Grattis min älskade!

DATE 2009-10-31 TIME 00:44:30

Nu fyller Linus 20 år.. WEEY systemet ;) haha. ne dricker faktiskt inte alls ofta längre och inte han heller. Ganska stolt över att jag trappat ner på alkoholen så pass mycket, riktigt riktigt bra! Han ska få sitt paket och frukost på sängen i morgon !

Min mage kurrar jätte mycket, men jag vill faktiskt inte äta mer idag. Har ätit jätte nyttigt idag och de känns som att jag förstör de om jag käkar en ostmacka ;( gaaah MAAAAAAAAAAAAT!!! Mamma sa ju att vi skulle äta tårta i morgon för att han fyller år så jag får helt enkelt vänta tills i morgon med och äta.

BTW jag testade ögonbrynsskuggan innan från HM och den var verkligen as bra ! rekomenderar jag starkt, dock gillar jag inte skuggpenslen men den funkar, lite svårare om man har tunna ögonbryn att få de snyggt. Jag har ju ganska stora eller ja ganska iallafall, jag tycker de är mycket snyggare på mig än att bara ha ett tunt streck. Den sitter nog bättre med ögonbrynsfixering (ser ut som en genomskilnig mascara ungefär), glömde tyvärr att köpa de idag, eller rättare sagt jag kom på att jag ville ha en när jag kom hem. Jag får vell göra som jag brukar för att brynen ska hålla sig på plats, tar lite lite hårspray och sprutar på fingret och sen duttar på brynen :)

Helt okej dag :)

DATE 2009-10-30 TIME 22:41:07

trots tråkigheterna inatt! tänker inte gå in på detaljer men, personen ifråga har sjunkt rejalt i mina ögon. Även om de inte spelar någon större roll för henne, men för mig är hon så jävla äcklig. Nästan slamp-varning på den ! :) fyfan så jävla lågt verkligen. Linus är jag besviken på och de kommer ta tid att bygga upp förtroendet, men samtidigt så har de gått fleera månader sen de hände och jag vet ju att de är med mig han vill vara. annars hade de ju inte varit mig han är med.

Iallafall de tog lite tid att somna inatt eftersom de blev som de blev.
Men klockan 12.00 hoppade jag upp ur sängen och gick in i duschen. Duschade nästan 45 minuter, grät lite och sen sminkade jag mig och torka/platta håret. Jag väckte Linus och sa att vi snart skulle åka och sen klädde jag på mig. Bengt var vell utanför mig 14.10 typ, först körde vi hem Linus och sen åkte vi ut till Överby. Väl inne på junkyard tog de säkert 20 minuter innan de var min tur. Har aldrig varit efter att dom byggde om. Nu är de så att antingen går man till kassan eller en ledig dator så skriver man ut vad man vill ha. Så går man bort till en annan disk och så får man de man skulle ha och så får man ett "kvitto", gillade man de så går man till kassan och ger kvittot och betalar :) köpte Linus present där. Sen åkte vi bort till Siba-huset. Först in på Ginatricot där jag fick en tröjja,ett linne och en halsduk, super snyggt!


blev väldigt nöjd och tröjjan är så jävla söt! ännu snyggare på :)

 

Efter Ginatricot så gick vi upp på övervåningen och fikade, jag tog en cappuchino+glassbulle och Bengt tog kaffe "extra strong"+morotskaka! vi satt där ganska länge och prata och sådär, Bengt är verkligen bäst! När vi kännde oss klara gick vi in på Kicks och jag köpte ögonskugga! blev riktigt nöjd, men råkade glömma den påsen i Bengts husbil men jag får den i morgon

super snygga fäger ;D


Efter jag köpte de på mitt presentkort så gick vi ner till HM och där köpte jag ögonBRYNSskugga! HM's egna märke faktiskt, brukar tycka att dom är dåliga för dom är ju rätt billiga, men när jag frågade i kassan om den verkligen var bra så sa hon "ja, jag har den själv på mig idag", så kollade jag och den var riktigt snygg faktiskt och precis den färgen jag letat efter hihi.


Verkar super bra, blir kul att testa i morgon :)


Sen kännde vi oss klara och åkte hem till Bengt, där gjorde vi bönsallad (min favorit) och ägg, de är lika mycket näring i de som vanlig mat ger på en vecka, och som vanligt satte de igång magen på mig haha ;D Till efterrätt käkade vi glass och chokladsås (som vi gjorde själva) svin gott. Bengt spelade lite nyckelharpa för mig som han brukar göra och sen körde han hem mig.


Nu väntar jag på att Linus ska komma, vi ska vell inte göra något speciellt ikväll, jag känner mig helt slut och inte riktigt frisk heller så jag hoppas att vi lägger oss ganska tidigt. Vi måste sova ut inatt också eftersom är kalas och parteeey i morgon ;)

Ha en fortsatt revlig kväll, jag heter Rebecca Törnqvist. (tv4 nyheterna haha!)

Måste sova snart

DATE 2009-10-30 TIME 02:16:00

jappjapp :) Imorgon skulle jag egentligen till Uddevalla klockan 11.00 för att morfars urnsättning är då. Men mamma sa innan att jag inte behövde följa med eftersom inga andra "barn" skulle med (mina kusiner dårå). Så jag sa att jag stannar hemma och de blir nog bäst så! Ska ju träffa Bengt vid 13.00 och jag vet att jag aldrig hade orkat göra de efter urnsättningen pga. att jag måste gå upp klockan 09.00. Jag och Linus har fått in en väldigt dålig dygnsrytm, vi brukar inte somna förens runt 06.00 på morgonen ;/ Men nu kan jag iallafall gå upp klockan 11.00 imorgon, så de är skönt.

Bengt och jag ska ta hans husbil till Överby (hans fru har bilen) imorgon, vi tänkte fika och sådär. Jag ska köpa present till Linus också, de får jag bara inte glömma! Sen så kommer vi säkert gå runt i andra affärer med.. Jag får se om jag hittar något i min smak. Vet iaf att jag ska köpa något på Kicks för jag har 137kr på ett gamalt presentkort där! tänkte också kolla efter något att ha på mig på lördag, de är ju ändå haloween då. Inte för att jag tänker klä ut mig, känner mig för gamal för de haha, men man känner sig ju alltid finast i nya kläder oavsett om de är ett par jeans eller partyklänning. Någonting nytt vill jag ha! Ska tänka positivt för då får jag inte lika mycket ångest imorgon när jag ska prova kläder.

Om en stund ska jag lägga mig, måste bara försöka övertyga herrn i stolen att han med ska göra de ( har jätte svårt att somna utan han).

Godnatt och sovgott :)

Stackars lilla pappa

DATE 2009-10-29 TIME 18:31:17

Han är så ledsen för att bajen åkt ur allsvenskan och ner till superettan. För mig gör de absolut ingenting, de enda som betyder något är att A.I.K kommer ta hem de i år :D



hihi min humor är de bästa :D fast lite synd att inte så många andra förstår sig på den..

Nu är jag lugn

DATE 2009-10-29 TIME 17:38:29

Finns inget värre än när man är så sur så att man skakar, de var jag nyss. Stackars Linus var jag oxå jätte tyken mot.

Efter att jag skrev de förra inlägget, var de antingen NÅGON (anette) eller mamma själv som vart inne på min blogg och läst de jag skrev. Jag visste ju att mama skulle bli förbannad om hon såg de, de är de som stör mig så mycket med att ha besökare på ens blogg. Jag vill inte sätta lösenord på den heller för vissa personer vill jag ju att dom ska kunna kolla i den. Får kanske skaffa lösenordsskyddade inlägg, för ibland vill jag kunna skriva ut mina känslor utan massa tjaffs runt omkring.

Fixade så att bakgrunden och headern blev lite ljusare och så att inte skuggorna blev så mörka med :) Nu är maten klar men eftersom jag inte får bo hemma eller äta av mammas mat så har jag ingen aning om varför hon sa att de var mat till mig. Äter minsta möjliga..

Away from you!

DATE 2009-10-29 TIME 16:01:23

Nu fixade jag lösenordsskyddade inlägg och detta är ett sådant inlägg.

Om någon vill ha lösenordet är de bara att fråga!

Skadad för livet

DATE 2009-10-29 TIME 01:01:00

Jag ska aldrig i hela mitt liv se på The grudge filmerna igen!! Efter första gången jag såg 1.an lovade jag mig själv att aldrig se den igen. Sen kom 2.an och jag var så jävla sugen på att se den, de gick säkert ett år innan jag vågade.. Efter den lovade jag mig själv att aldrig se dom mer! och de var la ungefär ett år sen nu som 3.an kom ut. Idag lyckades jag kolla igenom hela filmen, okej jag erkänner blundade och höll för öronen så fort de blev något läskigt. nu ska jag aldrig, ALDRIG se någon av dom igen!!

sjukt hur man kan bli så rädd av en film. The grudge vet jag kommer vara med mig den dagen jag åker till Tokyo, de är en av mina drömmar att åka dit någon gång. När jag sover på hotellet kommer jag säkert ha The grudge i bakhuvudet hela tiden.. Därför kommer de nog ta ett tag innan jag åker dit. Måste förtränga alla hemskheter innan så jag inte skriker och springer iväg så fort jag ser en japansk unge ;D

Hänger på resten!

DATE 2009-10-28 TIME 18:18:17

De har ju skrivits massor om denna tjejen dom senaste dagarna, jag tycker de är helt sjukt! på något sätt känns de inte riktigt tro värdigt heller. Fast de är vell mest för att de inte riktigt går att förstå att nått sånt här kan hända. Att hon genom ett vaccin inte kan gå som man ska längre, alltså framåt. Men hon kan gå baklänges och springa utan problem, hon kan till och med prata riktigt när hon springer. Hjärnan är ett underligt organ vi har...


