ut såhär mer.. får sån jävla ångest.. orkar inte.. ska inte äta någonting.. tills sommarn är över, iallafall så länge jag klarar de, lär ju gå rätt bra.. med tanke på hur de vart dom senaste två veckorna..  Så fort jag äter en macka elr vad som helst, ser jag 2 gånger större ut i speglen? när jag inte äter på en dag ser jag nästan okej ut..  o jag ser ju helldre okej ut; än 2 gånger större än "okej" ...

o visst att jag märkt av att jag varit trött o lätt-irriterad senaste veckorna? men vadådå..helldre tyken o smal än tjock o lycklig! okej de lät cp.. men tror nog jag skulle välja de ? man kan ju ta lyckopiller? så är man inte tyken? elr jo kanske man är.. äsch jag vet inte vad jag snk om..



Gjorde denna bilden nyss, o den förklarar allt..
Känsla; Man kan inte bara gå på känslan hela tiden, leva sitt liv utifrån hur man hela tiden känner.. man måste avända sitt Förnuft för att göra rätt, även fast de inte känns rätt för tillfället.. Tror de är mitt mål elr något.. att hamna i de mitt i mellan Balansen mellan Känslan o förnuftet.. Känslan säger att jag ska sluta äta för att bli smalare o må bättre, förnuftet säger att jag är dum i huvudet som ens tänker sluta äta? förnuftet säger att man inte klarar sig utan mat o att jag ska äta ordentligt o träna ist, känslan säger att de struntar jag i för slutar man äta får jag ätstörningar min magsäck krymper o resultatet: smal..

Uuunderbaart :*

DATE 2009-05-16 TIME 22:16:23

nu ska jag ta den längsta o varmaste duschen på lääänge!

Blås ut.

DATE 2009-05-16 TIME 21:56:02

Nu ligger jag i sängen o dricker en välförtjänad öl för jag är ÄNTLIGEN KLAR! med måleriet för denna helgen! så jävla skönt verkligen.. har målat ända sedan 15.00 idag o nu 7 timmar senare är jag klaR! helvete o tre timmar igår målade jag så asså 10 timmar har de tagit o göra TVÅ SKÅP! tyck synd o mig ;__; nemen..får ju iaf betalt för de :) Ska måla de sista skåpet på torsdag, eftersom jag är ledig från skolan då...


FÖRE


EFTER


Smart tjej, ungefär de första jag gjorde var att få färg på hela händerna för att "rädda" golvet. o så skulle jag tvätta bort de men de gick inte bort med vatten hah! de blev bara värre. Så såg ut såhär igår om händerna o givetvis gjorde jag samma misstag idag igen, fast nu har jag tvättat händerna/armarna/ansiktet med tändvätska o de funka riktigt bra haha..

va lite synd att jag va tvungen att måla nu, för att Jenny hade ju bjudit mig på sexparty idag o fest o allt var de va :/ fast de känns skönt att ha kommit så långt i köket iaf!

puss o krääm

Jag ska måla hela världen lilla Mamma

DATE 2009-05-16 TIME 15:13:19

Började måla igår strax efter 20.00 först fick jag tvätta med Målar tvätt, sen grundmåla, hann göra ett skåp på 3-4 timmar! herregud var helt slut i kroppen o helt yr i huvudet avnågon anledning? 00.25 SPRANG jag bort till Ollenicklasvägen o tog bussen hem till Linus, fan va jobbigt de va att springa haha, plus att jag har svin ont i knät o träningsverk i hela benen.. fast jag hann med bussen (Y)

Nu är jag hemma igen o håller på att måla ett nytt skåp. förlåt för dålig uppdatering, men de kommer bilder o sånt på skåpen o de ikväll !


Linus tidigare idag, innan jag åkte hem ;P


och jag haha ;D å jävla snygg är jag ! elr inte.

puss o krääm :*

2005 @ 2009

DATE 2009-05-15 TIME 20:43:04


Gamaltpass o Nyttpass

Bra humör!

DATE 2009-05-15 TIME 17:00:18

Va en helt okej dag i skolan! efter skolan iaf åkte jag hem, var hemma 11.30 typ, så gick jag in o väckte underbaraste-Linus som fortfarande sov när jag kom hem. Så gjorde jag i ordning lite frukost till mig, Jordgubbsfil, en ostmacka med gurka o en leverpastejsmacka med gurka o två ägg! jag lyckades för första gången göra hårdkokt ägg :D Så satt vi med mamma o prata lite om allt typ :P lägenhet o massa bara..

klockan 13.30 ungefär kom jag på att vi kanske skulle passa på att hämta mitt nya pass som legat i thn i någon vecka hos polisen.. så 14.00 lämnade jag o mamma Linus här o åkte haha. antar att han åkte hem med 14.30 bussen... Efter thn så körde mamma bort mig till Psykriatiska ungdomsteamet.. Pratade med Ann-sofie i en timme ungefär, kändes väldigt skönt, men tanke på att de hänt en hel del sen sist vi sågs.. kanske kan lägga de mesta bakom mig... Sen gick jag till resecentrum o åkte hem!

får se vad som händer o fötter ikvl ? ska ju måla denna helgen, för att få pengar  till Bulgarien av mamma.. fast vet inte riktigt när jag ska måla ? om jag ska börja idag, elr om jag ska börja i morgon ? ingen aning fakiskt..

puss o krääm

MornMorn

DATE 2009-05-15 TIME 09:51:47

Sitter i skolan nu, har ännu ondare i kroppen idag, fast massa träningsverk istället? vettefasen vad jag har gjort för att få denna verken haha.. lägger in en bild på min snygga morgonfrilla, vaknade av ett sms av Mini 20 minuter innan han kom o hämtade mig, haha så han inte fixa håret blev bara på med mjuk-byxerna o ett linne o tvätta ansiktet, borsta tänderna o dra ut..



