30 Januari

DATE 2010-01-30 TIME 19:32:41

hej bloggen.. natten tills idag var sämst, linus kunde inte somna alls.. jag somnade runt 7 och vaknade till av att linus skulle åka och lämna bilen i mellerud vid 9.. kunde inte somna om på säkert 1 ½ timme. nästa gång jag vaknade var vid 14 när linus kom hem igen. han gick och la sig och bad mig ställa alarm på 15.30, vilket jag gjorde. jag somnade om och vaknade av alarmet. linus var dödstrött vilket man förstår eftersom han va uppe hela natten.. jag frågade om han ville sova en timme till, hans svar va "mm tack" typ. jag sysselsatte mig vid datorn och efter ett tag blev jag med fruktansvärt trött, la mig ner igen men lyckades inte somna. en timme senare väckte jag liv i linus och vi har vart och köpt pizza på bella.. nu ligger jag och är proppmätt med en rejält dunkande huvudvärk.. linus mår illa och känner sig yr...

29 Januari

DATE 2010-01-29 TIME 17:29:57

ungefär lika rolig som rubriken är, känner jag mig idag.. alltså inte speciellt rolig. la mig och sov en stund på eftermiddagen innan för att slippa ångesten, men tro fan att jag drömmer "mardrömmar" så nu har jag ännu mer ångest.. så himla typiskt.


ska alldeles strax resa mig upp ur sängen och köra ett flowin pass! sedan blir de dusch och sen ska jag traska hem till min älskade linus ♥ han får mig nästan alltid på bättre humör! (om inte han själv är sur för då blir jag med på dåligt humör haha )

vad ska jag skriva här nu då?!

DATE 2010-01-29 TIME 00:41:34

nu är de snart dags att sova, i morgon är de träning klockan 10 på sportlife :) ska även sola en stund ! blir nice.. nu ikväll har jag inte gjort för mycket. gjorde smoothie till mig och lillebror förut, väldigt god för att vara min första som jag gjort själv! fast man kunde kanske skippat äppelskals fliserna. haha.

en filur vid namn nils addade mig på Fb också, en vän sen många herrans år tillbaka. riktigt roligt att ta upp kontakten igen, även om han total ratade min nalle som jag beställde från japan, "fulaste jag någonsin sett" va hans kommentar om den :D har pratat med hans bror charlie och träffade charlie i sommras när jag och linus var och hälsade på lisa och per på hasslö. men nisse har jag inte hört ett ljud ifrån förens idag! fick en liten känsla ibland av att han ville döda mig, men de var bara på skojj... tydligen! jaja som sagt riktigt roligt :)


nu ska jag lägga mig och kolla på film så jag blir trött, för annars orkar jag aldrig upp 10 i morgon ;o

Ren och fräsh ;*

DATE 2010-01-28 TIME 20:50:26

som jag sa innan så skulle jag träna, vilket jag gjorde.. först körde jag ett pass flowin och efter de ett pass yoga. Det var första gången jag gjorde yoga och visst att de kändes skönt efteråt och lalala, men om de var roligt vettekatten ;P ganska lång tråkigt faktiskt. det lär inte vara något som jag kommer vilja fortsätta och göra regelbundet direkt! men kul att testa ny grejjer.

När jag var klar med träningen tog jag en väldigt uppskattad dusch med body scrub, face scrub.. you name it! sen efteråt ställde jag mig på vågen för andra gången i år. blev riktigt glad över vad vågen visade!

 

det var vell de jag hade och säga i detta inlägget. hörs senare :)


Nu blir det ett flowin och yoga pass !

DATE 2010-01-28 TIME 17:45:08




underbart väder ute

DATE 2010-01-28 TIME 15:37:54

men inte tänker jag gå ut för de. jag ska sätta i gång och städa mitt rum (suck).. ser förj*vligt ut här inne nu. och mammsen blir inte glad om de ser ut såhär, så de är lika bra att sätta igång. först ska jag gå in i robins rum och se om han har några högtalare jag kan använda.. går inte städa utan musik ju :)


ikea kassen är full med rentvätt, de är på tiden att jag lägger in de i garderoben nu.

 


Good night & sleep tight

DATE 2010-01-27 TIME 23:54:44

jag har jätte ont i huvudet nu och jag känner mig hängig. jag hoppas inte håller på att bli förkyld eller sjuk. Fast med tanke på att jag vart ute väldigt mycket i det kalla vädret med dåliga vinterkläder är de vell kanske inte så jätte konstigt.. men jag vill ändå inte bli sjuk :( tror nog jag ska ta och krypa under sängen och försöka sova. då kommer jag ju upp i tid för träning också (y)

Super pumpkins

DATE 2010-01-27 TIME 22:40:02

Kolla in domma super pumporna man kan göra på farmville nu ;o galet stora ju. Dom tar 4 timmar att göra, skönt att de för en gång skull kommer något nytt som är bra. Hatar att sitta och vänta i 12 och uppåt för att de ska bli klart.

 

Nu ska jag skörda och sätta dit nya växter!


Saker jag måste köpa

DATE 2010-01-27 TIME 21:43:41

Skriver upp en liten lista på saker som jag måste prioritera denna månaden. jag kommer säkerligen inte ha råd med allt :/ skriver i ordning, vilket som är viktigast och minst viktigast!
  • deodorant
  • mascara
  • hårfärg (slingor)
  • hårinpackning
  • foundation
  • transparant puder
jag har 200:- på kortet nu och 200:- i presentkort på överby. Den 6.e feb. kommer jag få 2100:- då kommer 1000:- gå till mamma och 500:- till bengt då har jag 600 kvar... de blir 1000:- som jag har att röra mig med till den 25.e feb. wooaa, men förhoppningsvis lyckas jag sluta röka snart. så jag kommer inte ha några direkta utgifter...

sen är jag klar med skulderna (förutom therese, men henne ska jag gott göra nästa gång vi festar tillsammans) så egentligen kan jag kanske vänta med foundation och puder tills den 25.e feb. och med tanke på att jag sminkar mig så sällan så kanske jag kan klara mig på de jag har nu :P ja så får de bli!


kanske inte så värst intressant för er att läsa, men nu känns de bättre, blir så stressad när jag har för mycket i huvudet.

Ändra tema på facebook, youtube m.m

DATE 2010-01-27 TIME 20:20:11

Anstränger mig lite och lägger in en steg för steg guide hur du installerar teman till olika hemsidor.


detta är mitt nuvarande tema! sött va ?


-Det första du måste göra är att du ska ladda ner (om du inte redan har de) mozilla firefox som webbläsare.
-Sen laddar du ner och installerar tillägget Stylish (det är ett tillägg till firefox som gör att du kan ändra utseendet på vilken sida du vill som använder stylesheets)

När du installerat de och startat om firefox så ska det finnas ett S längst ner i det högra hörnet på firefox.

-Sedan går du in på tillexempel Facebook eller youtube och höger klicka på S.et

-välj "find styles for this site.."


då öppnar webbläsaren en ny flik eller ett nytt fönster och du kommer till sidan Userstyles
såhär kommer sidan se ut som du kommer till;


tryck på ett tema som du vill testa, då kommer en ny sida komma upp med denna gröna rutan på;

 

-tryck på "install with stylish"

och då kommer detta pop-up förstret upp;

-klicka på "Installera" och sen är de klart!


kolla på sidan ni valde att byta tema på och om de är snyggt låter ni de bara vara eller om det inte var snyggt så tryck bara på tillbaka pilen i firefox på userstyles-sidan och leta upp de som passar dig bäst ! :)



Skriv gärna en kommentar om de funkade för er, eller om ni har frågor så är det bara att fråga på :)


tråkig dag och inget att säga

DATE 2010-01-27 TIME 19:14:53

vart i stan och hämtat papper och sen legat vid datorn och för en stund sen gick jag hem.. hungrig som ett as för jag har inte käkat mat sen klockan 14.00 igår. inte för att jag orkar bry mig så mycket så jag går och tar något och äter. ligger helldre här och deppar och svälter.

kolla vad jag har beställt från japan :D

DATE 2010-01-27 TIME 03:35:54


detta är den sötaste "väskan" jag någonsing sett :D den är till för mobilen.
och eftersom jag varit på jakt efter antingen en mobil socka eller ett plast skal. men nu hittade jag detta, via en länk som foki la upp för ett tag sen på hennes blogg. hihi guuud vad glad jag är! de lär komma på måndag men den kanske redan kommer på fredag.. fast med tanke på min vanliga tur kommer den vell om ett halvår (haha!) det fanns massvis med andra söta och roliga saker. och väldigt mycket är slut sålt.. men denna vill jag verkligen ha :D

här är länken till sidan där jag köpte denna!