Angående svininfluensan vaccinet så är de ju faktiskt så att de vaccinet inte är 100% färdigt. De brukar ta ÅR av forskning innan man kan framställa ett vaccin som ska skydda mot en pandemi! Men detta har någon helt hokus-pokus på några månader tagit fram och säger att de funkar. Egentligen skulle de kunna vara vanligt vatten i sprutan, för ingen av oss kan ju säga vad som egentligen är i sprutan. och detta vaccinet sitter de ett antal männsikor som tjänar så in i helvetes mycket pengar på, för att folk är hysteriska och tar vad som helst för att inte få den såkallade svininfluensan. Jag skulle aldrig i hela mitt liv ta den, inte en chans.

Ju mer vi vaccinerar oss mot influensor och skit desto farligare och värre bakterier kommer de att bildas. Vi blir fullproppade met sprutor redan från födseln, och de blir bara med och mer. Snart ska vi vel lbörja ta sprutor för vanlig snuva också ?!

Howdy partner!

DATE 2009-10-28 TIME 17:30:25

Vaknade för någon timme sedan av att Stampe ringde.. Nu ligger jag i sängen och om en stund ska jag sätta i gång att söka jobb, idag ska jag försöka söka 4-5 jobb och sen tar jag 4-5 i morgon eller i övermorgon oxå! ska ha det klart innan helgen iallafall. Nu har jag 650kr och jag vettetusan hur jag ska klara detta. Linus present 400kr och tandläkaren 400kr och en grejj som jag RÅKADE köpa på tradera 400kr och vänersborgskommun 200kr.

hejdå

Vad håller jag på med?

DATE 2009-10-28 TIME 05:26:46

Åååh jag är så himla korkad. känns inte som att jag vet vart jag har någon.. Vänner som står/stog mig så nära, som jag älskar, låter jag bara glida ur mina händer. jag har ingen RIKTIG vän, vet inte om de är fel på mig eller om de är fel på alla i min omgiving. De är antagligen de först nämnda. Jag saknar att ha en vän som är "bara min" som jag kan dela allt med, berätta hemligheter, skratta så man nästan kissar på sig med & gråta ut mot. Tagga på fest tillsammans med, en vän som man bara kan sitta med på rummet utan att någon av oss känner sig uttråkad, roade utav varandras närvaro. Har bara haft 3 sådana vänner och alla har jag tappat bort med tiden. Ida, Carro och Chatte.

Caroline Blomqvist har jag känt hela mitt liv, sen vi var 5-6 år, vi pratar med varandra högst 2 ggr om året. Det gör riktigt ont att tänka på. Att en vän som jag känt hela livet, att hon och jag tappar mer och mer kontakten pga. att jag bor så långt bort från henne nu. Nu känner jag henne inte längre, jag har ingen aning om nått i hennes liv. Vad hon tänker på, hur de går för henne i skolan. Vad hon gör om dagarna, vilka hon umgås med osv.
Kommer alltid minnas när vi bråkade om vem som skulle ha den snyggast kent-dockan och jag alltid fick den fulaste för båda var dina och du vägrade låna ut den snygga till mig haha! alla gånger vi bakade negerbollar och när vi satt i ditt kök och skrattade så vi inte kunde andas och de slutade alltis med att du sprang fortare än fan in på toaletten för du hållde på att kissa ner dig! hahaha

Ida Berg blev jag bästis med i 5.an och vi tappade varandra när jag flyttade och pga av att jag blev som jag blev när jag var 14-17 år. Vi delade inte samma intressen längre och varje gång jag var nere och hälsade på i väckelsång söp jag med folk som jag egentligen inte kände speciellt bra. Mest för att de var som en revolt mot Lisa och Per. Eftersom (Som jag tyckte när jag bodde hos dom) att dom bestämde för mycket över mig. så försökte jag genom att inte lyssna på dom då heller bevisa dom inte kan bestämma som vanligt.
Kommer alltid minnas
när vi cyklade vilse i skogen och jag grät o sa "vi kommer aldrig komma hem igen" och du skällde på mig och tyckte jag var jätte barnslig.  när vi sov över tillsammans den sista gången innan jag flyttade, jag låg på din soffa i ditt rum och vi hade på lite musik när vi skulle sova. När "I will always love you"-låten sattes på i radion. Då började vi gråta och tro mig när jag säger att vi grät..

Charlott Iveström träffade jag första gången när hon började i min klass i 9.an och i 2 år var vi tajtare än två saker som blivit i hop limmade med superlim!. Vi gjorde allt tillsammans, saker som jag aldrig i hela mitt liv skulle gjort själv eller med någon annan.. Gick det än dag utan att vi var med varandra frågade folk direkt "är ni ovänner?" bara för att vi va med varandra precis hela tiden. Vi bråkade tusen gånger men vi blev ALLTID vänner efter några dagar igen. Det var hon och jag mot hela världen verkligen. Inget tycktes kunna skilja oss åt. men något hände. och nu pratar vi knappt med varandra.
Kommer alltid minnas våra galna kvällar på alla fester tillsammans, speciellt den kvällen i Frändefors du vet ? alla däruppe hatade oss eftet de, iaf tjejerna. Den gången när vi tog bort vårat löshår och klippte oss axellångt med lugg, vi såg precis likadana ut. Eller den kvällen i polen i vårat hotellrum, när vi grät av rädsla för vi trodde de var ett spöke på vår toalett hahaha.

jag saknar allt...


Börjar bli pömsig :)

DATE 2009-10-28 TIME 03:59:20

hoho, nu ändrade jag lite till, fick mer plats att skriva plus att de inte blev så stort glapp mellan menyn och själva innehållet i bloggen! orkade egentligen inte göra de nu, men jag tivngade mig själv. Hade ju ändå inget annat för mig ändå så..

Snart fyller lilla Linus 20 år, bara några ynkadagar, han fyller på lördag alltså! På fredag ska jag först på förmiddagen åka till Uddevalla med familj+närmaste släkten och vara med på urn-sättningen (morfar har kremerats nu). Mamma sa att de inte tar ås lång tid så är nog hemma innan 13.00 redan. TUR DET! för jag hade råkat bestämma med Bengt att han och jag skulle träffas och fika på fredag. och han brukar vilja vara ute i god tid så tur att vi int ekommer hem försent. Jag ska föreslå till Bengt att vi kan åka till Överby och fika så kan jag passa på att köpa Linus present samtidigt! + att jag kan köpa ett läppstift på kicks med.

Jag, Linus, Therese, Tommy m.m ska till Carinas på Lördag och fira Linus förstår ni! ska blir himla skojj, synd bara att de typ inte är 18års gräns någon annan stanns på Lördagar. Vi tänkte ändå att vi skulle vara i Vänersborg eftersom de är vell säkert någon fest där någonstanns och de är ju folk som inte ännu är fyllda 18 som vill vara med och fira Linus, bl.a. Sven! allt är ju inte riktigt igenom pratat än, vi har bara frågat folk änså länge. Sen måste vi ju få det att stämma med tider och vart vi ska vara efter Carinas och så. Hoppas att allt löser sig :) Men de brukar de ju göra.

nog med babbel om de nu, orkar inte uppdatera mer idag. Så jag säger Godnatt nu även fast jag säkert kommer sitta upp i någon timme till.


Tjock! tjock som en tjock smock

DATE 2009-10-28 TIME 01:35:30

Nu har jag legat här i sängen massa timmar! Har vart och duschat förresten, ortroligt skönt. Grejjade pytte lite med designen, satte mer skuggning i bakgrunden. Nu är jag ganska nöjd om ni inte ser den så tryck på F5 så kommer den fram.

Nu ska jag kolla på de nya avsnitten av 'Plastikkirurgerna' på tv4play. och dricka fanta<3

Klar med städningen

DATE 2009-10-27 TIME 22:02:10

Tog ganska lång tid att bli klar, man vi gjorde massa grejjer imellan, Linus installerade om sin dator och jag kollade när Kissie, Dessie och Paow var med på Tv.n och vi käkade osv. Nu kommer lite före&efter bilder:






blev lite bättre iallfall, fyfan va jag längtar härifrån. Alltså hemifrån, är så trött på att bo här så jag spyr.

Tror att jag med kanske ska installera om min dator, de hade vart bra för den, men allt de som jag moddat försvinner ju då. och de är ju jobbigt att göra om de.. fast egentligen är det de som segar ner datorn ganska mycket!


Mitt übersnygga skrivbord :) Orginal är windows xp..


hejdå.



Rör på dö' köttet kvinna!

DATE 2009-10-27 TIME 17:43:06

Nu kom Linus hem från stan och nu ska vi sätta igång med störstädning av rummet :) skriver sen I guess..

Jag har så j*vla ont!

DATE 2009-10-27 TIME 04:56:08

fyfan, de började igår på dagen. Nu har jag sådär ont igen i njurarna!! Fick ju njurbäcksinflamation i sommras, hade ont ett tag men trodde inte de var något speciellt, men jag kännde igen smärtan i "framstjärten" (haha!) och trodde då att jag hade urinvägsinfektion.. När jag berätta för dom på vårdcentralen, att jag hade ont när jag kissade + att jag började känna en skärande smärta vid vänster njure, så trodde dom inte riktigt att jag hade ont eller dom trodde vell helt enkelt inte att de var något farligt , eftersom jag inte gått till vårdcentralen innan och fått behandling mot urinvägsinfektion. Anledningen till att jag inte gick dit tidigare, trots att jag kännt att de gjorde ont när jag kissade, var att jag inte orkade för jag har urinvägsinfektion minst 1-2 gånger om året (helt seriöst!) och de brukar gå över efter 1 vecka utan att jag går på några tabletter. och de gick över efter en vecka, men sen kom de tillbaka och då gick jag till vårdcentralen som sagt. Dom kanske la lite vikt vid att jag hade ont i njuren för annars hade dom vell inte sagt att "får du högfeber så ska du åka in till akuten".