igår kväll/natt så kom Linus hem till mig efter att han hade vart på lipz, mysigt! tog någon timme för mig att somna, eftersom de blev lite trångare i sängen så jag kunde inte ligga o breda ut mig så mkt som jag behövde, pga. att hela kroppen ömmar.. en de gick tillslut ! :)

nu ska jag gå på rast
puss o krääm

Naruto o Chips

DATE 2009-05-14 TIME 20:17:06

Nu ska jag kolla på de nya Naruto avsnittet som kommit till tailedfox o så ska jag äta lite chips som Linus köpte för några dagar sen som vi inte käkade upp.. Blir en mysig hemmakväll med mig själv idag, Linus är på lipz o jag har varken ork elr lust att gå ut o göra något.. dels för att jag haltar pga. mitt onda knä o jag känner mig lite bakis.

so long dude's

Godnatt

DATE 2009-05-14 TIME 16:11:48

Ska gå o lägga mig nu, känner att mina ögon börjar klia o svida för jag är så trött hahaha!

3 minuter senare;
Nu va precis Anette här med en cigg till mig ! tur att jag har rökande grannar! Usch va hemskt de lät, röka är inte bra alls faktiskt ;/  tur att jag har snälla grannar låter bättre!

Ska berätta att nationella kanske inte var så pjåkigt ändå, trots gårdagens kravaller haha! Gunnel sa att hon hade kollat över de lite o att de såg bra ut.. kommer säkert inte klara själva provet i sig, pga. att orken o huvudvärken tog över i slutet men dom uppgifterna som jag gjorde, tror jag nog va rätt :) ojoj nu blev de lite för mkt babbel än va jag tänkte mig, Godnatt!!

är de någon vän som har tråkigt är de bara ringa :*

puss o krääm


Inte som planerat.

DATE 2009-05-14 TIME 14:48:50

igår blev verkligen inte som vi tänkte.. Jag Fredrik Linus o Emil åkte o köpte ett flak o en flaska.. Så åkte vi med Emil till Uddevalla.. hem till Linn o Jonna, vi gick bort till kvantum o köpte lite grejjer slödryck bl.a. så började vi gå bort mot ah va de nu hette, o redan på vägen dit sa jag; de kommer bli ett helvete att gå hem sen, för de är så långt.. Kom fram till platsen vid vattnet o klipporna. Satte oss o lyssna musik o drack grogg o öl..  Vi hade rätt trevligt faktiskt! fånga krabbor o fisk o bara njöt av solen!..  tyvärr kan jag inte säga så mkt mer om kvällen för de är ungefär de jag minns...  Vet att när vi var på väg hem så ramlade jag, o tydligen var de en sten på vägen som jag snubblade över, en stor sten bumling asså inte grus ;D Resultatet; Stortskrubbsår på armen/armbågen, uppsvullet knä, skrubbsår på höften, blåmärke o sår i pannan.. och underkvällen lyckades jag slå i tån i något i vattnet så stortån blödde, mitt lillfinger pissade blod, o mina solbrillor är borta! lyckad kväll? ehnej. Av okänd anledning åkte Linus hem, o minns att han ringde upp o sa "ni kan dra åt helvete" ? o där kom ångesten. lipade ungefär ut all sorts vätska som fanns i min kropp.. somnade vell runt 2 tiden.

idag; Linus ringde o väckte mig 06.18 o där efter kunde jag inte somna om.. låg o vände o vred mig o gick upp o drack vatten , tänkte jävligt mkt, o till slut vaknade dom andra med .  9 gick vi alla bort till kampenhof o Linn o Jonna tog bussen till skolan o jag o Fredrik satte oss inne i terminalen.. Så gick vi frågade när nästa buss till vänersborg gick, 09.25 så vi satte oss o grubblade på hur vi skulle få tag i pengar till bussen. Sms-biljett går inte mellan städer, inga pengar löst.. jag fick iaf offra en av mina två sista hundralappar till ett hundrakort till oss. så åkte vi till trollhättan o där kom Petter o Norrback o hämtade oss... fick göra nationella direkt gick sådär, fattade typ hälften frågorna..

o äntligen slutar jag om 45 minuter , lååång jävla dag, o har bokstavligen talat ont i HELA kroppen.. när jag kommer hem ska jag gå o lägga mig direkt, eftersom de inte blev så mkt sömn i natt. elr så ska jag till Linus, brås på om han ska till lipz elr inte, orkar inte åka dit om han ändå ska åka o supa efter två timmar..

puss o krääm :*

Fotboll+Sprit

DATE 2009-05-13 TIME 17:06:24

nu ja :D emil är på väg o hämtar fredde nu , sen hämtar dom linus sen mig :D så drar vi till linn o jonna<3333 spela fotboll o dricka lite gott.. de är ju trots allt lill-lördag idag :) sen blir de upp till skolan i morgon, måste göra nationella i matte som jag missade idag! ska bli en nsjukt underbar kväll, like the good old times <3

puss på Linn, Linus, Fredde o Jonna ; jag älskar er<3

FAIL

DATE 2009-05-13 TIME 12:30:22

visste att jag var tvungen att komma upp i tid idag, men ändå stängde jag av alarmet på mobilen o somnade om, konstigt att de nästan alltid blir så när jag sover med Linus ? ;) haha. Missade iaf nationellaprovet i matte, helvete vad sämst jag är!

jag idag;


Igår: gick ut runt åtta med Joy så kom Sofia med :) så spelade vi fotboll,  var ute ända till Linus kom vid halv tio ! när han kom gick vi in, sen beställade pizza; kebbabpizza med pommfritt o starksås! ;) så de ska va! så kollade vi avatar o åt.. sen blev de lite chips o cola<3 med som Linus köpte med! sen la vi oss!

nu; ska jag vänta på att Gunnel (lärare) kommer in i klassrummet, så ska jag låna hennes telefon o ringa till Ann-sofie o fråga när jag hade tid nästa gång, antingen var de den 13.de klockan 13.00 (idag) elr den 15.de klockan 15.00.. minns verkligen inte.. Sjuuuuukt underbart väder idag med :D blåser inte så mkt heller ! perfekt!

puss o krääm :*

Öm i händerna o armarna.