13 minuter kvar

DATE 2010-01-26 TIME 22:47:11

jag blir snart galen, jag är så jäkla sugen på godiset jag köpte innan i kiosken, börjar till och med bli lite sur haha! men snart snart läggs avsnitten ut!!!.... gaaaah ORKAR INTE VÄNTA MEEEEER!!!! paradise hotel♥


Mina öron faller av!!

DATE 2010-01-26 TIME 21:19:06

gick alldeles nyss från linus till kiosken och tillbaka på 15 minuter :o vet ni hur fort de är eller ? jag skrev för ett tag sen att de brukar ta mig 20 minuter att gå hem! och kiosken är precis där jag bor.. och nu gick jag alltså typ på 7 minuter exklusive minuten inne i kiosken. jag trodde inte jag skulle klara av sista biten hit igen pga av kylan, men nu sitter jag här och blodet i mina fingrar flyter på som vanligt :)


just nu väntar jag bara på att klockan ska bli elva så jag kan kolla på senaste veckans paradise hotel avsnitt på tv6play..

en liten paus idag... kankse

DATE 2010-01-26 TIME 18:41:37

känner mig inte speciellt sugen på att blogga idag faktiskt, eller iallafall inte just nu. men vem vet jag kanske skriver lite senare ändå... får ändå dra upp vad jag gjort idag; Städat som en galning med linus, hans rum skiner verkligen nu haha! bra de..


är lite nyfiken på hur de gick för linn idag på hennes första körlektion, hon lovade att skicka sms om hon överlevde eller om körläraren överlevde att åka med henne. men inget sms än så länge haha. hon är la död då eller så sitter hon inne i hektet för körläraren fick en hjärtattack.

snart dags att sova

DATE 2010-01-26 TIME 05:36:39

vet inte riktigt hur klockan lyckades bli såhär mycket. men jag har iallafall kollat på "damernas detektivbyrå" och så har jag varit upp och käkat med linus (macka och yoghurt). jag har fixat alla avsnitten av "happy tree friends" och lagt in första kapitlet med 12 delar i iPhonen. allt tar alltid längre tid än vad jag räknat med :P 

nu vet jag inte vad jag ska hitta på, det är 40 minuter kvar tills kapitel 2 med 12 delar av "happy tree friends" är klart i windows live movie maker.... ska nog spela lite på linus iPhone eller kanske kolla lite på 1 kapitlet i min iPhone... äsch jag vet inte okej? röka några bloss VET jag att jag SKA göra :) godnatt fokes

Damernas dektektivbyrå

DATE 2010-01-26 TIME 02:59:58

världens mest underbara serie, ååhm den är så fin rakt igenom :) tyvärr ligger ett avsnitt bara uppe en vecka på svtplay och just nu är de avsnitt 5/7 som ligger uppe. trots att brotten som begås inte alltid är så "underbara" och "fina" så är seriens helhet gudomlisk..



Program info:
Amerikansk dramaserie baserad på
Alexander McCall Smiths romaner
om Precious Ramotswe, Botswanas
första kvinnliga privatdetektiv.

I AM IN LOOOVE

DATE 2010-01-25 TIME 22:05:35

omg har just sett avatar och fy satan vilken underbar film. 2 ½ timme känndes som 10 minuter och jag vill se den igen. så fort den kommer ut i dvdrip format på antingen tankafett eller torrentleech så ska jag ladda ner den och lägga in i min iPhone. fatta hur grrrym den måste vara i 3D (en aning avis på linus som sett den i 3D på bio).. filmen var verkligen speciell, antigen satt jag och grät eller så skratta jag eller så var jag jätte arg. gud va rörande den är ;o



den är ganska lätt att relatera till verkligheten också, med tanke på att i filmen är de människorna och maskiner mot djur och natur. precis som i verkligheten. (förutom att i verkligheten förstör vi inte bara en arts hem utan allas, inklusive vårat eget)...


tillbaka under täcket

DATE 2010-01-25 TIME 15:45:30


vaknade tolv av linus alarm fast vi gick inte upp direkt. jag gick inte upp förens klockan två typ. Vi har varit på överby en sväng och nu ligger jag så skönt så skönt under täcket igen! :) usch och fy för kyla..

ända bilderna jag orkade ta var på morris utanför huset :P

 


Mobil räkningen betald!

DATE 2010-01-25 TIME 01:39:19


känns alltid lika skönt och lika hemskt efter varje gång jag betalar räkningar.. älskar min iPhone ♥

Den här borde alla ha!

DATE 2010-01-24 TIME 21:48:00

Mitt hår som är väldigt torrt och trassligt nu efter all avfärgning blir som "nytt" starkt och underbart mjukt och jätte lätt att reda ut med 'Loréal studio line hot straight cream'. fast den är ju egentligen till för att skydda håret mot värmen från fönen och plattången, vilket den också gör, väldigt bra!  och just denna produkt är gjorde så att håret blir extra rakt med, vilket är toppen eftersom jag inte behöver änvända plattången lika mycket för att få de rakt :)

När jag var på jakt efter värmeskydd mot håret skulle jag ju egentligen inte köpa denna, de är samma, fast den jag ville ha är i sprayflaska, vilket för mig inte spelar någon större roll.. men dom som inte vill använda händerna som "redskap" är ju sprayflaskan enklare eftersom de bara att att spraya i håret och kamma igenom (försiktigt!!)

 


Ännu en promenad

DATE 2010-01-24 TIME 21:17:42

nu är jag hemma hos linus igen... ny duschad, mätt och extra glad för jag hittade mina iphone-hörlurar under högen med betalda räkningar i mitt fönster!

24 Januari

DATE 2010-01-24 TIME 16:51:33

vaknade för 3 timmar sedan, för två timmar sen tog jag en promenad hem. Legat i sängen sen dess och kikat runt på internet. nu ska jag träna och efter de ska jag ta mig en dusch.. blir inte mer intressantare än såhär. JO! kan ju iofs tillägga att jag haft mitt cigg paket sen i onsdags!!! och jag har fotfarande en cigg kvar :)

23 Januari

DATE 2010-01-23 TIME 16:39:10

slyna! *bam* in your face..


vaknade av att alarmet ringde 14.30 och jag försökt få upp linus i säkert en timma. de gick till slut iallafall för nu är han uppe :) mamma kom förbi innan och hämtade flowin skivan (som man kollar på när man tränar) för jag hade visst råkat glömma den i datorn..

vet inte vad denna dagen har att erbjuda, ingenting antar jag för jag har varken ork eller pengar till något. är halv depprimerad. fast egentligen inte ledsen eller något utan bara irriterad :s vet egentligen inte varför jag är irriterad heller. eller jag vet varför jag blev irriterad igår men jag vet inte varför jag fortfarande är sur, riktigt hatisk känner jag mig. som en vulkan som håller på att få utbrott typ :p hoppas de "går över" snart för de har varit riktigt dålig stämning sen igår....