Jag, mamma, Joy och Jeppe hade tänkt oss en frisk trevlig helg uppe i stockholm hos en av mammas kompisar, Janne. Dagen efter vi kom dit fick jag ordentlig feber och mamma rikgde sjukvårduppysningen. Där sa dom att dem inte kunde förstå varför jag bara fått tabletter mot urinvägsinfektion och sa att jag skulle åka direkt till akutmottagningen i Södertälje. Där fick jag tabletter mot njurbäcksinflamation efter att dom konstaterat att de var de jag hade! under den tiden jag trodde att min urinvägsinfektion gått över av sig själv så hade det istället spridit sig till mina njurar. åh fyfan va dåligt jag mådde. Grät av att jag hade så nedrans ont och åt hur mycket tabletter som helst.. när de huggde till så i sidan på mig, fick jag för mig att jag skulle dö :) haha.

Till saken, nu har jag likadan smärta i vänster njure och igår natt hållde jag nästan på att börja gråta av smärtan. Jag kan inte andas riktigt eftersom de gör inte lika ont om jag andas in och håller andan och släpper ut luften lite i taget. Har tagit tre värktabletter idag och den sista som jag tog för 20 minuter sen har inte börjat verka ännu, så nu ligger jag här, har hur ont som helst och skriver en lång sjukdomshistoria för att få lite medlidande av er. Samtidigt som smärtan är som värst så håller jag på att spy hela tiden! för smärtan gör mig så himla illamående..

Vill verkligen inte bli sjuk! Jag ska ringa vårdcentralen de första jag gör i morgon när jag vaknar! Måste må bra på lördag! Linus födelsedag och vi ska ut och dricka på någon krog/pub och fira min bby! Jag tror att de kommer bli den nya i stan mitt emot Veromoda eftersom jag tror de är 18 års gräns där! På Harrys är de ju 20 och då kommer jag inte in hah :P och skulle jag nu få tabletter mot njubäcksinflamation gör det ingenting för man kan dricka undertiden man går på dom utan att alkoholen gör tabletterna mindre effektiva! så de är ju ett stort plus.

Måste också berätta att Linus kollade på filmen 'män som hatar kvinnor' och gissa vad? Jo nu ska ni få höra.. han tyckte den va bra :O helt otroligt hih. Nu finns de en svensk film jag vill att han ska se och det är uppföljaren 'flickan som lekte med elden'. Den blir nog lättare att få han att se :)


nu ska jag lägga mig och sova. Ska få i säg Linus med för han ska vara i stan 14.00 i morgon. Godnatt

Män som hatar kvinnor

DATE 2009-10-26 TIME 22:36:36

äntligen ska jag få se den :) ska kolla på den med eller utan Linus har jag bestämmt nu. eftersom Linus inte tycker om svenska filmer, de gör mig så irriterad när han säger " jag gillar ju inte svenska filmer har jag sagt" jaha "och?" tänker jag då. Jag hatar negativ inställning! Bara för att du inte tycker om wallander filmerna så betyder de inte att ALLA svenska filmer är kassa? 'män som hatar kvinnor' har fått väldigt bra betyg. Vill du inte se filmen så fine! jag älskar dig ändå. men sitt där och hata alla svenska filmer om de får dig att må bättre :) att lägga ner energi på att hata filmer är verkligen så onödigt. De finns värre saker i världen som. t.ex pedofiler, våldtäcksmän, krig, svältande barn osv. de är saker som man ska lägga ner energi på för de är sånt som gör skillnad!

haha jaja lite överdrivet kanske. men nu blir de min första "Jag dissar" och jag dissar ALLA människor som går omkring med töntiga åsikter. Allt från "jag hatar alla svenska filmer" till "nazister". FET DISS PÅ ER. finns som sagt viktigare grejjer att slösa energi på.

Sorry, blame it on me

DATE 2009-10-25 TIME 20:19:52

jag hatar känskan av maktlöshet, när man ser sina nära och kära vara depprimerade eller ledsna. Men man kan inte göra någoting. när dom klandrar sig själva för saker dom gjort eller rättare sagt inte gjort, you can put the blame on me..

'I understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show'

Godnatt & sovgott!

DATE 2009-10-25 TIME 06:52:06

Nu är de verkligen dags att gå och lägga sig, lite väl sent kanske de blev idag. Håller på att ladda ner "Planet earth" såg den för lääänge sen på någon kanal på tv.n kan vara den bästa dokumentären någonsin! "Home" är också helt underbar!! har ni inte sett home så gör det!!

Glad tjej & glad kille!

DATE 2009-10-25 TIME 03:22:59

Har faktiskt rört på allt överflödigt fläsk jag har idag! Inte för att de är något märkvärdigt, men ändå.. Var barnvakt till Joy idag igen, för mamma var på Quality hotel och festade. Fast hon var inte fullare än vad hon var igår haha. Jag och Linus körde henne till rugbylokalen där Giorgos hade 50års kalas (igår alltså). När vi hämtade upp henne igen klockan 03.15 så var hon stenpackad haha! Hon tyckte gott och väl att alla skulle få skjuts hem till var och en eftersom det var så kallt ute. Två fulla gubbar och en tant i baksätet och mamma och Giorgos i bagaget, herreguuud säger jag bara! pinsamt. Idag så var det bara hon och Giogos som tur vad som skulle med i bilen och Giogos skulle hem till oss och sova. När vi närmade oss Quality hotels ingång så ser vi att mamma och Giorgos står och skriker och klappar händerna för att vi kommer "Linus, Linus, sha lalala lalaaaa" är vad som kommer ut ur deras halsar. När vi kom hem stupade dom i sängen...

Jag och Linus var och tankade full tank, efter vi släppte av mamma tidigare på dagen hos Bengan där dom skulle förfesta, så vi passade på att köpa en chips påse och en cola! De har vi mummsat i oss nu till några avsnitt Family guy. Mensen är över nu också fyfän vad skönt, så ont som jag har haft denna veckan. Där av rubriken "Glad tjej & glad kille" ;) haha.

Nu vet jag ikke vad jag ska göra, har skördat min aloe vera och sått morötter så dom är klara lagom tills jag vaknar imorgon. Farmville äger, jag går upp till lvl 26 i morgon! ska börja spara ihop till 1 miljon nu tänkte jag och köpa villan hihi.

Kollat runt på massa onlineshoppar med, faan va snygga kläder de finns alltså, ge mig en op nu så jag kan använde sånt som jag vill :) Gud om du nu finns så ger du mig en op nu. hör du de !?!

Har fortfarande inte fått till det med bilderna ännu på morfars begravning men de kommer, minneskortsläsaren är dum i huvudet! Har letat som en idiot efter usbsladden till mammas kamera idag, men den verkar inte finnas. Jag menar så många ställen kan hon inte ha lagt den på, jag gav ju henne sladden i fredags.

Nu blev det mycket babbel om ingenting, skriver innan jag lägger mig! Glöm inte bort att ställa tillbaka klockan en timme inatt om ni nu inte redan gjort de villsäga.

Mmmh Marabou!

DATE 2009-10-24 TIME 15:15:09

Vaknade för 30 minuter sen av Joy som kom in och frågade om Linus kunde köra han och en kompis till bion.  Nu har Linus och Joy åkt för att hämta upp Joys kompis och sen följer Linus med dom in på bion och hjälper dom fixa sina biljetter och så. Linus ska fika, undertiden bion är, i stan med sin mamma.

Jag själv då? jag ska inte göra någonting. Ligga i sängen framför datorn som alla andra dagar. Kanske jag ska passa på att städa här inne nu när jag är själv, blir alltid lättare att koncentrera sig på städningen om man är själv tycker jag! Mamma kom nyss in med hela 4 bitar Marabou till mig, bra Rebecca.. smart att börja dagen med godis.

Nu ska jag göra ett nytt försök till att lägga in bilderna på morfars begravning. Dom hamnar i inlägget under detta, om någon skulle vilja se.

Morfars begravning

DATE 2009-10-24 TIME 03:44:25

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller berätta, en begravning är ju en begravning.. ska försöka berätta lite iallafall, vill inte gå in på detaljer för jag orkar inte gråta mer.

Eftersom morfar inte är kristen och gick ur svenska kyrkan för ett par år sen så bestämmde vi att vi inte skulle ha någon präst och så. Vi hade en s.k borglig begravning. Den ända nackdelen som jag ser med de är vell att de blir jobbigt som den som ska hålla i det (vilket var mamma nu). Jobbigt för henne att stå framför oss alla som grät och försöka att läsa dikter osv. Annars så tycker jag att borglig begravning är himla bra för oss icke-kristna (jag är varken döpt eller konfirmerad eller med i svenskakyrkan alls).

Vi samlades allihopa utanför kapellet först. När klockan slog 13.00 gick vi in till inledningslåten "Somewhere over the rainbow" och mamma stod innanför och delade ut beg.programet som jag gjort. Kistan och blommorna och ljusen, allt var så himla perfekt. Det var mamma, mormor och Joy som läste dikter, Joy var så himla duktig, blev vekligen stolt över han! Lilla älsklingen. Lyssnade på lite låtar bl.a Elvis Presley som vi alla vet att morfar tycker så mycket om! Vi hade en tyst minut, Vi gick fram alla på rad och la en ros och sa farväl. allt gick jätte bra och de var jätte vackert, precis som jag hoppades på att det skulle vara. Tycker att de var as jobbigt verkligen och se mumu så himla ledsen, morfar är ju hennes barn. Hon trodde nog inte att han skulle gå före henne och det kan man ju aldrig tänka sig i sin vildaste fantasi heller.