DATE 2009-05-12 TIME 13:15:49

Sitter i skolan.. Har vell sådär roligt, Jonte o Emil verkar roa sig iaf. haha.. läser på biljetten till bulgarien.. Är bara 13 dagar kvaa-aar !!! HAH.. fast har ju ingen bikini än o vet inte hur jag ska få tag på någon heller :/ problem! är det inte de ena är det de andra.. aja de löser sig ? hoppas jag.. har iaf sjuuuuk resefeber nu! helvete de ska bli så jävla underbart!!

Har hur ont i mina armar o händer som helst efter att jag fick rycket igår när jag kom hem efter skolan. Smart-tjej! ohyes..

Vill bara hem nu är så himla sugen på att vara ute o spela fotboll, fast robin kommer ju hem lite senare idag, för att han skulle till torp. Vi bestämde igår att ta en retur match efter hans förlust mot mig varenda gång vi spelade haha ;D får se om de går bättre för bror idag, fast de lär de ju inte göra! ;) för jag är bäst!

och så måste jag ju nämna att Linus o dom som jag la in
ett videoklipp på för någon dag sen
ligger ut på existenz
här är länken
http://existenz.se/out.php?id=13881

puss o krääm :*

Dopaweeeh!

DATE 2009-05-11 TIME 20:44:32

haha. Mini kom hit innan vid 18.00 typ ;P så spelade vi fotboll o snk o "lekte" med Molly.. 19.15 åkte han hem ungefär. Så jag fick upp o sa till Robin o följa med mig ner o spela fotboll så de gjorde han (Y) så kom alex med så aah spelade vi i en timme, joy kom ut sista kvarten med !

kom in för en halvtimme sen typ, så  nu har jag duschat o ska packa ner datan o skit så ska jag köpa cigg o åka hem till Linus, ska bli underbart.. hoppas jag :O har iaf saknat han .. inte setts sen i fredags på morgonen innan jag åkte till skolan. vi ska la kolla film, tror inte jag kommer uppdatera mer idag ..

hörs i morgon när jag är i skolan..
påminnelse till mig själv; ring Ann-sofie från skolan

puss o krääm

Bara för att visa att jag..

DATE 2009-05-11 TIME 17:35:35

oxå har roligt ibland.. efter som alla dessa inlägg senaste tidenn bara vart tråkiga o ångest fyllda! lägger in nlite bilder på hur jag roar mig i skolan under tiden jag inte spelar pokémon vill säga.











haha! DE VAR VELL LITE ROLIGT? sjukt kul tycker jag iaf :D iställningar på camen ;P

puss o krääm :*

Ångest-attack

DATE 2009-05-11 TIME 17:05:18

elr något, när jag kom hem innan så bara slängde jag mig i sängen satte på musik tillräckligt högt för att dölja mina skrik. jag skrek, grät, slog i vägarna, sängen, jag var helt jävla crazy, skakade som om jag sprungit 1000 mil o svettades lika mkt med, kunde knappt andas.. de var sjukt. hade bara "jag vill dö" i huvet.. helvete asså. så vill jag aldrig få mer.. kännde inte igen mig själv, var helt jävla hysterisk..

nu ligger jag här i sängen o mina ögon är uppsvullna o huvet o händerna dunkar.. o väntar på att klockan ska bli senare.. o känner väldigt starkt att jag inte vill vara själv.. hatar ensamhet..

nu blev de ännu ett roligt o intressant inlägg om mitt underbara liv.. (ironi)
puss o krääm

MAT är överskattat

DATE 2009-05-11 TIME 11:05:20

Nu är de snart lunch här i skolan.. Petter tvingar mig att bli bjuden på mat av han haha :D så vi ska åka in till stan o käka! ska bli gott! :) fast tycker inte om att bli bjuden haha.. men han insisterade faktiskt!



puss o krääm

Söker svar.

DATE 2009-05-11 TIME 00:00:55

nyss nös jag o då kom de upp en grejj i min skalle; om man håller på att nysa men så börjar nysen försvinna så kollar man i en lampa elr i solen så nyser man ändå.. om de finns någon som vet svara på denna frågan;

Vrf nyser man när man kollar i något ljust ?
sen blir de en liten till fråga som kom upp i mitt huve nu..
Vrf kan jag inte nysa med ögonen öppna? men anette
min granne nös för en vecka sen utan att blinka?

och en till fråga dök upp nu.
Är de verkligen sant att hjärtat stannar till fort när man nyser?
och så kom de en till..
Vrf är de farligt att "kväva" en nys?

Puss o krääm

NEJNEJ!

