Rolig dag ^^

DATE 2009-09-22 TIME 00:08:21

Vaknade med bby typ 14.30 (A) haha! så kollade vi våra farmville's och sådär, Linus satt och kollade jobb och säkte ett :) Sen kom mamma hem och gjorde kaffe. Jag kom på att jag ville kolla brevlådan om jag fått något. Jag och Linus sprang ner för alla trapporna, och visst var de så! hoho två paket till mig. Vi gick upp igen och Linus tog sig en kaffekopp! När jag öppnade så var de löshåret och clips'en :DD yäääy! Efter de duschade jag och sminkade mig klädde på mig och Linus passade på att springa ner och köpa cigg, snus, cola på mitt kort och ta ut 100kr som Linus fick till busspengar!


dåliga mobil bilder, men svart löshår och svarta clips

19.58 sprang vi ut till bussen, bytte i stan till 700.an! efter dalbobron hade dom spärrat av för dom håller på att lägga ny väg så bussen fick ta hållet genom Öxnered och ut. Bussen blev osäker vart den skulle köra så han frågade om de var någon som visste vilket håll 45.an låg och Linus svarade "till vänster" och chaffisen sa tack och sådär.. På den låååna vägen hem till Stampe räddade jag och Linus 3 grodor/pador!

Nu har vi suttit hos stampe i 3 timmar ungefär, tog lite tid att få igång internetet för de har krånglat sen dom fick byta router för deras mormor skulle låna den eller va de var! Men Jonas löste de efter en timmes tid ungefär hah!

xoxo Becca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0