När vi skulle gå så var de väldigt jobbigt, känndes som att jag inte kunde med att gå därifrån. Vi satte oss i bilarna och åkte hem till mormor och morfar. Där bjöds de på smörgårdstårta och senare till fika hallon&blåbärs tårta. sen satt vi bara och pratade om morfar och massa annat. När klockan var ungefär 16.30 så tackade vi och åkte hem.



lite bilder kommer in i detta inlägget i morgon. eller ja, när jag vaknat och så. Verkar vara något fel på minneskortsläsaren, orkar inte bli förbannad så jag slutar försöka och så ska jag fixa det i morgon istället.



Hos mormor

DATE 2009-10-23 TIME 12:11:45

Gick upp vid 08.00 duschade och gjorde mig i ordning, klädde på mig satte upphåret osv. Åkte hemmifrån 10.20 ungefär, nu är jag Robin, Jeppe, Joy och Mumu (morfars mamma) hos mormor .. Nu ringer mamma i telfonen, ska åka till Uddevalla nu.. Efter begravningen ska vi hem till mormor igen allihopa och äta och lite sådär.

Ha en bra dag..

Sleep tight

DATE 2009-10-23 TIME 01:11:13

Blev inte så bra uppdatering idag heller, lite tråkigt att jag inte kommer ha en susning om vad jag tänkte just idag om jag kommer kolla tillbaka på detta längre fram om ett halvår eller två. Fast just idag har den mesta fokusen eller mina tankar har mest varit på Morfar...

Har precis kollat klart de tredje programet av Plastikkirurgerna.
Tycker att de kan vara bra att kolla på sånna program och se hur de går till med tanke på att jag förhoppningsvis inom ett år kommer att ligga på bordet själv och blir opererad. Fast jag blir lite avskräckt för de ser så jävla äckligt ut inuti kroppen! Hur vackra vi än är på utsidan så är de insidan som räknas och där är vi allihopa lika jävla äckliga! haha :) skojja! not..

However.. nu ska vi sova, ska upp klockan 08.00 i morgon.
om jag kommer uppdatera något innan jag åker på begravningen märker vi. Sov så gott nu :*

091022

DATE 2009-10-22 TIME 22:18:38

Dåilig update senaste dagarna men så är det när man inte gör något, finns inget att berätta. Men idag har jag gjort lite allt möjligt och har lite bilder att visa.

Morgon startade med att min baby kom in med frukost på sängen till mig . är han inte för söööt! Efter frukost satte vi igång våra dator. De första jag gör på morgonen är att skörda på farmville! haha har blivit en vana nu, att alltid kolla farmville först..! Hatade verkligen FB innan. Efter de var klart satte jag igång att pyssla med begravningprogams-designen, blev klar efter någon timme! Mamma var jätte nöjd med resultet och sa att de såg precis ut så som hon hade hoppats när hon gav mig uppgiften :) kul att höra.

Anette min granne satt här hemma i soffan och spelade Mariokart på Wii som hon köpte innan idag, när jag hade vart ute och rökt kännde jag hur jag drogs mot soffan.... o där va jag fast! Anette och jag har suttit och spelat hela eftermiddagen/kvällen! men de är skitroligt och jag är as bra nu..


denna sötnosen (min molly) gjorde oss sällskap i soffan!


Anette och molly som Anette är dagmamma till :)



Mariokart på Wii


Fick ont i tummarna till slut så jag orkade inte spela mer. Jag gick in på rummet och skrev ut alla 18 kopior på begravningsprogrammet som vi ska ha i morgon på Morfars begravning :'/

 


Framsidan på beg.programet


insidan av beg.programet

Det var de det. Nu ska jag dricka mitt vatten som jag blivit så himla duktig på att få i mig, jag har ingen aning om hur mycket man ska dricka per dag i min ålder ? men mer än jag dricker nu skulle jag inte ens orka. Fast på ett sätt är de ju ganska bra att dricka mycket vatten.. för jag blir inte hungrig! Vet inte hur mycket vatten de är i varje flaska pga. av det inte står på den (sodastreem flaska dricker jag ur) men skulle vell gissa på 1-2 liter ungefär. Så mellan 2-4 liter vatten har jag drucit nu i 3 dagar i rad. Ska jag vara ärlig så har jag inte ika mycket huvudvärk som jag annars brukar få av att sitta så mycket vid datorn.

Vi hörs lite senare :)

 

 


Helvetes natt!

DATE 2009-10-21 TIME 21:09:08

Har inte kunnat sova mer än 1-2 timmar högst! Precis när vi gick och la oss för att sova så hörde jag att mamma kom upp. Hon slog och bankade, spolade vatten i badkaret (det ena badrummet ligger vägg i vägg med mitt rum) och så kom Joy upp klockan 07.00 började spela farmville och skrek massa grejjer till mamma hela tiden "mamma, vet du att.." "mamma vet du vad jag fick?" osv. kunde inte koncentrera mig på att sova alls. som vanligt så börjar Mamma och Joy bråka på morgonen (dom har gjort de till en grejj dom måste göra tror jag) stog och skrek som två idioter rent ut sagt i hallen.

Linus tog allt jävla täcke hela tiden! och all plats, jag hatar att ligga med ena benet utanför sängen, de stör mig något så in i.. Jag knuffade och puttade på han men han bredde bara ut sig mer. Tillslut blev jag så förbannad så jag la mig skavfötters med han. Där känndes de ganska bra att ligga och jag kunde slappna av ganska fort.. Men vad tror ni inte händer efter 15 minuter, Jo han snor åt precis allt täcke igen och jag får en fot i huvudet!! nu är det fan nog tänkte jag och suckade satte mig upp och kastade hela täcket på han. han vaknar till och ser att jag inte har täcke på mig och lägger på de på mig. jag kastar de tillbaka för jag var så jävla sur och så hållde vi på så ett tag...

Låg och vände och vred på mig i flera timmar. somnade lite då och då men vakna lika fort ungefär.. precis när jag håller på att komma in sömnen, kanske somnade till i 30 minuter. så ringer mamma och då är klockan 14.00 och säger att jag fått ett sms av henne med saker vi ska göra tills hon kommer hem.. Ligger kvar och typ svär åt henne, sen går jag upp och tänker att de är ingen idé att ligga kvar. Plockar ut och in alla disk städar på köksbänkarna och dammsuger köket vardagsrummet och hallen... Linus vaknade en stund efter 15.00. när jag berättade vilken jobbig natt jag hade haft tvingade han mig i säng och stoppade om mig täcket och de :)

dessvärre kunde jag inte somna ändå eftersom alla kom hem en kvart efter jag lagt mig. är det för mycket ljud kan jag helt enkelt inte sova.

Nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk för att jag inte har sovit något, kan inte vrida på huvudet för det gör så ont i hjärnan hah :p

Sen natt eller tidig morgon

DATE 2009-10-21 TIME 06:09:41

tror jag har hittat "min stil" gällande kläder. har gillat stilen lääänge men kan INTE använda den pga. mina bröst. Mina bröst känns nu som den stora (haha minst sagt stora är dom!) tjuven i mitt välmående. jag avskyr mina tuttar, verkligen avskyr!! Dom hindrar mig i precis allt, vill ha en op nu. dirr dirr dirrdirrdirrDIRR! Jag har också hittat underbara onlineshoppar med grymma kläder.

Nu ska vi gå och lägga oss, blir bara sämre och sämre med att komma i säng i tid. Mamma hörde jag nyss i köket, nu ska hon upp och jobba. Fan va jag önskar att de var anledningen till att jag var uppe nu, att jag hade ett jobb..

Godnatt/godmorgon på er och ja önskar er alla en riktigt riktigt (god jul) grym dag :)

Kurrkurr i magen

DATE 2009-10-21 TIME 00:39:21

Idag har jag inte gjort något :) ovanligt? eh ne. Jag har iallafall kollat på Saw 5, lyckats få i mig frukost och middag!!, vart nere i kiosken och köpt cigg. nu ligger jag och designar morfars begravningsprogram tills på fredag :'/ har några idéer om hur det ska se ut, men mamma måste skriva hur "shemat" ska vara så jag kan skriva på de och testa olika stilar och sånt. antar att jag kommer bli klar med det i morgon kväll/natt, som jag sagt förr så blir jag bara på "pyssel"-humör på kvällarna.

Det är lite jobbigt att göra allt i photofiltre eftersom måtten måste stämma och sånt där. Men hittade ett forum genom google där de stog att ett A4 papper är ungefär 2100x3150px får hoppas att de stämmer annars kommer de nog se väldigt konstigt ut när jag ska skriva ut de.

Trots att jag ätit både frukost och middag så känner jag mig väldigt hungrig. Men jag ska låta bli att äta något.. ska försöka att inte äta på hela dagen i morgon, för att jag inte vill! men de är ganska svårt när man har en pojkvän som är hungrig som en varg!!

ska fortsätta lite med designen sen ska jag.. hum...
jag vet inte vad jag ska hitta på, kanske kolla om de finns något nytt avsnitt som jag kan se. Har ungefär 6 tv-serier som jag följer nu, The hills, The city, Heroes, Naruto, Inlåst och Plastikkirurgerna..

Hela dagen är förstörd

DATE 2009-10-20 TIME 17:20:15

Jag och Linus vaknade för en timme sen nu alltså 16.20, trodde klockan var typ 13-14.00. Inte bra detta tyckte vell att de var konstigt att alla bröder var hemma redan. Fast Robin hade med sovit länge och missat hela skoldagen haha han vaknade av att mamma ringde 15.30 och frågade om han visste vad klockan var ;D påtal om mamma kom hon precis innanför dörren så nu ska jag ut och säga hej.