DATE 2009-05-10 TIME 23:49:01

mår jätte konstigt i kroppen, yr, mår illa, känner mig varm, o svag, trött, ont i lungorna, ont i halsen, magen bubblar o gör ont.. Kanske håller på att bli sjuk elr något? hoppas de.. elr aah nej de hoppas jag vell inte, men vill bli sjuk så jag slipper skolan.. USCH mår riktigt jävla illa nu, känns som att jag ska kräkas :S har typ en klump i halsen.. Kanske H1N1 viruset? svininfluensan? haha nej. fast de hade vart lätt att dö då.. lossas att man är frisk, sen bara dö! slipper jag anstränga mig.

va fan säger ja? ööh jag är dum i huvudet.. tar tillbaka de sista lite.. elr kanske inte, elr kanske jo, elr kanske so? aja ahah jätte konstigt inlägg blev detta, skulle bara berätta att jag inte mår bra iaf.. Är jätte trött nu, men kommer bli svårt att somna eftersom jag verkligen vill ligga brevid Linus o känna han mot mig. Hålla om han o berätta hur jävla mkt jag bryr mig om han o hur mkt jag älskar han o hur mkt jag tror o vet att han kommer klara allt galant, jag vill känna att han känner att han är älskad o omtyckt precis så som han är.. Det hade vart de ultimata..

Godnatt, sovgott min vänner!
puss o krääm

Varnar känsliga tittare

DATE 2009-05-10 TIME 22:43:25

Martin har en luftpistols kula i benet så vi måste "operera" bort den så han inte får bly-förgiftning ! "Tänker Linus, Simon, Jens o Martin"




Hur fräsht som helst ! haha här har ni länken till klippet på Youtube!

Ciao

DATE 2009-05-10 TIME 17:56:40

nu ska vi ut o spela fotboll haha :D hörs lite senare, ska även möta emma o köpa cigg till henne <3



puss o krääm :*

Bilder från igår

DATE 2009-05-10 TIME 17:38:16

ska jag lägga in nu :) fick en del klockrena bilder på Emil o Stampe när som spelade fotboll!




äntligen fick jag upp dom, har försökt i någon timme nu, blogg.se har varit helt knäppt elr så är de något fel på min data hhehe.

puss o krääm

Stampe<3Emil

DATE 2009-05-10 TIME 13:23:52

Igår? helvetes dag i början, venne om jag orkar skriva om de.. så jag skiter i de, alla behöver inte veta allt heller! Ringde iaf Mini när jag kännde att jag var tvungen att prata med någon, så han kom bort till mig, vi satt utanför mig i 20 minuter ungefär o pratade.. sen när jag kom in hade jag oxå ett väldigt långt telefonsamtal med Petter, efter att jag pratat med dom om allt så känndes de mkt mkt bättre slutade lipa iaf i 15 minuter ;D haha!

Sen kom Mini tillbaka efter han vart hemma o käkat så åkte vi o hämtade Shibby så körde dom mig till Stampe! så satt dom med här inne ett tag med oss.. sen stack dom hem.. Så satt jag o Stampe o Emil här hela kvällen, fast vi var ute o gick o spelade fotboll med! :) sen börade vi kolla på film jag o emil kolllade först på "davinci koden", sen ville stampe byta film vid 22.00 så emil gick in till Jonas o kollade klart på "davinci koden" där.. under tiden emil va inne i Jonas rum så började jag o stampe supa HAHA o tänkte att vi skulle sitta här sten knacka när emil kom tillbaka hah! men vi lyckades inte.. emil kom o började dricka sin sprit.. HELVETE VAD ROLIGT DE VAR! haha skrattade sjukt mkt åt allt, speciellt "Emil ditt jävla offer". jag vet inte hur de va med dom, men jag blev lullig i huvet.. jag o stampe hittade på en "drickar-lek" först så tog stampe 1 klunk, så tog jag 3, så hållde vi på så man var tvungen att dricka mer klunkar än vad den andra gjorde, vi klarade 15 om högst tror jag hahah! efter filmen som jag o stampe kollade på så gick vi o la oss nästan direkt ! sten slockna!

idag, först vaknade jag 7 typ. röke o la mig igen o vaknade halv 9. så gick jag upp o satte mig vid datan.. dom vaknade halv 10 ungefär.. så gick vi in o käkade.. nu har vi suttit här sen dess ;D Mini kommer snart o hämtar mig så ska jag hem o städa HELA LÄGENHETEN med Robin o Jeppe. Ikväll kommer Mamma, joy o Molly<3 hem med!..

puss o krääm :*

Tack<3

DATE 2009-05-10 TIME 11:20:43

Tack Mini, Petter, Stampe, Linn, Emil o Mamma<3 för att ni finns i mitt liv. ni är guldvärda allihopa!

True story

DATE 2009-05-10 TIME 09:42:12

Stanna livet, för jag vill hoppa av, Stanna tiden, jag orkar inte vara kvar. Vill inte vara med, vill inte se. Jag menar palla leva livet när det är ett stegfel. När allt går snett vad är det då för mening? Hatar livet nu o kommer hata det för evigt. Allt blir bara fel, hur jag än beter mig. Den senaste tiden har kännt som ingen ser mig. Jag nyper mig i armen för att se om jag drömmer. Men smärtan kommer och den verkar aldrig gå över. Lever död men jag vill inte leva alls, för meningen med livet? jo jag önskar att den fanns.