Är hemma hos baby :*

DATE 2010-01-23 TIME 03:26:17

eftersom jag har blivit duktig på att gå nu så gick jag hem hit idag med :) kanske inte är världens grejj för er "woow hon gick 1km" fast för mig är de ganska bra faktiskt, med tanke på att jag avskyr att gå utomhus. rullband är en annan femma ;)


helt ärligt nu; så mycket bättre än DIG!


you are a fucking slut :)

DATE 2010-01-22 TIME 19:56:20

äckliga FETA slyna .. försvinn bara INGEN vill ha dig här. ta ditt liv eller något så blir de säkert bättre för ALLA. för du är verkligen psycho i huvudet :) kanske dags att sluta skylla på alla andra och kolla på dig själv "lilla" gumman ? ta i tu med dina problem som du verkligen har!

TWO WORDS; let go

Good afternoon

DATE 2010-01-22 TIME 17:22:03

mamma väckte mig 15.30 (!!!) inte bra alls, så jag ringde och väckte linus direkt. för jag skulle väcka han när jag vaknade. vilket jag trodde skulle vara runt 13. undra hur länge jag hade sovt om inte mamma hade ringt?! haha.

gick ut med molly de första jag gjorde. satte på mig mina uggs, vilket inte var smart för när jag gick ut på snön så sjönk jag ner en halv meter i snön så nu är dom jätte blöta :( dom kommer säkert bli förstörda.. nej kanske inte, jag ska iallafall spraya dom med den sprayflaskan jag köpte när jag köpte skorna, som hindrar vattnet från att tränga sig in i skorna och förstöra dem.


om en stund väntar flowin träning, men ska ta mig en smoothie först nu! så jag får i mig lite innan.

I am addicted to farmville

DATE 2010-01-22 TIME 02:10:56

trodde nästan att jag hade klarat av att sluta spela de helt, men ack så fel jag hade ;P började igår morse och nu känner jag att jag måste kika in sådär var 5.e minut för att jag absolut inte ska missa något. haha. men de känns gött. igår rensade jag även ut julen och kylan!!! bara för att de är kallt och jävligt här behöver de inte vara de där också. nu känns de som vår på farmville. och tror även att de är därför dom lägger in massa nya saker man kan ha. som tillexempel peacemärket i en grästuva. tror att baktanken med de hela är att dom vet om att jag känner sån fruktansvärd kärlek till våren, speciellt när löven på träden börjar titta fram. så dom lockar mig till att börja spela igen genom att ge mig vårkänslor :D


såhär ser min farm ut nu!

 

jag expanderade farmen innan också så nu är den riktigt stor och fin och det finns massor med plats för nya decorationer m.m :'D roooooligt. ne nu ska jag fortsätta spela en stund till!

new super mario wii

DATE 2010-01-22 TIME 00:12:34

gick ner innan (18.00) till anette för att ta en cigg med henne but i ended up playing super mario on wii like a freaking geek. nu är jag hemma iallafall, ett antal timmar senare. haha. syndade gjorde jag också, drack ett glas cola..men de gör inget, för snart ska jag träna lite flowin :D ..bättre sent än aldrig right? tänkte äta lite frukt och yoghurt innan för de säger mamma att man ska göra innan man tränar muskelbyggande.


Promenad hem igen

DATE 2010-01-21 TIME 16:43:54

linus och julia ska till thomas och käka så jag går hem tänkte jag, de är ju så nära hem nu när linus bor på mariedal. hörs sen babes ;)

Har inte kommit någon vart

DATE 2010-01-21 TIME 16:11:50

jag är fortfarande hemma hos linus för att mamma ringde aldrig i morse och väckte mig. men jag ringde henne klockan 12 och frågade om vi inte skulle träna?.. hon svarade att hon kanske hinner i eftermiddag, så jag får vell helt enkelt vänta ;P och om de nu inte skulle bli någon träning på sportlife så får jag köra ett flowin pass hemma istället. så i vilket fall som helst ska jag träna idag ♥

Nu ska jag gå upp och se vad linus håller på med... min mage kurrar lite med :)

goodnight fokes

DATE 2010-01-21 TIME 04:18:11

har varit upp några timmar försent nu, visste att de skulle bli såhär. blir alltid så när jag är hos linus :P vi vänder alltid på dygnet skit mycket. nu ska jag iallafall ta ett nattbloss och sen fixa iordning sängen och lägga mig (y)

Promenad hem till Linus

DATE 2010-01-20 TIME 21:05:29

20 minuter tar de att gå hit. iallafall nu när de är så mycket snö och när jag hade en stor väska med dator, laddare, cigg, träningskläder, skor och plånboken i, pust!! men de är helt klart riktigt skönt. speciellt nu när jag kommit fram (a) känner på mig att jag kommer ha ordentligt med träningsvärk i morgon pga. träningen igår och flowin.en idag och promenaden. men de ska inte få stoppa mig, mamma ringer och väcker mig mellan 09.30 -10.30 och så hämtar hon mig och då blire träning på sportlife i morgon igen :)

grryyyymt sa grisen!

DATE 2010-01-20 TIME 17:25:56

klar med träningen och jag har ätit mat nu med. tjoo är helt slut nu, underbart! om någon timme ska jag ta en smoothie och sen kanske de blir ett flowin pass till.. ÄLSKAR att vara nyttig ;o

Guess what time it is ?

DATE 2010-01-20 TIME 16:03:49

 

 

 

it's time for training! woohoo


20 Januari

DATE 2010-01-20 TIME 14:51:02

vaknade redan vid 10 första gången men jag somnade om och vaknade nu. drömde väldigt mycket om min gamla klass i väckelsång inatt, fast alla var 20 år .. lite rolig var den. jag känner en svag träningsvärk i benen och magen, skönt hihi. ska alldeles strax sätta igång med att städa rummet så jag kan köra flowin träning sen ska jag göra en riktigt god frukost.

Nu kommer john blund

DATE 2010-01-20 TIME 01:09:39

ingen idé att kämpa emot, han får köra sin grejj helt enkelt och vi hörs i morgon :) godnatt fokes.

AWESOME

DATE 2010-01-19 TIME 23:52:37


Tidsfördrivs förslag någon ?

DATE 2010-01-19 TIME 21:10:14

två timmar kvar till senaste veckans 'paradise hotel' avsnitt kommer ut på tv6play och just nu känner jag mig helt fantasilös vad ska jag göra nu under domma två timmarna ? jag håller ju på att kolla på en ny anime serie 'Shakugan no shana' men fan känner mig inte sugen att sitta och kolla på de heller... jag är sugen på mer smoothie men orkar inte ta tag i de. städa mitt rum kanske skulle vara en bra idé för nu ligger de handdukar och kläder överallt. men de känns också lite för tråkigt.... fast egentligen med skön musik så går de mesta ;) ska nog ta och städa ändå ... hehe

4 månader utan dig

DATE 2010-01-19 TIME 20:41:43

idag är de hela 4 långa månader utan dig morfar, du ska veta att jag tänker på dig hela tiden. saknar dig jätte mycket och jag är så ledsen för att du inte finns här med oss idag. du finns alltid inom mig, men jag vill ha dig här runt omkring mig mer. nu är de år 2010 och de har gått ganska bra än så länge. hoppas du med har de bra och att all din smärta är borta. julafton gick rätt bra även om jag kännde mig deppig och vara nära att börja gråta vid vissa tillfällen för att du inte var med och för att det inte stog "god jul och gott nytt år önskar mormor och morfar" på paketen som de brukar göra. JUST DE JA! innan jag glömmer de, grattis på din namnsdag. jag älskar dig ♥

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart, always


Smoothie

DATE 2010-01-19 TIME 20:06:07

Nu har jag precis ätit/druckit en smoothie med blåbär, banan, äpple och jordgubbar + fil. ska man börja träna så kanske de är lika bra att äta nyttigt ?! haha. nog bäst om man vill att de ska ge någon effekt ! :) känner mig duktig faktiskt.. lalala inget kan stoppa mig nuuu (8)


namnam ^^


rent och fint !

