IT FEELS LIKE HOME TO ME

DATE 2010-07-19 TIME 12:33:44

måste säga att det varit en helt underbar morgon! som jag sa tog jag och rambo en promenad till solhaga och träffade sötaste caroline som var iklädd jobbar kläderna, träffade även fanny som också jobbar på solhaga.

sen på vägen hem gick vi och hälsade på min storasyster line och hennes små barn, viran, disan och petter som busade med rambo och gav han vatten.. yllan låg fortarande och sov den tröttisen. när jag kom hem bäddade jag sängarna och småplockade lite. tog mig en dusch och gjorde översvämming i badrummet haha! pratade med ida och simon i telefon och gick ner och slängde i en maskin med tvätt och tog ur tvätt ur torktummlaren. sen gjorde jag frukost, som bestog utan två lingonrova skivor med ost och ett stort glas med apelsin juice, gick ut och käkade frukost på trappen bland massvis med myror och gräshoppor, mysigt :)

nu ska jag diska och om jag hittar dammsugaren så ska jag dammsuga lite! sen ska jag vell fixa iordning mig med smink och grejjer och så slutar carro jobbet ´klockan 14.00! så då ska vi la ses.


SMÅLAND I MITT HJÄRTA

DATE 2010-07-19 TIME 10:29:21

den gångna helgen var helt fantastik, simon var hos mig och vi hade det jätte mysigt! simon jag och emil åkte även hem till pierre i lördags morgon och så tatuerade simon sig :)

igår så åkte jag med simon hem till väckelsång (som ni borde veta vad de är vid det här laget), resan gick bra och de tog vell ungefär 4 timmar att komma hem, med lite rökpauser och tankning inräknat. hela huset var fullifolk, patrik (simons sambo) var hemma, elin, richard och sen kom även ida, carro, banne och björn hit med.. vi åt god mat och drack lite folkisar..

idag vaknade jag först vid 05.30 av att simon gick upp och så småning om stack till jobbet! och nästa gång jag vaknade var klockan 09.00, då gick jag upp och efter en kvart ringde carro och ville att jag skulle gå och ta en cigg med henne på hennes frukostrast. patrik, elin, banne och björn stack in till tingsryd så de var jag och rambo (elins mops) hemma. så jag och rambo tog en promenad bort till solhaga, där carro jobbar och sen en sväng till min syster och hennes barn :) jätte roligt att se dom igen och vi bestämde redan när jag skulle komma tillbaka, vilket blir på onsdag förmiddag. 


nu ska jag duscha och smörja in mig och sen göra lite frukost och lägga mig ute i solen!!


BLOOD IN BLOOD OUT

DATE 2010-07-15 TIME 23:16:50

slutade jobbet klockan 18.00 idag som vanligt. ringde ida så fort jag slutade och pratade med henne en timme ungefär. käkade med mamma och jocke och när jag käkat upp ringde jag ida igen och pratade med henne till klockan 22.00, jag sjungde i en timme för ida, hon tyckte de var så mysigt haha :D när vi la på ringde jag carro och pratade med henne i 30 minuter och nyss la jag på telefonen med simon som jag pratat med en halvtimme också ungefär... NOG INTE BEROENDE AV ATT PRATA I TELEFON..

imorgon är det som sagt sista jobbdagen för mig och framåt kvällningen kommer mitt hjärta simon upp hit till vänersborg! myyys hela helgen lång sådetså! vi ska gå och se eclipse m.m. och förresten sticker mamma joy jocke och joel till paris på lördag så jeppe och jag blir ensamma hemma, fett nice!

jag vet att de är ganska tråkiga och bild-tomma inlägg, men de gör inget huvudsaken är att jag kan se vad jag gjorde just idag om något år!

good night and sleep tight, fokes!

15 JULI 2010

DATE 2010-07-15 TIME 13:56:47

idag är jag på jobbet och har förtillfället lunch. dagen startade med ångest och svordomar, var 3 minuter ifrån att stanna hemma och ligga kvar i sängen hela dagen, men la på ett kol tillslut och sprang ut till bussen. jag antar att de var ett bra beslut eftersom jag ändå får pengar för att jobba haha. imorgon är det sista dagen på detta jobbet och förmodligen på hela sommaren, skönt men samtidigt suger det verkligen.

har också kommit på att det säkerligen kommer skita sig med östersjöfestivalen. eftersom chefen är på semester och han tog aldrig mina kontouppgifter innan han stack. har jag jävligt tur så kommer han in den 23.dje och skickar ut våra löner, men eftersom han ska komma tillbaka den 26.e så sätter han troligen inte in pengarna förens då, tyvärr...


en riktigt sug-kuk-dag

ZEUS ANDERSSON TÖRNQVIST

DATE 2010-07-14 TIME 21:41:44


DAGENS LUNCH

DATE 2010-07-14 TIME 15:42:15


14 JULI 2010

DATE 2010-07-14 TIME 10:11:34

hej bloggen, denna vecka har jag än så länge varit hemma från jobbet. mått super konstigt i kroppen, i måndagsmorgon kunde jag inte ta mig upp ur sängen för jag hade så nedrans ont överallt. men jag känner mig lite bättre nu så imorgon blir det jobb igen :)

idag får vi se vad denna dagen har att erbjuda.. jag ska ta de väldigt lugnt iallafall, kanske lägga mig ute på gräsmattan och sola i ett par timmar. men de ser ganska disigt ut på himlen tyvärr.
jag och mojje i måndags

AMOR VINCIT OMNIA ET NOS CEDAMUS AMORI....