Svin trött

DATE 2009-10-20 TIME 04:43:26

Ligger här och gäspar stort samtidigt som mina ögon fylls med tårar. Har sett klart Saw 4 nu, och Linus har sett klart på Bleach. dags för oss att krypa ner och mysa (sova) hela natten lång! finns tammejfan inget bättre... inget bättre än att ligga brevid han och känna hans varma kropp, på något sätt lyckas vi alltid att turas om i sömnen om vem som ska hålla om vem, om jag vänder mig så lägger han sig och håller om mig och när han vill vända sida så följer jag efter och håller om honom! När vi håller på att vakna så rör vi oss alltid extra mycket och blir oftast att vi vaknar med våra ansikten in gosade i varandra.

Godnatt och sovgott för det ska jag definitivt göra :)

Heaven is a place nearby

DATE 2009-10-20 TIME 00:10:53

1 månad har du varit borta idag Morfar.. Jag fattar verkligen ingenting, inte du!! inte nu... Känns som en dröm, eller nej inte en dröm mer som ett skämt. Nu när jag tänker tillbaka när jag såg dig ligga där så himla.. inte levande. Så känns de som en dröm jag har haft.

Begravningen är nu på fredag, den 23/10. Vet inte hur jag ska göra för att förstå. Det går ju inte direkt att förbereda sig något heller när de inte ens känns verkigt. Hoppas bara att de blir ett vackert farväl. Klart att vi kommer gråta allihopa och de kommer säkert vara skitjobbigt, men vill ändå komma ihåg begravningen som något fint och inte som den jobbigaste stunden i mitt liv.

Så jävla äckligt

DATE 2009-10-19 TIME 22:00:50

haha, sitter här och håller på att spy, när det är sånna här scener stänger jag ALLTID av ljudet! de blir på något sätt inte lika äckligt att kolla på de då.. Här får ni iallafall också se, de är ju roligare om vi mår illa tillsammans (6)


I hålet är skallbenet *spyr*


Här skär hon upp skallbenet *spyr mer*

Saw III

DATE 2009-10-19 TIME 20:21:34

nu ska jag kolla på Saw III har hämtat två clementiner som jag ska försöka mummsa i mig, får se hur det går med tanke på att dessa filmer är kanske inte dom bästa "sitta och äta till"-filmerna haha.

Linus blev nyss hämtad av sin mamma och dom ska äta tillsammans och prata igenom grejjer och planera lite inför hans 20-års dag! :)

hörs lite senare

GRRRRRrR

DATE 2009-10-19 TIME 18:13:05

Ibland blir jag så fruktansvärt förbannad på FOLK!.. lyssna och läs med dom jävla öronen och ögonen som du fått. Eller du kanske vill känna hur det känns att inte kunna varken höra eller se !?!

Dags att sova

DATE 2009-10-19 TIME 05:10:23

Nu har jag kollat klart på Saw 1 och 2. Blev förvånad att jag blev rädd, brukar inte bli rädd av sånna filmer. Jag blev inte rädd när jag kollade på filmerna, men nu när jag skulle ut och röka fick jag ta med mig Linus ut hah. Förövrigt mår jag svin illa och har inte kunat äta speciellt mycket idag heller. Idag fick jag iallafall i mig pytte lite spagetti och två bananer :) Men jag klagar inte (på att jag inte kan äta alltså) krymper kanske magsäcken lite och det är ju positivt.

Så jäkla mycket godis och chips jag ätit dom senaste veckorna
så borde jag nästan gått upp över vad jag får (enligt mig själv) vilket är 60kg. Har alltid sagt, iallafall sen typ 8.an att om jag går upp över 60kg tar jag livet av mig. Det låter as töntigt egentligen "tar jag livet av mig" de skulle jag aldrig palla med men ändå har jag lyckats hålla de i 5 år! Jag har böjat få för mig att jag känner fettet breder ut sig på mig när jag äter godis, chips och dricker cola. Det är läskigt, för jag blir äcklad och galen av det. Tror det är något allvarligt fel på mig... seriöst, om jag äter så mycket som man ska göra på en dag eller om jag äter överhuvudtaget ser jag fet ut som ett troll på 200kg i speglen men om jag inte äter något på typ 2-3 dagar ser jag helt okej ut, alltså ganska smal ut i min spegelbild. Det räcker med ett litet chips och jag ser smällfet ut. Jag vill kunna känna mig smal även fast jag äter, men de funkar fan inte. Försöker att in tala mig själv att jag ser okej ut när jag ätit, men de går verkligen inte, hur mycket jag än försöker. Men äter jag inte så behöver jag inte ens försöka intala mig det. Kommer ihåg en gång i våras när jag inte hade ätit på 4.a dagar så testade jag en nya tröjja jag fått av Bengt, och som en ren vana, frågade jag närmaste personen (vilket var Robin min lillebror) som satt i rummet brevid "ser jag fet ut i den här?" han sa "är du dum i huvudet eller?" så tog jag en närmare titt och såg med MINA egna ögon att jag såg ut som en tråd, skrattade lite åt hur dum jag var som frågade och gick in på mitt rum igen. Den känslan jag hade då är nog nästan den bästa känslan jag någonsin känt, fan-vad-jag-är-snygg-känslan.

okej vet inte vad jag ville komma fram till i detta inlägget. Får sluta skriva innan jag avslöjar för mycket. Men det man kan konstatera om man läser de är att jag är rent ut sagt sjuk i huvudet.

Nu går jag och lägger mig, godnatt och sovgott.
antar att jag vaknar runt 14.00 tiden i morgon (idag).

Filmkväll

DATE 2009-10-18 TIME 21:30:09

Nu ska jag kolla på en film som går på 3.an visserligen har den redan gått i 25 minuter men tror att jag kommer kunna hänga med ganska bra!

Saw 6 kommer ju snart på bio, och som kenza sa kanske man ska ta och friska upp minnet lite innan 6.an kommer ut.. Håller på att ladda ner 1, 2, 3, 4 och 5.an nu. Dom är klara om 20 minuter :) Så då ska jag vell kolla iallfall på 1.an och 2.an innan jag lägger mig!

filmerna är minst sagt GRYMMA!


Ligger på min plats igen

DATE 2009-10-18 TIME 21:01:21

Sådär nu har vi vart en sväng i Brålanda. Nu kom vi precis hem och rummet ser lika stökigt ut som när vi åkte :// suck jag som hade tänkt att städa idag. Men de får nog blir i morgon istället....


Mys kläderna är på igen och de är dags att inta position i sängen igen :)


Hem måste man ju också!

DATE 2009-10-18 TIME 19:26:49

Så nu ska jag och Linus åka upp till Brålanda och hämta bror Robin. Hörs lite senare!

091018

DATE 2009-10-18 TIME 16:11:58

Två månader sen jag fyllde år idag. 10 dagar sen lillebror fyllde 9. I morgon är de en månad sen morfar dog. 13 dagar tills babe fyller 20!! Det är exakt två veckor till jag och Linus vart tillsammans i 13 månader. 10 månader tills jag fyller 20.

så kan man ju hålla på hur länge som helts egentligen, fan va tiden går fort. Helt sjukt är det. Tid, de är en kort tid vi har på jorden. Jag har ingen aning om hur jag ska göra min tid till den bästa. Trots allt "Rebecca Ulrika Maria Törnqvist" kommer bara leva en tid. läskigt. Nu har ungefär 1/4 av mitt liv gått och den tiden som jag slösat på att göra skit saker eller inte göra något alls på kommer jag aldrig få tillbaka... Jag börjar bli riktigt stressad. I wish I was 6 again.

Nu ska jag lägga mig

DATE 2009-10-18 TIME 03:27:10

alldeles själv i sängen... Linus spelar Cs, men han kryper nog snart ner i sängen han också. gissar jag :)

Får hoppas att jag vaknar upp lite bekvämare än vad jag gjorde idag. puuuh vilken mensvärk och mådde så illa så jag nästan spydde. Har inte kunnat äta en endaste liten mat bit idag tack vare det. och tro mig när jag säger att såhär ont har jag inte haft på år!! ska snart ta mig en ibumetin till. fy helvete rent ut sagt, de känns som knivar i mig just nu.

Ska även tillägga att Foki verkligen var värd dom tre priserna
som "Åretsblogg" "Årets mest originella blogg" och "Årets nykomling".. Fast hoppades ändå någonstanns att Kenza skulle vinna "Årets blogg"

Godnatt hoppas att ni sovergott!

Make over

DATE 2009-10-18 TIME 00:11:25

Har suttit och grejjat lite en stund. Gick in på den sidan som en tjej länkade om på första sidan på blogg.se. Jätte roligt faktiskt. Dock så gjorde ALLA frisyrer som var långhåriga en att se ut som om man var smällfet.  Här får ni lite roliga olika make over's. Har blandannat bytt hårfärg/frisyr, mörkare hud, bruna ögon osv.


Tycker personligen att jag ser ut att vara utländsk på alla korten haha :P kanske blev så för jag bytte ögonfärg till brun, jag har ju klarblåa i verkligheten.

Godnatt friends!

DATE 2009-10-17 TIME 03:54:43

Nu lägger jag mig, måste bara säga en sak. BEYONCÉ ÄR MIN IDOL.

Fredags mys!

DATE 2009-10-17 TIME 03:08:30

fast iofs har jag och Linus myskvällar nästan varje kväll! jaja efter att vi kört mamma, Robin och Jeppe till respektive så åkte vi först till folketshus och hämtade mitt bankkort som mamma glömde ge mig. Sen vidare till kvantum där köpte vi godis och dem nya chipsen 'sourcream and bearnaise'.



väl hemma igen så gick vi ner med lillebror och Anette till pizzerian och käkade (idag igen, baadgirl). Sen satt vi bara här inne i mitt rum jag, Joy och Linus alla med varsin dator. Mamma ringde 00.30 och bad oss hämta henne på TG så vi tog med oss Joy och Molly och åkte en snabbis till stan. Körde hem mammas ex Giorgos (som har nyligen flyttat hem till Grekland men är här och bor hos några vänner) och sen raka vägen hem. Linus och jag kollade klart på filmen 'Hackers' och sen myste vi lite extra ;)

Nu sitter vi som vanligt vid varsin dator igen
och babe ska spela lite Cs och jag ska snoka runt på internet<3


ps. måste tillägga att jag var väldigt sup sugen ett tag där innan och var *------* så nära att be Linus köra bort mig till Joel, efter att Ns ringt och frestat mig, Linn har ju först ganska mycket oxå. Men eftersom Linus sa "jag kan köra bort dig, så kan du gå in en stund så väntar jag i bilen med Joy sålänge' så kännde jag att de inte var värt de.