Konstig i magen

DATE 2009-05-09 TIME 16:08:09

kasst avslut på dagen igår, o kass start på denna dagen, helvetes natt, vaknade 04.43 o kunde inte somna om förens 06.30 sen vaknade jag 08.50 o gick upp.. sen la jag mig vid 11.00 igen typ o somnade till 13.00 ungefär.. Jag är iaf på MKT bättre humör nu, känns skönt för de finns inget värre än att bara må skit o inte se något roligt i någonting..

innan njag duschade innan vägde jag mig, alltid lite läskigt så jag brukar undvika vågen så ofta de går, men nu kännde jag att jag ville veta, och tro de elr ej, men de stog 55.1kg :O haha ! as grymt.. trodde faktiskt inte de.. vägde ju 57-58kg sist gång.. är iaf glad över att jag aldrig varit över 60kg .. då hade jag nog hängt mig tror jag ..

nu vettefan vad jag ska göra.. kanske kolla något pokémon avsnitt, har iofs kollat på pokémon på tv.n hela morgonen.. vart en ny pokémon film o nya avsnitt på Jetix haha.!

jag älskar dig Linus

puss o krääm

SUCK

DATE 2009-05-08 TIME 23:21:11

är hemma nu, precis vart ute med Mini o Shibby,  först åkte vi till trollhättan, åkte runt där i de fitt-stället typ överallt o ingenstanns, sen till vänersborg .. vart bora i 1½ timme typ, är fan lullig i huvet, känns gött. prata nyss med linus, hörde en väldigt välbenkant röst i bakgrunden venne ifall Linus klicka elr ifall hans batteri dog elr något, av någon anledning bröts det iaf, o han svarar inte när jag ringer upp.. får se hur denna kvällen slutar, just nu känner jag bara för att skita i allt o gå och hänga mig.

Målat

DATE 2009-05-08 TIME 21:44:31

vart nere hos anette nu (min granne) i hjälpt henne att måla hennes skåp i köket där hon inte når. fick jag iaf någonting att göra, för helvete vad tråkigt jag har.


nu är jag iaf uppe hemma igen, lyssnar på musik, o känner mig väldigt ensam, känner faktiskt att de inte finns en ända vänn att ringa till o göra något med, vill bara bort härifrån just nu.. supa skallen av mig. hatar att känna denna jävla känslan asså, när jag vet, men säger inget, för jag orkar inte. o jag vet att jag sagt att jag inte ska lägga ner så jävla mkt energi på de, men hur jävla lätt är de? ..

Jag får inte nog

DATE 2009-05-08 TIME 18:24:30

haha har spelat pokémon precis hela dagen, o igentligen har jag inte kommit någon vart alls i spelet, men mina pokémon har höjts i level iaf! min pedgoet har level 50 nu, de är grymt, o min Blastoise är level 44! hur bra som helst. Jo jag har faktiskt kollat på de nya Naruto avsnittet som kom igår, vad kan jag säga om de då? hmm jo klart att de är bra för de är alla avsnitt men de känns lite som att de inte händer något. de är så mkt imellan hela tiden, man får de bakåt i tiden, mkt prat. Jag vill bara ha en riktigt fight nu med svett blod o tårar, Naruto är ju så jävla grym när han slåss. Ska nog kolla några pokémon avsnitt nu!

puss o krääm

Tickets & Tatto

DATE 2009-05-08 TIME 16:00:18

Nu lägger jag in lite bilder, rättare sagt två stycken bilder, den första är på biljetterna till sunny beach den 26 Maj  och den andra bilden är på Linus tattuering som han gjorde i förrgår!





puss o krääm

090508

DATE 2009-05-08 TIME 13:56:01

Usch vilket tråkigt väder de är idag :/ igår var de ju iallafall lite sol ute.. fast de gör inget jag är skit glad ändå! har varit i skolan idag, Helt okej, jag försov mig jag o Linus missade 9.e bussen. kom iaf till skolan klockan 10.00 typ! bättre sent än aldrig som de sägs.

Klockan 11.20 kom Bengt o hämtade mig med husbilen! haha. den är grymt cool.. så åkte vi till överby, gick till siba han köpte ny rakapparat som han ska ha i husvagnen efter som han o hans fru åker till tyskland klockan 15.00 idag, så köpte vi lite mer saker. kan inte skriva vad eftersom de finns personer som jag inte vill ska veta vad de är. Efter siba åkte vi till Donken haha de var ju inte lite gott, men helvete vad ångest jag har nu för att jag åt där, vill bara spy.

Nu tänkte jag att jag ska ut o röka sen sätta mig med bloggen lite o grejja,  tröttnar så fort o vill göra nytt, får se om de bli några märkvärdiga förändringar lite fix blir de iaf på saker som jag verkligen stör mig på ;D Ha de så bra alla så hörs vi om en stund!

puss o krääm

FY SKÄMS!

DATE 2009-05-07 TIME 23:08:47

Har varit dålig på att uppdatera här det senaste.. fast de är ju inte så konstigt jag har haft  full upp med o spela pokémon, har oxå börjat kolla på avsnitten nu från första säsongen så himla dålig är jag, börjar jag med något så blir jag helt beroende, tänker på pokémon precis hela tiden nu, finns typ inget i annat skallen :D

Mamma, Joy o Molly har åkt till stockholm idag, först tänkte jag följa med upp, men glömde bort det. De är jäkligt gött o vara hemma själv, okej Robin lanar med Simon o Jeppe är me hemma, men ändå skönt hahaa. Ska ta de lungt denna helgen o alla andra helger fram till vi åker till Bulgarien. På tal om Bulgarien så är de inte långt kvar nu bara 18 ynka dagar ! Just de ja! vi fick även biljetterna av Niklas idag! nu börjar jag fatta att jag verkligen ska med klassen + Linus utomlands! blir bara pirrigare i magen ju mer jag skriver om de hah!

Ne nu ska jag gå ut o röka o de ska bli väldigt gott. sen borsta tänderna tror jag, känns som de skulle behövas haha! ska iaf försöka få Linus att lägga sig, men han spelar o då går de inte att bara sluta sådär.. haha aja..

Godnatt o Sovgott med er!
puss o krääm


TJABBA

DATE 2009-05-07 TIME 10:57:43



tjena, hålla (8) nannana. sitter i skolan o spelar pokémon :D sjukt kul o Barrkis visade mig hur man save.ar så nu kan jag de med! HUR BRA SOM HELST!