DATE 2010-01-19 TIME 19:41:26

nu har jag rengört klart allt smink och mitt skrivbord "sminkbord" shit va smutsigt de var ;o helt sjukt. asså min foundation borste var verkligen brun innan för att jag inte har tvättat den på typ 2 månader (a) men nu är de gjort iallafall och alla äckliga bakterier är nedspolade i diskhon!


ser nästan nytt ut :) lägg märke till foundation borsten som är vit nu haha.



3 par bruna linser, sex st.


Det var vell de jag skulle visa! inget speciellt egentligen, men kanske lite roligt med bilder för en gångs skull..

Rengörningsdags :)

DATE 2010-01-19 TIME 17:50:47

nu ska jag tvätta mina sminkborstar och tvätta av allt smink också, vet inte varför men på något sätt lyckas de alltid bli massor med smink i sjäva sminkväskan och så blir de kletigt och så får jag foundation och mascara på hela mig så fort jag stoppar ner handen! har fått in mitt skrivbord igen som ska bli mitt sminkbord, ska bli roligt ! åter kommer med bilder om en stund när jag är klar..

hemkommen från träningen

DATE 2010-01-19 TIME 13:17:04

vaknade upp av att mamma hade nysattack på toaletten klockan halv åtta i morse. kunde inte somna om så jag kollade på 'shopaholic' som jag lagt in i min iphone, typ 7.de gången jag ser den nu hah! men den är så härlig tycker jag! gick upp ur sängen klockan kvart i tio och käkade en macka och en skål med naturell a-fil ... säh

Nyss kom vi hem från gymmet och helsikke så skönt de är att träna, powerwalk 20 min och 40-60 minuter träning på maskinerna. när vi kände oss klara så gick jag och solade 13 minuter och mamma tog en vattenmassage. vi ska göra tvärtom i morgon. måste bara säga att jag för en gångs skull känner mig ganska motiverad, visst att de är lite stönigt att väl ta sig dit, men när man väl är där känns de jätte bra.. dom gångerna mamma inte kan träna på sportlife (de är ju inte varje dag hon är ledig eller har tid) så ska jag köra flowin här hemma! de är galet vad träningsverk man får av att göra flowin. men de är skönt för då känner man att man rört på sig :P siktar mot stenhård kropp till beach 2010 (drömma kan man ju!) ...

Den lilla sjöjungfrun !

DATE 2010-01-19 TIME 00:12:35

nu lägger jag ut hela 'den lilla sjöjungfrun' i 9 delar :D jag kollade på den igår eller i förrgår, minns inte. Jag älskar alla gamla disney filmer så jäkla mycket. ska kolla om de finns någon mer som jag kan kolla på online på youtube!


















spårlöst på tv4play

DATE 2010-01-18 TIME 23:47:55

suttit och kollat på andra delen av spårlöst nu, spännande program... börjar alltid att böla när dom får träffa den dom letar efter och idag var inget undantag. nu är täcket helt blött haha ^^ ... längtar jätte mycket tills i morgon, dels för att vi ska sätta igång med träningen och dels för att jag aldrig provat vattenmassage innan så de kommer blir spännande :) och så längtar jag ännu mer tills i morgon för att alla veckans senaste paradise hotel programmen kommer ut på tv6play!!

usch vad jag inte gillar att inte ha bilder som jag kan lägga in men skitsamma finns inget att visa ändå så ..

7 månader tills jag blir 20 ;)

DATE 2010-01-18 TIME 21:21:11

åldersnojja är vad jag har nu! fyfan för att bli så gamal och jag har under mina snart 20 år i livet inte åstadkommit någonting HAHA fan va tragiskt. då har man fyllit så många år så de inte finns någon speciell ålder kvar att längta till ;/ suger.. (fast de finns ju en positiv sak och de är att jag kan köpa alkohol på systemet, jag kommer nog bo där dom första veckorna, fast de kanske inte heller är speciellt positivt haha) jaja de är över ett halvår kvar.

Gjorde mig nyss lite mat, tacos med gurka tomater rödlök fetaost och tacosås. uuunderbart gottt, ska aldrig mer äta med kött i usch vad inte gott de är om man jämför med de jag käka nu. Tog mig även en macka med makrill i tomatsås och ett stort glas med juice! så tror mig när jag säger att jag är mätt i magen!


nu ska jag ta och lägga in alla tvätt, som jag tvättade för några dagar sen, i garderoben så de är gjort och sen ska jag någon lämplig tränings tröjja ;P

Goddag?!..erm, godkväll!

DATE 2010-01-18 TIME 19:46:56

vart hemma i någon timme och nu har jag dushat och sådär.

Ska sova hemma ikväll för i morgon mina kära vänner sätter träningen igång!
ska träna med min rara mor. sportlife 10am it is! + solning o vattenmassage! looking forward.

boooring!

DATE 2010-01-17 TIME 19:41:49

vaknade alldeles försent idag. hade planer på att gå hem men nu orkar jag fan inte de. kanske tar mig i kragen och går om en stund, annars får jag vell göra de i morgon istället. vaknade deppig och hängig och är fortfarande på inte speciellt glatt humör. fast de går kanske över om en stund hoppas jag, vill inte ligga här och sura hela dagen ;D haha nu blev till och med lite gladare för att jag skrev så.. haha..

Rasistisk disney låt ?!

DATE 2010-01-17 TIME 04:54:34

satt och lyssnade runt på disneyfilms låtar på youtube och så snubblade jag över pocahontas. och låten engelskmännen sjunger precis innan dom börjar kriga är verkligen rasistisk ;o aldrig tänkt på de innan. galet att dom ens kan få säga sånna saker i en disney film?!

lyssna själva !

 

[Ratcliffe:]
"Det är just så här
Med smutsiga barbarer
De är en plåga, hela deras sort!
Den art som kallas röd
Är bäst när den är död
Ett pack och drägg som nu ska bort!"


[Powhatan:]
Blekansikten här
Kan det va demoner?
Girighet är nåt de känner väl

[Kekata:]
Och bakom bleka skinn
Är tomt, finns ingenting

[Indiankrigare:]
Jag undrar: har de blod och själ?


Det som pocahontas pappa sjunger stämmer ju iallafall haha! för de är ju inte pocahontas stam som vill kriga från början och dom var inte hatiska. men de är engelskmännen ;P jaja. döm själva


Matlagning med bby :*

DATE 2010-01-16 TIME 23:57:04

för drygt tre timmar sedan kom vi på att vi behövde mat i magen så vi gick upp och kollade om de fanns något ätbart. Vi hittade tjock-korvar och pommes i frysen och en påse med bearnaises pulver, vi letat som sjutton efter creime freich eller gräddfil men hittade inget av de, så vi åkte bort till hemköp en snabbis. vi skrapade ihop alla små pengar vi kunde hitta och fick tillslut i hop 14.50 haha. 

närvi kom hem satte vi igång dirket, jag suger på att laga mat, så jag dukade och gjorde salladen. Linus fixade tjock-korvarna och pommesen. jätte mysigt! helt ärligt tror jag han tycker de är lite bra att jag inte kan laga mat för han gillar att lära mig hur man gör och han gillar att visa sina färdigheter :) de tycker jag med är bra haha! (jag kan laga mat om jag har resept och så framme men eftersom att laga mat är bland de tråkigaste jag vet så gör jag de inte, förutom när jag verkligen måste).. vi var lite deppiga för att vi inte hittade någon fetaost till salladen men helt plötsligt hittade linus en förpackning ändå hiihi.