Nu kör vi!

DATE 2009-10-16 TIME 18:58:50

Linus ska köra mamma, Robin och Jeppe till olika ställen. Mamma ska till stan, Jeppe ska till blåsut och Robin ska till brålanda :P jag följer med såklart och påvägen hem ska vi köpa godis hihi ^^


Vi ska para Molly!!

DATE 2009-10-16 TIME 17:00:51

Jaaaaaaaaaa. ååh små söta mini-molly's hihi! Mamma ska åka till grästorp och para henne nästa gång hon löper!!! jag längtar som satan. Hoppas att jag får (köper) en hundvalpsing<3


här var hon bara 10 veckor, min älskling<3


Pengarna försvinner lika fort

DATE 2009-10-16 TIME 16:15:35

Nu ska jag betala räkningar ;/ suck.. och sen ge mamma 500:- till. Linus fyller år snart och herregud hur ska jag ha råd. Efter ränkningarna och efter jag betalat mamma har jag 1000 kronor kvar. De räcker ju inte.. Linus present som jag tänkte köp kostar ju 1000. Får hoppas på att jag kanske får nya pengar den 1 November, de gör kanske inte så mycket om han får de en dag försenat..

Så jävla besviken

DATE 2009-10-16 TIME 03:12:07

Promise me I'm never gonna find you fake it

......

Heroes är bäst :D

DATE 2009-10-15 TIME 22:20:32

Nu ska jag kolla på dom nya avsnitten som kommit ut! ååh vad jag har längtat, lätt en av mina favvoserier :)


Confession

DATE 2009-10-15 TIME 20:08:38

Jag tar nog inte jobbet ;/ jag känner verkligen att de inte är något för mig. Jag menar, om jag inte är intresserad av telefonförsäljning överhuvudtaget då blir de inte speciellt lätt att göra bra ifrån sig heller! de är faktiskt sant. Även om jag bollat tanken att de kanske kan bli min grejj men jag har kommit fram till att de kommer det aldrig att bli. Det är inte jag för fem jävla öre, vem försöker jag lura egentligen.

Känner mig lite besviken på mig själv, men nu när jag bestämmt mig känner jag en lättnad. Känns som att anledningen till att jag först ville ha jobbet var för att jag skulle bevisa för alla att jag inte är så värdelös som de kan tyckas. Mamma säger att man inte kan veta innan om man gillar det eller inte om man inte provat. Jag säger helt tvärtom, verkligen! så är det inte alls. Man behöver inte uppleva allt innan man vet om man gillar de eller ej.. Vissa saker vet man bara och man kan känna de! som ett exempel (grovt exempel kanske) Jag VET att jag aldrig i hela mitt liv kommer ha analsex?! jag har aldrig haft de och jag vet att jag aldrig kommer tycka om de heller. Bara tanken gör mig illamående, de är fel, sjukt och äckligt. (kanske lite konstigt att gemföra med, men de var de första som jag kom att tänka på, på saker jag aldrig skulle göra hahah) Mamma borde vell förstå som är så himla spirituel och lyssnar väldigt mycket på sina känslor i olika sammanhang.

Hemma från Trollhättan

DATE 2009-10-15 TIME 14:49:06

Hämtade som sagt mitt utbidningsmaterial innan i Trollhättan, utbildningen är på måndag 16-21.. Har inte riktigt bestämmt mig om jag vill detta eller ej ännu, ska tänka över de en del och prata med mamma och sådär.

Nu ska jag och Linus gå ner till pizzerian och äta bruch ;)

Still awake..

DATE 2009-10-15 TIME 01:54:24

Jag är så jävla rädd, sjukt rädd. Har till och med tänkt tanken att jag inte ska gå dit i morgon och säga att jag brytit benet eller någonting. Jag vill men jag vill inte, fan fan fan!! Känner mig inte redo, men kan ju inte sitta här och vänta och missa chanser för att jag inte känner mig redo ? de låter ju helt absurt. Jag får helt enkelt bli redo och jag har ju ingenting att förlora på de. Jag har inget nu (jobb alltså) och om jag inte får detta har jag ju inte förlorat något, eller ja ingenting blir ju sämre. Förutom mitt självförtroende kanske ;/ Känner mig helt snurrig i huvudet, ena stunden känner jag mig helt lost och andra stunden att jag verkligen vill ha jobb (pengar). Även om detta verkligen inte är de jobbet jag själv hade placerat mig i om jag skulle väla inom någon kategori vart mitt första jobb skulla vara.... JAJA sluta nu Becca!, helvete, allt blir bra :)

























Nu ska jag spela några rundor 'Jewel puzzel' på Fb och sen försöka att få Linus med mig i säng så jag (vi) kommer upp i tid i morgon (Linus får följa med och stå utanför och vänta på mig medans jag är inne, vågar fan inte själv haha)

hörs i morgon, nattinatt

Åkte till stan en snabbis!

DATE 2009-10-14 TIME 23:44:19

Men nu är jag hemma igen. Kände att fotbollen var över när Portugal gjorde sitt tredje mål mot Malta. Linus råkade åka ut ur nation war'et (internet bröts) i Cabal och han låg 11 i waitinglist så han struntade i de. Så vi tog tillfället i akt och lånade mammas bil in till stan. Först hem till Linus och han hämtade sin musmatta, tjocktröjja och lite brev han fått. Efter de åkte vi utanför soc och jag stoppade jobb-ansökans-lappen i brevlådan :) duktiga mig.

Känner verkligen att de vart en toppen dag idag, även om den har vart slö och sådär som vanligt har jag hunnit göra allt som jag skulle + att jag typ fick jobb ;D Hoppas att morgondagen är ännu mer givande och att detta var den sista lappen till soc som jag någonsin måste lämna in dem..

Ska försöka lägga mig någorlunda i tid idag, hade jag vetat att jag skulle vara i Trollhättan klockan 14.00 imorgon hade jag inte suttit uppe till 05.00 i morse.

Kom igen nu Sverige

DATE 2009-10-14 TIME 20:05:36

Än har jag inte tappat hoppet på Sverige! Sverige-Albanien nu på tv6, live från Råsunda<3

Så jäkla nervööös!

DATE 2009-10-14 TIME 19:03:15

Mitt hjärta slår i typ 345 och jag svettas och är helt sprallig nu. Jag jagar upp mig så himla mycket också, tänk om jag råkar fisa eller snubbla eller ta sönder något, komma försent, ha tandkräm runt munnen osv. haha är livrädd men samtidigt jätteglad. Mina tankar flyger iväg längre också, tänk om jag är as bra på detta jobbet och jag får heltid (tjänsten jag sökte var deltid 12-30 timmar i veckan) och jag tjänar pengar och har råd att flytta hemifrån snart! Tänk.. Jag och Linus i en lägenhet med en liten vovve och världens mysigaste säng och soffa och stor plattv, massa tända ljus och ett stort ljust kök :). Slippa bli "tvingad" till att plocka ur diskmaskinen, "tvingad" att städa rummet. Att man istället tar disken den tiden på dygnet som passar en själv när de känns okej att göra de och slippa skit-soc-bidraget!..ÅÅÅH underbara tanke. Klart att man ska få ha förhoppningar, fast till en gräns, så man inte bli alldeles för besviken om något skulle gå fel.

Nu är mamma klart med maten, makaroner och korv, dags att bege sig mot köket :)

Imorgon, då händer det grejjer.

DATE 2009-10-14 TIME 16:42:26

Satte mig ner här och gjorde alla uppgifter som jag fick av min handledare från Af. För ca 15 minuter sen var jag klar och satte mig och sökte jobb. Gissa vad som hände? ;O bara ca. 5 minuter efter att jag skickat in min andra jobbansökan, ringer dom upp mig. Vi pratar lite och hon ställer frågor och sådär, förvånansvärt lätt gick de. Nu ska jag in till dom i morgon klockan 14.00 på Österlånggatan 47 i Trollhättan. KÄRE BARN!! vet inte om jag ska skratta eller gråta. Pirrar i magen gör det iallafall kan jag lova er..

Godmorgon!

DATE 2009-10-14 TIME 14:28:46

Nu har vi vaknat till liv och sitter vid varsin dator, jag ska faktiskt ta mig i kragen och söka massa jobb nu! och skicka mitt personliga brev till min handledare på Af. Men först ska jag plocka ur diskmaskinen och plocka in de som står i diskhon :P

Min header är fixad nu med, har lite små pyssel kvar att göra, men de gör jag int förens ikväll. Vet inte varför men är alltid sugen på att grejja med bloggen på kvällen/nätterna.

Namnam

DATE 2009-10-14 TIME 02:46:32

Håller på med designen lite nu :) den kommer nog se knäpp ut iallafall ett par timmar till! så om någon tror att jag inte att de ser knäppt ut, så vet jag om de!