Fredrik says; Jag är bäst på pokémon på hela birger! vi är inte nördar :D

hade mysig morgon med Linus finns fan inget bättre i hela världen än att vakna brevid honom! helvete vad underbart, när man är morgontrött av klockan så känner man hans varma underbara hud när han håller om mig i sömnen! ååh vad jag älskar dig, finast sötaste snyggaste roligaste underbaraste snällste bästaste älskvärdaste Linus<3

YÄÄÄYYÄÄÄ snart är de lunch då ska jag springa, ne gå, till apoteket ! jag måste köpa tamponger! o viagra till fredrik o linn. dom har haft en tuff tid de senaste!

puss o krääm

Hela gänget

DATE 2009-05-06 TIME 17:36:24

haha låg här o spelade pokémon.. så helt plötligt ringde henke nyman :D sjukt kul o ses igen, o som grädde på moset kom eric o adde körandes förbi haha galna gubbar, roligt att se galningarna igen ;D adde ser jag ju ofta vi går ju i samma klass men eric o henke! kulkul, va lite små deppig innan men nu så är de helt okej igen :D måste fortsätta spela så inte fredrik kommer förbi mig i pokémon! nu ska jag spela vidare!

puss o krääm

POKÈMON!

DATE 2009-05-06 TIME 16:27:48

försov mig i morse, men mini hämtade mig på 10 rasten, gjorde inte så mkt. iaf så har typ alla börjat spela pokémon på mobilen nu :DD ni vet de där gamla som man hade på gameboy när man var liten? pokémon gul,röd,blå, guld o silver o allt va de va :D jag har gul,röd,blå på mobilen nu! haha så himla roligt, fredde ladda ner pokémon på min data innan, är roligare att spela här på! fast de är bara pokémon röd, sjukt kul ändå ;D fast att jag gillar gul mer!

det ska vara mitt tidsfördriv tills Linus kommer hit efter han tatuerat sig! :) ska bli spännande o se hur de blir!

o föresten så när jag kom hem hade mamma köpt jeans leggins till mig :D jag hittade ju ett par ljusa på Ginatricot som jag ville ha, men de fanns bara XXS o XS kvar o dom såg så himla små ut, så jag tog förgivet att dom var för små men mamma hade pratat med en tjej som jobbade på gina idag o tydligen hade hon strlk S. o mamma sa att hon hade större höfter o rumpa än mig så hon köpte strlk XS till mig, o när jag testade dom här hemma satt dom som  en smäck! skit bra, blev asa glad verkligen ! tack mamma<3

lägger kanske in en printscreen på pokémon sen o en bild på hur jag sett ut idag !
puss o krääm

Nu kommer den igen

DATE 2009-05-05 TIME 21:10:14

den dumma känslan i magen/bröstet. vet inte vrf den kommer, bara gör de. vill inte tänka för mkt på vad de är för känsla o vrf jag känner så, men vill inte helt koppla bort den heller! svårt.. väldigt väldigt svårt!

innan så testade jag kläderna jag o bengt var inne o köpte i söndags. så jag satte på mig en av mina nya tröjjor o min nya glajjer o skärpet och gick in till robin för han har bästa speglen, haha han kännde inte igen mig han tyckte det inte alls såg ut som jag, fint, men inte likt mig. blir faktiskt förvånad när jag med kollar i speglen, typ "vem fan är du?" ne men jag lägger in en bild nu på den nya jeansjackan o solglajjerna som jag oxå fick av underbaraste Bengt<3



ser förövrigt mongo ut :P o prislappen sitter i armhålan haha!

puss o krääm

TJAAA

DATE 2009-05-05 TIME 20:53:02

Nu får de tammefan vara nog! hör ni de..
nu orkar jag inte gå o tycka synd om mitt
tragiska liv som fet, ful o missförstådd.

jag ska fan må bra, o jag vet att jag förtjänar de
för att jag gått igenom saker under min barndom
som alla inte gör under en hel livstid..
jag förtjänar att må bra fattaru! ;)
jag förtjänar de bästa i livet precis lika mkt som ALLA
andra gör.
ska aldrig mera smita undan med
"olika-saker-som-gör-att-man-inte-är-klar-i-huvet"

från o med nu ska de bli TOTAL-KONTROLL!

nu måste jag skriva att idag är första gången
kanske 3-4 år ? som jag faktiskt kollat mig i speglen
o tyckt att "fan så jävla taskiga gener fick du inte ändå"

 

PUSSSSSAAS MED MIG SJÄLV!!


Välkommen tillbaka Ångest!

DATE 2009-05-05 TIME 16:37:50

säger inte mer än så!

Målar dag :D

DATE 2009-05-05 TIME 13:42:58

Tog med mig färgpenner till skolan idag haha :D så har jag o fredrik suttit o målat hela dagen, sjukt kul.. massa cola bunkra vi upp med oxå.. här kommer lite bilder ;


tompo tog kort på stjärnerna :D


min bild :D


de är de vi ska göra :D


från vänster; Tjuriga-Linus , Plattångs-Linn, Fredde-Öl, Speedracer-Becca


Norge, Danmark, belgien, Tyskland, luxemburg, frankrike


man kan se allt möjligt på autoban  :D

så nun orkar jag inte mer ! slutar om 10 minuter. får städa bort alla cola burkar
o skit . ser ut som fan på bordet o runt bordet..

puss o krääm

BRRRrrRrrRRRrrr!

DATE 2009-05-05 TIME 09:39:58

Håller bokstavligen talat på att frysa ihjäl! frysit som fan i några dagar nu o min kropp känns konstig överallt! träffar knappt knapparna ju..