 

var lite konstigt att äta tjock-korv till pommes men de var faktiskt helt okej! tjock-korvarna var väldigt starka så e gick åt mycket med saft kan jag lova haha !

everything means nothing if I ain't got you ♥

DATE 2010-01-16 TIME 18:09:52








16 Januari

DATE 2010-01-16 TIME 17:55:24

vad ska jag skriva idag då... sov väldigt länge och riktigt riktigt riktigt skönt inatt! vaknade inte förens 15.30 . är hemma hos bby och hans säng är skönast!!

jag kan inte förstå de själv men jag har haft ett cigg paket i 5 dagar nu!!! de är helt sjukt. de har ALDRIG hänt tidigare. Jag har en cigg kvar nu så jag måste köpa nya ikväll. men ändå! .... 5 dagar!! jag är sååå duktigt :) om någon vecka har jag säkert slutat helt! jag tror jag ska köpa nikotinplåsten när jag får pengar, jag har användit de förr och dom är riktigt bra faktiskt. nu när jag har viljan också så tror jag verkligen att de kommer gå att sluta. iallafall dom månaderna som jag måste vara rökfri, sen får vi se om jag börjar igen, de kommer säkert vara svårt att hålla sig ifrån ciggen till sommarn. men försöka, ska jag helt klart göra :)

mitt 700.de inlägg ;P

DATE 2010-01-16 TIME 02:41:34

innan gick jag hem till linus, vi har kollat på en ganska kass skräckfilm 'beyond remedy' hette den, bara så ni vet.. käkat godis har vi med gjort. har varit galet sugen på godis hela veckan men jag har varit för snål för att köpa något, men nu kom catherine hem med en stor påse hihi ♥


let me tell you one time, boy i love you!

20 minuter i solariumet

DATE 2010-01-15 TIME 16:01:57

nu har jag kommit hem och brunare är jag! :) dock gillar jag inte fräknarna som kommer fram såfort man får lite färg i ansiktet. de är konstigt för vanligtvis brukar man vara ganska blek när man har fräknar och lätt att bli bränd osv. men de har inte jag, jag bränner mig väldigt sällan men ändå så får jag fräknar över näsan ;P haha. de kanske är lite sött med fräknar eller? hmm tur att jag inte föddes med tonvis av dom iallafall.


Fräknarna !!!


no meeting today

DATE 2010-01-15 TIME 14:43:26

blir inget möte idag, först blev det massa krångel hur jag skulle komma in, bara pga min lathet. och nu skulle jag vart där om 2 minuter. men helt ärligt känner jag inte att jag får ut något speciellt av att gå hos en psykolog. visst jag avskyr min kropp och mår verkligen skit för hur jag ser ut och skulle lätt kunna gömma mig under stora kläder resten av livet. men vafan, jag får vell göra något åt allt mitt överskottsfett och börja träna och banta. för jag vet att jag aldrig kommer kunna trivas med mig själv som jag ser ut nu. och ingen psykolog kommer att få mig att se smalare ut, även om de kanske är en bra hjälp vid sidan om. men de jag verkligen måste göra är att träna och gå ner i vikt, 5 kilo skulle vara perfekt.

15 Januari

DATE 2010-01-15 TIME 12:25:42

idag är jag uppe med tuppen för jag ska in till stan och träffa ann-sofie och sedan blir de fika med bengt. det var verkligen jätte tungt att gå upp idag, vänt på dygnet igen? ja jag tror nog de ;/ inte mkt att göra åt. nu är jag uppe och de är dags att sätta igång med sminket och allt annat (y)

Tvättid 17 - 22

DATE 2010-01-14 TIME 17:33:15

Gick ner för att kolla om de kanske fanns en tvättstuga ledig, och de gjorde de! nu klockan 17 blev en ledig. woohoo. gick ner med ikea kassen full med smuttskläder och tvättpulvret. efter att jag delat upp tvätten så la jag i den blåa och svarta i varsin maskin. Den blåa sattes igång men den svarta vägrade?! de gick verkligen inte att stänga luckan och så var de någon grön gegga och bakom maskinen så var de en lapp där de stog "maskinen sönder lalalaa...". fasen tänkte jag och så gick jag hem.

 

tänkte att jag kan lika gärna köra en maskin hemma så går de lite fortare, men i tvättmaskinen låg de fullt med ren tvätt och jag orkar verkligen inte plocka ut och hänga upp mammas tvätt, jag får inte lägga min tvätt i resten av familjens så då hjälper inte jag till med den tvätten.. men så tänkte jag, "fan asså de är säkert bara jag som är handlingsförlamad och inte fattade hur man gjorde med maskinen i källaren" så jag plingade på grannen så fick hon följa med ner. och med en sving så var lukan till maskinen igenstängd och den satte igång att tvätta (så smart var jag). skönt för nu slipper jag springa där nere hela kvällen..

när jag och grannen skulle gå upp kommer de en nisse ut ur andra tvättrummet och de var pappa. haha!! så vi väntade på han medans han tog ner sin tvätt och sen gick vi. och när vi skulle gå upp i trapphuset kommer mamma och joy också hem haha! så de var en liten grann/släkt träff där nere.


pappa & anette och mamma & joy


ska gå ner om ca 40 minuter och ta ur första maskinen och hänga upp den och stoppa i den sista delen med tvätt i maskinen och köra igång. Och efter ytterligare 20 minuter ska jag ner och ta ut den andra tvätten och hänga upp den och 40 minuter efter de ska jag ta ut den tredje och hänga upp. sen klockan 22 så hämtar jag all torkad tvätt och så var de klart för denna gången ;P


14 Januari

DATE 2010-01-14 TIME 16:51:51

Linus har kört hem mig, det är ganska skönt att vara hemma. men jag tror nog jag kommer hamna hos linus igen ikväll ändå, för de går verkligen inte sova utan han ♥


Måste berätta om en underbar tanke som jag haft ända sen jag vaknade! och de är att tänk om jag vann 10miljoner bara sådär.
vad skulle jag göra först? vart skulle jag flytta? hur mkt hade ja gett till familjen? vad skulle jag köpa? skulle jag göra någon plastikoperation? hur länge skulle pengarna räcka? osv osv osv osv. har gått och dagdrömt om de ända sen jag slog upp ögonen i morse och jag blir galen! tänk er själva...

I'm making progress

DATE 2010-01-14 TIME 04:52:49

på 2 dagar har jag rökt 11 cigaretter såg jag nyss :O fan de är helt galet. jag som vanligtvis röker 20 ciggaretter på två dagar. alltså ett paket på två dagar och nu har jag bara rökt ett halvt paket på två dagar!! hur bra är inte det? :D:D egentligen vill jag inte sluta röka men jag vill ju göra operationen. så jag måste ju sluta för att inte något ska gå galet.

förövrigt har jag suttit hela natten och kollat på svenska hollywood fruar som gått på 3.an, jag brukar inte sitta vid tv.en så mycket så de är ju perfekt att kunna se de på datorn när man vill! :) har sett 3 program ikväll så ska jag se 2 imorgon.

linus börjar bli irriterad nu på spelet (säkert för han är trött) så jag ska försöka få mig och han i säng och sova så det inte bli alldeles för sent, klockan 5 på morgonen är tillräckligt sent!

min mage spricker !!

DATE 2010-01-13 TIME 23:49:57

fyfan ska aldrig mer äta så mycket! var på mcdonalds nyss (ovanligt) tog maten med oss hem. linus tog en bigmac o co. med en dipp sås + två cheeseburgare och jag tog en mcfeast o co. med två dipp såsar + två cheeseburgare. linus orkade alltihop bara för han käkade så jäkla fort så han hann aldrig känna att han blev mätt, men jag som inte kan äta pommfritt fort blev mätt nästan direkt fast ändå så tvingade jag i mig en cheeseburgare.

Nu ångrar jag att jag köpte så mycket haha! precis efter att jag ätiti klart gick jag ut och rökte, och när man är så mätt och röker så blir man typ ännu mättare och jag hållde på att spy 5-6 ggr haha. stog i "spy-läge" och spottade som en dåre. usch ska aldrig mer äta så mycket, de är ju fan äckligt haha!