Ingen utväxt kvar :)

DATE 2009-10-13 TIME 23:45:21

Sisådär ja nu har jag ingen ful ljus utväxt mer! Helt underbart..

btw kolla mitt extremt korta hår :( blev visst kortare än jag trodde efter att jag klippt mig

Färgar håret

DATE 2009-10-13 TIME 21:00:52

Nu har jag precis färgat mammas hår, och nu håller hon på med mitt. Mammas färg är chokladbrun och min är svart. Kom på innan i morse att med denna gången är det tredje gången jag färgar håret svart sen i Juni allstså på 4 månader har jag färgat de tre gånger. Men svart färg värkar försvinna fortare eller slitas bort lättare än brun färg? kan de stämma tro ? hmm haha. Jaja skönt att få utväxten färgad :) mitt hår har faktiskt växt väldigt snabbt senaste året ;O

Förresten har jag massa små sår i huvudet, för jag kammat för hårt och rivit upp och kliat så de svider som in i helskottaa! haha aaaj ;___;

091013

DATE 2009-10-13 TIME 15:13:31

Godmorgon, höll på att bli galen igårkväll bara för att blogg.se låg nere massa timmar haha! jaja men nu funkar det igen och tur är vell det. Inlägget jag la in för en stund sen skulle jag lagt upp igår kväll, men när jag satt och skrev de så la bara blogg.se av. Men tur som jag hade, hade inlägget sparats i utkast!

Nu måste jag skörda mitt ris i framville, vi hörs lite senare :)

Detta inlägg skulle lagts upp igår kväll!!

DATE 2009-10-13 TIME 14:44:30

Till min förvåning fick Linus och jag ta mammas bil och åka till Frändefors med den! Allt började väldigt stressigt så jag antar att allt blev som de blev pga stressen ;D Så här var det iallafall; Jag och Linus körde iväg, när vi kommit till 45.an så råkar Linus bara sätta på crusingen (gör att bilen kör av sig själv) jag fick panik eftersom att han inte kan mammas bil och knapparna så bra. Linus blev ännu mer stressad. Sen skulle han sätta på helljuset, som han inte kunde få på, slutade med att han råka stänga av lysena helt och jag fick panik, Linus  blev stressad. När vi väl kommit till Stampe så låg han och sov, vilket betydde att han inte skulle hjälpa till att bära ut Linus alla grejjer till bilen, jag fick springa två gånger och sista gången vi gick ut till bilen tillsammans hade Linus en jobbig stund att få upp bil dörren med hans dator och byxor i nävarna. Hem vägen gick lite lättare, iallafall till vi kom till statoil (som tydligen inte heter så längre) vid blåsut. Först kunde vi inte öppna tankluckan, när vi väl fick upp de tillslut så fattade vi inte varför de inte kom något ur diesel-slangen, när vi förstog att man skulle dra mitt kort innan man tankar.. Linus sprang in och köpte grädde (grädden är anledningen till att vi var stressade, mamma och alla väntade på den så vi kunde äta varmoboy med grädde på toppen när vi kom hem!) Precis när vi rullat iväg från "statoil" upptäckte jag att de blinkade någon konstig lampa och de stog något konstigt på skärmen i bilen. Linus kom på att han glömt att sätta på bensintankslocket och skrek: Snabbt ut och kolla på biltaket!! Jag fattade ingenting och frågade varför? han bara: GÖR DE BARA! och mycket riktigt där låg bensintankslocket. Jag kunde inte få upp tankluckan så han fick springa ut i bilen han också haha! STRESSS! Vi fick stanna utanför Linus så han fick springa upp & ner och hämta sina hörlurar och musmatta (men musmattan glömde han). Sista biten hem, svänger det självklart ut världens störta och längsta lastbil mitt framför näsan på oss och ligger och söndagskör i 60. Som grädde på moset höll lastbilen även på att köra på ett rådjur som kom hoppandes över vägen vilket resulterade i att han tvärnitade och låg i 50 resten av vägen..

Nu har iallafall Linus sin dator hemma hos mig. Tycker verkligen det är as skönt att han har en egen dator, så kan jag uppdatera mer i bloggen och göra det jag vill göra på datorn, när jag vill de! haha jag är så himla snål ibland! Men min dator är min dator och jag kan nästan säga att jag hatar när folk sitter på den och inte jag kan använda den. Men Linus är ju ett undantag såklart, han brukar få kolla allt han ska och sådär utan att jag blir sur, Linus är ju Linus trots allt<3



Han har fått sitt eget datorbord och sådär, och självklart kunde jag inte låta bli att städa när vi ändå flyttade om lite grejjer!! underbart med rena sängkläder och dammråtts-fria golvhörn hahuu!

091012

DATE 2009-10-12 TIME 16:38:39

Jag och Linus var duktiga och ställde alarmet så vi kom upp tidigt idag, 11.30! Det gjorde vi endast för att vi skulle ha några timmar på oss att spela Wii innan alla andra kommer hem.. Vi har spelat i flera timmar nu, jag orkade inte mer och gav upp för en halvtimme sen ungefär, men Linus står fortfarande i vardagsrummet och spelar!

Ikväll kanske vi åker till Stampe för att hämta Linus dator som är där. De är ju en stationär, inte lika lätt att ta på bussen. Om vi kan hämta den eller inte beror helt och hållet på om vi får låna mammas bil upp.. eller kanske någon annans? Någon som frivilligt lånar ut bilen är de bara att hojta till! :) på tal om datorer och sånt, så håller jag faktiskt på att få min såld! Har en köpare på kroken, men jag har tänkt mig lite med än 4000 för denna och än så länga så är buden i full gång. Han sa 3500 sist och jag sänkte till 4300 så vi får se vart detta leder. Tänker ju köpa en ny! Finare "frächare" och mindre bäbardator. Även om de faktiskt är så på datorer att de är insidan som räknas så vill jag ju ändå kunna skryta lite om hur snygg min dator är hihi (A.

Ser absolut ingenting!

DATE 2009-10-11 TIME 03:58:05

När jag suttit vid tv.n och datorn precis hela dagen så ser jag ingenting till slut. Nu har jag sett suddigt så länge och därmed suttit och spänt ansiktet i någon timme så att jag har sån huvudvärk så jag nästan kräks :( och nej jag behöver inte glasögon!! JAG VET att jag inte behöver de.. Inte för att de är fel på glasögon, men jag vet att jag inte behöver de bara, har gjort massa syntester under åren och dom har alltid vart perfekta! + att pappa behöver bara läsglasögon och de är för att han kommit upp i den åldern då man oftas behöver de! och mamma är helt synfelsfri!! Jag har inte glasögongener så det så!! och inga andra konstiga gener heller för den delen. Familjen perfekt kan man nästan kalla oss :) HAHA ne nu skojja jag allt.. shit vad jag är trött (därför att jag skriver så svammligt hih).

Förresten fan va sur jag va innan när vi kollade på fotbollen..
Sverige hade 10cm otur hela tiden!! Först stog Henke Larsson 10cm i offside när han gjorde mål!! STÖRANDE! och andra gången var Zlatan och bollen knappt 1cm utanför kort-linjen och efter de blev de mål men bort dömt!! JÄVLA DOMMARE! elr ja inte hans fel att dom stod fel, men han gick på varenda filmning dansk-skallarna gjorde.. En liten touch och dom kastade sig och låg och lipade som bäbisar.. Tror att varje danskspelare låg minst 3 ggr och lipa på plan! 15-10 minuter innan sista halvleken var slut gjorde dom mål iallafall,vad ska man säga?.. Klart att våra gubbar blev stressade dom hade la ca 15min med tillägstiden inräknat att göra mål (två mål hade vart bäst för dom/oss) men de fixade dom inte! 1 - 0 till Danmark. Nu gäller de att Malta spöar Portugal på onsdag så att Portugal tappar poäng och vi vinner nästa match mot Albanien!

See for your selfs!!


Olé olé olé olé olé

DATE 2009-10-10 TIME 19:18:08

Om en halvtimme ska jag och bröderna beställa pizza lagom till fotbollen, Sverige - Danmark idag hörrni! på tal om fotboll så vann Jeppe matchen innan, 3-2 blev de !

känner mig sjuuukt konstig i ögonen, orkar inte hålla dom uppe med ändå är jag helt pigg, så störande :P jaja ha en grym kväll fokes!

Bringing back old memories

DATE 2009-10-10 TIME 14:32:28

My life be like - Grits



Känns otroligt bra att jag börjar hitta tillbaka till RnB och hiphop,
de har ju vart så mycket rock de senaste året! Många "nya" band som iallafall för mig var helt oväsentliga innan ex. Volbeat, Rise against, Dead by april, Hoobastank, Flow, The all-american rejects, Thousand foot krutch osv.

Vaknat på helt rätt sida :)

DATE 2009-10-10 TIME 14:17:19

Känner mig as glad idag, och de är super skönt! Vaknade av att Mamma, Jeppe och Joy gjorde frukost och de känndes så himla skönt att alla är tillsammans och hemma på en lördagsmorgon! :) De tog inte lång tid för Robin att också ta sig ut ur sitt rum.. Jag, Robin och Joy har suttit och spelat Harry Potter 6 på Wii, alla med ett stort varmt täcke runt sig. Jeppe stack iväg på fotbollsmatch (tror att de var något kval till pojk-allsvenskan) Mamma har åkt dit nu med och ska hejja på!

Jag får se vad jag ska hitta på! Jag tror att de lutar åt att gå in i duchen, man känner sig ju så mycket piggare efter man duchat nu när man är lite krasslig i kroppen. Jag vill ju så gärna prova värmeskyddet jag köpte igår. De står att man ska få så lent hår av den :) och de finns väl inget bättre än när håret är nytvättat och lent? ;) Ser här att jag behöver städa mitt rum, kanske bättre att göra det innan egentligen. Byta sängkläder och dammsuga är iallafall måsten!! Söka några jobb ska jag också försöka hinna med innan dagen är slut !

Nu kryper jag under täcket :*

DATE 2009-10-10 TIME 03:31:19

Godnatt på er! Sov sött och vakna blött...