Haha herregud vilken tråkig blogg jag har, klagar bara hela tiden ffs.. fast hade de funnits något kul att skriva om hade jag vell gjort de..

Vill bara ligga i sängen med Linus! då är de varmt mysgit, o då mår jag bra..

De är typ ingen här i skolan idag.. får se hur de går med spex fotona? jag är inte så värst sugen heller, tänkte inte på de när jag gjorde mig i ordning idag på morgonen, så jag har bara foundation o håret är  fortfarande blött sen jag dushade o uppsatt i en knut på skallen..

Nu ska jag läsa lite bloggar o sitte o kolla runt på inget intressant allt!
puss o krääm

Whatever..

DATE 2009-05-04 TIME 21:21:23

vägrar man att fatta så gör man de.. tänker inte lägga ner mer energi på detta nu. jag vill säga att jag skiter i vilket, men de gör jag verkligen inte. långt ifrån!

har varit riktigt glad nu senaste timmen, skrattat åt allt, Becca is back on track? njaae inte helt, men definitivt på väg!

om typ 10 min kommer Linus-älskling hit..



I need you now tonight
And I need you more than ever
And if you'll only hold me tight
We'll be holding on forever
And we'll only be making it right
Cause we'll never be wrong together
We can take it to the end of the line
<3

puss o krääm

Humhum

DATE 2009-05-04 TIME 14:43:54

De börjar att kännas bättre, men samtidigt är den magkänslan kvar i mig att något är fel. kan inte riktigt sätta ord på vad.. men med tanke på hur allt vart sen i torsdags, är det nog de som känns..

känner mig missförstodd o dum i huvet, allt är mitt fel känns de som. allt som händer är alltid mitt fel.. o ingen ser att jag försöker allt jag kan för att jag inte ska må dåligt, o ha misstänksamma tankar i huvet. jag försöker verkligen, o när jag gråter så är de för jag känner mig förvirrad i vad jag ska tro. mitt hjärta säger en sak, men magkänslan säger tvärtom..  Fattar inte hur de kunde bli så jobbigt o så himla fel..

men visst en sak som mamma sa; om man inte tycker att man gjort fel så kan man inte förstå vrf de andra tycker de är jobbigt.. så himla sant!

o med de så kan jag förstå lite själv, vrf saker blev som de blev..

jaja, nog om de bara vart massa depprimerade inlägg de senaste.. nu vettefan vad jag ska göra, mitt busskort glömde jag hos Linus.. så kan inte åka till stan o träffa Linn elr åka till Thn o hämnta passet.

puss o krääm

3 dagar snart..

DATE 2009-05-04 TIME 12:47:33

är i skolan har sjukt tråkigt.. fredrik ritar av märket på sin keps elr något.. vi sitter iaf o chillar ihjäl oss, lyssnar sönder på Milow - Ayo Technology typ skönaste låten nu! .. vi har oxå väldigt mkt resfeber !! läste att de kostar ungefär 5 kronor för en halvliter öl i bulgarien! jag lär dö..

ska kanske åka till Trollhättan sen o hämta mitt pass hos polisen. toppen!



bild från den sämsta valborgen EVER!

puss o krääm

SOS please someone help me.

DATE 2009-05-03 TIME 20:46:31

mitt bröst känns jätte tungt, hjärtat börjar slå i 1000, svettas som en gris, svårt att andas, ångest, gråter hela tiden.. när ska helvetet sluta..

now I'm losing it.

Sisådärja!

DATE 2009-05-03 TIME 16:57:22

nu har jag lagt ut 80 bilder på min bdb, från valborg o helgen, tyvärr kan inte alla se dom.. har ändrat så BARA mina VÄNNER kan se.

 är de någon som vill in o kolla, kommentera så får du kanske lösenordet.. :)

puss o krääm

Bra dag hittils.

DATE 2009-05-03 TIME 15:25:55

åkte ju till överby med Bengt innan, köpte; två tröjjor långa ;O, jeans-jacka, skärp, örhängen o solglajjer :))) blir nog bra, fast känner mig lite ängslig vet inte om jag kommer våga använda de :O btw gud va jag har skratta idag :) längesen jag skrattade så mkt .. tack Bengt för allt<3 du är underbar!

venne om jag orkar lägga upp bilder på de jag köpte ! får se om jag gör de.. hah.  bengt är iaf bästbästbäst på allt! finns inget som jag inte klarar när jag vet att han alltid finns för mig i alla lägen!

puss o krääm

Överby men Bengt<3

DATE 2009-05-03 TIME 10:07:40

nu har jag duschat o gjort mig lite i ordning, ska snart äta lite frukost.. sen vid typ 10.50 elr något kommer Bengt o hämtar mig.. ska bli kul! trots att hela min kropp gör ont. i kroppen på kroppen allt gör ont! :S

ha en bra dag dom som känner att dom förtjänar de!
puss o krääm

Ganska skönt ändå

DATE 2009-05-02 TIME 23:25:12

har suttit i soffan nu någon timme, sen Joy slutade kolla på tv.. kollar på "Dreamgirls" med Beyonce, den är sjukt bra..

börjar bli lite hungrig men vill inte äta, inte kännt någon hunger på hela dagen, inte ätit något heller idag så.. skiter i de tills i morgon.

börjar tänka mer positivt nu, ska ju trots alls åka o shoppa med Bengt i morgon.. har verkligen längtat till att han o jag ska shoppa..

ska oxå passa på att säga att jag har världens underbaraste vän. o hennes namn är Linn,  tack för inlägget du skrev innan i min blogg. aallt du säger låter så himla bra, alla borde ha en vän som dig. du betyder grymt mkt älskade! du är värd de bästa, alltid! jag älskar dig<3

ska kolla klart på filmen som jag ser på nu, sen måste jag ringa Linus, bara för att höra hans röst, ska säga godnatt o så! ska upp typ 8.a imorgon, så ska lägga mig i tid!.. var rätt skönt att bara vara hemma trots att jag lipat ungefär.. hela tiden!