13 Januari

DATE 2010-01-13 TIME 17:38:08

idag har jag och linus varit inne i stan. jag hade möte på af och linus skulle fylla i papper. de tog vell ungefär 20 minuter och sen när vi kom hem igen ställde sig catherine och gjorde super goda stuvade makaroner och falukorv bara för att vi inte hade käkat frukost hihi (a)

Känner mig riktigt duktig idag också ska ni veta! eftersom att jag måste sluta röka nu innan operationen så har jag idag försökt att inte röka så mycket. och idag har jag hittills bara rökt 1 ½ cigg !! :D normalt brukar jag röka 10 cigg om dagen. jag ska ju inte lägga mig än på massvis med timmar så jag tror nog jag kommer komma upp i 6 cigg idag ;P men de är fortfarande en förbättring!!

Godnatt :P

DATE 2010-01-13 TIME 04:16:32

Spenderade några timmar med bengt hemma hos han innan idag och resten av kvällen har jag varit hos linus. ätit popcorn och lite dajm och jag har kollat på film i iPhonen.. jag kollade på 'up' för tredje gången och jag älskar den, känslorna, skämten, glädjen, allt! precis allt är underbart i den filmen, trots att den är animerad. haha. gråter till och med vid vissa tillfällen!

Nu blir det iallafall sängen. ska vara på af 15.00 i morgon så de är vell bäst att lägga sig. linus lägger sig om en stund hoppas jag, jag har inte sagt att jag ska lägga mig men han märker de och de brukar ta ungefär en halvtimme för han att avsluta de han håller på med. så godnatt och sovgott!

12 januari

DATE 2010-01-12 TIME 17:01:35

gud vad jag är rastlös, om de finns något här i världen som jag verkligen skulle vilja ta bort är det att vänta! har hållt på hela morgonen att vänta och vänta och vänta. de är aldrig någonting som bara flyter på, innan man ska göra något måste man alltid vänta.


Just nu väntar jag på att filmen "the ugly truth" ska bli klar i windows movie maker.
eftersom den är i två delar så vill jag inte lägga in den i iPhonen för då blir de fult i min film lista. så jag la in filmerna i wmm och satte ihop dom så att hela filmen är på en del. och de tar tid vill jag lova, har suttit och väntat i över 70 minuter på att den ska bli klar. och när den nu väl är klar om 10 minuter så måste jag lägga in den i videora och convertera den till iPhone format och även de tar tid, 80 minuter närmare bestämt. Jag har också fixat alla låtar i iTunes och de tar med en jäkla tid men nu är jag klar och tacka gud för de.

Jag väntar också på att Bengt ska höra av sig för han ska hämta mig och så ska vi åka och ta ut hans 2000:- som jag är skyldig och sen ska vi hem till han och käka. Min mage skriker efter mat så även denna väntan är olidlig.

ett litet tips såhär mitt i natten

DATE 2010-01-12 TIME 03:41:19

dom borde varna på cigarett asken att man inte ska röka i motvind för glöden kan komma in i ögat !! fyfan så jäkla ont jag har nu!


tejpen sitter på för att jag inte ska kunna öppna ögat! de gör förjävla ont då kan jag tala om!


Speed it up ! !

DATE 2010-01-12 TIME 02:55:49

Innan när jag och linus åkte till mcdonalds fick jag den brilianta idén att filma hela vägen dit och tillbaka, vilket jag gjorde. Fixade lite med den för att de inte skulle vara 24 minuter lång som den var från början och resultatet blev 3 minuters video ! :)




riktigt roligt, ska verkligen börja göra sånt här oftare :D de ända jag behöver är en bättre kamera iofs ;P men denna duger hyffsat. och den är mkt bättre i dagsljus !

 


Money money money

DATE 2010-01-11 TIME 21:32:02

Denna nya sidan kan man enkelt tjäna lite extra pengar på! de enda man behöver göra är att bli medlem, och sen helt enkelt bara ta emot mail och reklam!


Förövrigt har jag städat, dushat och ska alldeles strax platta mitt hår lite (måste vara noga med att inte torka ut de för mycket nu, eftersom de är väldigt torrt efter alla blekningar). och just nu sitter jag vell mer eller mindre och väntar på att Linus ska komma hem från lillen. för bby ville åka till mcdonalds, han hämtar mig så fort dom har lekt klart.

Nu tar jag tummen ur ...

DATE 2010-01-11 TIME 18:45:51

.. och sätter igång med mitt rum! lika bra att få de gjort, så slipper de bli tjat om de! :) alla blir glada och nöjda. Hållde på med ett inlägg, men eftersom jag ville !?utveckla!?,.. säger man så?, inlägget med bilder m.m så lägger jag in de senare ikväll när jag känner mig som mest sugen på pyssel.

ne nu blire på med musiken på högsta och hämta damsugaren!

Hallå bloggen :)

DATE 2010-01-11 TIME 17:08:15

inte blivit mycket uppdatering senaste två dagarna och de är vell för att jag inte har haft något att berätta heller så de spelar ingen roll.

Idag har jag och Linus vart på Af/försäkringskassan fixat papperna som man lämnar in för att få pengar! just nu har jag ca 2500:- vilket är precis så mycket som jag är skyldig bengt för räkningarna jag hade. Men jag tror nog att de ska gå bra om jag betalar han 2000 nu och sen 500 nästa månad. ska faktiskt ta och ringa han efter jag skrivit klart..

hur ser dagen ut idag då? jaa, lungt blir de vell.
Kan berätta att de ser ut som ett bombnedslag i mitt rum så de kanske jag ska göra något åt innan det blir ännu värre  -_-'

Spotify premium invites!

DATE 2010-01-10 TIME 14:34:37

Klicka på denna länken om du vill ha spotify premium ! de ända du behöver göra är att invite'a 6 vänner genom länken du får när du registrerar dig :)

helt ärligt så vet jag inte om detta funkar för att jag har inte invite'at 6 vänner ännu men genom att ni klickar på denna och registrerar er kan jag berätta här sen om de verkligen funkar så slipper ni sitta och invite'a massa folk i onödan om de nu bara är lurendrejeri!

tänk vad skönt att slippa all jäkla reklam när man använder sig av spotify på fester m.m

Party all night and sleep all day

DATE 2010-01-09 TIME 21:54:42

Dålig uppdatering både idag och igår men jag har inte haft varen tid eller ork så jag får la berätta lite nu vad jag gjort.


Igår efter att mamma och jag var och solade så kom Linus och hämtade mig,
vi åkte till systemet och köpte cider och öl. väl hemma igen blev det massor av stress pga. att krus ringde och tjatade om att vi skulle snabba oss för han kände sig ensam. Jag käkade tacos innan mamma körde in oss (mig och linus) till stan.

Så fort vi kommit in till krus så var de dags att gå därifrån, vet inte riktigt varför vi inte kunde vara där men iallafall så gick vi, jag linus therese krus och sofia, hem till therese nya lägenhet (krus gamla lägenhet bor hon i). Först värmde vi oss lite och sen drog vi igång med skumpa som linus och jag hade med oss! :) alltid lika roligt när korken flyger åt skogen. efter ett tag kom jacob och shibby också. sen vart de supa iallafall, dock märkte jag att jag köpte lite för lite dricka (fast de kanske var lika bra) vi lyssnade musik snackade, skrattade osv. kvällen var perfekt inget bråk inget dåligt alls, de var bara roligt hela tiden :)

Framåt klockan 3 eller någon åkte alla hem till sig. Fast jag stannade hos therese och jacob. de var för att therese och jag var uppe i värsta samtalsämnena så vi tyckte gott och väl jag kunde sova där! .. sova var de ända som vi inte gjorde. vi satt uppe och pratade, rökte o drack vatten hela natten lång haha! kan ju meddela att jag var sjukt trött framåt 11 i morse .

Jacob körde hem mig och jag ringde mamma och sa att jag var hemma och så ringde jag linus som jag lovade att göra när jag kom hem :) sen somnade jag direkt, vaknade vid 15.00 gick upp och rökte och åt en apelsin sen somnade jag igen och så hållde det på fram till 20.00.

Linus ringde och sa att han var utanför och att jag skulle komma ut och åka med han hem! visst tänkte jag tvingade på mig kläder packade ner datorn och gick ut.



nu ligger jag ner bäddad i hans säng och fryser, har ont i huvudet, mensvärk och är galet trött!

