Hänger på resten!

DATE 2009-10-28 TIME 18:18:17

De har ju skrivits massor om denna tjejen dom senaste dagarna, jag tycker de är helt sjukt! på något sätt känns de inte riktigt tro värdigt heller. Fast de är vell mest för att de inte riktigt går att förstå att nått sånt här kan hända. Att hon genom ett vaccin inte kan gå som man ska längre, alltså framåt. Men hon kan gå baklänges och springa utan problem, hon kan till och med prata riktigt när hon springer. Hjärnan är ett underligt organ vi har...


Angående svininfluensan vaccinet så är de ju faktiskt så att de vaccinet inte är 100% färdigt. De brukar ta ÅR av forskning innan man kan framställa ett vaccin som ska skydda mot en pandemi! Men detta har någon helt hokus-pokus på några månader tagit fram och säger att de funkar. Egentligen skulle de kunna vara vanligt vatten i sprutan, för ingen av oss kan ju säga vad som egentligen är i sprutan. och detta vaccinet sitter de ett antal männsikor som tjänar så in i helvetes mycket pengar på, för att folk är hysteriska och tar vad som helst för att inte få den såkallade svininfluensan. Jag skulle aldrig i hela mitt liv ta den, inte en chans.

Ju mer vi vaccinerar oss mot influensor och skit desto farligare och värre bakterier kommer de att bildas. Vi blir fullproppade met sprutor redan från födseln, och de blir bara med och mer. Snart ska vi vel lbörja ta sprutor för vanlig snuva också ?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0