Love B!

Hemma

DATE 2009-05-02 TIME 21:16:55

nu sitter jag hemma efter en lång smärtsam, ledsen dag. tur att de är ganska så bra med Linus o mig nu iaf, han ville att vi skulle ta en dag o vara ifrån varandra lite, så de får bli idag, även fast jag känner att just idag efter att vi bråkat i torsdags, inte alls är en speciellt bra dag att vara utan honom.. De är nu när jag mår dåligt o inte kan sluta gråta som jag behöver han brevid mig o höra hans röst o känna hans underbara kropp o se i hans djupa vackra ögon.. ojoj nu kommer tårarna igen :') fast glädje tårar är de nog mest tror jag.. de är sjukt hur någon person kan betyda så himla mkt, han är verkligen allt jag någonsin drömt om, o när de händer sånna här grejjer, kan jag inte låta bli att göra de större en va de kanske egentligen är?.. elr ah. visst för mig är de ingen liten grejj för då hade jag  inte reagerat som jag gör.. men ändå, de känns som att jag är helt dum i huvet.. Linn vill att jag ska komma upp till frändefors, men jag tror helt ärligt att jag inte vill de, jag känner mig för depprimerad o ledsen o kommer säkert bryta ihop mer än en gång till innan jag lägger mig inatt. så aah.

vill egentligen inte sitta här själv på rummet, blir värre då.. vill kolla på tv. men där sitter joy o hans kompis o kollar disney chanel o de är jag inte sugen på att kolla på.. ska iaf gå ut o röka o så kanske jag går ner till mamma o dom som sitter här utanför balkongen o grillar o dricker öl .

puss o krääm
Jag älskar dig Linus av hela mitt hjärta<3

Puss Linn

DATE 2009-05-02 TIME 19:20:59

Rebecca gummsan , hoppas allt går bra med dig nu, sitter
 hemma hos jimmy och oroar mig för dig..  Hoppas du mår bättre ikväll
och du får jätte gärna komma upp hit till frändefors sen om du vill
jag sitter här och väntar på dig , det är bara att ringa , du har mitt nummer..
073.82 95 853 om du har glömt det;)  jag vet verkligen hur hemskt det är
när sånt här händer, och speciellt när det är dig det händer.
Jag kommer alltid att finnas här för dig bara så du vet, och
det jag sa till dig förut , lyssna på det.. ta åt dig..
Allt kommer gå bra.. Älskar dig!  <3
/// LINN JOHANSSON

Blabla bla

DATE 2009-05-02 TIME 15:10:56

hej..elr något.. Linn o Fredde åkte härifrån för en timme sen.
jag ligger nere i sängen o Linus sitter uppe vid sin data.

venne vad jag ska göra idag, antingen vara här, elr vara med linn
elr åka hem.. vill igentligen inte göra något, vill bara bort, långt bort.
känner ingen lust.. jag känner mig tom inuti.. får panik snart..
orkar inte all jävla skit som är jämnt! kan de inte bara vara bra..


hejdå.. ta mitt liv

heartache

DATE 2009-05-02 TIME 00:39:20

<///3

vet inte ens om jag vill åka o shoppa i morgon, så jävla mkt som jag
längtat.. men nu har jag ingen lust med något.. självkänslan är åt
helvete, o är inte taggad för fem jävla öre..

Morris tycker iaf om mig! creds to him, nu ska jag lyssna på depp musik.
och försöka sova.. är hur trött som helst, men kan inte.. ut ur mitt huve as.


fu!

Grillning med dom bästa!

DATE 2009-05-01 TIME 20:11:46

Nu har jag Linn Fredrik o Linus vart nere på kvantum o köpt massa
god saker, så nu håller vi på o grilla för fulla muggar!.. asa mysigt hihi
kommer massa bilder när jag får tag i en sladd till min kamera..

känner mig lite gladare nu, men är fortfarande väldigt förvirrad..
vet inte riktigt om de jag säger till han går in.. för han visste innan
han åkte o sov hos Sofia, att jag tycker de är jobbigt. ex är ALLTID
känsligt på något vis.. fattar fan inte ens syftet med att han åkte
till trollhättan alls! nej får sluta tänka på de nu, blir bara så jävla
frustrerad o ledsen :S

ska se om de finns något jag kan hjälpa till med, med maten..
puss o sylt.

Läs på egen risk.

DATE 2009-05-01 TIME 13:58:20

är så jävla förbannad! vart vaken sen fan halv sju o blir bara argare o argare
orkar inte vara så jäävla sur men jag kan fan inte sluta aggra, helvete.

fattar fan inte vad dom grejjar med, egentligen vill jag inte ens vara här
hos linus nu o sitta o vänta på att han ska komma hem.. men får göra
de för annars reder de väl inte ut sig detta året..

nu ska jag gå o kasta sylte åt helvete :D HAHAHhahahahaha
linn är iaf snäll som lagar frukost till mig med sylte på.
så jag kan äta o skita ut helvete i toan där de hör hemma.


Idag ska jag vara med linn o kanske fredde o linus om allt går väl.
i såfall ska vi äta mat o godis o jag antar att linn får sköta allt! :) för ovanlighetens skull.

7månader med Linus idag med på köpet.. o han firar de hos sofia.
 puss o sylt !

RSS 2.0