Man ska aldrig säga aldrig

DATE 2010-01-08 TIME 14:25:49

Jag har alltid sagt att jag aldrig ska börja käka massa nyttigt och träna m.m för jag tycker faktiskt de är väldigt tråkigt att inte kunna njuta av allt de goda som är onyttigt. jag gillar att äta mat som jag tycker om, jag älskar att äta! finns inget godare än mat ;o jag har alltid sagt att jag inte ska haka på den trenden att ha size 0. Men vafan skitsamma jag får tänka på att min kropp och den mår bättre av nyttig mat + träning.

(egentligen känner jag samtidigt mer avsky mot allt snack om den perfekta kroppen sen jag såg dokumentär filmen HOME igår, när vi satt i soffan igår och kollade på den så sa jag "och här sitter jag och mår dåligt över mina stora bröst" och mamma sa "och här sitter jag och bryr mig över några extra kilon" och helt ärligt så är de helt absurt egentligen). filmen är verkligen som ett "wake up call" även om den är helt förfärlig och galet skrämmande som till ex. att i en av städerna där solen skiner mest, året runt finns de inte ett ända hus som har solpaneler som tar solens energi! att den mängden energi man får av solen på bara en timme är samma mängd som vi gör oss av med på ett helt år!

Detta kanske låter helt sjukt att säga men vet ni vad mina förebilder är (från och med igår) ?
träden dom är de ända som trotsar tyngdlagen och strävar mot skyn! och de är precis de som vi människor borde göra. Sluta gömma oss här nere och sluta leta neråt, för de ända vi egentligen behöver göra är att vända våra blickar mot solen, för där har vi svaret på vad vi ska göra för att rädda våran planet. allt i naturen är sammanlänkat. Livet är ett mirakel. på bara 50 år har vi människor förändrat Jorden mer än någonsin tidigare i människornas epok vilket är på 200000år.



nog om de jag blir ju fan depprimerad. De jag egentligen skulle säga är att jag iallafall ska försöka börja äta nyttigare och absolut inte äta kött (vilket jag inte vill längre pga. filmen igår) Och de jag skulle visa var vad jag käkade till frukost innan :)


kaffe och fil + myssli



nyttigt och bra va? ;)

 

Nu när vi ändå har pratat om solen och naturen osv. så kan jag passa på att berätta att mamma och jag ska bort till solariumet och sola en stund ! :) ska passa på att betala en räkning nu innan hon kommer hem!


Freakin' eyes :@

DATE 2010-01-08 TIME 12:14:26

Nu är jag vaken, vaknade av ett sms från linnsan klockan 11 tyyp. Har lite beslutsångest över om jag ska ta något att äta? min mage svullnar upp som fan när jag käkar på morgonen (känns de som iallafall). Förresten börjar de hända skumma saker med mina ögon, de har kliat i dom (speciellt i vänsterögat) sen i går och jag har massvis med maskar (maskar är som små små genoskilniga trådar) i dom med och de slutar verkligen inte heller. Ju mer jag pillar destomer kliar de och de är väldigt irriterande för jag kan inte sluta klia!!


however nu ska jag vell gå upp ur sängen och kanske ta mig en frukt för att dämpa ångesten lite.

Nu gör jag ett nytt försök

DATE 2010-01-08 TIME 02:24:52

Kunde inte somna innan alls, har försökt att bli trött genom att kolla på massor med make up tutorials på youtube. Mina ögon blev iallafall tröttare men jag fick mer tankar i huvudet. Måste verkligen somna nu, i morgon blire partaja så jag måste hinna göra lite saker innan på dagen! :)

Der var denna dagen de

DATE 2010-01-07 TIME 23:28:55

Dokumentär filmen var sjukligt bra och jag är sjukligt trött också. Nu ska jag dimpa ner i sängen direkt. Linus är omöjlig att få tag i så han får vell hör av sig om han känner för de :) ne nu orkar jag inte mer. Godnatt ♥

As taggad !

DATE 2010-01-07 TIME 21:21:41

allt jag kommer skriva nu är "förhoppningsvis" för de är inte riktigt säkert att jag kommer få köpa gymkortet.

Mammas kompis Christina köpte ett gymkort för ett tag sen på sportlife, nu har de kommit upp lite komplikationer för Christina så hon kanske inte kan träna. och hon frågade mamma om hon ville köpa hennes kort, för att min lillebror önskade sig ett i födelsedags present, men han önskade sig ett gymkort på friskis & svettis för hans polare tränar där. Mamma ska iallafall fråga Christina om jag kan få/köpa det av henne. Både mamma och jag saknar vell den riktiga motivationen till att börja träna men om vi gör de tillsammans kanske de går lättare :D


Nu ska jag och mamma kolla på dokumentären "HOME" på min dator så jag måste gå och koppla in den i tv.n nu! men vi hörs lite senare sen!

Äntligen fått mina pengar!

DATE 2010-01-07 TIME 21:03:36

 

 

var skyldig mamma 1100:- så jag förde över dom direkt nu så har jag de gjort ... ursäkta men fan vad jag älskar pengar!

Favorit låtarna nu !

DATE 2010-01-07 TIME 15:49:32

Lite blandat nya och gamla, underbara låtar som jag inte kan sluta lyssna på helt enkelt. enjoy! ;)


 


Alicia keys - try sleeping with a broken heart

 


Beyonce - Ave maria

 


The black eyed peas - Meet me halfway

 


Iyaz - Replay

 


Jay-z - Empire state of mind

 


Jordin sparks - Battlefield

 


Justin bieber  - One time

 


Ke$ha - tik tok

 


Lady gaga - Bad romance

 


Paradiso girls - Patron tequila

 


pitbull - Hotel room service

 


Rihanna - Russian roulette

 


Rihanna - Hard ft. jeezy

 


Taio cruz - Break your heart


Ser framemot shoppingen om 3 månader!

DATE 2010-01-07 TIME 14:12:42

Jag blev ju godkänd för att få en bröstförminskning och väntetiden var ca. 3 månader eftersom lagen säger att man har en vårdgaranti på 3 månader! Jag har redan börjat kolla runt på kläder till sommaren som jag ska köpa. De finns så mycket som jag inte kunnat ha innan pga. sizen på mina bröst. jag kommer bli opererad från 70G till en 70B om de blir som planerat ! nu tänkte jag iallafall visa kläder (mest linnen och tishor) som jag ska beställa.

 

 

 

 

 

Dom fem översta bilderna + dom två understa är från Stayhard.se
Dom fyra bilderna i mitten är från Junkyard.se
Allt utom de gråa linnet är från märket Somewear



ICA-Jerry ska skaffa internet fan!

DATE 2010-01-07 TIME 13:01:56


haha han är så himla skön denna snubben! :D älskar alla reklamer han har gjort !


7 Januari

DATE 2010-01-07 TIME 12:34:23

Igår natt 1 timme efter att jag skrivit sista inlägget kollade jag min statistik på bloggen i iPhonen innan jag la mig för att sova, då hade de redan varit 15 personer inne ? ;O hur kommer detta sig undrar jag. välkommna är ni iallafall :)

Nu är jag hemma, Daniel kom och hämtade Linus och mig innan för dom ska på bio i Göteborg, avatar i 3d tror jag de var dom skulle se. lyckostarna!! jag har inte råd att följa med och så kännde jag att dom kan ju åka själva för de är ju inte så speciellt ofta dom träffas och de vore roligare för dom att dom får tid tillsammans någon gång också!!


Nu ska jag vara olaglig och se om de finns någon bra film att ladda ner. Känner nästan aldrig för att göra något på vintern för de är bara kallt och jävligt. Så jag stannar inne så länge jag kan.