DATE 2010-07-12 TIME 22:07:57


09 JULI 2010

DATE 2010-07-09 TIME 10:29:13

godmorgon! idag försov jag mig vilket händer rätt ofta nu för tiden?! jag hann i vilket fall med bussen till jobbet som tur var. idag är det fredag och det innebär sjukligt mycket stress här (på jobbet), vilket iofs inte gör så mycket för då går tiden fortare... nu hinner jag inte skriva mer, ha en super bra dag!

PLANER FÖR SOMMAREN 2010

DATE 2010-07-08 TIME 23:45:33

min sommar börjar officiellt nästa fredag, den 16 juli. då slutar jag jobba och kan njuta av allt det underbara! men bara för skojjs skull så tänkte jag dela med mig av mitt fullbokade sommarschema!


08 juli (imorgon) - simon kommer upp till vbg.
09 juli - överby, systemet på dagen och fest i strömstad och grebbestad på kvällen.
10 juli - älsklings simon åker hem.
11-16 juli - sista jobb veckan.
16 juli - fallensdagar i trollhättan på kvällen, fest.
17 juli - fallensdagar i trollhättan på kvällen, fest.
22 juli -
åker ner till väckelsång för att vara med simon ida carro m.fl.
23 juli - östersjöfestivalen, fest och jag får lön.
24 juli - östersjöfestivalen, fest.
25 juli - antingen åker jag hem från väckelsång eller så stannar jag till den 04 augusti.
26 juli - pappa fyller år.
04 augusti - simon, patrik (och kanske banne och richard) kommer upp till mig.
05 augusti - vänersborgsfestivalen med grabbarna, fest.
06 augusti - vänersborgsfestivalen med grabbarna, fest.
07 augusti - vänersborgsfestivalen med grabbarna, fest.
08 augusti - dom åker hem igen.
12 augusti - ida, carro och frida kommer upp till mig.
13 augusti - shopping i göteborg med tjejerna.
14 augusti - liseberg med tjejerna och tatuering.
15 augusti - dom åker hem igen.
18 augusti - min 20års dag!!!! fest.


detta kommer bli den bästa sommaren i hela mitt liv, jag kan känna det! allt kommer vara perfekt verkligen wiiie :D eller ser de dåligt ut? nej precis! och framåt hösten hoppas jag på att eventuellt få jobb och flytta till växjö!


I AM TOO TIRED FOR THIS

DATE 2010-07-07 TIME 08:07:29

så sant som de är sagt, mina ögon håller på att falla ihop och dom faller ihop ännu tyngre när jag tänker på att jag ska jobba hela dagen.. och förresten fick jag en veckas förlängning på jobbet igår, vilket betyder att jag ska jobba hela nästa vecka med ;P NÄR SKA JAG FÅ TID TILL ATT SOLA?

MITT LIV ÄR FANTASTISKT BRA!

DATE 2010-07-02 TIME 10:21:47

får la börja med... väääldigt dålig uppdatering, som vanligt! midsommar helgen var perfekt som ni förmodligen sett på bilderna i det tidigare inlägget så åkte jag simon patrik danne och johannes till öland med husvagn. galen helg! jag gillar det skarpt. videor kommer så småning om.

vad mer finns det att berätta tro?...
utan att ens tänka efter på vad jag ska skriva så ska jag berätta att jag och simon är numera tillsammans. ja ni hörde rätt simon! han är bäst och en helt fantastisk människa! jag är riktigt riktigt lycklig. som ida sa "jag visste inte ens att de fanns killar kvar i världen som säger sådana saker, rebecca du måste hittat den ända i hela svergie, troligtvis hela världen, jag är avundsjuk" fattar ni då hur perfekt han är? och påtal om simon så kommer han hit till vänersborg ikväll efter att han jobbat. han bor nämligen nere i småland, för att vara nästan exakt 35mil härifrån..de suger. men mina planer är (och har varit i några veckors tid) att flytta neråt i landet till växjö och bli sambo med min absolut bästa vän ida berg! så allt kommer lösa sig. enda problemet är jobb men jag har lärt mig att om man vill något tillräckligt mycket och kämpar för de så får man de alltid tillslut! och de är precis vad jag ska göra!


nu får jag sluta skriva för jag sitter på jobbet och ser här nu genom fönsret att det kommer ett gäng med kunder som jag måste ta hand om! :) bättre uppdatering kommer de bli, I promise!

MIDSOMMAR PÅ ÖLAND 2010

DATE 2010-07-02 TIME 00:16:24

 


RSS 2.0