Lite små fix ;P

DATE 2009-10-09 TIME 22:57:04

Ändrade bilden här till vänster, tyckte att jag såg så hängig och ful ut på den andra! Så fort jag blir frisk ska jag faktiskt ta några bilder på mig som jag kan använde i headern, den är med så jäkla ful så jag spyr! Kommer aldrig någonsin lyckas få till en snygg header alltså ;O

Halv sjuk ;O

DATE 2009-10-09 TIME 21:02:25

Som om de inte räckte med förkylningen! Nu har jag en jätte jobbig hosta oxå.. Det får bli en lugn helg helt enkelt! Inte för att jag hade planerat något annat heller, men ska inte ens gå utanför dörren (täcket)! Känner mig svagast i världen i min kropp just nu!

Detta är ett utmärkt tillfälle att ta mig tidien till att hitta jobb som jag kan söka! Måste ju lämna in 6 till jobb till soc för att få andra delen av bidraget + att jag ska skicka lite andra papper till min handledare på arbetsförmedligen och allt ska vara skickat och klart innan den 15/10.

jaja nu ska jag ut och röka och kolla vad Anette och Joy gör i vardagsrummet :)

Hej bloggen

DATE 2009-10-09 TIME 17:17:55

Nu ligger jag i sängen igen, efter att jag kom hem så har jag ätit två mackor och spelat lite Wii med Robin och Joy :)

Min dag änså länge: Jag gick upp klockan 10.30 duschade, sminkade mig, blåste+platta håret, klädde på mig och Sprang ut till kiosken och tog ut 40kr till bussen som jag gick på 12.00. Väl inne i stan gick jag direkt och tog ut 500kr och gick till frissan, hon blev klar lite tidigare så hon började klippa mig redan 12.20 och jag var klar 12.35. Dumt att de gick så fort haha, hade räknat men en halvtimme i allafall.

Efter att jag betalat och tackat så gick jag bort till Lindex, kollade runt lite på allt möjligt och hittade inte den flaskan med värmeskydd mot plattången och håttorken som jag ville ha men en liknande från samma märke L'Oréal<3. Fast denna var i krämig form, den andra var i en sprut-flaska. Tänkte att dom kanske hade den sprut-flaskan på Hemköp så jag gick dit. Där inne hade dom bara massa konstiga märken så jag strunta i det och gick tillbaka till Lindex. Där inne försökte jag dra ut på tiden så mycket som möjligt och tog de jag skulle ja efter ca. 15 minuters strosande. När jag kom ut från Lindex kom jag på att jag hade glömt bort att köpa hårfärgen när jag var på Hemköp så jag fick gå tillbaka dit och köpte den också :)

Gick bort klockan 12.55 till Ungdomsteamet (köpte mig en Loka på vägen) satte mig ner och tog några tidningar! Receptionisten öppade luckan efter 10 minuter och jag fick säga att jag var en timme för tidig med hade inget annat för mig så jag kunde sitta här och vänta.. Tillslut var klockan 13.00 och jag gick in till Ann-Sofie och pratade en timme. Klockan 15.12 tog jag bussen hem :)))


Som jag misstänkte blev de inga före-&-efter bilder på håret men de behövs egentligen inte heller. Eftersom att hon inte tog så mycke, bara 5cm ungefär! och så tunnade hon ut min lugg och klippte upp hela håret lite !

Nattinatti!

DATE 2009-10-09 TIME 01:22:21

Alldeles strax ska jag lägga mig och sova, ska ju faktiskt upp väldigt tidigt i morgon (idag). Har tid hos frissan klockan 12.30 så jag får iallafall gå upp typ 10.30. Ska bli så spännande och se hur kort hår jag kommer att få eftersom jag ska säga att hon ska ta ALLT som är slitet, till och med jag vet, som inte är någon hårexpert, att mitt hår är väldigt slitet, torrt och skört! Nu när jag tänker efter så har jag inte klippt mig sen nästan ett år tillbaka ;/ och då bad jag henne att bara toppa fast att de var as slitet redan då!

Funderar även på att köpa ett paket med hårfärg :) eftersom jag redan fått en ganska tydlig utväxt + att den svarta färgen släpper fort för att jag fönar och plattar håret i princip efter varje gång jag duschar! not good. Kanske även ska passa på att köpa en flaska L'Oréal STUDIO LINE HOT straight pump. Den är speciellt bra för att skydda håret mot värmen från hårtorken och plattången! Om den inte finns på Lindex får jag helt enkelt köpa någon annan!



Jaja nog om mitt hår, så intressant är det faktiskt inte. Får se om jag kanske tar någon före-&-efter bild i morgon, tror nog ikke jag orkar hehe. Men under kan ju ske!<3

Svettig efter allt Wii spelande!

DATE 2009-10-08 TIME 22:27:42

Nu har vi kört klart tuneringen i Wii sports! Börjar till och med få lite träningsverk i höger armen, nästan lite pinsamt haha! nu slänger jag upp två videor från Boxnings tuneringen :)


Jag och Joy mot varandra :)


Anette och Joy motvarandra :P

 

 


Snabb paus

DATE 2009-10-08 TIME 20:25:02

Ska gå och äta lite tacos!<3 Dessvärre har jag börjat tröttna på de väldigt mycket för att vi käkar det så ofta

Lillebror fyller 9 år (:

DATE 2009-10-08 TIME 19:30:37


GRATTIS DITT LILLA ODJUR! <3

Idag fyller Joy 9 år, himmel vad tiden går fort! Som han önskade fick han Wii i present den snorungen!! :D Nu är det iallafall Wii sports tunering här hemma i vardagsrummet! Joy, jag, Robin, Jeppe och Anette spelar för fullt! Himla roligt tycker jag!

Nenu är det snart min tur dags att ställa datorn åt sidan :)


Min nya plattång

DATE 2009-10-08 TIME 16:26:59

Igår när var jag, mormor, mamma och Robin på Överby, hittade jag denna skönheten!


Rosa plattång från OBH nordica, 249 på SIBA

Såå himla söt och så himla liten! Testade den det första jag gjorde när jag kom hem. Man kan ju tro att den ska vara jobbig att plattahåret med om man har långt och mycket hår (som jag har) men de är helt tvärtom faktiskt, de kanske tar 3 minuter längre tid eller något, men de är de ju värt :D Man ska ju egentligen inte ta så stora slingor hår när man plattar det ändå så denna är perfekt!

Eftersom att de är ganska svårt att uppskatta hur liten den faktisk är så lägger jag in två bilder där man ser ungefär :)





Jag är super nöjd med den :)) hooohoo

Äntligen hoho

DATE 2009-10-08 TIME 16:17:41

fick denna lappen i brevlådan för någon vecka sen me såg den först i måndags, för att min mamma aldrig tar upp posten utan låter den ligga och ruttna i brevlådan.



Så himla skönt att den dumma norska-läkaren jag träffade på Torpa vårdcentral den 2/9 förstog vad jag menade :) dessvärre fattade inte jag att hon fattade, men nu fattar jag att hon fattade vad jag ville att hon skulle förstå! Det har ju gått 1 månad sen jag var där nu så innan jul får jag säkert en tid :) och sen är de bara att vänta på att operations-tiden som kan i vissa fall dröjja flera år.... men jag hoppas på att iaf inom ett år få operationen genomförd!

Dålig uppdatering

DATE 2009-10-05 TIME 16:12:04

Har inte skrivit något sen den 1 oktober, heh. I Fredags var de fest och den festen var heeelt galen. Började bra, jag gjorde mig i ordning och åkte hem till Amanda, Linn var där, vi gjorde oss i ordning lite extra och sådär. Sen gick vi ut och mötte Fredrik, Simon och Sven så gick vi alla bort till Joel :) Satt och förfestade och Så droppade de in och ut folk hela tiden. Hur roligt som helst till och med att Andreas och Jimmy kom dit. Känner inte snubbarna men Andreas och Jimmy satt brevid mig i soffan och första intrycket jag fick av Andreas kan man ju bara skratta åt. Han kännde tydligen Linus och så satt han och tjatade om Linus nummer i 10 minuter innan jag gav med mig och gav han nummret. Krånglade jätte mkt eftersom att han var så full så han knappt inte fattade något. Så jag blev irriterad och därmed tyken mot han. Han sa till Linus i telefonen (när han tillslut fattade att han pratade med han) "du har den läskigaste flickvännen i världen" "hon skrämmer mig, så jävla bitchig". HAHA jävla tönt.. Han och Jimmy lackade iaf ut på slutet och de hela typ slutade med att alla var ute på Joel's framsida och slogs mot dom två.. Andreas var värst han kallade alla tjejer för slynor och horor och så fort någon tjej sa något till han svarade han med "du kan gå in och suga kuk istället" så jävla dum i huvet rent ut sagt haha! Polisen kom dit med en stund! Andreas och Jimmy blev ordentligt på pucklade iaf och lämnade till slut "slagfältet" Jag och Jonas gick bort till resecentrum 02.05 ungefär och vi köpte cigg på vägen. Tog bussen hem till han och Stampe 02.30 och jag gick in till Linus och Stampe. Vi gick och la oss runt 05.00 :)

Resten av helgen spenderades hos Stampe som vanligt kanske man kan säga! Igår kväll åkte jag och LInus hem till mig.

Nu är Linus i stan och gör några ärenden och jag skulle börjat städa för två timmar sen, dags att sätta igång :(

1 Oktober 2009

DATE 2009-10-01 TIME 23:59:41

Idag har jag och Linus vart tillsammans 1 år ^^, tiden har verkligen gått så himla fort. Jag är nog den lyckligaste i världen. Vi har inte gjort något speciellt för att "fira". Men ändå har vi gjort massa grejjer. Vi har , sökt jobb och lämnat papprena till soc, kollat Family guy och Naruto.. Vi har vart på meddo och solat (jag solade, han kollade på) och nu har vi gjort negerbollar! :)

Nu ska vi mysa ännu mera till ett Family guy avsnitt och våra goda negerbollar :)

RSS 2.0