Inte som planerat.

DATE 2009-05-14 TIME 14:48:50

igår blev verkligen inte som vi tänkte.. Jag Fredrik Linus o Emil åkte o köpte ett flak o en flaska.. Så åkte vi med Emil till Uddevalla.. hem till Linn o Jonna, vi gick bort till kvantum o köpte lite grejjer slödryck bl.a. så började vi gå bort mot ah va de nu hette, o redan på vägen dit sa jag; de kommer bli ett helvete att gå hem sen, för de är så långt.. Kom fram till platsen vid vattnet o klipporna. Satte oss o lyssna musik o drack grogg o öl..  Vi hade rätt trevligt faktiskt! fånga krabbor o fisk o bara njöt av solen!..  tyvärr kan jag inte säga så mkt mer om kvällen för de är ungefär de jag minns...  Vet att när vi var på väg hem så ramlade jag, o tydligen var de en sten på vägen som jag snubblade över, en stor sten bumling asså inte grus ;D Resultatet; Stortskrubbsår på armen/armbågen, uppsvullet knä, skrubbsår på höften, blåmärke o sår i pannan.. och underkvällen lyckades jag slå i tån i något i vattnet så stortån blödde, mitt lillfinger pissade blod, o mina solbrillor är borta! lyckad kväll? ehnej. Av okänd anledning åkte Linus hem, o minns att han ringde upp o sa "ni kan dra åt helvete" ? o där kom ångesten. lipade ungefär ut all sorts vätska som fanns i min kropp.. somnade vell runt 2 tiden.

idag; Linus ringde o väckte mig 06.18 o där efter kunde jag inte somna om.. låg o vände o vred mig o gick upp o drack vatten , tänkte jävligt mkt, o till slut vaknade dom andra med .  9 gick vi alla bort till kampenhof o Linn o Jonna tog bussen till skolan o jag o Fredrik satte oss inne i terminalen.. Så gick vi frågade när nästa buss till vänersborg gick, 09.25 så vi satte oss o grubblade på hur vi skulle få tag i pengar till bussen. Sms-biljett går inte mellan städer, inga pengar löst.. jag fick iaf offra en av mina två sista hundralappar till ett hundrakort till oss. så åkte vi till trollhättan o där kom Petter o Norrback o hämtade oss... fick göra nationella direkt gick sådär, fattade typ hälften frågorna..

o äntligen slutar jag om 45 minuter , lååång jävla dag, o har bokstavligen talat ont i HELA kroppen.. när jag kommer hem ska jag gå o lägga mig direkt, eftersom de inte blev så mkt sömn i natt. elr så ska jag till Linus, brås på om han ska till lipz elr inte, orkar inte åka dit om han ändå ska åka o supa efter två timmar..

puss o krääm :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0