Äpplet faller inte långt från trädet

DATE 2010-01-07 TIME 01:34:59

I förrgår fick jag veta att jag har två stycken halv kusiner i Trollhättan! Kikade runt lite och hittade båda två på Fb en tjej som är lika gamal som mig och en kille som är ett år yngre. lite roligt faktiskt, har pratat med henne lite nu på Fb och hon verkade jätte förvånad för hennes pappa hade tydligen inte berättat att hon hade halvkusiner hehe..

and for the record så visste inte mamma att hon hade en halvbror förens ett halvår sen typ. Morfar råkade göra en tjej "på smällen" bara något år innan han träffade mormor ;P morfar har ju vägrat att träffa hans son så han hann tyvärr aldrig träffa morfar innan han dog. Mormor och mamma träffade han, Christer, för någon dag sen för att han ska ju få ärva en del från morfar eller ah hans pappa nu när han gått bort.. Mamma tyckte de var jätte roligt och hon berättade att han var trevlig och var väldigt lik henne själv.


vi håller på att forska om morfars pappa också och de är väldigt mycket mysterier runt honom och morfars mamma! Men de är en annan historia så de får jag berätta någon annan dag för nu ska jag lägga mig och sova.

Ge mig sommar och sol!

DATE 2010-01-06 TIME 21:31:42

usch vad kallt de var ute, nu när jag kom in kunde jag knappt öppna fingrarna för dom var så kalla. Linus fick hjälpa mig att knyta upp skosnörena på conversen hah ^^


nu ligger jag ner bäddad under täcket i sängen och värmer mig


Drar hem till Linus

DATE 2010-01-06 TIME 20:56:54



jag för typ 5 minuter sen :) titta inte på mitt orange/brun/blonda hår!


Såhär ska det se ut ;)

DATE 2010-01-06 TIME 17:21:20




Detta är med min sega dator + trådlöst! om de skulle vart på min brors dator skulle den kunna gå upp i 10MB/s ;)

jag skrattar så jag gråter :'D

DATE 2010-01-06 TIME 15:39:09


"Via ett pressmeddelande meddelar Vita huset att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar! De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor, Marme Laden och de två bröderna, Choko Laden och Remuu Laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster Pina co Laden. Nu spanar man efter hans senile farfar, vart var de jag Laden."

hahah riktigt klockrent! :D

30 minuter kvar :(

DATE 2010-01-06 TIME 12:05:10

Carro väckte mig för en stund sen. och om en halvtimme ska vi köra henne till tåget...

Nu ska jag sätta dit hennes lösögonfrasar. så hon bli fin hehuu :)

Så mycket blev de av denna kvällen

DATE 2010-01-06 TIME 00:56:27

Laddade ner två filmer för ett tag sen som jag tänkte att Linus, Carro och jag kunde kolla på. och idag var den dagen vi bestämmde oss för att se på film och "mysa".. Jag köpte ostbollar, fanta m.m för att vi skulle ha de gött tillsammans sista kvällen innan Carro åker.

Första filmen "dark water" frågade jag om vi skulle stänga av eftersom ingen av dom verkade vara intresserade av den alls, carro gillar tydligen inte skäck heller så och jag och linus har redan sett den tidigare. Dom verkade ganska positiva till att byta, och de gjorde jag endast för att jag vill dom skulle engagera sig mer i vad vi gjorde tillsammans. Linus kollade runt på datorprylar och Carro mms.ade bilder på sig själv och skrev sms till någon. Efter ca 30 minuter så ville carro lägga sig, okej visste för mig. Linus fortsatte att kolla på sin iPhone, så jag sa högt, medans jag reste mig, "stänger av filmen, de är ju ingen jävel som kollar ändå" lite små irriterad kan jag vell erkänna att jag va. men skitsam. nästa gång får dom säga till vad dom vill göra så slipper jag känna mig misslyckad i valet av hur vi tillbringade sista kvällen med carro..

Slutet är nära :DD

DATE 2010-01-05 TIME 18:57:01

nu har jag tagit ut slingorna och de ser ganska bra ut redan ;D men lite mer ljusare slingor ska jag ha..


såhär ser de ut nu :)


Måste få de lite ljusare i de tjockaste dvs de längsta håret, färger verkar ta bättre i de uppklippta överhåret..


Fullt ös medvetslös

DATE 2010-01-05 TIME 17:05:13

Nu sitter jag med slingor i håret igen! fick köpa ett slingpaket ochen blondering bara för jag har så tjockt och långt hår. gjorde ju slingor igår med men då hade vi ingen hätta. Men de har vi nu, så de var lite lättare för carro.


carro håller på för fullt !


Förövrigt idag har vi vart ute och gått, först körde mamma oss till hemköp så hoppade vi ut där och köpte färgen till håret och sen gick vi bort till solariumet, satan i gatan var kallt de var. Trodde nästan att vi skulle frysa ihjäl där en stund! men de var riktigt gott att lägga sig i de varma sköna solariumet sen ;) fått massor av färg på huden också, så dom 180kr som de kostat domma tre gångerna var de värt! och mer ska de bli!



nu ska jag vänta på att ta ut färgen om ca. 45 minuter och ikväll någon gång ska nog linus komma hit så ska vi se på film och mysa eftersom detta är sista natten carro är här :'(

Natti natti :)

DATE 2010-01-05 TIME 00:59:29

Carro har slingat mitt hår och vi har käkat lite goda chips, nu ska jag gå ut och ta ett nattbloss och ringa Linus, sen ska jag lägga mig och sova i 10 långa timmar ♥

Videoblogg med carro

DATE 2010-01-04 TIME 23:49:40

Som jag sa så spelade jag och carro in en videoblogg. Döm själva vad ni tycker. Den är rätt lång och jag lovar en kyss till den som orkar kolla igenom hela utan att gäspa en ända gånd :D


 


de blev fel massa gånger så vi fick göra massor med små klipp som jag sedan klippte ihop och fixade till lite för att de skulle bli lite roligare att kolla på :)

Överby hela dagen!

DATE 2010-01-04 TIME 17:14:30

Nu är vi äntligen hemma, sprungit runt hela dagen på överby. Carro köpte ett linne och ett par skor (jag har likadant linne och likadana skor haha). Jag köpte mig en ny väska! äntligen har jag en snygg och en lagom stor väska som jag kan ha till vardags! :) orkar tyvärr inte ta bild nu, men de kommer kanske in så småningom !


funderar på att om jag ska lägga mig och vila en stund, är helt slut idag. ska kanske förresten tvinga Carro att slinga mitt hår nu :D skulle vara toppen !
hihi

Min blogg ser konstig ut

DATE 2010-01-03 TIME 15:22:49

och de är för att på den sidan jag har min header på är de tillfärlligt driftstopp. så de kommer förhoppningsvis se ut som vanligt om dagar :P så nu vet ni de. och sidan är pici.se

03 Januari

DATE 2010-01-03 TIME 15:19:03

Nu har vi vart och solat! de var skit skönt att gå ut och gå en sväng. Vi gick dit igår med och de är ett under att Carro lyckats få mig att gå!


Så jäkla fint ute!!



carro ute i kylan och maskinen visar 20 minuter :)



Solariumet :) mitt emot NS


Off we go

DATE 2010-01-03 TIME 13:21:54

Nu har jag och Carro vaknat, vi har käkat varsin macka och nu håller vi på att klä oss varmt och skönt så vi klarar av den stickande kylan! vi ska dra bort till det ny-öppnade soliariumet borta vid vattentornet. vi va där igår med och de var riktigt fräsht och bra :)



När vi kommer hem igen ska jag sätta mig och fixa videon (videorna) vi spelade in i går, sen kommer dom att läggas upp här.


Extremly bad update

DATE 2010-01-03 TIME 04:17:40

HAR INTE UPPDATERAT PÅ NÅGRA DAGAR, MEN DET BLIR BÄTTRE I MORGON, DET LOVAR JAG!! LÄGGER UPP EN VIDEOBLOGG DÄR JAG BERÄTTAR VAD JAG HÅLLT PÅ MED :)

RSS 2.0