always be nice to other people, you never know how close they are to their breaking point

DATE 2011-03-30 TIME 11:36:12


Såhär säger spåkulan idag @facebook, låter ju bra men undra vilka ideal det är jag ska släppa!?

You're on my heart just like a tattoo, I'll always have you

DATE 2011-03-25 TIME 14:37:59

 

 

Bestämt mig nu för vilken tattuering jag vill göra först och detta kommer bli min nästa tattuering ! "själar säger aldrig farväl". vackert. otroligt vackert enligt min mening. och faktiskt är detta den enda texten som jag skulle kunna tänka mig att tattuera på svenska. för rent utseénde mässigt så är det finare såhär än på engelska och så tycker jag att orden är finare att uttala på svenska än på engelska vilket också är väldigt ovanligt.

 

vad tycker ni, tror ni det blir bra ? (:


whatever I said, whatever I did I didn't mean it. I just want you back for good

DATE 2011-03-23 TIME 18:34:50


finally så har mina efterlängtade örhängen från JFR kommit hem med posten, eller ja, egentligen kom dom kanske förra veckan men jag hittade dom nu uppe på en hylla i köket i ett oöppnat paket haha! dom lär hänga och pryda mina öron många ljusa sommardagar var så säker (:

förresten så var jag sandra och daniel och spelade på jackvegas innan, jag stoppade i 100kr och gick därifrån med 600kr i fickan, HUR BRA? nu ska jag stoppa ner näsan i matteboken och lär nog stanna där i ett par timmar.

sure giving yourself away to love might break your heart, but there will always be someone who knows how to fix it

DATE 2011-03-17 TIME 20:59:31



en charmig bild på min älskade bebis Zeus (som förövrigt blivit väldigt stor nu)

 


Sitter med daniel och sandra på bussen påväg till oslo nu! tror ni vi kommer ha en grym helg eller ? (; OHYES. bussen är framme i oslo klockan 23.35 så det är ett tag till, men vi har massor med festis och jag har min kära dator såklart ! jag har gått omkring hela dagen idag och varit high as a kite, stressad som en dåre och varit allmänt glad, sandra har skällt på mig och sagt att jag är jobbig för jag är så glad haha (brukar vanligtvis vara ganska depprimerad haha)... Jag har seriöst 3 väskor med mig med kläder och all möjlig skit, och vi ska bara vara där i tre dagar haha! bättre med för mycket än för lite, iallafall i detta sammanhanget :)

hoppas ni kommer få en lika awesome helg som vi, puss i rumpan.

I am sick of all this non-existent bullshit my mind makes up

DATE 2011-03-16 TIME 01:02:16



Nedstämdhet
Nedsatt intresse och glädje
Viktändring (minst 5 % ökad eller minskad vikt per månad)
Sömnstörning
Motorisk oro eller hämning
Svaghetskänsla eller brist på energi
En känsla av att vara värdelös eller skuldkänslor
Minskad koncentrations-, tankeförmåga eller obeslutsamhet
Återkommande tankar på döden eller självmord

It is true that I have had heartache and tragedy in my life. These are things none of us avoids. Suffering is the price of being alive.

DATE 2011-03-14 TIME 22:26:35


härlig bild från i sommras



hey you there. hänt en del senaste dagarna, sötaste malin har satt i resten av mitt löshår så nu har jag så långt hår så jag skulle kunna torka mig i röven med det (men det vill jag ju inte såklart). imorgon bokar jag sandra och daniel bussbiljetter till oslo, där vi ska spendera helgen hos Joan (utan h) som nyligen flyttat dit. spännande. idag har jag och mina tjejer stortstädat hela våran fina lägenhet och nu sitter vi (jag linn sandra daniel och philip) i soffan och ska kolla på nya filmen 'sanctum' -hoppas den är awesome (;

FATHER HELP US SEND SOME GUIDANCE FROM ABOVE 'CAUSE PEOPLE GOT ME QUESTIONIN' WHERE IS THE LOVE

DATE 2011-03-10 TIME 18:03:25



precis lagat och käkat ett stort mål med potatismos, köttbullar, gräddsås och en rättså stor klick med lingonsylt! fort, enkelt och framförallt gott... (sandra blev blind och fick migrän så jag fick fixa krubbet)

I'D GIVE UP FOREVER TO TOUCH YOU, CAUSE I KNOW THAT YOU FEEL ME SOMEHOW

DATE 2011-03-10 TIME 14:00:08




nu sticker jag iväg och äger matteprovet, ciao

I CHOOSE TO LOVE YOU IN SILENCE BECAUSE IN SILENCE I FIND NO REJECTION AND IN SILENCE NO ONE OWNS YOU BUT ME

DATE 2011-03-10 TIME 00:28:58

sensommaren 2010, livet lekte. jag utnyttjade mig själv och sommaren, jag levde.



seriöst, what's up with the snow ?! de senaste dagarna hade verkligen gett mig vårkänslor men nä, idag snöade det. blir ju fan ledsen på riktigt!... från det ena till det andra har jag suttit och gått igenom alla genomgångar på gleerups inför matteprovet imorgon, taggataggatagga easy as a cake. nu ska jag fan sova, godnatt tjing!

ÅH GUD DET GÖR SÅ ONT ATT NÅT SÅ NÄRA KAN VA SÅ LÅNGT BORT

DATE 2011-03-07 TIME 14:55:02

Dags att börja skriva lite här igen tror jag. börjar med en mjukstart iallafall haha. Kan berätta lite om inatt, jag och sandra satt uppe och pratade om allt mellan himel och jord till klockan 07.00 i morse, vi råkade dygna. vi visste att linn skulle gå upp runt 07.00 så vi la oss och skulle sova räv (låtsassova) för att hon inte skulle bli sur för att vi var uppe hela natten. Men givetvis stenslocknade både jag och sandra, 11.40 vaknade jag och fick panik och väckte sandra, linn hade åkt till skolan och philip med...

fan va dum jag känner mig, fast en dag gör väl förhoppningsvis inte så mycket att jag missar, får plugga ikväll istället !


jag idag, morgonfrisyr och myskläder änsålänge.

 

Nu står städning av våran lägenhet närmst på listan, vi "bytte system" igår (som nasim kallar ommöblering) i vardagsrummet och fyfan va dammigt det var under tvbänken haha.

RSS 2.0